ödet!


idag ska jag ut! det är snöstorm ute (syns int så bra på bilden), skoteroverallen ska fram från garderoben. ut och trotsa skitvädret, lämpligt att jag sålde bilen igår när det blev så trevligt promenadväder idag, men ja är int bitter! måste fara och skicka in ägarbytespappren och kanske smutta lite kaffe hos nån, får ta en bild på min eskimåoutfit, synd att man int har några skotergoogles här i kalix, tror int ja orkar gå till stugan för å hämta dom ;D

som sagt, sålde bilen igår, nu har jag bara kvar 190'n som ska iväg. men det blir knappast idag iaf, möjligtvis när det är varmare och en aning mindre snö.. vill att det ska bli måndag så jag får börja min utb! längtar som faen till å sätta mig i en stor phet lastbil å brumma ;)

mindre sugen på teori dock, men här blire int mycke gjort!

gymlogg update


MIN GRAVIDA JÄVLA MAGE! OOOOH.. SO INTERESTING! JAG ÄR I FÖRSTA VECKAN! VISST SYNS DET? .. *sigh*

ointressant?

klicka här:
http://rustytees.com/store/images/don%27t-give-a-fuck1.gif

ach bröstpress (2x44kg) 23september 2009
ach bröstpress (2x42kg) 15januari 2009
ach bröstpress (2x39kg) 9januari 2009
ach bröstpress (2x36kg) 18december 2008
ach bröstpress (2x33kg) 8december 2008
ach bröstpress (2x29kg) 23oktober 2008

ach axelpress (2x36kg) 21september 2009
ach axelpress (2x33kg) 16december 2008

ach bänk (1x80kg) 9september 2009
ach bänk (1x72,5kg) 9januari 2009
ach bänk (1x70kg) 18december 2008
ach bänk (1x60kg) 12december 2008
ach bänk (1x50kg) 8december 2008

ach benpress (1x206.5kg) 5januari 2010

trodde inte att det var 4månader sen sista upgraderingen, kom på tidigare när jag stod i duschen att det var längesen min gymlogg uppdaterades, 8 månader mellan hantelpress på bröst, och det går inte snabbare nu heller.. däremot tror jag att alkoholen har haft en enorm innebörd på min förmåga att avancera men även faktum att det börjar bli tunga grejer som väger mer än en själv gör ju en del. nu är det flera veckor sen jag intog någon form av flytande alkohol och det blir spännande (för min del) att se om det har någon direkt effekt på prestandan att ytterligare stiga. det har dock inte haft någon negativ förmåga på nuvarande styrka, kanske borde ta och variera träningen lite bättre, tror mina muskler har lärt sig mitt mönster.

antecknar mitt nuvarande schema för tillbakablickar före ändring:

* måndag - axlar
* tisdag - ben
* onsdag - bröst
* torsdag - rygg
* fredag - bi/tri
* söndag - cardio

iom att jag inte längre dricker kan jag nyttja helgerna bättre och få mer spridning på mina pass, blir att sätta sig ner och fundera ut längre/fler vilodagar mellan dom tunga passen.

ointressant? go mind your own fucking business.

dreaming


inatt jag drömde något som, jag aaaaaldrig drömt förut.. fast nu ljög jag, återkommande drömmar med god marginal jagar mig i fantasins värld. känner mig lika vilsen varje gång jag vaknar.. besviken, ibland glad. drömde bland annat att min iPhone hade fått hål dimension pistolskott. det var dock lite bättre att vakna ifrån och inse att det var fiktion.

drömde om något slags paradis, det var sommar, sol, varmt och härligt. en jättestor pool med tunnlar, broar, och oss. simmade och lekte i godan ro. allt var erotiskt och ologiskt. ena stunden pysslade jag om min drömtjej, hon var blond och vacker, en underbar varelse. bländande att jag inte minns hur hon såg ut när jag vaknade, andra sekunden blev jag ompysslad av en annan varelse. hoppade mellan svartsjukedrama och erotik i lyxform. det handlade inte om sex utan ren erotik, teasing. det var en enormt härlig dröm och jag ville verkligen inte vakna.

efter en ovisshet om hur länge drömmen pågick så vaknade jag tillslut, allt var borta, sommaren, värmen, ömheten, erotiken. i ett naffs dog min "dröm" och jag var tillbaka i verkligheten. jag låg länge i sängen och drömde mig tillbaka till denna värld, det var himmelskt och nästan lite inslagav avatars enormt härliga atmosfär.

ursh, måste verkligen göra något åt detta, brist på närhet. tillbaka till köttmarknaden!

FUCK YEAH!


JAG HAR KOMMIT IN! WOHOOO, BÖRJAR 1A FEBRUARI! FUCKING FINALLY!

satday


igår var ändå en ganska givande lördagkväll utan alkohol, still going stron! man får sina fallbacks ibland och blir sugen på att knäcka en jävel, som tur är klockan äver 18 och bolaget är stängt och förrådet är rensat. började med att jag klockade ur klockan 12.30 från mitt sovande, pigg å go kliver man upp och sen är det tydlgen dagen då bula blev född så ja då kom jennifer förbi så vi drog till henne å drack kaffe och sa väl grattis "eller nåt"..

sen kom vi på den brillianta idén att vi skulle dra en bowlingrunda, dock efter en sådär timme eller nåt kom jag på att det kanske inte är så bra för min rygg.. så vi drog en filmkväll ala halloween 2 hos fjert, den var inte bästa filmen jag sett på senare dar men, efter det for vi på "skattjakt" och letade en viss sak i något kvarter.. hoho :)

sen klockade gammeltanten ur och jag vevade igång bilen och åkte ut till stenbäcken för lite svammel och ja, vad det nu än var.. film/tv-tittande och några 10or å 11or. (don't ask).

sen kring 3 eller nåt far jag till djuptjärn å plockar upp fyllisar som inte är så jättefylla längre så det var ganska chill, skjutsar hem dom och sen får jag äntligen stämpla in som john blund runt kl 4 eller nåt, a good day :)

damaged inc

har varit aningen inaktiv dom senaste dagarna, mest på grund av att jag lyckligt skadade min rygg i onsdags. inte riktigt så farligt som det låter men ibland är man dum nog att lasta på för mycket, även fast jag vet att ryggen är det farligaste man tränar. slet mig i vänstra sidan av korsryggen och skönt var det inte, smet hem och la mig på golvet med snusen, vatten och mobilen som sällskap och en isklump på ryggen, första timmarna var olidligt jobbiga. tog en kvart att ta sig upp från golvet efter slit och skräp, igår var det dock lindrigare och idag är det nästan över.. har lyckats göra det en gång tidigare också, dum som man är gör man samma misstag!

nåja, har iaf varit ute och gått och hållt igång ändå, ryggen mår ju ändå bäst om man inte sitter och latar sig, aktivering genom promenader och liknande gör gott för ryggen om den protesterar.

nog om det, ikväll får vi se vad som händer, ska kanske begästa bula som fyller år och skulle väl ha nå partaj, blir dock nyktert.. :) ILL BE BACK!

fuckin' a


jag funkar lite underligt faktiskt, satt och pratade med rosita igårkväll då jag kom på mig själv att jag har fan varit utomhus mer när det nu har varit -30C ute än när det varit mildare, normalt? anyway, min vanliga tur har kommit ikapp mig igen. kylarvätskan i bilen har fryst, tattare som blandat för snålt, sen såg jag att det är punktering på ena bakdäcket. VARJE JÄVLA VINTER!! förra vintern fick jag punktering 2ggr på förra mercan, nu fick ja punka på denna också. så jävla less! nu får den fan stå tills.. jag vet inte, säljer och köper nytt. bleh :/

oh well, godmorgon! :)

rajraj


har blivit något dagvild i dessa juletider, vill hela tiden säga att "helgen var bra", då menar jag i tisdags. visserligen var det ju "helg" men i vanliga fall syftar man väl på lördag och söndagar. anyway, var i valet och kvalet om jag skulle fira trettondagen, satt hemma till kl halv 7 tror jag innan spritflaskan, ölen och PK:n hoppade ner i en påse och tvingade mig till krigsbyggen. satt och spelade hockey oldschool.

i väntans tider på att bli fullare kom vi på att rulla vidare till nästa fest, har dock inga bilder från detta men jag kom på den genliala idén att vi skulle gå dit. nåja, väl framme kom jag på att vi kanske skulla ha lejt en taxi eller typ ringt någon att skjussa oss, men vi gillade att gå. (läs inte)!


sen efter några öl och drinkar styrde vi kalaset mot folkan i väntan på att rofth skulle inträda scenen. kul som fan hade vi, drog sen lite backstage med grabbarna grus och fortsatte partajjandet. dansgolvet var ganska jävla överbefolkat men kul som fan, dansade, tjoade, med allt och alla. en hel del gubbar som fick svartsjuka, irriterade och lite annat tjorv så hamnade vi på efterskiva hos T&J. kvällen var rocksolid entertainment ;)

avslutar med en värmande bild från -30


har varit snålt med bilder på senaste tiden, men bjussar på dom 2 enda från juldagen

natthumor


soft

idag har varit en ganska softish dag, såg på hockey klockan 3 inatt och efter en härlig förlust mot usa med 5-2 fick jag en brilliant idé att höra om nån var vaken för lite morgonjava! plinga till fjert och hon var inte så oväntat vaken så ja traska över dit efter ett tag och då satte vi igång med å käka en frukost bestående av tonfisksallad och donkey kong på snes, jävla nostalgi där alltså! sen efter cirka 6 timmars lirande och frustration och 50talet liv förlorade i donkey kong for vi ner på samhället till lena och hälsade på.

efter det for vi till garaget å hämtade mitt nyladdade batteri och sen till waressi för att plocka upp 2 liftande pizzor som ville med oss hem för lite rajraj. goda var dom, mätta blev vi, slocknade gjorde vi. vet inte hur länge man sov på soffan men haha, ja.. vaknade väl upp kring 9 och fick skjuss hem dom få meterna. ;)

imorrn kanske det är OEL på gång, who knows? vi får se ;)

ännu ett mästerverk av sybreed.

mission: underhudsfett part 2

örjar närma mig 2årssträcket av träning, nästan konstant träning. under den tiden har jag lagt på mig enormt mycket underhudsfett eftersom maten inte har varit utdelad som den ska vara. överflöd i massor av kalorier och protein. har lagt upp en 5månaders plan för att förlora 10kg underhudsfett.

mitt schema är uppsatt för ca 80kg vikt och diffar väldigt mycket beroende på vad man väger och hur mycket fett man har mellan hud och muskler.

80kg / 450 kalorier x 6 måltider = 2700 kalorier
30g proteiner x 6 måltider = 180g protein

ska göra att jag tappar cirka 0.5kg/FETT per vecka.

frysta grönsaker, fullkorn ENDAST!, havregryn m.m innehåller det man behöver, även nån proteindrink ifall man får ett underskott proteiner, socker och fett är absolut NOGO om man vill lyckas med detta.

anledningen till att måltiderna är upplagt till väldigt småa och många är för att kroppen inte kan lagra proteiner, proteiner är det som bygger muskler och ett överskott av detta är fettförebyggande. samma som kalorier, tar man in mer än man förbrukar så går man upp i vikt.

en bra balans mellan rätt intag av proteiner och ett underskott av kalorier är en fin balans, många styrketränare kör en tyngre deff just innan sommaren. mitt mål är dock inte att sätta kroppen i svältläge utan att samtidigt behålla styrkan och gå upp i muskelmassa. svältläge är som att köra windows i felsäkert läge, man kan inte använda dess fulla potential.

balansen mellan detta är ungefär som björn ödling på balansgång, se video nedan:

doomsday party

doomsday party is starting out, silhouettes flicking in dead lights, ten thousand degrees fahrenheit, we burst in solid centigrade, heat transfer amplified, dangerous girls in overdrive.

sån pumpad dag! gick och la mig kl 17 igår, vaknade runt 12, gick å la mig igen runt 3, vaknade 12. pigg och kry (äntligen) drog jag på mig mushen å gick till gymmet, adrenalinet var verkligen med mig idag. kände mig på topp igen, starkare än någonsin. klar på gymmet drar jag ner på stekbrädan i en 20minuter för att bränna fläsket som snart ska evaporeras till ingenting. med sybreed i lurarna kan inget gå fel, brutal musik pumpar musklerna till nästa nivå.
det är snart dags att dra igång min 5månaders deff, kommer bli tufft. har räknat ut det mesta och det är en fin linje att vandra på att bygga muskler och samtidigt tappa kroppsfett och styrka. att inte sätta kroppen i starvation mode är en prövning. mer om detta i ett gymlogg inlägg.

nu blir det java å lite återhämtning ;)

jymdsex

våran standard är ganska hög.

^johnEel says (14:03):
undra om nån har provat sex i rymden än

Madelene says (14:03):
knappast
onani defenitivt, men sex tror jag inte

^johnEel says (14:04):
floating sperm

Madelene says (14:04):
freaky

^johnEel says (14:04):
kan nästan se det framför mig när porrindustrin expanderar till rymdsex

^johnEel says (14:05):
vet inte om de går å göra de i en såndär kammare med tyngdlöshet?

Madelene says (14:06):
det gäller väl bara att hålla i sig i något så man inte flyter iväg

^johnEel says (14:06):
undra om man kan flyga iväg om man sprutar? borde de inte ge lite rörelseenergi ändå?

^johnEel says (14:07):
kul om man sprutar typ uppåt, så snurrar man runt å får flygande sperma i pannan

Madelene says (14:08):
knappast tillräckligt för att det ska märkas.. men sperman lär flyga runt lite

fatburner

mission för vintern och till sommaren blir cardio och fettförbränning. har beställt en massa protein och ut med kött, in med frysta grönsaker. deff begins now. ska bli intressant och se hur kroppen formar sig när allt underhudsfett börjar ätas upp. kommer dock bli lite tufft att köra cardio 30-60min per dag och behålla gympassen 5-7ggr/vecka. men de blir nog bra ;)

att mäta upp kroppsfettet är dock ett jävla spel, alla säger olika och ingen har rätt. här ska det fittas ;) efter en eventuell sistfylla den 5e januari drar det igång. mår däremot bättre idag, fick en jävla deppattack inatt/morse. men när ljuset kom gled även en bättre john fram. har varit på en långprommis, endast -21C i solen och vindstilla ;) och ett gympass blev pricken över i:t, dock lite kämpigt när man inte sovit sen tja, igår.

bitchslap

fan vad tiden står stilla. känns som att man inte kommer nånstanns, allt går segt, dagarna rullar iväg och ingenting händer. fick en jävla ångestattack ikväll över att jag skippade att fira nyår, inte supa in det nya året utan helt enkelt.. ett tomt inte. ett begär av socialt umgänge, ensam och övergiven i sin lägenhet och ingenstanns att ta vägen. for ut och gick en sväng och inte en jävla levande själ i sikte, önskar att man bodde i las vegas så man bara kan dra ut och se.. nån! har fått ett jävla problem att sova nu igen. imorse kunde jag inte somna förrän kl 9 på morronen och vaknade halv 7.. jävligt upplyftande, ELLER SÅ INTE! blir bara sjukligt depprimerad och allmänt less när ingenting går vägen.

ska tamefan byta gym snart till nova så man slipper sitta och anpassa sig efter sportcitys jävla tattartider, 3 timmar på nyårsafton tex. vem fan orkar palla sig upp kl 9 och pressa innan kl 12? mår psykiskt dåligt av att inte få hålla igång med träningen, allvarligt. det är en drog! sitta still och stirra, det går inte.. inte i nån dimension av universum, möjligtvis om man levde i avatar-världen, då skulle jag kunna sitta still och bara stirra ut över det vackra landskapet resten av mitt liv. eller åtminstone tills jag blir less. ge mig omväxling, thank you!

bitterfitta är bara förnamnet som jag känner mig nu, måste bort.. bort bort bort! av nån knasig anledning har jag ett jävla sug på australien.. ? behöver just nu mindre aggressioner, mer kärlek och en fetare plånbok. borde finnas en underground-klubb i byn som i stil med fight club. MORE PAIN, LESS HURT!

punkt.

"my brain, my soul, my heart. is blocked from outside intruders, it refuses to be infiltrated and I seem to have lost control. I cannot feel what others share everyday, nor can I find someone to replace IT with. I keep looking back, but all I see is the wonderful past as a scar. it will never be the same, as the future stands as a black hole in me, where everything and everyone fails to fill.."

dehär är fan sjukt!

weird people

rätt ofta kommer det besökare från diverse roliga sidor, idag tex nån från en viagrasida. hmm, hur kommer det sig att man kollar på viagra och sen helt plöttsligt tänker/surfar in på min blogg? kopplar inte riktigt. sen finns det andra skummisar som söker roliga saker på google, typ bröst och sånt. och en å annan facebookare som hittar hit, finns även nåra stammisar har jag sett.

nåväl, nog om det. fick en snilleblixt för ett tag sen och ställde mig i köket och funderade på vad jag skulle käka.. blev en kyckingsalad ala john, en cyklingsallad som tar ~1timme att laga är väl inget man gör varje dag direkt. men äckligt gott blev det! :)

såg på the invention of lying, brukar inte gilla filmer från uk, dom är värdelösa. skådespelare och manus håller aldrig någon klass som klingar för mig som en riktigt go amerikansk rulle, tom svenska filmer är bättre. men den gick att se :)

men nu när ja fått i mig lite krubb å java så blir det en avslutande fet prilla och sen ut på en prommis med musiken på högsta volym, HAI! ;)

RSS 2.0