sverige-finland

idag har vi varit till finland, carita tina zandra å jag.. började med att thomas ringde och väckte mig kl 10 så åkte jag med honom ner på stan och sen tog jag hans bil för vi skulle låna den till finland för att han är en bra kille ;)

sen for jag hem och vaknade, käkade korv och drack kaffe.. sen kom zandra till mig och vi åkte och hämtade carita och sen tina och sen raka vägen till finland.. eller ja den är ju inte så rak men iaf.

vi var på gallerian dom nyss öppnat och invigde nya alko som såg ut som vanligt fast lite mindre men mer avlångt fast samma utbud och det var ju bra, sen gick vi runt där inne och carita tina och zandra snodde en massa balonger och inhalerade helium och sjöng roligt på hemvägen.

sen stannade vi på route e4 och käkade pizza, gott var det och sen hem till kalix, ja sen har det vä inte hänt så mycke.. zandra kom över och vi spelade lite guitar hero och rökte och snackade lite skit, sen for jag och sundqvist på gymmet och jävlar så vi har gasat idag men skönt vare!

nu ska jag gå och duscha och sen spela lite xbox tror jag.. vi får väl se!
imorrn är det iaf fest, halloween förfan!

jooo.. just det, när jag gick till bilen och skulle till gymmet såg jag ett jävligt klart stjärnfall rakt framför ögonen på mig.. jävligt nära var det för det såg ut som en stor asteroid som brann, jävligt häftigt var det.. och jag önskade mig något.. men det kan jag inte säga.. hoppas det slår in.. nångång :|

"jag vet att du var här, radarkänning för vissa folkslag, eller bara en eveooe som ser allt och alla.. jag vet inte"

dirty job


tjolahopp!
kom nyss från gymmet och de va jävla härligt, ska strax hoppa in i duschen men måste lugna ner mig lite så man inte står och svettas i duschen, stor idé då? :D sen kommer carita thomas evo emmsa å zandra hit å då ska vi se ett avsnitt av generation fett som tradition på onsdagar.

igår var jag och besiktade farsans lilla renault och den gick igenom som en klocka, så de var ju bra, ska leta upp en stereo åt han också till den och koppla in den så han slutar gnälla ;D idag har jag skaffat mig ett nytt batteri till bilen som står på laddning här hemma, bilden kanske inte är den renaste och finaste, men it's a dirty job :D

äh, nu ska ja in i duschen.. TJO!

svensk bilprovning

kom nyss ut ur duschen, lite härligt det var ;) men det står fortfarande zandra andersson på min jävla arm och det ska du få igen för! men de går snart bort, tur att det inte var spritpenna denna gång :)

ska krasha i sängen tidigt ikväll för imorrn ska jag på bilprovningen med farsans bil och måste fixas lite innan, bland annat lite våldkörning för att blåsa ur skiten och få upp den i temp ;) ska bli spännande och se hur många 2or den får ;) HEHE

annars idag har jag inte gjort mycke vettigt värt nämna, men jo.. nu ska ja göra annat! herrå!

småporrigt fyllekalas


igår var vi först i risön och smådrack lite men sen fick vi för oss att vi skulle fara in till kalix istället å festa för folk skulle på krogen osv osv så vi for till båt's lägenhet och festade, finns inte så mycke att berätta om kvällen förutom bilderna som säger det mesta antar jag.. men de va rätt kul fastän omständigheterna inte var dom bästa.. men men!

vi festade iaf typ till halv 9..eller ja, vi slockna halv 9.. fyllezandra var väl egentligen den enda som drack klockan 8.. minns inte när ja själv slutade men hittade ju nåra cider där som vi satt å smuttade på och hade trevligt :)

knallade hem runt 3 tiden ungefär och for förbi min mormor och sen hemmåt, när ja kom hem fick ja ta dagens första snus, eller nikotin för den delen.. lite gött de var! ;)

jaja, nu ska ja.. inte göra nånting men det har sin förklaring.. ;P
herrå!

"How long can we look at each other, down the barrel of a gun?"

kung över ängarna!




igår blev jag väckt av farsan klockan 11 som undra om ja ville komma å käka lunch på naturbruks, javisst tänkte jag och snabbare än blixten så var jag där.. tog inte mer än 15minuter så var jag uppe ur sängen och på naturbruks och lastade på tallriken. ungefär :)

sen for jag carita å tina till finland för att handla lite brännvin och skit, de är alltid trevligt det..  sen när vi kom hem till kalix igen så skjutsa jag hem dom och sen messa sundqvist och då for vi och gymmade.

sen när jag var klar på gymmet ringde emmsa och fråga om hon å ida fick komma till mig och javisst så jag käkade middag och vi såg på sing a long.. sen spelade vi lite guitar hero och då kom sen carita thomas evo å tina och då fick vi inte spela längre för carita är så ego, men tillslut fick jag å thomas spela litegrann också och sen kom även zandra till mig och sen for vi och hittade på lite hyss.

efter hyss for vi alla till töre och grillade korv och de va sketanajs, inte så mycke mer att berätta om de men sen for vi till kalix och sen ringer carita och säger att dom är utanför mig och ja hade ändå int tänkt sova och då kom carita tina thomsa å evo till mig så vi satt och svamla och såg på csi och magnum! haha.. aja, klockan 06 gick jag och sova och vaknade klockan 16.. kort sömn, men ja.. de är helg, och idag ska det supas!

nu håller jag på att koka potatis och dricker kaffe, ska gå och duscha samtidigt också och göra sig klar litegrann :)
tjolahopp!

as requested!


"denhär tjejen tros vara bäst i världen"

är du nöjd nu kläpp?;P
såg nyss på en rolig film som hette kickin it old skool som ja såg en snutt av hos båt igårkväll och ikväll tänkte ja att ja sku se den när ja satt å bläddra bland filmer och skit, inget dåligt val iaf :)

"I think tonight we can make what was wrong and make it right, and when we hear the voices sing.. the book of love will take us in"

vadå vitt? vaaa? glöm de!



igår var det ju capslock day och ja hoppas ni alla använde den dagen för nu är det många dagar kvar tills man får använda capslock igen utan att folk tror att ni skriker och är arga!

idag har.. ehm, varit en lite upp och ner dag men annars lungt, tänker inte säga så mycket men har vaknat, druckit kaffe, snusat, käkat kyckling och ris i currysås, varit och gymmat med sundqvist.. och jo, till min stora förvåning lyckades jag faktiskt gå upp ytterligare ett steg med hantlarna och ligger typ på 30kilo per hand nu, vilket jag tycker är ganska hyffsat efter ungefär ett halvårs träning ;)

jobbet med min nya blogg börjar ta fart och förhoppningsvis blir det att slutföra det jobbet, blir kanske lite mer än en blogg.. men äh, får se vart de slutar.. som sagt, ja bli fan aldrig nöjd! tyvärr ingen sneakpeek ;D

däremot såg det ut att bli nyktert för min del i helgen men det löste sig då jag kom på att jag hade en sjua att inkassera av en polare som snodde en under luleå kalaset i år så, vit helg.. no way ;D bli visst nå storpartajj i risön? aja, carita svamlar på som vanligt å man vet fan inte vad som händer.. aldrig, när det gäller henne! ;D

bilden förövrigt illusterar nästan mina nuvarande ja tränar med ;D kom inte på nån annan bild att ta, eftersom min kamera har legat och sovit hela dagen
nu ska jag duscha för jag är lagomt svettig efter gympasset, hoj!

CAPSLOCK DAY

IDAG ÄR DET DEN OFFICIELLA CAPSLOCK DAGEN OCH IDAG MÅSTE VI SKRIVA STORT ANNARS BLIR DE FEL!

IDAG HAR JAG ANNARS VARIT HOS MIN MORMOR FÖR 3E DAGEN I RAD OCH KÄKAT LAX OCH DET VAR JÄVLA GÖTT! SEN HAR JAG VARIT OCH SKJUTSAT FARSAN OCH LÄMNAT EN BIL PÅ GRYTNÄS FÖR REKOND OCH LITE ANNAT HIT OCH DIT.. SKA SNART OCH GYMMA OCH DE SKA BLI SKÖNT!

SEN ÄR DET GENERATION FETT SOM VANLIGT PÅ ONSDAGAR DÅ VI FETTON SAMLAS OCH BLIR FETA IAF MED SYNEN.. NU SKA JA FARA IVÄG PÅ GYMMET OCH SVETTAS

HADE BRA OCH KOM IHÅG.. IDAG ÄR DET CAPSLOCK DAY!

mek och smek




nja, inte riktigt.. mek och våld skulle jag nog vilja sätta rubriken som.. fast mek och smek rimmar och låter bättre, så de fick bli så! ;) idag har jag vaknat, druckit kaffe och rullat till min mormor (igen) för att återligen köra in i garaget och meka lite.. som kanske syns på bilderna ovan så har jag tagit isär halva bilen (invändigt iaf), det var nödvändigt för att fixa dom grejerna jag tänkte.. sen bjöd morsan mig på mat i form av tacos och de va sketagött, sen meka ja ett tag till men sen var de dags att sätta tillbaka ratten och puttra till gymmet där jag och sundqvist gymma ett bra tag, härligt! :)

uhm, annars har jag varit på bilskroten och hämta nå smågrejer, har blivit stamkund där sen jag insåg att det finns ju faktiskt hela delar där.. *doh* :D och sen jag fått mercan att gå som en tickande klocka så kom motivationen tillbaka att fixa upp den igen, synd bara att de är så kallt nu att man inte kan fixa allt som man skulle vilja.. men de får bli till sommaren, om jag nu har kvar den så länge.. man vet aldrig vad som dyker upp på blocket ;)

jaja, nu ska jag gå och duscha och sen ska jag spela xbox om nu inte emmsa och carita kommer för då blir de guitar hero, fast hela kalix verkar ju vara sjuka nu så.. äh, godnatt! :D


will i spend my life.. wondering?


kom inte på någon passande rubrik, är lite i extas bara så, ja.. kan inte tänka så mycket :D
det kommer från att ett spel nyss kom ut som  heter gears of war 2 till xbox 360, första versionen har jag spelat igenom säkert 4-5 gånger med polarna, och det är så jävulskt bra, roligt och snyggt! och nu när den nya versionen kommit är jag uppe i högvarv!

var nyss och gymmade för att ta det lilla lugna, haha.. helt slutkörd men skönt vare! annars idag har jag varit hos min mormor, det regnar ute så körde in bilen i garaget och fixade lite el-grejer som inte fungerade riktigt.. sen kom farsan förbi med mitt nya tanklock, lite filter och sånt som jag ska ta och byta här snart.

imorgon kanske jag tar mig ann att plocka ur tanken på bilen och renovera den, möjligtvis att jag tar isär instrumentet också och svarvar upp högtalargroparna lite, nåja.. en sak i taget, tutan ska fixas först! haha.. blir nog bilskroten imorrn och hämta lite grejjs :)

humm.. ja, håller även på att programmera/bygga mitt eget bloggsystem, är trött på blogg.se's limitationer i det jag vill göra, jag har jobbat med programmering, webdesign och utveckling i många år och det kanske räcker för den alldagliga bloggaren, men inte för mig! jag är väldigt kräsen, jo ;)

nu ska jag hoppa in i duschen medans gears of war kokar i brännaren på datorn, sen blire spela! ;) hare gött!

hyss, film, flott, ragg och congaline


i helgen har de hänt en massa, och roligt har de varit.. även fast vi varit nyktra!

fredag bestod av en massa slöande bara, var och gymmade som vanligt och tog de chill.. sen skulle jag ta en powernap vid sådär 4-tiden på dagen ungefär.. slutade med att den powernapen blev lite väl lång och ja.. haha, sen for jag till tina å björn där emmsa å carita också fanns så vi satt å svamla å såg nästan inte på någon film, sen ledde vi ner carita med bundna ögon ner i en pitchblack källare och skrämde skiten ur henne, men fan så roligt de va :)

sen minns jag inte vad klockan var och då skjutsade jag hem carita och emmsa och så for jag själv hem och gjorde nåt som jag inte minns vad det var.. not really important :)

igår samlades carita, jag, thomas, eveooe, tina björn och sen fyllot zandra som kom på besök, och vi skulle ju ta ett starwars maraton och flotta på rejält, men vi såg kanske 10minuter starwars och då sa carita att hon inte hade sett transformers och då tappa alla hakan i golvet och då var vi tvugna och se den istället.. sen när den var klar vart de allmänt svammel och sen bestämde vi oss för att fara ut å ragga på stan.

vad som hände på stan tänker jag nog inte säga men det var fan svinkul, även fast vi var nykter.. fast zandra var väl lite småfull men hon är ändå alltid rolig ;D

ja de är tydligen party nu till helgen, IGEN.. jaha, det var den jävla nykterperioden, men men.. får väl se vad som händer, var väl planer på att fara på hotellet tror jag? äh.. jag vet inte, time will tell! däremot kommer en gammal barndomsvän till mig upp till kalix (bland annat) och hälsar på, henne ser man inte allt för ofta och det ska bli skitskoj att få träffa henne igen :)

nu vet jag inte vad jag ska skriva, sitter här i min morgonfrisyr som ALLTID består av en jävla tuppkam! allt annat är helt platt och tråkigt, men MITT på huvudet har jag ALLTID en jävla tuppkam, fattar inte hur det kan bli så?! haha.. ska dricka kaffe, ta mig en prilla och vakna till liv, ikväll ska vi se skräckfilm och fara till ett spökhus :)

hare gött!

tickande perfektion


inatt gick jag inte och la mig förrän 04 ungefär, satt och spelade fable 2 som kom ut samma dag.. vart helt förälskad i spelet, iallafall så har man en egen hund som hjälper en med allt.. hitta skatter, fiender.. inte nog med det så vill den ha mat, kärlek och lekar, haha.. ja.. det kanske låter lite överdrivet men den är jättesöt ;D

nåja, steg iaf upp kl 10 idag och bestämde mig för att fixa bilen som har väntat ett tag nu.. efter timmar och åter timmar av felsökningar, småa som stora justeringar så går den nu äntligen som den ska! en tickande klocka! det är ganska jävla härligt ;)

idag vet jag inte riktigt vad som händer, det återstår att se när dagen kommer.. ska iaf på gymmet på nån timme, eller några timmar.. beror på om s ska dit eller inte :]

jaa.. det kommer väl nån uppdatering senare, beroende på vad jag gör :)
HEJ!

snusklart ;)


snuset efter 36 timmar i ugn fullt i kemikalier och mixningar, GÖTT! ;D

inatt var en jobbig natt, fyfaan.. var hos carita till typ 1 eller nåt, sen skjutsa jag hem emmsa och for hem, men när jag först satte mig i bilen kom jag på att ja var ju tvungen att vara vaken till 05! JIPPIE! men när jag då kom hem så blev ja tröttare än satan, värre än hos carita.. slog på dirty harry 3 och käkade lite mat, tiden gick såå sakta medans jag satt och läste på lite forum här och där..

tillslut blev klockan iaf 5 och jag fick ta ur snuset ur ugnen, men fan så skönt det var att somna sen, steg upp klockan 13:00 och gjorde klart resten av snuset, sen vart det lite stressigt för jag hade ett möte hos af klockan 14, men de gick  bra.. vart bara 10 minuter sen, men nödvändigt ändå.. fara dit och höra "ja du får vänta till mitten av november nångång så hör vi av oss".. jahapp, sen åkte jag hem och hämtade mina gymkläder och drog på gymmet.

känns jävligt skönt att gymma nu då jag gått upp 2 snäpp med hantlarna, på en gång :D det var en liten överraskning, men jävligt najs :) nu sitter jag här, svettig, å med en ny fet prilla inne och ska strax duscha och göra mig middag.

HOJ! ;D

bättre!

idag är det många saker som är bättre, eller ja.. förutom den starka doften av mitt snusbak i hela lyan är det bra!

mår bättre idag, igår hade jag typ feber, ont i halsen och var snorig.. så jag kunde inte fara och gymma :'(, men snart ska jag dit.. tänkte bara blogga en sväng först, var nyss på repa och shoppa lite PK, ska vara vaken till 05 och göra färdigt mitt snus.. lite galen måste man ju få vara ;)

har mekat i bilen idag med, men när jag stod där ute i kylan och hade justerat en massa så jaha.. när jag ska starta så dör batteriet, JIPPIE! ingen ström, fan va härligt! iaf, skickar ett mess till min mor som strax därefter kommer och hjälper min lilla merca till liv igen.. men jag gör framsteg, nu startar den på en gång utan att tjuras när den är kall, körde min "jobb"-runda i puling, storön och nyborg för att ladda upp batteriet igen.

sen kl 5 var det dags att förbereda andra processen i mitt snusbak! och fyhelvete så starkt det var, när jag blandade i natriumkarbonatet i snusen så stack och sved det i ögon och näsa, fick stå en meter ifrån och blanda om.. nästan, haha :D

så nu är det 11 timmar kvar till mitt snus är "klart", sen ska det helst stå i en veka i kylen.. men de kommer ja inte orka vänta, dock lär jag ju inte ta en snus direkt ut från ugnen.. vetefan hur de känns med 90gradig snus under läppen.. nej tack!

uhmm, nu ska jag plocka ihop mina grejer och dra till gymmet, får väl se om sundqvistarn kommer dit så man kan mobbas lite, sen ska ja till carita å se på generation fett me thomas å eveooe å emmsa! :D

hare gött!


efter 24timmar i ugnen :)


natriumkarbonat


färdigblandat och 12 timmar återstår :)

snausbak!

idag fick jag min efterlängtade snusbakningssats, så de är just vad jag håller på med just nu! bakar snus! ;)
tog lite bilder för skojsskull..













så nu är det bara vänta i 24 timmar, och sen ytterligare 12 timmar då jag ska tillsätta lite fler grejer ;)

awesomeness!


ja nog fan kan man ju undra vad jag gör vaken klockan 03:22, men det är hemligt! så hemligt att jag inte tänker berätta en enda detalj! muhahaa! :D

igår (måndag) gjorde jag en massa småsaker som vanligt, nothing big.. ughm, har varit hos min mormor som bjöd på janssons och de va sketagött, har varit å gymma åså kom sundqvist dit och snodde mitt telefonnummer så nu kommer han terra mig varje gång han är och gymmar, vilket betyder att jag kommer få ett helvete! hahah, nämen å andra sidan är det ju roligare att ha nån att coopa med på gymmet :)

var och hälsade på båt en sväng och såg deras porriga mysrum, sen for vi på ica och hämta ut deras modem så dom kommer online nångång och sånt.

vet inte om det finns så mycket att berätta om helgen egentligen, vi var iaf hos carita och festade, de va riktigt roligt och så, men från och med nu blir de ganska nyktert.. kommer nog inte ens festa på halloween, för de har blivit så jävla mycke sup nu.. minns inte den helgen man var nykter sist, haha.. nåja, eveooe, carita å ja har funderingar på att fara till kypas kanske till helgen.. basta, kanske bada? ;) och spela sällskapsspel.. haha, de skulle va trevligt, annars blir det kanske att jobba (supersvart) eller starwars maraton med flott, aja.. de får man se närmare helgen :)

ååååh vad tiden går sakta och segt när man inte har något jobb, ge mig förslag på vad man kan sysselsätta sig med! i 2 månader! aja, nu sätter jag iaf i högväxeln när de gäller gym och fitness, kommer att träna 5 dagar i veckan som jag gjorde förrut.. bara för att de är jävulskt skönt! :D

ärsh, inte fan kommer jag på nåt vettigt att skriva, hare gött!
"when i get sad, i stop being sad and be awesome again.. AWESOMENESS!"

carita firas x2


(de är fan inte lätt att dansa med wii)
jao igår vare fest hos carita, kul var de å en massa roligt folk.. men idag är ja så jävla sliten att ja int orkar blogga nå seriöst!

hade iaf en bra helg, hoppas ni med haft de! =)

varför?


egentligen finns det alldelens för många frågor, frågor utan svar.. en fråga jag brukar ställa mig själv lite till och från är.. varför bloggar jag egentligen? jag är den enda killen jag känner som bloggar.. det känns mer som en "tjej"-grej att blogga, en sak som inte killar borde göra.. ungefär som när man gick i skolan, då skulle killar gå fordons och tjejerna barn och fritid eller gå i köket, nu däremot går killar i smink, väljer barn och fritid eller går omvårdnadsprogrammet.. varför är det så mycke mer accepterat nu än då?

jaja, åter till ämnet.. jag vet inte riktigt vart jag vill komma med detta, känns som att jag vill få ut något som inte går att sätta i ord, men jag återkommer ständigt, nästan varje dag och nu flera gånger per dag.. så sätter jag mig vid datorn och bloggar, jag läser en massa olika bloggar och försöker få en syn på folks liv och den ständiga frågan.. varför bloggar man?

vågar man egentligen vara sig själv i en blogg? det finns alldelens för många som dömmer en utifrån vad dom läser, eller hör.. utan att ta sig för och se efter hur det egentligen är.. jag kan sitta här och säga att allt är bra, det har ordnat sig eller kommer bli bra.. endast dom i sin närmaste krets och mellan fyra eller fler ögon märker när det är något galet.. men varför vågar man egentligen aldrig säga något?

jag har en nära vän till mig som jag har märkt under en längre tid att det inte står till som det brukar, personen i fråga står mig väldigt nära och vi delar känslor och tankar med varandra som vardagsmat.. hade man vågat ta upp frågan i sig, så kanske det inte hade behövt gå den väg det gick? nu pratar jag lite i gåtor men eftersom jag inte vet riktigt om man vågar uttrycka sig till fullo i en blogg tänker jag hålla det till mig själv, men man kan ju fantisera lite vad det handlar om.

finns det något som "rätt tidpunkt", när det kommer till.. vad som helst, egentligen? hade jag tagit upp det med min vän och pratat ut om det, ställt frågan.. hur är det egentligen? det märks att allt inte står rätt till, det är så tydligt.. för att jag känner samma drag i min vän som det var för mig. när det väl kom på tal fick jag min misstanke bekräftad.. det var precis som jag hade anat, men varför agerade jag inte?

vi gör många fel i livet, medvetet eller utan att veta om det, ingen är ju perfekt.. men varför vågar man aldrig ta första steget? åh, ibland blir man bara arg på att man är så feg, för att man inte vågar! det är lätt att vara efterklok, när skadan väl är skedd finns det inte mycket annat man kan göra än att beklaga sig..

allt mitt bloggande började när jag var i djup depression efter ett långvarit förhållande tog ett plötsligt stopp, för ungefär ett halvår sedan.. fler och fler människor har börjat hitta hit och jag vet inte vem det är, och det känns som att sitta här och bläddra i sin livs-dagbok till främmande människor som inte har någon aning om vem jag egentligen är, eller vad jag har varit med om.. det är så mycket som fattas i en text, det finns inga känslor eller bilder som kan beskriva händelserna,  och det känns mindre och mindre lockande att fortsätta.. men ändå så gör jag det, för på något sätt känns det som att jag får ut det jag vill, även fast jag inte får någon respons.. iallafall inte samma respons som man hade fått i verkliga livet, men sanningen är den att det finns få, väldigt få vänner och människor som skulle ta sig tiden att lyssna på ens problem, och ännu färre som skulle förstå dom, för det mesta är det som att sitta och prata in i en vägg, eller till sig själv i spegeln och hoppas på att man ska få rätt svar, men när man vaknar till liv inser man att det är bara sig själv man ser, det är ingen där.

jag vill vara annorlunda, jag är annorlunda.. och jag vågar vara mig själv, som jag nämnde tidigare är det väldigt få killar som bloggar och vågar visa upp den, dela med sig av sig själv.. egentligen så skiter jag i vad folk tycker om mig, för att jag och dom som behöver veta eller vill veta.. vet vem jag är, senast som i veckan fick jag höra ett rykte om att jag knarkar, jag har aldrig varit i banor om att prova droger och jag har aldrig, aldrig provat något.. det gjorde mig faktiskt ganska förbannad.. men egentligen så bryr jag mig inte, för att dom som känner mig och vet vem jag är, dom vet vad som är sant och inte, det är inte något jag gömmer direkt.

jag skulle kunna fortsätta och berätta en massa strunt, bara ösa ut tankar, det är ganska svårt för mig att hålla en stadig linje och stå på samma område i ett helt inlägg, eftersom att alla tankar är så utspridda och blandade är det svårt för mig att filtrera och sortera dom, kanske pga jag aldrig har brytt mig om att reda ut dom.. gräver ner alla dåliga minnen och känslor i det undermedvetna och där får dom ligga och ro, men tillslut kommer dom fram.. det gör dom alltid, och då blir det såhär.. en jävla gröt av det hela, samma som när man ska sova ibland.. det går inte! tankar kommer flödande, ena stunden tänker man på ett problem, nästa sekund ett annat.

livet är fullt av, för många problem :\

var ska jag fortsätta? det man saknar mest i livet är någon att ha vid sin sida, dela sin vardag med, tankar och känslor.. för ca ett halvår sedan blev det första gången någonsin som jag bott ensam, helt själv.. jag kan dela med mig av det och säga att det är inte roligt.. jag har alltid bott med någon, den största delen av mitt liv har jag bott med min kära mor och syster, men därefter flyttade jag och X in i en lägenhet, men efter att man blev ensam är det väldigt hårt.. i början kan det vara skönt, man springer naken och gör vad man vill.. men i slutändan är det ett rent helvete, det finns nog inget värre än ensamhet här i livet, något som ständigt plågar oss är väl tanken i att växa upp och bli gammal.. ensam, just nu står jag inför ett dilemma och vet inte riktigt vart jag ska vända mig, jag har provat på en massa saker för att komma vidare i livet och det känns inte som att något hjälper, min hjärta och själ blockerar allt som vill komma in i mitt liv och det är fruktansvärt frustrerande.. det slutar i att man sårar människor, fina människor och ser ut som ett drägg i slutet, men det är inget jag kan rå för.. det är den jag är, största anledningen är väl den att gamla dåliga erfarenheter har satt sina spår och numer tänker man efter mer.. man söker efter något långvarigt. när man var yngre körde man allt på impuls, tänkte bara på sig själv och hade inga framtidsplaner..

jag är kräsen, grymt kräsen.. men då gäller det inte vad dom flesta brukar yrka på när det gäller "kräsenhet", jag är kräsen när det gäller känslor och kärlek, om det inte "klickar" på en gång så backar jag nästan genast ur, eller så går det ett tag och jag kommer på att.. jag har inga känslor, som då resulterar i.. ja, att jag sårar folk.. jag vet inte om jag vågar söka efter kärlek och känslor längre, det känns som att jag sårar folk som faktiskt gillar mig för den jag är, och det är jävligt jobbigt, jag vill inte ses som en player eller någon som struntar i känslor, någon som bara är ute efter att "få något" som dom flesta ser oss killar, jag är inte sån.. det är näst intill omöjligt att berätta om såna saker utan att det blir fel eller misstolkas..

imorgon är det fest igen, men det jag oroar mig mest för är.. vad händer sen? det känns som att efter helgen kommer det bli ett långt mörker, jag känner att det får räcka för min del nu, för ett tag.. det har hänt alldelens för många grejer på senaste tiden och tillslut rinner bägaren över och man orkar inte längre, men samtidigt är det inte tillfredsställande på något sätt, det är som att göra en sak om och om igen.. men det blir aldrig perfekt, det är något som saknas.. något som fattas, vad? jag vet inte.. men jag är trött på att leta efter något jag inte vet vad det är, jag kanske behöver sätta mig ner och fundera? men när, eller var, ska man hitta ron att göra det? i dagens samhälle finns det alldelens för många problem så att man ska kunna få lugn och ro och fundera på livet, det är pengar, jobb, bostad, vänner, allt.. påverkar över hur ens liv ser ut och fungerar, det finns inte nog med tid!

näe, nu får det räcka.. klockan är 03, jag ska dricka kaffe och spela guitar hero, för att visa mig själv hur jävla bra jag är.. på något iaf.. för sova går inte, inte med alla tankar som flyger runt i skallen på en, ciao!

en jävla massa frågor!

sorry lillsyrran, nu snor ja den av dig ;)

Vilken svordom använder du mest?
* Helvete, satan, FAN.. kan inte bestämma mig :D

Äger du en iPod?
* Nei

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
* Haha, väckarklocka?

Hur många resväskor äger du?
* 1

Använder du flip-flops?
* Negative

Var köper du dina matvaror ifrån?
* ICA

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
* Vara med såklart! ;)

Vilken var den senaste filmen du såg?
* Meet Dave

Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän?
* En vän

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
* En resa ut i rymden

Har någon någonsin kallat dig lat?
* Haha, jadå

Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
* Nepp

Vilken är världens bästa artist/grupp just nu?
* Sonic Syndicate

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD?
* Jo, men de säger ja inte!

Vad åt du till middag senast?
* Vafan åt jag idag? Just ja.. PALT! ;)

Använder du huvtröjor?
* Yes

Kan du vissla?
* Klart ja kan!

Vem var den senaste som ringde dig?
* Eveooe

Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
* Berg-o-dal-bana ;)

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
* Ja, jag vet!

Vilket riktnummer befinner du dig i?
* 0923

Tittade du på tecknat när du var liten?
* Självklart

Hur stort är ditt närmaste köpcentrum?
* Hehe.. HEHE.. Ehhh?

Hur många syskon har du?
* 2st, en liten å en stor syster :)

Är du blyg inför det motsatta könet?
* No

Vilken film kan du alla replikerna till?
* Ingen alls

Äger du några band t-shirts?
* Jawohl

När flög du senast?
* I september 2008

Hur många stolar står kring ditt köksbord?
* 4

Läser du för skojs skull?
* Orka läsa

Pratar du några andra språk?
* Engelska och finska svordommar ;D

Diskar du din egen disk?
* Ja

Har du gråtit offentligt?
* Jo

Har du en stationär dator eller en laptop?
* Stationär

Försöker du alltid lära dig nya saker?
* Man lär sig nå nytt varje dag :D

Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?
* Tatuering(ar)

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
* Beror väl på?

Kan du kasta macka?
* Jaarå

Har du någonsin varit på Jamaica?
* Nae

Vad har du med dig in på bion?
* Kläder och en kompis? :P

Vem var din favoritlärare och varför?
* Lennart i svenska för han lät oss alltid sluta tidigare :D

Har du dejtat någon av en annan religion?
* Ne

Vad har du för väder?
* Regn och bara regn

Har du en favoritblogg?
* Uhm.. njae

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?
* Favorit? Ämne? Va?

Gillar du att flyga?
* Yes, ja älskar det!

Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
* Allt!

När sov du senast på golvet?
* Hehe, i fyllan nångång säkert.. minns inte

Vilken är din favorit drink?
* PK & Sprit!

Vilken är din mammas hemstad?
* Kawlix

Din pappas hemstad?
* Överkawlix

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
* Beror på vad jag ska göra? 6-7

Är dina dagar fullbokade och stressiga?
* Oftast

Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?
* Nja, kan jag nog inte påstå

Vilken är din favoritfrukt?
* Ketchup ;)

Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
* Näe

Hur gammal blir du nästa födelsedag?
* 25 ;/

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
* Ja

Tror du på liv på andra planeter?
* Ja

Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
* Arg? Hmm.. finns nån, men lite irriterad var en snubbe på stan förra helgen.. haha :D

Tror du att Gud är man eller kvinna?
* Gud finns inte

Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta?
* Motsatta

Hur valde dina föräldrar ditt namn?
* Hmm.. tror min farfar hette john eller nåt sånt, och då vart de så.. minns inte riktigt

Gillar du senap?
* Näe fyfan

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
* Jag slår på dödsmetal och headbangar och skriker

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
* Jaaaaaa!

Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
* Bra fråga.. jag vet inte själv

Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall?
* En bilratt

Tycker du om att krama folk?
* Ja, coozy :)

Skulle du säga att du är trendig?
* Nä

Äger du en digitalkamera?
* Oja ;)

Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
* Bam Margera

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
* Lite, beror på vad det är

Vilka böcker, om några har fått dig att gråta?
* Orka läsa..

Vad är du allergisk mot?
* En massa

Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
* Haha, aldrig i livet, KÖTT är livet!

a minor update


med morgonkaffet i kopp sitter jag här nu och tänkte uppdatera min blogg, var ju några dagar sen men har velat samla mig själv lite och ja.. det händer ju grejer hela tiden, titt som tätt och det är inte allt man vill dela med sig med världen.

bilden här ovan är thomas med sin kära bläckfisk ;)
eveooe, thomas och carita kom till mig i onsdags och dom var allmänt jävla skumma och småfnissade över något, tydligen hade dom tagit en jävla bläckfisk och satt den i min slask! som tur var upptäckte jag den inte även fast jag var där några gånger, den såg ju inte så jävla trevlig ut måste jag säga! ;D hahaha

igår var de guitarhero å film hos mig och det var roligt :)
idag vet jag inte riktigt vad som händer, eller ja.. ska snart fara på gymmet så man piggnar till och sen fara och inhandla lite varor för morgondagen då det är födelsedagskalas numeros 2 för carita, de kommer no bli svinkul! ;)

"It feels like I'm cornered, why are we here in the same old room? I wish you were someone I could just disengage"

HAHAHAHA!

idag kom jag på att min beztis ;) shari la ju upp videon på mig när jag var med i nordnytt för 100år sen, tänkte att jag skulle dela med mig av den.. så jävla fuuuuuuuult!


grodmorgon

*gäsp*, fitusan så kallt det är nu på morgonen.. klev upp runt 08 idag och termometern visar endast 0.4+ ute, tror jag väntar ett tag med att gå ut! :D idag ska jag egentligen bara tvätta bilen och åka hem mot kalix.

igår hände det mycket och inget alls, egentligen inget som jag orkar dra upp här iaf.. men i hettans strid så märker man vilka vänner som förstår en och är på ens sida, fick en jävla chock igår iaf när en av dom närmaste vännerna inte alls stod på min sida och tyckte, nej nej nu har du gjort fel.. varför gjorde du så? urk, jaja.. man lär sig, tyvärr den hårda vägen.

"unquenchable thirst burns you inside, the ruins of already burnt out mind, inexhaustable craving for something, you're already crying"

middagspaus

tyvärr måste man ju ta såna också, men lite mat i magen är ju aldrig fel.. speciellt inte när man stått ute och jobbat sen 06:30 idag, eller ja.. steg iaf upp då och gjorde mig frukost och strax därefter gick jag ut och börja jobba.

har gjort en jäkla massa, slipat, målat, spacklat, slipat, spacklat, bla bla bla.. blir ju inte sämre än vad det var förrut iaf :) dock är det ju inte så optimalt att måla och sånt när det är endast 6+ ute, ska vara runt 20+ iaf.. men men, får väl se hur resultat blir :)

nu börjar det koka i köket hör jag så dags för mig att bege mig dit :)

tjing!

welcome to skogen ;D

tyvärr glömde jag kameran hemma :( (alltid glömmer man nåt!) så de får bli en bild-lös bloggning idag, dessvärre.. men just nu sitter jag iaf i våran stuga å surfar å bloggar å dricker kaffe =) de behövs för här är de fan inte så varmt.. iofs inte så mycke kallare än i kalix men där är man ju fan aldrig ute.. haha :D

har inte gjort nå speciellt idag egentligen, varit på gymmet och såå.. packat så jag kan överleva här ett tag och sånt, nu ska jag dricka klart mitt kaffe, ta mig en rejäl prilla och sen gå och lasta ur bilen och börja plocka lite i garaget så jag kan köra in bilen sen och börja meka imorrn :)

hare gött ;D

partajj och megapålar!


ja i fredags var de ett jävla hålligång, började me att man steg upp som vanligt (doh) och gjorde diverse grejer, var bland annat på gymmet och sånt.. "det vanliga", for lite hit och dit, klockan sprang iväg och vips var den nästan 4 och då kom evo med en idé att vi måste göra nå hyffs nu när carita fyller år!

efter en massa funderande och klurande kom vi på att hon hatar ju verkligen fula bilder på sig själv och vem har mest fula bilder på carita? ja endast 2000 bilder och 70% av dom är väl på carita, så.. jag och mats for till töre för att dra ut en massa bilder som vi sedan skrev grattis på osv och sen åkte vi runt med thomas och klistra upp dom lite varstanns på stan.. de var kul, hahaha ;)

sen åkte vi till carita å plocka upp eveooe å carita å sen for vi till mig och käkade smörgåstårta som eveooe och carita hade fixat ihop och de va jättegott, vi spela guitarhero å drack å de var trevligt:) sen åkte vi till båt i deras nya lägenhet och sen for vi på lilla hotellet.

har inte varit så glad och igång på väldigt länge hahah, fullast var man ändå.. men kul var de! nästa helg blir det carita del 2 i firandet och efter de blir de fan paus i supandet för dehär går ju inte :D men man måste ju ställa upp å fira sina vänner och speciellt när man fyller 18! :)

idag har jag och mats mest slöat hos mig, var till sangis för att käka bakismat på route e4 och sen har vi sett tv å spelat xbox å sånt skit, en vanlig bakisdag :) men nu ska jag snöra mig i sängen för jag är jävligt trött och klockan är fan halv 4!

hoppas ni haft en bra helg! =)
"I know we used to have it all figured out, can't blame you for feeling deserted and alone, and I know I promised you a lot of things, but I can no longer.. all of my life I've been waiting for someone like you, to fill the void inside of me, even if there's ten thousand miles between us, you'll always be the one closest to my heart"

"I managed to bolster the defense of my heart, a bit too dense, a bit too strong for my own good, but you saw the small glitch in the solid ice wall, and somehow you scaled it up and made your way in"

GATTIS CARITA!


bilden säger väl allt, tyvärr är jag inte lika bra på att göra grattis-kort som du, men iaf! ;)

alla vägar leder till..


jag hade inte med mig kameran nåt idag, så som trogen bloggare ritade jag en egen! ja, den visar väl lite om vars vi har varit och vad vi har gjort!
dagen började med att emmsa ringer och väcker mig så tidigt som klockan 12! yrvaken och snurrig försöker jag kläcka ur mig nåt och lyckas nog ganska bra.. stiger iaf upp, duschar, käkar nästan ingenting, morgonkaffet kokar samtidigt som jag klär på mig.. uhm, sen åker jag runt lite och plockar upp folket och sen bär det av på våran resa!

annars har vi varit hos carita nu ikväll och spelat wii och sett på ett FETT jävla avsnitt! ja det summerar väl det mesta :) smågrejer får gå för denhär gången för nu är jag lite väl trött för att tänka.. GODNATT! ;)

nytt på gym


eftersom att jag har lovat mig själv och läsarna att jag ska vara lite flitigare på bilder så tog jag enda bilden som tagits idag, på mitt överspännings-relä från mercan, haha.. intressant? :D

idag har jag varit och fikat(druckit kaffe) med EVEOOE å carita på myggan och de var trevligt, carita försöker övertala oss att dricka på fredag för att de är klassfest och fara på lilla hotellet och allt men jaa.. njaa? vaa? haha.. du kan ju försöka! ;)

annars har jag pulat lite med bilen, tyvärr gick det inte att löd-fixa mitt gamla relä :( (på bild) så ska beställa ett nytt(gammalt) från nån jävla skrot nere i södra afrika eller nåt, jaja.. de blir nog bra, tills dess får väl bilen gå som ett arsle (nästan inte alls), iaf när den är kall.

jaaaaaaaaa och så har jag varit hos min mormor och käkat lite och såå, hört vad hon har på hjärtat :) sen slängde jag iväg 1500 på ett nytt gymkort, det sved väl lite men jävlar så härliga maskiner dom fått in nu.. nya och fräsha, väldigt effektiva för alla möjliga muskler.. synd bara att inte min favorit har blivit utbytt, hantlarna :( nåja, det blir nog bra ändå! :)

imorrn blir det fara till finland, alko och happis med EVEOOE, carita å emmsa, ja de bli säkert bra.. :)

evelina bara klagar på att ja skriver evo så därför har jag nu visat att ja kan skriva rätt! så skit ner dig!
hare gött ;)

RSS 2.0