resan till västkusten

solen skiner, jag är röd och min resa till västkusten är bokad!
den 19e augusti kommer jag att åka ner med flyg först till stockholm, där jag byter av flyg för att senare åka till göteborg och bli upplockad.. det tog en lång fundering innan jag äntligen klickade på "boka" på sas.se!

men det kommer bli grymt spännande och roligt, kan knappt vänta tills jag far bort från kalix! nä, nu ska jag göra lite annat.. hare gött :)

my bucket list..

"the bucket list" är en lista med saker man vill göra i livet, innan man sparkar omkull hinken, "kick the bucket", det finns många saker att göra här i livet, jag tänkte mig börja med en liten lista som jag får uppdatera lite eftersom saker ploppar upp..

* skydiving
* bungiejump
* glidflyga
* åka ut i rymden (seriöst)
* "find true love"
* resa utomlands
* tattuera mig
* göra en film
* hjälpa en främling till ett bättre liv
* äga ett hus i medelhavet
* bo/arbeta utomlands
* köra stridsvagn
* flyga ett flygplan
* kasta en handgranat
* vandalisera/slå sönder en dyr bil med ett järnrör

frisk har många önskningar, sjuk har bara en

för att summera dagen har jag, uhm.. bytt kopplingsvajer på bilen, tvättat, kört bil, käkat, sett scrubs, druckit 2 pk, lyssnat på en massa trance, funderat på vad morgondagen har att erbjuda, spelat diablo2, cyklat, gymmat, tränat, alltså.. vafan? jaja, har ju iofs jobbat också.. men ändå.. fast jag får väl lura mig själv att det inte gör något att jag låter tiden rinna utan att göra nånting med att jag snart åker till västkusten!

ska snart dra igång nån rulle och sjunka ner i soffan, är alldelens för slö för att göra något känns det som.. det får ja skylla på gymmet och mina cykelturer idag ;D

hare feint!

dagen alla drömmer om!

nja, inte riktigt.. började med att jag försov mig idag!
 jag låg i mina bästa drömmar när plötsligt min telefon ringer, i min förtvivlan kollar jag på klockan, den visar 07:10 på morgonen och sömnig som jag är försöker jag kläcka ur mig att jag har försovit mig men är på väg till jobbet.

inte nog med det så igår gick kopplingsvajern av på bilen så jag steg upp, slog på kaffe, tryckte i mig en smörgås och sen upp på cykeln och slog nog rekord från näsbyn till manhemsskolan där jag skuttar in i morsans bil och rejsar till nyborg.

det var en stressig morgon men jag lyckades arbeta ikapp schemat och hade ju bara en tur till 12 idag så det kändes ganska skönt, sen tog jag mig en paus och ringde till lindeholms och till min förvåning hade dom hemma en ny vajer!

så jag for och hämtade ut den och hjälpte sen min mormor till ICA så hon fick handla sig lite mat :) nu sitter jag här, halvt söndersliten, kaffekoppen framför mig och en varjer som ska bytas.. men det är ju inte hela världen, är ju ledig imorgon så :)

hare gött!

grodmorgon!

vilken morgon!
inatt har jag sovit som en skit på väg till reningsverket.. har tydligen(?) stukat min stortå så jag har vaknat mitt i natten (några gånger) av att det gjorde jävulskt ont i tåån.. kunde typ inte röra den för att det gjorde så ont, som tur är har jag inte brytit något men got damn!

solen skiner idag, den steker redan fint såhär på morgonkvisten (0637) och jag ska snart iväg till jobbet, dricker just nu mitt morgonkaffe och vaknar till liv.. sakta men säkert.

förövrigt har det varit en lugn helg, den största aktiviteten jag har gjort är väl att dra några varv runt stan på lördagskvällen för att se om det fanns något roligt att titta på.. haha, några dalkar som satt på en bänk och var allmänt pucko (iaf en av dom), KÄNN DIG TRÄFFAD OM DU LÄSER DETTA! :D

igår jobbade jag ju också, drog ingen lunch heller så jag slutade tidigare och kunde glassa lite i solen innan jag for iväg och hissade upp bilen för olje och filterbyten.. den fick sig även en tvätt

nää nu ska jag bege mig mot arbetet, tjoo!

favorite hateobject

TJO!
idag har det varit en jävla fin dag, fast tyvärr jobbar jag ju alltid när det är fint väder men lika glad är jag för det.. hellre än att det regnar iaf :D ..

kom från jobbet för ett tag sedan och det har varit en väldigt slö dag, men det är skönt ibland.. rättare sagt så blir hela helgen hära slö så jag lär ju knappast vara sliten åt veckan..

men joo jag var ju ledig igår och då var det ju fint väder, så jag ljuger lite när ja säger att det aldrig är fint väder när jag är ledig, nåja.. så fort jag steg upp for jag iväg och la mig hos min mormor och stekte fläsket :) resten av dagen bestod av att meka i bilen, bytte tändkåpa, tändkablar, stift och rotor och imorgon ska jag byta olja och diverse filter, jag kör ju så jävla mycke bil att det måste bytas rätt ofta :)

hum, jaa vad mer ska man skriva? göteborg är iaf fortfarander planering, ska bli jääääääävlligt skönt att slippa kalix! :)

ärsh, jag är tom i skallen.. kanske för att jag har huvudvärk av all sol idag så jag får väl försöka komma på nåt mer kreativt nästa gång, tveksamt dock ;D

hare feint!

göteborg!


jaa nu sitter man här och klockan slår snart midnatt, idag har jag inte gjort nåt värt nämna förutom jobbat till 12 sen "råkades" jag somna på soffan efter lunch och sen dess har jag i princip bara suttit här och planerat och svamlat på.

det blir väl så när man är uppe halva nätterna och gör annat än vad man egentligen borde göra.. men vafan, är man nattuggla i själen så är man.. tog även en bild på min nya telefon som syns högst upp i inlägget :)

jaa göteborg, idag blev det mer eller mindre bestämt att jag flyttar till göteborg på ja.. lite halvt obestämd tid, ska bli skönt som fan att komma bort från det här jävla stället och se lite annat.. om det går bra så vet man ju aldrig vad som händer, kanske söker jobb och stannar där nere permanent! just nu känns det så iaf.

förhoppnignsvis blir det sol imorgon iaf, det behövs! man tappar ju mer eller mindre sommarkänslan och glädjen av sommaren när det bara regnar och är skit, för i överlag har det varit så större delen av sommaren.

hare bra tills vidare! :)

karaoke me fylla å bad =)


i torsdags var vi hos carita och spelade wii, de va roligt.. mest roligt är det ändå att se björn försöka balansera för att han har så dålig balans, sen när han ska snurra till rock-ringar så kan man inte annat än skratta, sen åkte vi ner på stan där det inte hände så mycket.. då drog vi hem till mig och såg på film :)

igår var det fest, började med att man steg upp halv 10 och drog till min mormor för att steka lite fläsk, sen några timmar senare ringer båt och så hamnar jag helt plöttsligt nere på strandängarna och där ligger vi och solar i några timmar med.. sen åker vi till carita där dom äter och städar min bil! haha.. dom städade min bil för att få mig å supa, ganska bra deal för mig iaf ;) sen åkte vi till båt och hämtade lite grejer och sen hem till mig då vi började dricka :)

vi körde en massa karaoke och det var jäkla roligt, kvällen slutade med att vi traskade ner till strandängarna och badade? det var inte många grader i vattnet men nog fan badade dom ändå.. dessutom i fyllan, HÄRLIGT! haha.. sen ja hände det väl inget värt nämna men var helt jävla utslagen sen på kvällen och slocknade på soffan, vaknade runt 3 idag.

nåja, nu ska jag fara ner på stan och umgås med lite fyllon :)
TJO

min otur fortsätter..


jag kan ju inte påstå att nånting känns speciellt positivt just nu, livet har sina ljusa och mörka stunder.. såklart, men.. för ett tag sedan lyckades jag ju krossa displayen på min dåvarande telefon, visst den skulle bytas ut.. men ändå, inte riktigt ännu! som tur var hade jag en gammal telefon som jag lyckades få igång att fungera hyffsat.. den var stenålders-modern men haha.. ja idag la den också av!

och inte nog med det, vädret! vafaan.. i helgen har jag varit långledig i 4dagar och inte 1 dag med sol, men direkt när jag går på och jobbar igen.. vad händer då? SOL! .. såklart! det är väl menat att man ska vara en blekfis hela sommaren, nej fyfaan.. får bli en resa i slutet av sommaren nånstanns!

sen när jag ska försöka få tag på min far och fråga om jag kunde få låna lite snabbcash att fixa en ny lur för att jag inte får lön förrän nästa fredag.. men då är ju såklart telias jävla telefonnät nere! och råga på allt har jag sagt upp kontakten med en viss person nu i veckan också på grund av diverse saker som jag inte alls känner för att gå in på.. ursh, kan man ha fler motgångar? snart stejkar väl bilen eller nåt.. ibland vill man bara fly bort från allt elände!

har även provat jobba ungefär 1timme på ett boende idag och det var hemskt! om jag får säga så.. gamla människor som lever i regression och skriker, kan inte gå på toa, äta eller göra nåt själva.. det var rena mardrömmen från att jobba i hemtjänsten.. vilken avskräckare :S

just nu är det dessutom nästan vinter-mörker ute känns det som, jättemörkt ute.. vilken sommar! ett ljus i mörkret är väl att min storasyster är på besök här i norrland i 3 veckor iaf.. annars är allt twisted up-side-down!

hoppas eran sommar ser bättre ut iaf! =)

bloggen

kan se lite skum ut då och då, men jag håller på att göra om den.. förhoppningsvis blir jag nöjd nog och behåller den :D

resurrection of evil



idag har varit en ganska skön dag, även fast då halva dagen bestod av moln och lite regn på morgonen.. men solen tittade tillslut fram, men då var det ju inte speciellt varmt ute heller fast jag drog på mig shorts ändå.. satt iofs bara i en bil då men ändå ;)

har varit och gymmat och fixat fast lite kontroller i bilen som har legat löst och bara varit jobbiga att komma åt, sen har det "löst" sig med några andra problem och ja.. jag vet inte vad mer det finns att säga, det kommer bli en sköön lång-ledig-helg iallafall, jo.. beställde mig en ny telefon idag också.. den gamla fick lära sig en läxa genom att inte bråka med mig, så den fick en hantel på sig (från gymmet) så displayen sprack! men det var på tiden, så jag får mig en ny telefon nångång :)

tur iaf att man inte åkte till luleå idag, ringde till telias butik där och alla telefoner var slut.. dom gick på en gång så att säga, hon sa att en kille hade stått redan sen klockan 04:00 och köat utanför butiken, vadå desperat? jaja.. jag må få vänta några dagar längre men har ju iaf en reservmobil som dock inte är i det nyaste laget.. funkar inte ens med mp3 på den.. haha :D

sen har jag fyllt på min usb-sticka med lite new musik till bilen och såå, ska väl dra ut och fara nåt varv runt stan snart och ta det chill.. se om det händer nåt där nere.. nåja, får väl återkomma om det händer nåt kewl :)

HARE GÖTT!

det var en gång

nämen, igår var en spännande dag.. en gammal vän är och hälsar på i byn som jag inte träffat på ungefär.. ja.. en sådär 4 år! eller nåt, kanske till och med 5 år men iaf! hon kom iaf hit och fick se min lägenhet och ja.. haha, som vanligt lite chockerad eftersom att det inte direkt ser ut som någon "ungkarlslya".. men vi glodde iaf på film och så, det var trevligt! hoppas bara att det inte dröjer 4-5år tills vi ses nästa gång iaf :)

hmm, annars händer det nog inte så mycket.. jobbar på som vanligt och har inte fått tag mig en sup på flera veckor nu, det är lite knepigt att gå från nästan heltidsalkis till nykterist, men nog går det bra.. imorrn är jag ledig och FAAN så jag ska sova då! började 7 i morse och nu till ca 11, sen ska jag och jobba på kvällen också.

däremot är jag ledig fredag, lördag, söndag och måndag till helgen som kommer och det blir en välförtjänad och behövlig semester! kanske drar till luleå på fredag och shoppar lite, det är ju även dags då för lanseringen av iPhone 3G och jag är väldigt sugen på en sån.. skulle inte föråvna mig om jag kommer hem med en också :)

sen måste jag beställa klipptid nångång, vetefan när jag ska få tummen ur arslet och göra det.. eller hur jag ska klippa mig? kort kanske? göra något riktigt vågat.. fast inte kort-kort för då kommer det ta ett år innan man vant sig, och vid det laget har jag nog långt hår igen.. haha :P

uhm, annars.. vet jag inte.. joo förresten, tror inte jag har nämnt något i min blogg om att min storasyster ska gifta sig i augusti, och det måste man ju gratulera till, även fast jag redan gjort det men.. Grattis ännu en gång! ;)

nej nu ska jag nog göra mig lite lunch och sen kanske jag lägger mig och vilar/sover ett tag så man orkar jobba ikväll, TJOO!

RSS 2.0