fyfan john!


jag och mitt satans stora jävla alter-ego, varför? jag är ett jävla gift som det inte finns något botemedel mot.. jag är full, full som fan.. hög på livet, hög på.. det oemotståndliga.

jag gjorde något som mitt samvete sa till mig, "gör det inte!" men jag gjorde det iaf, jag gjorde det man inte ska göra, codex.. vänners codex, men jag kunde inte hålla mig, inte hon heller.. det var en dragningskraft vi inte kunde stå emot, det.. "bara hände", typ.. kunde inte kontrollera det.

du är förfan upptagen, har någon som gillar dig, älskar dig, tycker om dig, ändå så gjorde vi det, det oförbjudna.. varför? varför ska jag alltid dras till det jag inte borde röra.. det som inte är mitt? det jag INTE FÅR göra.. ?!

varför kan jag inte bara gå på det lätta bytet som helt enkelt bara är där.. för att.. ja, varför? varför måste jag gå och förstöra för andra för att jag älskar utmaningen, spänningen, känslan, det oemotståndliga som man bara inte kan tacka nej till, lusten, är sjuk.

jag vill inte ha dig, det orginella, det vanliga, jag vill ha det speciella.. därför är jag ett jävla gift, jag ser det i dina ögon, din gångstil, hur du ser på mig.. som att läsa en jävla bok, jag tar nytta av det, utnyttjar det till fullo.. jag skiter i vad andra tycker tills samvetet slår till i slutet.. då är det fan kört, men skadan är redan skedd.. i fucking hate it!

men ändå tänker jag gå och sova nu, inte ensam. men med det oförbjudna.

vad fan har hänt med mig? :(

"i can still smell you, all over me"

jävla bitterfitta!


hahaha, NÅ int jag iaf! idag har jag å richardo varit på stranden å glassat.. de var värre underhållande idag för först låg vi där och schteeeekte sen kom det nå jävla finnjävlar och börja låta som fan, skrika å gapa på finska å vi trodde fan kärringen var hög eller nåt för hon var helt konstig..

när hon sprang ut i vattnet var det som att hon hade en limpa i röven, hennes ben/lår/mage, ja.. hela hon fladdra som en svensk flagga på nationaldagen, hon sprang runt och lät och skvätte vatten på random folk, sen när hon gick tillbaka till deras "boende" på stranden så satte hon sig på den andra kärringen å körde värsta äckliga porrmassagen..

inte nog med det sen kom det en gammal gubbe som fick heta marabou eller nåt för han satt brevid oss och stönade HELA TIDEN, typ.. "mm" "mmhh" "mm" "mmmm" "mmhh", kunde inte hålla oss för skratt!

sen var systrarna där så vi snodde deras luftmadrasser å gled ut på sjön och njöt, de var guld, hahaha.. :)

sen har ja varit i tvättstugan, tagit hand om skiten.. varit lite överallt annars, köpt helhelgsbiljett till kalixdagarna så de blir partajj hela helgen :) glöm inte kolla på erik å hans band kl 16:00 imorgon utanför gallerian!

däremot undrar jag hur fan man kan tycka om katter? skulle mörda varenda jävla kattjävel i världen om jag kunde! meningslösa jävla ting.

sitter här och installerar den bärbara datorn, kan inte leva utan windows xp på ENGELSKA dessutom :)


imorgon blir det öla hela dagen i gräset å solen, gå runt å spana på folk på stan och så vidare.. kommer bli helgreat! hare gött! :)

hi' on life

kan inte sätta i ord hur perfekt dag det varit! hög på livet får summera det hela!

vaknade upp, stråååååålande sol, +22 grader visar termometern och den ljög tamefan inte när jag stack näsan utanför dörren.. satans vilken chock det var, ringde direkt till folk och vi drog och badade.. jag tina och carita drog till bjumis där vi mös i solen, badade, snodde en boll av nåra småbarn, hade lite vattenkrig, ahhhhhhh helt perfekt!


var i bjumis kanske 3timmar och bara chilla, hade de jävligt trevligt.. sen in mot stan, käka lite krubb, sen fick jag med mig sundqvist på gymmet som jag nästan tog kål på bara för att han varit så jävla lat.


efter gymmet och så drog jag hem och tänkte. äh fyfan, inte vill jag sitta inne, fortfarande 22+ ute och klockan är typ kväll, helt sjukt.. drog ner till campingen, slet dit tina, björn, robin och shari så vi satt och mös i solen och härjade med labbe.

kom nyss hem, kl 22, är helt i varv inför morgondagen, helgen, sommaren, öl, värme, hög på livet!

kan inte bli bättre än såhär, fast hade jag haft en öl att toppa dagen med så skulle de varit perfekt, sandra å crisp skulle och dricka bira på uteserveringen men var ju tvungen å köra hem, å sen ids ja fan int gå/cykla ner till stan.. ;D

let's call it a perfect day!

TACK!


astma och pollenallergi är något som jag (lidit) av i många år, för ungefär 10år sedan hade jag min senaste (sista?) astma-attack och sedan dess har jag inte haft några problem whatsoever, eller jo en gång hade jag det.. men det utlöstes av en allergichock när jag åt skaldjur som jag tydligen inte tål.

min astma "försvann" när jag började springa, astman triggas vid en viss gräns av ansträngning och den ribban höjdes allt eftersom jag sprang mer och mer, det är 10år sen jag sprang seriöst.. kunde springa flera mil utan att bli kurk, då var jag ungefär 14år eller liknande.. kan hända att det var ännu längre sen, idag står jag fortfarande utan några astmaproblem.

sen dess har jag inte tränat ett dugg, inte lyft ett finger för att höja min prestation och stamina, tills nu.. och jag kan bara konstatera att träning dödar allergier och sjukdommar!

varje år har jag lidit av pollenallergi, varje vår har jag fått ta sprutor fyllda med kortison och tabletter, nässpray, ögondroppar.. ja gud vet vad, för att kunna överleva.. MEN, denna vår.. inte nåt!

vad kan det bero på? pollenallergin kan ju inte försvinna över en vinter, eller kan den? det enda jag har ändrat på i min vardag är min träning sen dess att jag hade pollenallergi förra våren, inga tabletter, inga sprutor.. nada, har jag tagit detta år och det är så fruktansvärt skönt!

snorar ingenting, inga kliande ögon, är inte helt utmattad och trött av att kroppen ska sitta och kämpa emot pollen som flyger in genom luftgångarna, helt fucking jävla perfekt!

kan inte beskriva hur skönt det är, har du aldrig haft den tunga pollen jag har(hade?), så vet du nog inte vad jag pratar om.

bästa medicinen jag någonsin hittat, fått, använt och tagit nytta av! deppressioner, självförtroendet och självkänslan ökar på köpet.. är det inte värt det? GO FOR IT!


imorgon får jag min laptop, fan va najs ;)
fast om det är soligt imorgon blir det inte avnjuta den förrän på kvällen, GOD JÄVLA SOL! ;)

oreda å reda!

kom nyss hem från gymmet och stan, har varit och handlat lite och hjälpt morsan å städa till i garaget.. såg ut som en jävla loppmarknad när man kom dit :p

sen har vi käkat lax å potatis, ganska jävla gött! nu ska ja snart duscha å chilla ;)

how can a pure heart fight without resistance, and I fall never to return, show down, set out to burn, I shun the day - death is one heartbeat away

movies

har sett på fast and furious 4 och angels and demons med shari idag och så har vi varit å raggat lite å sånt, trevligt värre :D
har inte så mycke annat att skriva, 6dagars gympassvecka börjar imorgon så de blir tungt men fifan nice! :)

I'm not here for you to stare, so would you cut it out, I may be the last thing you see, so be aware

heheheiei


the rush!


idag klev jag upp före helvete (0900) ja de är tidigt ;D iaf när man är igång halva natten, hade kul med robin å hans 2 fyllebrudar där ett tag och hade filmkväll med shari, vi såg den nya x-men filmen, var bättre än förväntat.

drog till finland när ja steg upp för igår kom jag på att bolaget har ju stängt idag och ja de var ju så pass att klockan var 18:08 då..

snart dags å göra sig lite ren å iordning för kvällen, fara å handla lite å sånt, ikväll blir de obestämd destination ;)

KJAM å GLAD SKITSOMMAR!

bad boy, bad bad boy!

ursh, ibland får jag riktigt och då menar jag RIKTIGT fula tankar.. jag nöjer mig inte med det vanliga, jag vill ha något extra.. en extra utmaning! jag vill inte ha det lätta bytet, jag vill ha det svåra! det jag inte kan få, men vill ha iaf.

ursh ursh ursh, kan inte sluta tänka på det oförbjudna, det är så jävla mycke mer spännande.

FY JOHN, FY!

|Shari| says (02:02):
jag kan vara hård på utsidan, men jag kan gilla mjuk musik :D

ѕаŁаĐfiŋĝэя says (02:03):
samma här
men ja förnekar det
så jävla hårt

|Shari| says (02:03):
hahaha

ѕаŁаĐfiŋĝэя says (02:03):
som när du diskret ville höra poker face i happis

|Shari| says (02:03):
men det var ju inte seriöst!!

ѕаŁаĐfiŋĝэя says (02:03):
HAHA
du avslöja ju dig själv

|Shari| says (02:02):
jag kan vara hård på utsidan, men jag kan gilla mjuk musik :D

|Shari| says (02:03):
det var bara för att utforska basen din!!!

ѕаŁаĐfiŋĝэя says (02:03):
P-p-p-p-oookerface

ѕаŁаĐfiŋĝэя says (02:04):
JO ELLER HUR

|Shari| says (02:04):
JA SJÄLVKLET

åkepåke wakepeke

har nyss vaknat, sov bra inatt, ostört, har inte vaknat en enda gång, känner mig inte det minsta utvilad, värk överallt.

känner mig fri idag, som om jag kan göra vad jag vill, hur jag vill, men vad vill jag göra? kan inte göra vad man vill ändå, jag vill utforska, träffa, titta, se, röra.. framförallt flyga, älskar att flyga! påminner mig om att jag vill prova skydiving eller hoppa fallskärm, adrenalin är livets enda och bästa drog, resten kan dra åt helvete.

ska snart fara och slänga skräp, en massa skräp och sen fortsätta hemma i lyan, dock har jag slut öl att fira med sen ikväll, solen lyser, borde gå ut, men kanske borde klä på mig först.. haha, vi hörs ;)

i stabbed the drama, stabbed the heart, walked away, found peace and satisfaction, am I finally at ease?

ombyggnationen! :D

såå, ja.. nu är "teknik/nörd"-hörnan nästan klar iaf, ett jävla helvete med alla kablar som ska dras å allt.. planering in i de minsta.. suck ;p

image
man kan ju inte städa/möblera utan öl? OMÖJLIGT.. och musik såklart!

monsterborren ;)
image


image
TV:n är ju alltid den värsta, men de gick bra.. notera mitt hemmagjorda väggfäste för TVn ;)

tadaaa :)
image


image
såhär ser det ut just nu, nåja.. ska inte bli nån jävla inredningsblogg, men haha.. aja, nöjd so far :)

KOOOOORV

idag har jag tränat till tusen, fyfan.. kört håt som satan på gymmet, när ja kom hem och fick i mig lite energi så sprang ja ut på en milatur och har nyss borrat upp TVn, hyllan å en tavla till min nya omöblering :)

kommer bli fettnaaaaaaajs, hoppas shari kommer in till kalix så vi kan mysa ;)

så har ja en ny bärbar dator på väg också, vadå ligga i soffan å surfa? GÖTT

styrketräning och resultat

jag är väl inte direkt så entusiastisk om att lägga upp bilder på mina träningsresultat eftersom många av mina vänner läser min blogg och det känns lite knasigt, men det är ju som sagt min blogg och jag vill kunna blicka tillbaka på mitt liv, bland annat hur min träning går och vad jag har gjort.

har tränat i ungefär 1år och 2-3månader nu och ingen deff inblandad, förutom den senaste veckan, endast fettlagring på max så de ska bli intressant och se hur resultatet blir efter lite mer seriös deffning, kommer att fortsätta träna dock kommer jag aldrig att träna så jag ser ut som nån arnold svartneger eller liknande, det är fan inte snyggt :p

har tyvärr ingen bild att jämföra med innan jag börja träna, så jävla synd, men jag vet ju själv hur det var då.. absolut noll muskler, bara fett och hud.. den finns i min skalle, tyvärr kan jag inte plocka ut den.. ;o

uppnått so far:
bröstpress (2x42kg=84kg)
axelpress (2x33kg=66kg)
bänk (1x80kg)
benpress (1x190kg)
vadpress (1x115kg)

image

beauty is nothing without brains


såg en reklam för mercedes e-klass på youtube, deras filosofi: "beauty is nothing without brains".. stämmer så klockrent.. intellekt är högt rankat på listan av vad jag anser vara attraktivt.

har nyss varit och gymmat, satans newton är där VARENDA DAG och plågar mig till döds.. almost, tycker han kan ta och ge mig en break nångång ;D

jäkla trist väder idag, igår hade vi ju fan strålande sol, 18-19+ i skuggan så jag, tina, emma å ellinor satt nere på stan å solade, sen drog vi å spelade lite fotboll å det var fan kul.. även fast det var väldigt oseriöst, har inte rört en fotboll på flera år och har sagt att jag vill vara och spela fotboll länge! :)

give it to me baby, aha aha.. ;)

the love game

varför ska man alltid ta sån jävla hänsyn till folk som har känslor för en? till en viss grad är det okej, men jag tänker inte sitta och vara tillbakadragen och göra något som jag vet att du inte gillar.. alla ska vara så jävla normala och bete sig som resten av flocken, men jag är trött på det.

jag tänker inte längre visa hänsyn till nån som kommer och har en liten crush när dom inte ens känner mig, jag tänker inte längre bry mig.. har alltid varit förstående och brytt mig om dessa individer som tror att dom kan kontrollera one and another med sina spel.

tänker inte längre låtsas falla för era jävla kärleksspel, jag hatar dom, avskyr dom och dom kanske fungerar på lonewolfs som inte har knullat på ett år men bara för att vi killar sägs vara så satans kåta hela tiden och bara vill knulla tror ni att det är okej att leka.

jag är inte kär, har inga känslor för nån whatsoever och vill ha det så, men bara för att jag säger att du är sjysst betyder det inte att jag bryr mig, gå och utnyttja någon annan som bryr sig.. jag gjorde det, men inte längre.

kalla mig mansgris men det skiter jag i, mitt liv, mina regler och jag spelar spelet som jag vill, inte som du vill.

"man skall icket.." fuck it.

dubbelkanon!

ojoj vad ska ja skriva? helgen har varit helt sjukt nice!

i fredags hade vi grabbishfest hos mig som dessvärre krashades av brudar i slutändan men de var ändå bra ;D sen gled vi ner på stan å sånt.. ja.. :p

i lördags var vi i boden på western farm och är sjukt imponerad av stället, ja missade tyvärr drängarna men ja hade fullt upp med .. nå annat ;D;D

jävligt nice, uhh.. hare gött ;D

kaboom!

hahahaha! ååååh richard den lilla klantskallen;D ska int säga va som hände men vi 4 fick oss ett rejält skratt såhär mitt i natten :D

har varit och tränat idag och sen ringde richard mitt i allt å var i luleå och norre den jävla fittan hade svikit honom då han lovat å hämta så sket han i det, ljög att han skulle och jobba GRATIS, för att kolla så ringde richard till hans jobb å inte var han där.. jävla idiot! garanterat ditt satans wow-träsk som gör att du sviker dina vänner, lämna dom stranded i luleå.. ruttna i ditt jävla träsk kan du göra! men som god vän ställer ja självklart upp, brände till luleå på en gång :)

nåja, nu ska vi inte vara så ;) men imorrn då jävla korkar vi! oj så fulla vi ska vara, och så roligt vi ska ha :)

blir en finlandstripp direkt på morgonen .. eller ja, morgon är ju typ lunch när man stiger upp men whatever, sen hem och käka.. sen blire korka! hoppas bara brännvinet slår bättre än de brukar nu.. :)

på lördag blir de western farm, fullpackad bil i mängder och de kommer bli svinskoj, drängarna kommer ju vara där!

vem är kung över ängarna? hohoho ;)
en underbar helg, vi hörs efter helgen.. ;)

run fatboy RUN

fyfaaan va jobbigt det var, har nyss varit och sprungit ungefär ~1mil mer eller mindre, strandpromenaden x2 och inne i stan, huvva.. mina fötter är fan inte van att springa känner jag.. men satan så skönt!
har nog aldrig svettats såhär jävla mycket, ojoj.. bara fylla på med vätska! ska fara till finland på fredag så får passa på å göra ett besök på skopunkten å skaffa mig nå bättre joggingdojjor:)

idag har jag varit och tränat lite tuttar, solat och fixat mormors gräsklippare som hade tappat ett ben och varit å hälsa på sundqvist på RKs och ja lite av varje, har bokat biljetter åt både mig å shari till western farm på lördag så vi blir ett helt gött gäng dit ;)

nu ska jag ta och käka litegrann sen ska jag hoppa i duschen när ja slutat svettas ;) hare gött!

billigt luder

träningsvärk i arslet från mitt enorma benpass i söndags, grisigare än satan från att ligga under bilar hela förmiddagen, slutkörd från axelpasset på gymmet, matkoma från nyäten mat, but it's all good ;)

jag har iaf min enormt bra hemmagjorda snus, mitt snabbkaffe och min METAL! vad skulle jag göra utan dig? ;)

sitter och funderar på varför man inte ska stoppa korven i kylskåpet? men kommer nog inte.. komma.. till.. äh, blev frågad om å supa idag.. vafan? nog för att jag brukar säga att alla dagar är likadana å fredag och lördag är bara ett påhitt för att få en anledning till att supa. men nej tack ;D

blir bara chill idag, solen har stått på topp hela dagen från det att jag steg upp runt 8 i morse tills .. ja .. även nu, ska ta mig en nice kopp kaffe och lägga mig i soffan och dagdrömma ;D

tjiooo!

röstad, tränad, filmad, körd!

har varit och röstat idag på piratpartiet såklart! och senare på kvällen for jag till tina å björn som såg nå film sen kom det och for lite folk men de var trevligt ;D

nu ska ja snart.. göra nå annat, men.. ehm.. ha en bra kväll ;D

ahahaha! PIRATE PONTEN!

fyfan bästa nyheten på länge!
"Sveriges främste anti-pirat, Henrik Pontén, har genom en förfalskad ansökan till Skatteverket fått ett nytt förnamn.

I form av – Pirate.

– Tidigare har Pirat-rörelsen försökt med hot, när det inte fungerar gör de sånt här, säger Pontén.
"

så jävla kung!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5321758.ab

you call me up on the telephone, you say you need me cause you're cold and lonely, tempted by you, but I have to stay, and I'm sorry if it makes you cry, I was breaking the rule, acting like a fool, getting close to you, I was a chancer, a fake romancer, but now I'm home, where my heart is true...

härdad?

jag tror inte riktigt på dedär att bli härdad av att dricka mycke alkohol, alkoholister å andra sidan blir ju inte härdade utan dom tål mindre mängder, dock är dom ju då full hela tiden men.. har på senare tid märkt att jag knappt blir full av alkohol.. jag dricker ju alltid brännvin ~40%igt och det är som att ja int blir full.. alltid, kanske en stund.. sen blir jag typ halvnykter och känner mig bara normal och inte lika på g som vanligt.

jävligt skumt faktiskt, meeen whatever.. får börja shotta mer ;) haha.. yesssss vilka problem jag har! nämen, dehär inlägget kanske yttras lite om att börja med droger och skit, men då har du fel! har aldrig någonsinn provat en enda drog och de kommer ja int göra heller! och de är ja jävligt stolt över.

idag röstar vi pirat! ska snart fara å rösta, men först måst jag hämta bilen, fara och handla och sen på gymmet.. funderar på ett (o)härligt benpass idag.. men de blir bra ;)

hare gött!
jo, btw den som inte förstod att förra inlägget var ett skämt.. well, nu vet du ;) hahaha

ZZZZZZzzzz

Madelene says (1:23 AM):
vad är dina krav då?

ѕаŁаĐfiŋĝэя says (1:27 AM):
snygg, vältränad, humor, blond, bra i sängen, ingen snobb, perfekt rumpa, snygga bröst, ska älska uteliv, får inte klara av mer alkohol än mig, ska ha körkort, inte leva hos mamma, gärna lite knäpp som jag, ska älska hårdrock/metal, ska ha en bra mobiltelefon, snygga kläder, måste ha facebook, ska inte finnas på lunar, gärna bil, måste gilla PK, ska inte ogilla snus, lydig ska hon vara, gillar att städa

ѕаŁаĐfiŋĝэя says (1:28 AM):
pixbox måste hon ha, gärna nån som bloggar, ingen emobrud, ätstörningar undanbedes, ska ha ett coolt smeknamn, måste gilla actionfilmer å porr, bärbar dator och hennes favoritfärg är svart

Madelene says (1:29 AM):
du kan nästan lika gärna ge upp direkt
tror inte det finns någon som uppfyller ALLT det där

har ansökt om att få bo i ett kloster, nån som joinar? ;)

bakisföda


behöver jag säga mer? vojvoj;)

ROCK ON!

var i överlag ganska nice igår förutom ja nåra skitsaker men skitsamma, hade jävla val å kval om va vi skulle göra (ja å emma) om vi skulle ut eller inte.. så ja vi satt å fundera å fundera å fundera å kom int fram till nåt..

sen ringer emma en stund senare å säger "vi super" jahapp så ja for dit å satt där å drack tills eveooe, thomas å ida kom så dom höll på sminka sig å whatever.

sen åkte vi till båt och härja litegrann och sen på krogen, hade ganska kul men blev något mindre full på hotellet även fast jag hade min fina dricka.. haha.. :D NÅÅÅÅJÅ, sluta me krubb på citygrillen och sen knalla hem.. såg int en jävla kotte, okej klockan var ju typ 5 eller nåt så ;) tur att ja hade mina lurar me så ja kunde chilla till musik på vägen hem iaf.. :)

sen satt ja bara å jyra me rickard i nåra timmar tills vi kom på att man kanske borde sova, haha.. fan va nice de ska bli för han kommer upp till veckan! fan va kul de ska bli! :)

nu blire chill
hare gött! ;)

RÖSTA PIRAT!!

trög AB

6:40:36 |Shari| Fisken ska bli pappa
6:40:42 |Shari| =)
6:40:48 ѕаŁаĐfiŋĝэя men vafan
6:40:55 ѕаŁаĐfiŋĝэя alltså seriöst
6:40:57 ѕаŁаĐfiŋĝэя ja pallar int
6:41:02 |Shari| jojo
6:41:06 ѕаŁаĐfiŋĝэя sitter här å hickar å typ sover snart
6:41:15 ѕаŁаĐfiŋĝэя tänker bara på sängen där borta
6:41:20 |Shari| Jag hickar jag med :D
6:41:24 ѕаŁаĐfiŋĝэя GÖTT
6:41:28 ѕаŁаĐfiŋĝэя då har vi nåt gemensamt iaf :D
6:41:29 |Shari| nä
6:41:39 ѕаŁаĐfiŋĝэя vi kan gå mysa i våra sängar å hicka
6:41:53 ѕаŁаĐfiŋĝэя TESAMMANS
6:41:54 |Shari| jafan
6:42:03 ѕаŁаĐfiŋĝэя satan
6:42:08 ѕаŁаĐfiŋĝэя nu spillde ja PK
6:42:14 |Shari| lär nog sova hos dig nån gång
6:42:19 |Shari| om det går bra
6:42:29 ѕаŁаĐfiŋĝэя ja om du ger fan i min snärta stjärt
6:42:40 ѕаŁаĐfiŋĝэя exit only
6:42:45 ѕаŁаĐfiŋĝэя on way
6:42:49 ѕаŁаĐfiŋĝэя typ
6:42:54 |Shari| nog vet du att det är inget jag kan lova
6:43:04 |Shari| ;D
6:43:05 ѕаŁаĐfiŋĝэя näe men försöka kan du
6:43:08 ѕаŁаĐfiŋĝэя skriv på kontraktet
6:43:12 ѕаŁаĐfiŋĝэя så kan ja stämma dig din jävel
6:43:13 |Shari| får la se
6:43:26 ѕаŁаĐfiŋĝэя jaaaaaaaaa de lär ju synas tydligt om ja är spräckt i skitan
6:43:27 |Shari| fixa ett sånt du
6:43:40 ѕаŁаĐfiŋĝэя ska
6:43:41 ѕаŁаĐfiŋĝэя göra det
6:43:45 ѕаŁаĐfiŋĝэя åååååååh
6:43:49 ѕаŁаĐfiŋĝэя vars är all mus när man behöver den ;)
6:43:52 |Shari| djdhfg
6:43:54 ѕаŁаĐfiŋĝэя alla sover ju
6:43:55 ѕаŁаĐfiŋĝэя LOOOOOOOL
6:44:04 ѕаŁаĐfiŋĝэя sitter å smygmessar till folk
6:44:05 ѕаŁаĐfiŋĝэя ingen svarar
6:44:06 ѕаŁаĐfiŋĝэя :(
6:44:17 |Shari| ring krå¨knäsan
6:44:21 ѕаŁаĐfiŋĝэя klockan är ju bara 7
6:44:28 ѕаŁаĐfiŋĝэя fröken ur?
6:44:30 ѕаŁаĐfiŋĝэя hon svarar alltid
6:44:44 |Shari| hon du var fräs på förut
6:44:45 ѕаŁаĐfiŋĝэя är dock väldigt steril å tråkig.. ligger bara å babblar i sängen
6:44:52 ѕаŁаĐfiŋĝэя kråknäsan?
6:44:58 |Shari| jeo
6:45:03 ѕаŁаĐfiŋĝэя vem fan?
6:45:13 |Shari| krokig nära som fan
6:45:18 ѕаŁаĐfiŋĝэя hhahahaha
6:45:22 ѕаŁаĐfiŋĝэя du är ju full
6:45:24 ѕаŁаĐfiŋĝэя var kanske full
6:45:26 ѕаŁаĐfiŋĝэя vem fan har sne näsa?
6:45:29 |Shari| hon du var käris i
6:45:36 ѕаŁаĐfiŋĝэя huuuuum?
6:45:43 ѕаŁаĐfiŋĝэя vem fan har ja varit kär i?
6:46:03 |Shari| hon med evo och gänget
6:46:12 |Shari| du vet
6:46:28 ѕаŁаĐfiŋĝэя ehhhhh
6:46:31 ѕаŁаĐfiŋĝэя nu fattar ja int
6:46:38 ѕаŁаĐfiŋĝэя NAMN?
6:46:47 |Shari| hon du dissade senast jag var där
6:46:58 ѕаŁаĐfiŋĝэя fan va trög ja är
6:47:05 |Shari| kommer inte ihål vad hon hette :P
6:47:14 ѕаŁаĐfiŋĝэя snygg?
6:47:23 |Shari| du tyckte det
6:47:28 ѕаŁаĐfiŋĝэя men åh
6:47:31 ѕаŁаĐfiŋĝэя int fan minns ja
6:47:38 |Shari| men vafan
6:47:48 |Shari| hon hänger med dig jämt ju
6:48:07 ѕаŁаĐfiŋĝэя är de bara ja som är supertrög idag
6:48:19 |Shari| tror de
6:48:21 ѕаŁаĐfiŋĝэя trög AB
6:48:40 |Shari| du dissade sönder henne förra året
6:48:58 ѕаŁаĐfiŋĝэя du måst ge mig ett namn
6:49:07 ѕаŁаĐfiŋĝэя känns som att ja har dissat för många
6:51:50 |Shari| aah där
6:51:53 |Shari| xxx
6:52:04 ѕаŁаĐfiŋĝэя HAHAHAHA
6:52:07 ѕаŁаĐfiŋĝэя kråknäsa?.
6:52:15 |Shari| aaaa
6:54:24 ѕаŁаĐfiŋĝэя vetefan
6:54:27 ѕаŁаĐfiŋĝэя va är de me hon
6:54:29 ѕаŁаĐfiŋĝэя nu hänger ja int me
6:54:59 |Shari| du var ju tänd som fan på henne förut :P
6:55:10 ѕаŁаĐfiŋĝэя fyfan va ja känner mig blond idag
6:55:20 ѕаŁаĐfiŋĝэя nu förstår ja hur blondier är
6:55:23 ѕаŁаĐfiŋĝэя känner sig
6:55:24 ѕаŁаĐfiŋĝэя hur dom mår
6:55:27 |Shari| haha
6:55:37 ѕаŁаĐfiŋĝэя ska bli "blondin"-förståare
6:55:40 |Shari| du vet när vi åkte karuseller
6:55:47 ѕаŁаĐfiŋĝэя aa
6:56:16 |Shari| du ville inte att linda skulle veta att du hade träffat en ny
6:56:38 ѕаŁаĐfiŋĝэя hahahah
6:56:40 ѕаŁаĐfiŋĝэя sa ja de?
6:56:43 ѕаŁаĐfiŋĝэя men sluta nu
6:56:45 |Shari| aaa
6:56:50 ѕаŁаĐfiŋĝэя fan va olikt mig de låter
6:56:51 ѕаŁаĐfiŋĝэя du hittar ju på
6:56:59 |Shari| haha
6:57:21 |Shari| tro vad du vill :P
6:57:25 ѕаŁаĐfiŋĝэя jo
6:57:31 |Shari| du var supertänd på xxx
6:57:34 |Shari| :D
6:57:39 ѕаŁаĐfiŋĝэя ofyfaan
6:57:44 ѕаŁаĐfiŋĝэя de minns ja int ens
6:57:46 ѕаŁаĐfiŋĝэя time goes by
6:57:47 ѕаŁаĐfiŋĝэя :D
6:58:01 ѕаŁаĐfiŋĝэя man byter som kallingar typ
6:58:05 ѕаŁаĐfiŋĝэя in secret ;)
6:58:05 |Shari| jag sa till dig att hon var ful som stryk
6:58:09 ѕаŁаĐfiŋĝэя hahahahaha
6:58:11 ѕаŁаĐfiŋĝэя äh
6:58:19 ѕаŁаĐfiŋĝэя som jag sa tidigare ;)
6:58:32 |Shari| pussy as pussy
6:58:39 ѕаŁаĐfiŋĝэя yeah
6:58:48 |Shari| :D
6:59:16 |Shari| gött iaf att jag kommer ihåg något som du inte minns
6:59:43 |Shari| jag var ju rätt packad själv där :P
7:00:40 ѕаŁаĐfiŋĝэя jamen int kommer ja ihåg att de va så jävla hett
7:01:02 |Shari| haha
7:01:04 |Shari| ägd
7:04:18 |Shari| nefan
7:04:21 ѕаŁаĐfiŋĝэя men skoja it
7:04:22 ѕаŁаĐfiŋĝэя nt
7:04:22 ѕаŁаĐfiŋĝэя oj
7:04:28 |Shari| söva lite får jag göra
7:04:29 ѕаŁаĐfiŋĝэя sitter å messar med nån som inte har mitt nummer
7:04:36 ѕаŁаĐfiŋĝэя skitkul :D
7:04:53 |Shari| lewl
7:05:01 ѕаŁаĐfiŋĝэя men va ska man göra då kl 7 på morrn
7:05:03 ѕаŁаĐfiŋĝэя SOVA?
7:05:06 ѕаŁаĐfiŋĝэя elelr jo kanske
7:05:15 |Shari| precis :D
7:05:26 ѕаŁаĐfiŋĝэя vaför sover vi inte?
7:05:27 ѕаŁаĐfiŋĝэя seriöst.. !
7:05:28 |Shari| ska visst ut på krogen iväll
7:05:31 ѕаŁаĐfiŋĝэя klockan är förfan 7
7:05:37 ѕаŁаĐfiŋĝэя ja sedär
7:05:40 ѕаŁаĐfiŋĝэя å ja behöver skita
7:05:58 |Shari| ja behöver frukort
7:05:59 ѕаŁаĐfiŋĝэя sitter här å håller mig för din skull
7:06:08 |Shari| och bubbelvaggen
7:06:16 ѕаŁаĐfiŋĝэя prata svenska förfa
7:06:17 ѕаŁаĐfiŋĝэя n
7:06:20 |Shari| sen är jag redo
7:06:25 |Shari| bubbelvatten
7:06:41 |Shari| peck
7:06:52 ѕаŁаĐfiŋĝэя vatten med typ kolsyra i?
7:06:58 |Shari| jeo
7:07:01 |Shari| sodastreamer
7:07:01 ѕаŁаĐfiŋĝэя JAHAAAAAAAAAAAAAAAAAA
7:07:04 ѕаŁаĐfiŋĝэя nä de visste ja ju int
7:07:05 ѕаŁаĐfiŋĝэя nice
7:07:11 |Shari| nä
7:07:15 ѕаŁаĐfiŋĝэя käft
7:07:19 |Shari| nytt för såna som er ;D
7:07:25 ѕаŁаĐfiŋĝэя vadå såna som er?
7:07:27 ѕаŁаĐfiŋĝэя ER?
7:07:29 ѕаŁаĐfiŋĝэя vad är vi?
7:07:39 |Shari| BÖNNER!
7:07:39 ѕаŁаĐfiŋĝэя vilka är vi? :D
7:07:41 ѕаŁаĐfiŋĝэя BERÄTTA NU
7:07:42 ѕаŁаĐfiŋĝэя jahaaa
7:07:46 ѕаŁаĐfiŋĝэя har ja kossor eller vadå
7:07:49 ѕаŁаĐfiŋĝэя typ hästar å skit
7:07:50 |Shari| :D
7:07:53 |Shari| nä
7:07:55 ѕаŁаĐfiŋĝэя värmer upp mitt hus på kogödsel
7:07:58 |Shari| du har merca
7:08:00 ѕаŁаĐfiŋĝэя KOSKIT
7:08:06 ѕаŁаĐfiŋĝэя många har merca :D
7:08:06 |Shari| mekat sönder
7:08:14 ѕаŁаĐfiŋĝэя av din ammma :D
7:08:17 ѕаŁаĐfiŋĝэя mmamma :D
7:08:18 ѕаŁаĐfiŋĝэя mMAMMA
7:08:21 ѕаŁаĐfiŋĝэя MAMMA
7:08:23 ѕаŁаĐfiŋĝэя lol:P
7:08:29 |Shari| full eller? :D
7:08:36 ѕаŁаĐfiŋĝэя nä bara lite trött
7:08:44 ѕаŁаĐfiŋĝэя orkar int läsa va ja skriver längre
7:08:50 ѕаŁаĐfiŋĝэя helt meningslöst å prata me dig
7:08:52 ѕаŁаĐfiŋĝэя leder ingen vart
7:08:57 |Shari| nä
7:09:09 ѕаŁаĐfiŋĝэя du för som en blondin på dansgolvet
7:09:27 |Shari| haha ok :P
7:09:30 ѕаŁаĐfiŋĝэя hahah :D
7:09:33 ѕаŁаĐfiŋĝэя whatever ;)
7:09:35 ѕаŁаĐfiŋĝэя godnatt.. puss ;)
7:09:40 |Shari| sug....
7:09:50 |Shari| cya soon ;)
7:09:59 ѕаŁаĐfiŋĝэя yeah;)

07:16 GODNATT! och du, försvinn!

just, fuck off!

fattar inte hur du orkar.. vad är det för fel på dig? jag vill inte ha nåt med dig att göra, vad gör du i mitt liv? ställer till med problem..

tror att du är så fucking jävla bäst, kan styra å ställa för att de är du som har musen.. vafan tror du egentligen? lämna mig ifred.. ja är int din fucking jävla "fallback-point"

du är historia.
du är ett fucking jävla objekt, dra åt helvete.

olala!

image
i had a dream ;)

tänkte blogga igår, glömde bort, tänkte blogga i förrgår, hade inte tid, det.. ja, ärsh.. blev bara inte ;)

shit bara rullar på och livet är bra, nästa torsdag kommer min käresta upp hit till kalix å de ska bli riktigt jävla härligt! idag är de krogfest men jag vet int om ja ska dricka eller int.. känner mig lite småsugen men ändå inte.. är lite kluven :S men men.. sinom tid :D

nu ska ja käka mina proteiner och sen fara till FO
tjaaa!

fittdag

hade en dålig dag igår, idag är en ny och bättre dag. :)

mission: befrukta rymden

saladfinger says (20:00):
ska int ut nå mer idag men kanske imorrn, har fått i mig nog med pollen för dagen

ROSITA says (20:02):
okej känner du av mycket + ;S

saladfinger says (20:04):
inte så jävla mycke faktiskt, de är nå helskumt för ja snorar int NÅ alls.. brukar jävla forsa på våren.. men ögonen kliar litegrann åså blir man ganska trött mot kvällen

ROSITA says (20:05):
okej men tur att du inte snorar ! jag har fan å blivit bättre, jag brukar ju känna av i lungorna men nu äre bara lite granna !

saladfinger says (20:06):
ja funderar på vafan som är annorlunda mot alla andra vårar.. för VARENDA vår har jag snorat, kliat å varit typ helt död.. minns när ja har jobbat å under skoltiden fick man springa på toa å snyta sig hela tiden.. men nu, inga tabletter eller nåt, inte nån kortisonspruta..

ROSITA says (20:08):
ja det är fan mysko ! MEN JAG VET ! det är för att ozonlagret har blivit bättre igen !;9

saladfinger says (20:09):
vafan har ozonlagret me de å göra? hahaha

ROSITA says (20:10):
haha det vet väl inte jag! Jag försökte bara vara smart !

saladfinger says (20:10):
HAHAHAH
tyvärr ;D
troru all pollen flyger ut i rymden eller vadå? ;D

ROSITA says (20:10):
haha ja kanske det !

saladfinger says (20:11):
"mission: befrukta rymden"
hahaah du är rolig du ;D

ROSITA says (20:11):
ja! Inte helt omöjligt ju !

saladfinger says (20:12):
vi säger så bara för att du ska vara nöjd ;D

ROSITA says (20:13):
men hörru, det hade kunna va så ju !

saladfinger says (20:13):
men näe

ROSITA says (20:14):
MEN JO!

mission: underhudsfett

att förbränna underhudsfett är ett ganska jobbigt mission, att gå ner i vikt och samtidigt behålla muskler är något utav en prövning. att deffa är ett slang för att definiera muskulaturen, alla har vi underhudsfett och vid styrketräning och muskelbyggning lagras mängder med underhudsfett eftersom om du vill bli stor och stark måste du äta mycke mat, mycke fett och proteiner.

när man deffar förbänner man underhudsfettet som ligger mellan huden och muskulaturen, på så sätt framhäver man musklerna bättre och dom syns mera istället för kanske runda axlar, får du berg och dal-banor till axlar.. och så vidare.

matematiken är väldigt simpel för att gå ner i vikt, bränna fett och behålla muskulaturen. du har en daglig förbränning av x antal kalorier/dygn, du intar x antal kalorier vid måltider. det är inte så svårt att räkna ut: förbänner du mer in du tar in, så går du ner i vikt/bränner fett, det gäller för ALLA.

skulle man äta väldigt lite och inte träna nånting så går man givetvis också ner i vikt, dock mycket långsamma + att kroppen kommer bryta ner muskulaturen, eftersom den ser musklerna som onödigt "bihäng".

tränar du samtidigt som du deffar och äter lite kommer kroppen känna behovet av att behålla muskulaturen, myten om att kroppen käkar upp muskler när du deffar är en myt som lever vidare och som folk fortfarande tror på.. men som jag sa tidigare, den gäller faktiskt om du INTE tränar. kroppen behöver producera anabola hormoner.

det är likadant om du tränar samma vikter i ett halvår på gymmet, du kommer inte bli nå starkare eller större på det sättet, för kroppen kommer inte att utveckla några muskler för den ser det som onödig extra muskelmassa, varför gå och bära runt på en massa muskler jag inte behöver? det gäller lura sin egen kropp.

för att behålla muskelmassan behöver du träna minst 3 gånger per vecka, hårt, intensivt och med täta intervaller, ett träningspass bör löpa i ungefär minst 1 till 1½ timme för maximal förbränning.

fett är lagringar som kroppen förvarar tills dess att den behöver det, lite som hamstrar som lagrar mat i sina kindpåsar.. äter man lite kommer kroppen börja äta från dessa fettlagringar och på så sätt förbänner du fett, äter du mer än vad du förbränner kommer kroppen att fortsätta lagra dessa fetter.

vid hård träning och lite kaloriintag kan du förbänna upp till cirka 0.5kg/fett per VECKA, det varierar såklart från person till person.. vissa har även mer fett än andra och beroende på vad du äter och hur du tränar.

tänk på att deffa inte är det samma som att banta, att sluta äta kolhydrater och fetter är därför ohållbart i längden och kommer bara att resultera i att du inte orkar träna. det du dock bör hålla dig ifrån är snabba kolhydrater som ökar blodsockret tillfälligt men snabbt leder till att du blir hungrig igen. exempel på snabba kolhydrater är potatis, vitt bröd, godis och läsk. detta bör ersättas med långsamma kolhydrater som fullkornspasta, mörkt bröd och bönor.

skulle kunna skriva hur mycket som helst, men får fortsätta nån annan gång :)

kroppen är SMART, men missbruka den inte.

image
dagens måltid.

deffa är tungt, men det funkar.

ROFL! HAHAHAHAHA!

ÅÅÅÅÅÅÅÅH JA DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!
image
image
image
image
image

bokstavligt, ROFL.. ja ligger på golvet å håller på dö, hahahaha.. ;D

träning, resultat och må bra

ibland hittar man filmer där folk har tagit foton av sig själv under några års tid och lagt ihop det till en film, det är ganska roligt/spännande att se hur man förändras genom åren..

när jag började träna tänkte jag aldrig att jag skulle gå så långt som jag har gjort, tränar varje dag, flera timmar i veckan och väldigt intensivt.. jag tar min träning på största allvar.

ibland sitter jag och tänker på domdär filmerna, att det hade varit jävligt kul att göra en sådan film.. men, jag skulle ha börjat från.. början, visst.. styrketräning och resultat tar några år och det hade blivit ett jävla projekt.. däremot ser man (jag) ganska stor skillnad på nu och då.. det är ganska tillfredsställande att se hur man och kroppen utvecklas med tiden, det är en LÅNG process..

eftersom att jag tränar varje dag har man lärt sig och vet vilka som tränar, vad dom tränar och hur dom tränar.. så när det kommer in nytt folk såhär en månad innan sommaren och ska börja träna upp sig och hoppas att dom kommer lyckas uppnå resultat på den tiden, är lite skrattretande.. kom tillbaka till hösten, typ.

jag vet inte om jag ska starta ett sånt projekt.. möjligtvis ta en bild/vecka eftersom dagresultat inte ger något.. möjligtvis om man odlar skägg eller hår.. haha, men det skulle vara jävligt roligt! det är synd att jag inte direkt tog några bilder innan.. men som sagt, jag såg inte in i framtiden om hur långt det skulle gå.. jag har dålig självdiciplin, och trodde aldrig att jag skulle klara av att hålla igång så stabilt som jag gör.. enough!

kommer ihåg att jag tog en bild till bloggen just när jag började blogga.. ungefär ett år sedan, skillnad ser man! inte bara att jag har klippt bort mitt hatade långa hår.. ska lägga in lite bilder sen.. inte för ditt nöje, utan för mig själv.. om man ska lyckas med något måste man ha ett mål, nånting att sträva efter, annars lyckas man aldrig.. går du bara dit för att sitta och lyfta lite vikter för att känna dig lite duktig kommer du inte lyckas.. inte på hög nivå varjefall.

jag har alltid velat börja träna sen många många år tillbaka, men tog mig aldrig för det.. en vacker dag bestämde jag mig för att svälja rädslan att gå till gymmet och exponera mig själv, visa min svaghet, hur jävla yngkligt svag jag egentligen var.. hur novis jag var.. jag gick runt som en dum jävla höna och kollade på alla maskiner, en instruktör skulle komma och visa mig hur allt fungerar men kom aldrig.. jag observerade andra och provade på lite, lärde mig själv, kände mig för.

första passet var gratis eftersom det var min första gång jag var där, dagen efter köpte jag ett halvårskort. det tog.. ja.. inte länge för mig att svälja stoltheten och inse att det är inget fel i att träna, många gör det.. på ett eller annat sätt, alla tränar olika, dom tränar det som känns rätt.. det som får en att må bra! jag minns ännu känslan hur enormt skönt det var att kliva ut från gymmet, nyduschad, tränad och man kände sig lite starkare och bättre varje gång. en ny människa, trädde fram.

att en så enkel och liten grej, en slags tillfredsställelse kan göra så mycket hos en individ för att få den att känna sig så enormt mycket bättre, jag känner mig så sjukt mycket gladare, trevligare, enormt mer positivt inställd till världen och mitt självförtroende har ökat lavinartat. inte för att överdriva men i procent skulle jag vilja säga att jag mår 200% bättre än innan.

jag tror inte att jag går till gymmet för att bli stark, stor och respekterad.. men för att må bra, jag tror inte att det skulle fungera för mig om det inte fick mig att känna mig lite bättre varje dag.. det gäller att hitta sitt riktiga jag i den frågan.

lite mer än ett år sedan
image

minns denhär bilden som om det vore igår, depprimerad, utstött och sliten.. var nog strax innan jag började gymma.. inte så snygg, nej.. men varför ska man blogga om man inte kan blicka tillbaka på tidigare erfarenheter och saker man gjort, eller hur man ser ut?

en helt vanlig söndagsbild
image

hade tyvärr inte kvar min fina lapp som jag förmodligen slängde dagen efter, det är lite roligt att kolla hur man förändras.. kanske något man börjar tänka på när man blir äldre och växer upp.

nu vart det ganska långt inlägg, men känns det kändes som att jag behövde skriva av mig lite.. förövrigt.. ha en bra dag! :)

badpremiär, cruising å en massa musik!

image
image
vi ;)

söndag 31a maj, kl 06:38
kära dagbok.. hahah.. näemen kom hem från cruisingen för ett tag sen.. typ en timme sen, fyfan va kul de var! haha, har nog aldrig haft så roligt nykter nånsinn! chaffa åt emma, marion, robin å erik och ibland kändes det som att jag var mer på G än vissa andra (no names;D) men de var i överlag skitroligt.. måste göras om nångång!!

no bullshit, bara brudar, bilar å.. ja.. för min del.. PK! men de funka lika bra! nog hade jag ett satans ölsug där på vägen till luleå men sen när kvällen började lida mot sitt slut så kände jag att fyfan va skönt å va nykter! hahaha.. ååh så ja mådde bra när ja såg alla andra börja hänga, gäspa å prata i sömnen typ.. har fått se en jävla massa ikväll, bara underhållning rakt igenom!

började iaf dagen med att emmsa ringde mig och tyckte att jag skulle stiga upp.. KLOCKAN 11! fatta.. okej så farligt var det inte, men hon gjorde egentligen rätt för det var över 20grader varmt ute i skuggan, och jag har ju som lovat mig själv att.. blir det över 20+ så ska jag premiärbada!

efter nåra varv runt stan, besök på bolaget och diverse snurr så plocka vi upp bjooooooooern och drog till bjumis, jävla nice place dom har firrat!

björn trodde ja skulle banga men vafan, ja är väl i helvete ingen badkruka? sök vidare.. ;) NICE som fan det var å bada! sen hem å duscha av sig sjövattnet och hämta robin i brekka å sen till erik å lira lite GH, sen for vi till marion å hämta upp dom så drog vi iväg..

btw
badpremiären finns på TUBE! check it out! ;) let's ligg!

JAG ÄR KUNG ÖVER ÄNGARNA!
image

mysfilm!

image
igår hade jag carita å emmsa mysfilm hos mig, tog den rätt tidigt då carita skulle å jobba sen på morgonen.. vi såg på .. hjärnsläpp :S eh.. haha.. måste kolla :P AHH just ja, "how to lose friends and alienate people", knasig titel men visst.. den funka :)

idag har vi varit och badat jag emmsa och björn, lite skööööönt de var! haha.. sen barnsla sig lite bland leksakerna men whatever, bilder å film kommer sen! snart är de luleå cruising som gäller..

ses inatt.. kanske? ;) tjoo!

i'm gonna win!

klev just upp ur soffan efter ha sett v for vendetta som jag och dom flesta andra redan sett för ett bra tag sedan, men jag tyckte den var bra nog att köra en repris på.. dessutom har jag knasiga sömnproblem just nu så jag vet inte vad jag ska ta mig till mitt i natten om jag inte kan sova.. brukar ha lätt för att somna och sova bra, men nu dom senaste dagarna har varit förjävliga.. har provat allt förutom den mest beprövade metoden att slå en stekpanna i skallen.. men jag tror att jag kommer fega ur typ nån millisekund innan den träffar pannan och då kommer jag bara få ont! (för er som inte kan sarkasm, JAG SKÄMTAR!) :D

känner mig relativt pigg och jaa.. ja inte vet jag, spela lite sims 3 kanske? haha.. LAAAAAAAAAAAAAAAAAA.. damp kl 2 på natten, fyfan.. de är grejer de! eller är det kanske för att ja dricker så sällan PK nuförtiden, att när jag väl dricker en.. då flippar jag ur? hmm..

näe jag vet inte vad mer jag ska säga, liksom.. ! men.. i'm gonna win! I'M GONNA WIN!

tjeooooooing!

ja börjar tappa fantasin å hitta på rubriker, kanske för att ja har använt nästan varenda jävla kombination redan.. :p eller så är mitt ordförråd lite fattigt just nu men ja kör på de förstnämnda :p

kom nyss hem från mekeriet (ooovanligt?) men de blev ju som sol å då tänkte jag att ja skulle spendera lite tid i den så ja for och ljusterade lite greeejs.. whatever ;p

förövrigt har jag varit på gymmet och lyft skrot med ryggen å magen så de bara knaka.. ok int riktigt men nästan.. sen har ja bara glidit runt och varit sur på de dåliga vädret vi har men vad kan man göra åt det? :)

i helgen blir de utflykt hade hellre farit på yran men shit the same, får nöja sig med vad helgen har att erbjuda, blir nog skoj.. och YES! jag behöver tydligen inte oroa mig, dom som vet vad ja har varit skeptisk till under veckan vet va ja menar ;D HEHE

hare fint:)
btw, life is good ;)

en dag i garaget

image
börjar väl med en nice regnbåge :)

livets dryck? ;) ofc!
image


image
idag har jag.. som sagt, lekt i garaget.. steg iaf upp till ett förjävla skitväder och då var det ju passande att gå i tvättstugan å göra sånt skit, drog på gymmet och slet lite också som vanligt.. :) sen efter tvättstugan gled ja med bilen in i garaget och började slita isär lite delar av motorn och så.. jaa..

image
inte så värst intressant att titta på, men där igenom flyter alla pengar ;( nåja, efter typ 5 timmars mek å smek begav jag mig hemmåt där ja nu sitter.. ser ut som en svarting men ska glida in i en sköööön dusch snart, ska fixa lite krubb å slå på nån härlig film! :)

image
ahh juste, fan shari min darling kommer upp snart! den 11e eller vafan de nu var kommer han! typ 2 veckor kvar, lite vi ska gliiiiida ;)

tjaarå! :)

tjoba :D

eller nåt :D
har varit på gymmet å tränat mina slöa ben men nu är dom bra igen, dock lite spagetti men whatever :D

sen for ja till mormor å låg där ute i sooolen å glassa, skönt som fan! sen for jag på RKs å kolla upp lite grejer, sen bjöd mormor på lite krubb så sen gled jag hem.. synd att solen gick i moln.. vart som lite kallt ute då :S nååååja..

nu sitter ja å lyssnar på illnath nice melodeath, känner mig lagomt trött sådär antar att de är från pollen men känner inte av den nästan nånting som jag brukar göra i vanliga fall typ rinnande näsa å kliande ögon.. men ja är jävligt glad för att de är milt!

imorrn hoppas jag på bra väder för då ska jag plocka lös LMM från motorn å rengöra lite diverse grejer, fixa iordning inför helgen då de blir ett grabbgäng till luleå cruising .. kommer no bli skoj då vi ska möta upp carita å dom där sen också ;)

tjaa, de finns väl inte så mycke mer å säga om denhär dagen.. hare gött!

just get the fuck out of here

I cannot wait to see your struggle within, a share of stench of your guilt, in this hysterical addiction, I shall discard your deceit, my soul is burning as your flesh crawls, ripped from your burden of grief, too tired to mourn and too sad to care, just get the fuck out of here!

crawl in me, inside my veins you're burning still, grow in me, but in my heart you're dead for real

get inside my house of grief, here's where I want you to be, decaying slow a frantic crumble, towards the end of your dreams

the last time, those years were all in vain, come save my soul

craving 'till your last breath, but still demanding respect, just like a doll I see you falter, shattering fragments of guilt, but I'm so tired of your blathering, of your constant lies of your sickness, let me close the door on your memory, and watch you burn inside my prison

feeble legs are fast to crumble, in a constant reverence, save your prayers for tomorrow, 'cause today drown with me

kärlek!




så jävla älskvärt, skulle inte kunna leva utan min brutala dödsmetal! sån jävla hatbyggare!

in time we change

läste om lillsyrran som hade tappat bort sitt körkort.. då fick jag värsta idén för ja mindes inte hur ja såg ut på mitt körkort.. inte så ofta man sitter å stirrar på det direkt :P

tog fram mitt gamla ID och körkortet och ja.. kan väl säga att man förändras lite med åren, haha.. men de är gött ;)

var nog inte mer än 15-16 då
image

mitt gamla ID-kort med värsta skägget!
image

körkortet, haha.. långhåret! ;D
image


har däremot aldrig tänkt på att de står en massa gömda ord på körkortet.. antar att de är körkort på olika språk kanske, jag vet inte.. :D

aja, pysslar lite me bloggen å tare chill ikv.. hare gött! :)

niiiiiiice :D

image
igår var de jävligt roligt tyckte jag iaf! hela dagen var de skitfint väder å man mådde jävligt nice, var ute hela dan och käkade halstrad röding å klådda och bara levde gött!

sen for ja till tina å björn å chilla lite tills vi börja dricka sen kom de lite folk å sen lite mer folk och sen var klockan mycke så vi gled på hotellet och svamla på, fan vad lökigt de var där inne men ojoj så vi dansa å kul hade vi! ;)

image
hade dock inte dessa skor på oss, men ville bara bevisa att vi KAN ha på oss dom.. hahaha ;D när jag vaknade idag så var ja inte de minsta bakis! så de var jävligt nice

har fan åskat idag också, tog och rykte ur lite grejer och tänkte vad ska man hitta på så ja kolla lite på datorn å såg hur fint dammig den var så plocka isär kylaren å titta så fint de var där!

image
dammsugarn fick sig lite krubb ;)

nu ska ja ta å chilla lite och sen får man se vad kvällen bjuder på ;)

det blev..

sol idag!!
image
så jävla nice! var helt mulet å trist när man klev upp 8 i morse men fan sen runt lunch då blev de nice! har nyss varit å gymmat ett bröstpass så man får lite större tuttar å de var sköönt!

ska strax snöra mig i duschen å sen ut i solen igen å sen blire äta blodpalt vadå GÖTT? jajomen

have a nice day! :)

dubbelpass döden

image

idag har ja varit på gymmet och körde dubbelpass, axlar och ben! åååååh jag höll på DÖÖ.. fy satan så tungt det var, absolut det tyngsta passet någonsin som jag har kört.. ojoj, näe inga fler dubbelpass med ben :P

sen har ja varit på RKs en sväng å lämna morsans bil och varit hos mormor och sen runt stan å sen suttit här å spelat lite sims 3 för ja orkar inte göra nå mer idag.. haha :D

imorrn ska jag på FO kl 9 å göra nånting jag vet inte vad men de blir nog bra.. btw, grattis tina :D

have a nice day!

naken

åh ja hade helt glömt bort dessa underbara låtar..

"jag klär av mig naken och spelar träd när hon går förbi, men min list känns trist när hon på min kvist börjar klättra.

gunilla, jag mår illa, jag orkar inte gömma mig för dig.
att du blev så äckligt slemmig, hur kan det komma sig?
"

idag har jag varit ute typ hela dan, lite nice de har varit
partytältet :D
image


pizzamannen
image


image
quote björn: "vadå det är ju varmt och sol ute, då kan man ju inte sitta inne och äta pizza"
spelade visst ingen roll att dom inte hade några bord eller stolar utomhus, det finns ju alltid ett golv/mark å sitta på? björn i ett nötskal ;)

hmm...

de brukar alltid finnas nåt att skriva om men just nu sitter jag bara här helt hjärndöd och försöker tänka.. meeeen, går inte så bra :D

uhmm, näe.. de står helt still!

.. 10minuter senare ..

okej, OKEJ.. näe.. återkommer..

1minut senare..

okej, jaja, nu ska ja väl skriva nåt iaf, men.. OKEJ, idag har jag..

varit på gymmet - CHECK
solat med handskar på - CHECK
gått en lång promenad - CHECK
sovit middag - CHECK
ätit middag - CHECK
lagat middag - CHECK
sett fina damer på stan - CHECK
... står stilla i hjärnan ...
nu ger jag upp, hejdå! :D

influensa deluxe

image
jag har inte så mycke att skriva om just nu då ja bara är sjuk, fast nu är jag i princip frisk.. känns det som iaf, hade ju skyhög feber igår men idag har den avtagit och jag känner mig som normal.. nästan, hoppas det är likadant imorgon.

får bjuda på lite bilder från helgen, vart inte så många men de är ju nåt iaf :)
renoverar bromsarna
image

en liten LEVANDE groda!
image

grillat regn

image
idag har det bara regnat heeeela dagen och det regnar fortfarande, men.. MEN! det stoppar inte oss! vi slog upp ett parasoll ovanför grillen och körde på iaf, har nyss käkat en jävla massa kött å pommes, fyfan vad jag är mätt men fyfan vad gott det var! ;)

ska snart ut å meka i ena skrothögen här på gården för ett däck har fastnat och rullar inte.. som det ska iaf.. ;P ajja, skönt å vara i skogen! och för att inte glömma.. självkalrt, sköljde man ner med öl ;)

hare gött!

in the fucking flames

in FLÄÄÄÄÄMESSSSSS!
image

sitter å diggar lite in flames och dricker kaffe mitt i natten men whatever ;D jyrar på med lite folk som vanligt.. var ute å drog raggen med dojjorna för lite mer än en timme sen å såg en jätteskum gubbe vid ICA.. händelserikt :)

imorrn åker jag till stugan å då ska vi grilla å mysa ;) kommer bli skitnice det! nu har jag iaf blivit frisk och det är skönt som satan, var en sväng på gymmet och körde lite lungt och mjuka upp mig lite inför kommande veckan :)

nu blire mysa i soffan å se film;D
tjooo!

trögfattad


jag förstår inte riktigt, har sett videon flera gånger.. men.. det står bara still :<

valborg

torsdag sög, men lördag rockade.. skit samma, bilderna får tala för sig själva :)

image
image
image
image
image
you can't buy friends

good ol times

det är nu snart valborgsmässoafton och jag sitter här mitt i natten och kollar lite gamla goa bilder från förra årets firande, sätter ett stort smile på läpparna och man skrattar till lite ibland av vissa bilder ;) hahah.. bjuder på nåra :)


image
image
image
image
image

mat!

image

stackars lök! ojoj så jag lipa när jag dödade den ;( men de kändes GÖTT å hacka sönder den jäveln med kniven.. MUHAHAHAA!

kalla mig konstigt men jag gillar faktiskt att laga mat! men framför allt älskar jag att ÄTA den! när jag tränar som jag gör är de dessutom viktigt att äta, äter nästan 6gånger varje dag och portionerna.. ja.. dom är inte små! idag käkade jag nästan ett kilo köttfärsås och en massa pasta.. tex, but i love it!

image
jag fotar dessutom.. allt, för vad är en blogg utan bilder? inte speciellt underhållande.. skulle egentligen kunna ha enbart bilder, som får tala för sig själv.. fast man måste ju slänga in nån dålig vits lite här och där bara för att..

imorgon är det fest.. FEST! äntligen.. typ, längtar som fan till att få korka mitt finska brännvin och bli lite rund under fötterna! däremot blir det dubbelpass på gymmet! fyfan.. först ett pass på dagen och senare ett på eftermiddagen.. but its all good! ;)

hare gött!

world of warcraft


HAHAHA!



jag hatar wow å de stinker balle men björn gustavsson är rolig ;D

glass!

Var kommer glassen ifrån?
Man vet inte säkert hur det började men troligen var det kineserna som "uppfann" glassen. Sedan tog Marco Polo den till Europa efter ett besök i Kina år 1298 där han ätit en efterrätt i Peking, gjord på frusen mjölk. Han tog med sig kinesiska glassrecept hem och så startade glasskulturen i Italien, fast mer som sorbet. Man blandade snö med olika fruktsafter. Italien har alltid varit känt för sin goda glass och jag instämmer, den är ljuvlig.

Det vi idag menar med glass har funnits sen 1700-talet, med ägg blandat med olika mjölkprodukter som frystes utomhus. Till Sverige kom glassen på 1700-talet och serverades vid Gustav III:s hov. Glassen var länge en lyxvara som gjordes i hemmen och på restauranger till bröllop och större fester.

Carl von Linné skrev 1750 om hur glassen blivit populär bland adeln: "Glaske är nu nobelt i giästbod hoos nobiles, æstate." Vid samma tid lånades ordet glass in från Frankrike, det kommer från det franska glace, is. En kortform av "crême à la glace", frusen grädde. Ursprunget till glace är latinets glacies, is, som är rotbesläktat med kall. I svenskan förekom förr även uttrycket köttglass. Om sky av köttsaft.

Inte förrän i början av 1900-talet såldes glass till allmänheten, den var då oftast tillverkad i hemmet av inflyttade ryssar och italienare.
Först på 1950-talet tog konsumtionen fart i Sverige, fast redan på 1930-talet fanns det glassfabriker i landet. Glassen tillverkades vid lokala mejerier och levererades sedan till butikerna, man använde is och salt eller kolsyreis för att hålla glassen frusen. Glassproduktionen blev mer utbredd när butikerna fick frysdiskar och det blev mer vanligt med frys i hemmen.

I Cajsa Wargs kokbok från 1755 finns det glassrecept: "Vispa grädde med socker till ett hårt skum och slå lite körsbär eller hallonsaft däruti, allenast så mycket att det får en liten rödaktig färg. Sedan slås det i vad form som behagas och ställes att frysa", - så skrev Cajsa Warg i sin kokbok.
I USA introducerades glasstruten redan 1904 i samband med världsutställningen i St Louis, även glasspinnen har sitt ursprung i USA, den kom 1921. Sedan tog det nio år innan glasspinnen kom till Sverige i samband med Stockholmsutställningen 1930.

lite snygga vi är!

hade lite tråkigt på våran roadtrip hem till kalix, så.. vi tog och gjorde en liten video ;)



bjuder på lite björn också
snygg björn!
image

flygbiljetter bokade ;)

image
lite jag längtar!!!
CCW here we come! ;)

inbrott, bilmek å smörgåstårta

helgen har varit en blandad kompott med lite av varje, även lite av det väldigt annorlunda slaget..

image
dagen började med att jag for till garaget och började meka med bilen litegrann, den hade börjat ladda lite dåligt då laddlampan började glöda lite ibland så jag tog och kollade upp det.. "hoppsan", kabelstammen mellan generator och batteriet var ju inte så värst .. fräsh .. skådas på bild :)

image
kolet var då iaf fräsht, nåja.. en enkel resa hem med lödkolven så var det fixat!

image
efter jag var klar med det drack jag och morsan lite kaffe hos mormor och då slutade veronica jobba så vi kunde dra oss mot luleå.. resan dit å hem gick ganska smärtfritt och det var trevligt fara å hälsa på kussen i luleå för det är gode många år sen jag var där! dom bjöd på kaffe och smörgåstårta och vanlig tårta.. NICE! :)

image
diskarN ;)

image
morsan å syrran :D

nåja, vi åker hem mot kalix och jag far hem en sväng och löder ihop dom avbitna kablarna och när ja kommer till bilen så är den LÅST! nycklnarna ligger inne i bilen och morsan hade klappat igen dörrarna och låst dom! JAHAAA.. vad roligt!

tydligen har w201:orna en plastflärp ivägen för wiren som går till dörrknoppen så ja det gick inte så bra att köra det gamla vanliga tricket med en wire ner i dörrsidan och dra.. hur jag fick upp bilen ska vi låta vara osagt, men tillslut lyckades jag iaf komma mig in, alla rutor hela btw ;)

nu är det förjävligt med pollen, annars.. hare gött! ;)

HAHA!

vilken underhållande kväll det vart! kom hem från gymmet där kring halv 10 var jag klar duschad och allt.. så ja åkte till emmsa å plocka upp henne å sen så åkte vi ner på stan där var tina björn evelina å GURRE av alla, ja efter en massa homosexuellt snack kom jag å gurre fram till att det är okej att ha sexuellt umgånge med sina vänner eftersom att man är vänner och bryr sig om varandra! hahaha.. ja, tolka det hur fan ni vill.. ;D

nåå efter att vi kom på att vi stod på en väg man inte fick stå på efter polisen drog en runda så gled vi ner på bj's där vi stod ett tag tills vi fick syn på ett par som höll på att .. strippa? dom bytte kläder typ.. hela tiden, stod å posa i fönstret, vi försökte desperat få SOS kontakt med dom (tack sony eriksson) men dom svarade inte tillbaka.. vi såg mycket naket och väldigt underhållande var det!

det var den filmkvällen, men skoj vare!
hare gött!

mjukglass dag 2 ;)

idag är de svinvarmt å skönt ute! ojoj.. alltså, ni sörlänningar kan ju ta och hålla era 20+ i skugan för er själva, för 10+ i skuggan här är VARMT! ;) jag tina björn å emmsa var först på furuhed en sväng.. satan så annorlunda de ser ut där nu sen jag gick där.. haha :D

var på fiket en sväng på furuhed å morsan bjöd på en kaffe, nice! ;) sen bestämde vi oss för att dra ner på stan å käka mjukglass! ja då gjorde vi det å sen har vi suttit på diverse ställen och gjort allt möjligt och härligt var det! fan va ja längtar tills man kan BADA!!! bara slita av sig allt och springa ner i nå vatten någerst ;)

lite bilder från idag, hade bara mobilen med mig så de fick duga :D
image
en skum panoramabild.. :D

image

image
gosigoo ;) fismamma!

mjukglasspremiär!

idag har de varit en jävligt niceig dag med en massa sol och så, har varit lite överallt här och där! när ja var på gymmet ringde emmsa å fråga om vi sku dra en mjukis å efter gymmet å duschen drog vi ner på frasses, jag tina björn emmsa åså åkte vi runt lite å käkade mjukglass å chillade!

sen drog vi till tina å björn för de fanns int så mycke göra på stan åså slog vi på nån film som var svinjävlalång, typ 4timmar MINST men vi såg inte hela, jag och emmsa hade lite fisrace ett tag och ja tycker lite synd om tina å björn för dom fick ligga i soffan å vifta med kuddar å allt för att slippa våra enormt stinkade fisar!

image
skönheten!

image
björn .. ja.. han stirrar :D

image
glassen tog slut, vad tar man då? EN GAFFEL!

image
;)

ROCK ON!

slösatafan

idag är jag riktigt jävla lat.. har inte gjort nånting! typ.. jo, jag har suttit å legat! men nu håller jag iaf på att laga lite middag och ska se på ett gött avsnitt av family guy!

har börjat på säsong 1 och tänkte gå igenom alla igen, det är bara för bra! då det inte kommer några nya avsnitt måste jag få min dos av family guy bara för att!

kanske åker till luleå i helgen, pratade nyss med min moster och min kusin fyller ju år idag på väg in i gubbstadiet, var längesen man hälsade på dom i luleå! iaf så blir det på lördag isf och ännu en nykter helg! skönt! men man vet ju aldrig vad som händer när man väl är där ;)

imorgon ska jag till vårdcentralen iaf och börja gardera mig lite inför pollen som kommer att drabba norrland snart, MINDRE KUL! ska snart börja med pluget också men det går lite segt :)

aja, PALT och FAMILY GUY nu!
hare gött!

puts å smek!

idag efter min brakfrukost bestående av det vanliga, fiberhavregrynsgröt, ägg, mackor, juice å kaffe så åkte jag ut och funderade på vad jag skulle ta mig för.. sen kom jag på att varför inte fara och börja puttsa lite på bilen?

tog tag och rengjorde fälgarna litegrann, skulle egentligen behöva blästras och lackas om totalt då föregående ägaren lackade dom GULA och ja.. skit samma, ska lägga om nya sommardäck på fälgarna om jag nu inte köper ett par andra.. har ju ännu lite tid på att bestämma mig :) syns bäst om man klickar på bilderna för högupplöst version :)

blev ju lite bättre resultat iaf!
image
innan arbetet

image
resultat

har tagit och försökt fixa upp grillen lite också, men det är svårt när den inte direkt är i toppskick från grunden, spånskallar som har haft monterat x-ljusfästen i den så att det spruckit på vissa ställen!

image
förbild, inte allt för vackert


image
rengör och målar på

image
slutresultatet, blev ju bättre än innan.. dock inte som jag vill ha det! men det får duga! ;)

nu är det snart gymmet! hare gött!

lappsjuka

fick lite lappsjuka av att spendera så mycke tid i skogen, men härligt har det varit.. är nu i kalix och bloggar, ska ta och käka lite go kryddad korv å dricka en bira som råkades slinta ner i väskan och se på lite serier i form av prison break! såg nyss att det kommit igång igen, fyfan va nice! sen har man ju det vanliga, my name is earl, heroes och lost..

HIROOOOOOO!

image
lite gött me körv å en bira! mums!
image
hagelstorm ute :S
image
bilen petar av milen;)

utvilad skogsnisse

jajomen! härligt å vara såhär i stugan å tade lungt ibland, igår var vi till bränna en sväng för det var väldigt många år sen jag var där och besökte stället.. har inte åkt igenom byn sen farmor dog och det var längesen de

vi kollade runt på lite affärer å sånt där, sen åkte vi tebax till kypas å snackade lite me farsans bror och sen for vi i skogen å drog fram skoterkälkar som han skulle låna.. sen hem å käka middag å kolla hockey och duktigt sverige.. som vann ;) kl 1 är de hockey igen mot ryssland men jävligt skönt att vi spöade finnarna iaf!

åker nog mot kalix ikv eller imorgon, får se hure blir :)
hare gött!

solmania!

idag har jag varit och snurrat runt stan en hel del pga det härliga vädret! ja vad annars ska man göra? :) kan ju inte sitta inne! haha..

sen efter ett tag ringde bjöörn då satt dom nere på frasses och käkade mjukglass och inte kan jag ju vara nå sämre så jag for dit och joinade! vi satt och diskuterade lite när vi ska ta första doppet.. och ja, vi kom ju fram till att vi kanske bör vänta tills isen har gått iaf.. kan ju vara smart :D

kommer kanske glida till stugan ikväll och dra en chillhelg, dricka nån öl och kanske meka lite i bilen.. de finns alltid nå göra.. :)

bjuder på lite bilder.. sugkamera på telefon men kontrar med en härlig bild på labbe som bokstavligen njuter av solen!

imageimageimageimage

låt det aldrig sluta!

vara så förbannat härligt väder! just nu är det tamefan den perfekta våren här i norr, sol varje dag.. varmt och gött i solen, vindarna må vara lite kalla me att se snön smälta och bara vägar gör det hela helt perfekt!

kom nyss från gymmet och har fan sån jävla träningsverk i magen av alla jävla ställen.. även fast man har kört det en hel del! men det är GOD SMÄRTA! som vi kallar det för ;)

nu är det duschen som gäller, sen ska jag göra lite käk och typ.. sova, helt slut! längtar däremot INTE till pollen slår igång, fyfaan.. kommer må helt skit som vanligt >.<.. länge leve våren!

tjoo!

hårdrocksbröderna!


värsta utmaningen

blev utmanad av syrran så här kommer den! :D

Lista 5 saker som du ska göra under 2009.

1. Supa mindre! (haha, eller hur?) :D
2. Besöka shari å vickan at the westcooooast
3. Dra CCW med linda å larsJYRGEN
4. Ta lastbilskortet
5. Lägga upp 2000björnbilder på pixbox

påsken 2009

image
den har firats på många ställen i flera format och över 2 dagar! i torsdags slutade det med valhall och igår var vi också på valhall men de var fan skoj iaf! träffade en massa gammalt folk också och de va kul att jyra på lite :)

image
ikväll blir de nog att ta de lungt men har nåra som sitter å tycker tvärtom haha men ja är iaf inte så jävla pigg idag :D

nåja, gla påsk 2009! massor me bilder finns på pixbox:)

nomnom å morajärv

idaaaaag var jag och meka i mercan så kom tina helt plöttsligt förbigåendes och ja blev lite fundersam när de kom en hund springades förbi bilen och så stod en tina där bakom å småflina..

så vi åkte till lantjärv å hämta emma så fundera vi vad kan man hitta på.. ja vi kom på att en fika på myggan skulle vara nice så vi drog dit och mumsa lite på dom och sen for vi och hämta björn när han sluta sen for vi på en roadtrip till morjärv och hälsa på GK där blev de lite småshopping..

sen hem till kalix igen då käka jag middag hemma sen å gymma å kom just hem, ska strax i duschen å sen fixa en dator som inte gillar virusprogram

image
en söt men väldigt kåt labbe som juckade på våra jackor när vi kom tillbaka till bilen..

image
en mindre kåt björn..

TJAARÅ!

left 4 the fucking dead

har nyss suttit å kört lite left 4 dead me jonny å john å jonnys bror å mats det var nice, vi dog en massa men kul vare :D

ska strax snöra i säng, men först.. uhm, vet inte, men godnatt ;D

jo, några highlights:

Drottning Silvia har skapat en språkkurs `Lär dig svenska på bara 35 År´

- Kan vi kräva att invandrare ska kunna svenska när inte kungen eller drottningen kan det o hon har varit här i 35år?
- Behövs inte
- Drottningen fuckar inte till din pizzabeställning pga. språksvårigheter..

gymlogg 1år

1års träning

bröstpress 2x11kg=>2x42kg 15januari 2009
ökning: 563%

axelpress 2x11=>2x33kg 16december 2008
ökning: 200%

bänk 1x30kg=>1x82kg 18februari 2009
ökning: 173%

benpress: 1x60kg=>1x140kg 2april 2009
ökning: 133%

ett nytt år löper nu vidare, ska bli intressant och jämföra med det nya året hur träningen fortlöper :)

ett år!

nyss satt jag och kollade igenom mitt gamla bloggarkiv och kom på att det finns en massa 1års jubileum just nu.. som jag inte riktigt tänkt på!

för ca ett år sedan började jag blogga, är väl ett år och en månad nu men det är mindre viktigt.. för ett år sen blev jag singel, för ett år sedan började jag styrketräna! mycket hände då känns det som, but its all good ;)

och den 20e april var första gången jag träffade det puckade carita-eveooe gänget vilket också blir ett år sedan.. tiden bara rinner iväg!

men nu ska jag fara och jobba, ha en förbannat jävla trevlig soldag idag! ;)

farväl snö!

den snö som kom för någon dag sedan har nu försvunnit i stortsett, bara lite slask kvar av den.. vårkänslorna far lite upp och ner just nu kan man väl säga men jävlar nu är dom tillbaka å på topp igen!

tog mig en lång promenad efter isen idag och försöker passa på så länge den ligger kvar, börjar spricka lite här och där så den är väl inte gå-duglig så länge till!

tog något varv runt stan också och traskade runt, fick hjälpa en gammal tant med sin spark över några trappor.. kände mig riktigt snelhest efter det :)

nu ska jag äta KOOOOOORV å lata mig i soffan ;)

Making my way to HEEEEAVEEEEEN, through a thousand miles of HEEEELLL!! -- sonic syndicate <3 !

HEHE

Regler:
1. ställ in musikspelaren/mp3:n på blandat.
2. byt låt efter varje fråga.
3. skriv ner låten som svar på frågan, fuska inte!

1. Hur mår du idag?
Hole in the ground

2. Hur kommer dagen (idag) vara/varit?
Zombie Slam!

3. Vad var det första du tänkte när du vaknade?
Stranger than fiction

4. Vad är det sista du kommer tänka innan du somnar idag?
In my arms

5. Vad skulle dina vänner ge dig för namn om dom fick välja åt dig?
Broken

6. Hur är det med kärleken?
Bitch

7. Vilken låt passar mest in på den du håller kär?
Htmll Rulez d00d

8. Hur mår dina vänner?
Fuel

9. Vad tycker dina vänner om dig?
Human torch

10. Hur ser folk dig?
The unforgiven ii

11. Spanar folk in dig?
Goats on a boat

12. Är du bra i sängen?
Dreaming 24/7

13. Har nån sexfantasier om dig?
Termination liberation

14. Kommer du alltid bo kvar i Sverige?
Desperate times

15. Hur kommer du dö?
My friend of misery

16. Vad skulle du hetat om du var född i framtiden?
Sad but true

17. Vilken är din oturs-låt?
Break the silence

18. Vilken är din tur-låt?
Timelapse

19. Vilken låt beskriver ditt utseende mest?
Story of the god the beast and the fools between

20. Vilken låt beskriver din personlighet mest?
Hours pass in exile

21. Hur är det med ditt liv?
The vice

22. Hur kunde det varit i ditt liv om du hade valt andra vägar?
Reflect the storm

23. Vad ska ditt första barn heta?
Legoknekt

24. Hur kommer ditt liv bli?
Collapse

25. Vilken låt stämmer mest in på dina föräldrar?
Nere vid floden

26. Hur kommer sommaren bli?
The next one

27. Finns det nån som är hemligt kär i dig?
Rock N' Roll Train

28. Kysser du bra?
Allt är som förut

29. Mår din kropp bra?
Out of sight

30. Får du tillräckligt med sex?
Swallow the flames

good life

vissa lever good life och andra inte, men har lärt mig något nytt idag.. dödslsk! förklaring kommer senare ;)

checklista för idag:
* varit ute å gått! - CHECK
* tränat - CHECK
* sovit för länge - CHECK
* lärt mig något nytt - CHECK
* suttit vid datorn minst 3 timmar - CHECK
* blogga något meningslöst - CHECK
* failat minst en låt i guitarhero - CHECK
* druckit minst 1pk - CHECK
* bränt nya james bond åt farsan - CHECK
* gjort nånting vettigt - FAIL


bankid

är ganska smidigt när man ska deklarera! gjorde nyss klar deklarationen, orka vänta på papper! smidigt och enkelt på skatteverket.se :)

idag har ja varit på en slaskowalk i typ 2 timmar men jävligt skönt var de, igår var ja å plockade ur bilen som nu ska säljas .. slet ur stereo å sånt som int ska följa med :)

nu ska ja göra lite annat, tjoff!

sommarplanering!

sommaren närmar sig med stormsteg! och jag börjar få lite val och kval för vad man ska göra, hur man ska göra och när man ska görat!

just nu på schemat:
* pdol 22-?? juli
* http://www.classiccarweek.com 25juli-1aug i rättvik
* göteborg i sommar!
* shari kommer och hälsar på

jag vet inte riktigt hur fan ja ska lyckas klämma in allt på schemat, plus att jag måste ta och jobba nåt för att dra in cash så man kan göra allt detta! däremot vet jag inte om pdol blir av, det beror ju som på vilka artister som kommer dit.. just nu när jag kollar så kommer dead by april att spela den 22:a juli och dom är svinbra, vilket skulle vara ett måste!

funderar just nu på att dra rättvik i juli och 1a augusti, sen drar man ner till göteborg på något vänster, spenderar nån vecka där nere.. avenynfylla å västkustbrudar, riktigt nice kombo! :) ojoj, dehär krävs noga planering! finns garanterat nåt mer ja har glömt bort.. men de kommer! ;)

gällivare

idag bar de av en sväng till gällivare, givande att fara dit och käka en pizza och leka i EM's sängar och diverse soffor.. satt också och spelade kort där och ja.. ungefär så har min dag sett ut :P

sen var ja på gymmet också och gjorde bort benpasset, fifan skönt! har lirat lite xbox och nu sitter ja å jyrar me lite folk :P

tjooff!

bjoern

idag har de varit ytterligare en dag med plusgrader ute, solen har lyst i sin närvaro hela dagen, när jag steg upp i morse var det helt klart på himlen, inte ett moln framme! +2 grader och det droppade från taken.. fyfan va nice!

annars har vi varit ett nice gäng på FO å hållt på med lite diverse skumma grejer, de var kul :)

ska strax dra på gymmet, tänkte ta å blogga innan segsundqvistarn kommer ;D i helgen är de fetfest för lilla björn som fyller 25 och de ska vi fira storslaget! hyrd lokal och en massa folk, nice musik och en massa fylla.. ojoj så vi kommer vara fulla!

gymmet nu, tjoff! :)

A little game of falling down, you rock ‘n’ roll when the call come ‘round, come on baby, and make some time, made in the shade and you wished it’d turned around, you’re gonna rock, you’ll roll the night away, you’re gonna roll baby, and I’ll make the grade, we gonna rock you now, rockin’ and rollin’ all in the town, you’re gonna make it right, we’re gonna need to rock all night!

She digs rock ‘n’ roll, she likes rock ‘n’ roll, you want rock ‘n’ roll, I need rock ‘n’ roll everyday, and all through the night!

the number five

helgen har varit lugn å skön med lite inslag av regn men annars har ja trivts bra förutom att jag fick ett jävla sug efter alkohol mitt i allt men de tyglades till nästa helg då de är storkalas.

jag å mats bestämde oss för att dra igenom resident evil 5 och det gjorde vi, tror det tog närmare 14 timmar i sträck eller så för att lira ut det.. men de gick, och kul var de! :)

ska snart fara iväg på äventyr som jag kanske berättar om sen, tjoff! :)

eveooe

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4. Vad står det?
Om temperaturen är -10 och stiger med 5 blir den nya temeraturen

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Datorskärmen :D

3. Vad såg du senast på TV?
Two and a half men

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är?
19:00 men var 19:11 :P

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Väntar på skjutsen till gymmet och lyssnar på musik

6. När du senast var ute, vad gjorde du då?
Var på silja line och skjutsade tina till björn

7. Vad tittade du på innan du började med denna undersökningen?
Titta på eveooes blog :p

9. Drömde du något inatt?
Minns inte :(

10. När skrattade du senast?
Inte alls länge sen, idag iaf :)

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
In flames finns på min vägg, även en tavla och nån hylla :D

12. Har du sett något konstigt på sista tiden?

13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Alldelens för utmanande!

14. Vilken var den senaste filmen du såg?
Tror det var office space

15. Om du blev mulitmiljonär, vad skulle du köpa då?
En utlandsresa för hela släktet

16. Berätta något om dig själv som folk inte vet om:
Jag snusar!

17. Tycker du om att dansa?
Haha, javisst

18. George Bush?
Haha!

19-20. Vad ska dina barn heta, pojke respektive flicka?
De har jag då inte funderat ut ännu :S

21. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Jo

22. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Att jag tar över

23. Vilka fyra personer vill du ska svara på dessa frågor? Angelika, Veronica, Linda, Thomas.

RSS 2.0