weekEND

snart är det helg igen, tiden rusar iväg.. men de är bra, snabbare sommar!

bloggen

använder blogg.se ett tag framöver, oi! :D

our gift to a world in need


alarmet ringde kl 08, pigg som en murt skuttar jag ur säng. fan så skönt att vara "back on track", har verkligen kunnat sova bättre nu i helgen, tvivlade på att ögonen skulle slutas när jag gick och la mig inatt. somnade snabbt och vaknade skönt. HÄRLIGT! vetefan vad som tog åt mig förra veckan, ingen sömn, mådde skit, piss. men man har väl sina perioder. var och körde sönder ryggen, magen på gymmet igår, har grym träningsvärk i ryggen!

har fått veta att jag bekräftat får börja min utbildning i februari, fyfan så jävla härligt! snart kan jag sticka härifrån, några månaders utbildning, lite jobb och sen första bästa flyget till en bättre världsdel.

nykterhetsperioden går bra, 3e helgen nykter i rad och 4 nyktra helger till. men det var svårt stå emot ihelgen då dom flesta skulle på rajrajraj, men min tid kommer. jul och nyår blir sista fyllan för året. (doh)

my star


kramar mig längs sängkanten. sitter i sängen. skallen väger bly. vaken, trött, utmattad, körd, slut. har sovit 4 timmar på snart 2 dygn. jag vet inte vad som händer.. kan inte sova, jag finner ingen ro. inget lugn, ingen tröst. tankarna flödar, oron, tvivel, olycka, tankar man helst undviker. mitt högra ringfinger gör ont, värker, känner en smärta i hela kroppen. en smärta i brist av sömn, komfort, trygghet.

håller jag på att glida ner i fallgropen som jag medvetet blundat för? klockan är 5 på morgonen, jag är skittrött. fattar ingenting, lyssnar på dead by april. jävla smörmusik.. sätter bara tankar ur spel ännu mer. jävla skit. trodde jag mådde bra, som en prins. en kung, vad fan händer?! mår bara sämre och sämre hela tiden, nu så dåligt att jag inte ens kan sova? för nån dag sen var mitt psyke stabilare än titan, var i toppform, ägde världen. att skylla på höstdeppression eller mörker i detta fall är nog bara att ljuga för sig själv.

jag behöver desperat en förändring! men finner ingen kraft :(

"I can see your star, shining upon me, but it's fading, slowly, I'm lost."

what hell if you should


var nyss och körde sönder mina ben totalt på gymmet, käkade en enorm portion mat innan jag for och ytterligare en enorm bit när jag kom hem. förstår nästan hur gravida känner sig nu, ojoj! kom och tänka på en sak häromdagen som jag inte egentligen funderat på särskillt mycket. men jag har fått den uppfattningen om att norrlänningar är väldigt konservativa. ogillar förändringar i tillvaron, omgivningen, vänskapskretsen. har jag fel?

det må hända att jag har fått nåt om bakfoten, men jag tycker det är jävligt svårt att få nån riktig kontakt med norrlänningar i allmänhet. har vi ett för outvecklat samhälle och inte vill gå framåt? har inte riktigt fått kläm på detta, tar det i åtanke med att varje gång jag farit söderut för att hälsa på dom få kompisar jag har där nere, och skillnaden mellan oss och dom är att varje gång man träffar någon ny är dom alltid trevliga och öppna. antingen ska vi slåss, vara otrevliga eller snacka skit. känner man inte någon inom ens krets är det en stor röd stoppskylt i pannan på nästan varenda norrlänning. från piteå och söderut är det en annan historia.

varenda gång jag har åkt till varesig göteborg eller dalarna tex, så har jag träffat mer folk under dem veckorna än man gör på ett år här uppe, även varit på snabba men mycket underhållande och trevliga dater (jag och date? ja.. visst :P). det känns inte som att jag hör hemma här uppe, i norrbotten. jag får ingen kontakt eller bekräftelse från någon och livet står bara still, känns det som. ska man träffa "någon" här ska det vara nån mystisk person man aldrig sett tidigare, inte vet något om för att kunna vara seriös. ungefär lika lätt som att hitta en oskuld, haha.. ja.

har länge funderat och sagt att jag tänker flytta härifrån och gå vidare, det tänker jag också. men jag kan inte göra det nu, inte än. "just do it" som jag brukar säga, men det är svårare än så. mer komplicerat. det behöver inte vara så men jag vill inte fara ut i det blinda, utan skapa mig en grund först, den grunden bestämmer yrkesakademin just nu. jag vill utforska världen, ta vara på tiden man har. man får inte en andra chans.

jag älskar norrbotten och kommer alltid ha det i mitt blod, det är ett härligt landskap men det finns så mycket annat att se och utforska. jag tänker inte som den alldagliga människan, jag är positiv och irriterar mig inte på småsaker, ser varje dag dem som stör sig på minsta lilla, gör hela livet surt för sig själv och sin omgivning på grund utav detta. har länge "studerat" och tänkt till på hur mitt liv ser ut och vad jag gör med det, hur andra reagerar. å andra sidan bryr jag mig inte speciellt mycket om vad folk tycker om mina åsikter eller vad jag känner. men jag går inte och kastar pärlor på svin för att jag inte tycker om dom. att leva i en vardag där allt är piss och skit, varenda liten grej gör en sur, irriterad, förbannad går inte. sen jag började tänka mig för har livet blivit så mycke bättre.

det finns nog mycke skit i världen och ens liv, mer av det behöver man inte. tänk positivt, det hjälper jävligt mycket! allt dåligt som hänt i livet, gör det till den man är idag. men allt går att förändra. hur kan alla fetisar i USA se sig själv i spegeln varje dag och tycka att dom ser bra ut? för att dom gör det varje dag. intalar sig själv att dom är bra. det funkar på samma sätt med positiv energi och styrka. use it.

johns cockalong


en tur i köket hos johns cockalong, idag lagades det spagetti å köttfärssås mängd: megamycket. käkade så magen sprack eller iaf höggravid var jag. finns fortfarande kvar som ska käkas imorgon. ibland måste man dra till med en brakmiddag ala svingött! kööööööööööött fifaaaaan.


sista ingrediensen blev att se inglorious basterds som hade premiär på internet i HD-kvalité, verkligen a masterpiece. älskar tarantino. pulp fiction, reservoir dors. kill bill, m.fl. en i min smak, udda, the man you're not.

order: sömn


inatt var den värsta natten på länge, har sovit groteskt dåligt och lite. försökte somna runt 12 men det gick inte då jag har en bra tendens av att vända på dygnet när det är helg. gick upp ett tag igen och en timme senare ett nytt försök, då gick det nästan förutom att mina tarmar vred och skruvade på sig i kroppen, kändes som att dom slog knut på varandra och gjorde pissigt jävla ont. gick upp ett tag och spelade xbox i brist på sömn, gick bättre när jag satt upp. lyckades inte somna förrän runt halv 4 och nån timme senare vred sig tarmarna ännu mer. wünderbar! efter det lyckades jag iaf somna och faktiskt sova utan att vakna. fucking jävla piss.

kanske har nåt med antibiotican jag käkar, för såhär har jag nog aldrig haft tidigare. tycker däremot att snön ska få stanna, 4+ och snön smälter som tårar faller från skyn, helt jävla ruttet. idag blir det ett härligt axelpass iaf, ska bli skönt att få sätta igång igen efter helgens maximala lathet.

suck on iiiit!


*fniZz*

KÄRLEK!


jag har alltid haft en hemlig förkärlek till w123orna, och idag reste sig nånting ja inte vill nämna men de kliar gött i fingrarna, vill ha begäret är stort!

håller alltid ögonen öppna efter w123or, dom är få men finns, kärlek. det är diesellukten på morgonen! hittar jag en, så klipper jag till.. om inte bilen, nånting annat. :D

make looooove.

missing pieces


todaii slet vi in opeln i garaget så ja fick gå lös, för det otränade ögat syns det på bild att remmen inte mår så bra, saknas kuggar som.. ja vart dom nu har tagit vägen på vägen är ett mysterium, leta om ni vill :D terror kunde ses i mitt ansikte efter striderna med rost och angrepp. 

helgen är viiiit som snö och kommer vara det i 5 helger till, fatta länge jag ska vara utan alkohol.. det är nog långrekord för mig eller nåt, men omotiverat i höst/vinterväder.

annars känns det bra, bättre, har inte mycket hat att släppa ut, känner en inre ro, men önskar det vore år noll, allt vi visste dog, mysteriet kom, dödade gårdagen. tvinga bort obalansen, en epok försvinner. inte vara slav i våra huvuden, sinnet är befälhavaren. en ny verklighet. blödning genom alla åren, alla våra tankar, alla våra fåhagor få liv. själ, sinne, hjärta. söker tröst i denna pinsamma reträtt. 

"jag avskyr allt som jag ser, vad du tycker spelar ingen roll för mig, alla dessa ord och fortfarande finns det inget att höra"

lycka!


ding-ding! idag hittade jag en tia på gymmet, fan va lycklig jag blev.. OIIIII! okej men jag hittade en tia iaf, om jag blev så glad vetefan.. haha.. oh well, kom nyss hem från bröstpasset och skönt var det! (sa jag att det var skönt?) hmm, idag har jag krängt om ett däck på bilen som inte nådde standarden direkt, sen har jag börjat felsöka syrrans bil när jag nu fått tillgång till reservdelar. hann inte så mycket men ska kolla mer imorgon.

har också provat sota ur motorn, vetefan om det gick riktigt som tänkt.. är lite för feg när det gäller att stå och blåvarva med bilen samtidigt som man häller in vatten i insuget, började mest ryka från grenröret av hettan ;P hade nog kunna grilla korv då, mmmm.. kooorv!

nu kan jag iaf leka i snön igen när jag har ett bättre bakhjul, tidigare spann det bara så man int fick upp nån fart i kurvorna, men nu jävlar.. handbroms är för fetisar ;) 

orka vara så jävla snygg ;)
tjaaaaarå!

lite fler bilder från helgen



symaskin deluxe ;)

bytte rövgrill ;P





bytte insugsgummi på bilen

översikt byn ;)

kul morgon


klev upp runt 7 imorse, käkade frulle och drog till karlsborg, när jag väl kommer fram dit ringer morsan till mig och frågar var jag är. när hon kläckte ur sig att mormor hade ramlat vände jag snabbt om och körde i 200km/h in till kalix. som tur var fick vi tag på lillsyrran som kom dit me nyckel och fick upp stackars lilla mormor från golvet.. :( jävligt tur att hon inte skadade sig, annars hade ja hoppat upp i himlen och tryckt nåt väldigt otrevligt i guds arsle som nu folk vill sig påstå att det finns nå slags gubbe/kärring/sak där uppe.

stannade där ett tag och drack kaffe, och pratade lite.. sen åkte jag till jennifer och stod där å plinga tills ingen öppna. sen drog jag till bula och drack kaffe, sen for vi iväg till luleå efter ett tag. på vägen till luleå börjar det snöa, blir SNORHALT och trodde vi skulle rentav glida av vägen, så jävla halt var det.. jävligt otrevligt! samma inne i luleå, snorfucking jävla halt.

nåja, nu är jag iaf hemma.. safe and sound, en stor gummipackning och en tröja rikare, men jennifer hon jävla frossa då lös. :D

ska dra till gymmet på nå tag, ciao!

insanity


idag mår vi bättre, försiktigt hålla våra huvuden högt. planlös tid i rädsla. planen störtar, förvirring ligger i alla mina ord. galet är ordet. gryningen av en ny tid. förhoppningar om en bättre framtid, förbannade offer. det går upp och ner, brist på förtroende. dags att riva ut det maskerade ögat, återgå till vårat hål av ett falskt temperament. korsfästa själen. 

förlorade ord, vet inte vad jag ska skriva. vansinne. spartan madness! jag är egentligen glad, HAHAHAHAHAHA! <--- titta! ;) näe.. men man måste få sprida lite vansinnespropaganda ibland, behöver skjuta ut lite knasiga ord för att få rensa skallen, snacka i gåtor, ingen fattar nånting ändå.. viker ut mig som en fladdermusfitta inför okända nötter. 451 blogginlägg om mitt liv, it's all there! 

what hell is all about

bad hair day


har verkligen kört kopplingen i botten idag. växellådan har gått trögt när motorn velat lägga av. vetefan vad som har hänt, humöret har svajat upp och ner, ingenting fungerat som jag vill. fått ta skit, vara arg och förbannad. irriterad och sur, fått fasaden stenad. lampan krossats, ingen glädje. ett bottenlöst hål. en dålig dag eller höstdeppretion? jag vill inte. hoppas på en kall dag imorgon, ljust och härligt. en lång prommenad för att rensa hjärnan, släppa hämningarna. irritationen av vardagslivet fyllt med jantelagen. får åka till en skogsdungel där jag kan leka för mig själv. skrika ut min ilska, släppa ut vreden. behöver komma bort från "stadslivet". får åka till stugan i helgen, take some time off. stänga av mobilen, inget internet. pyssla om mig själv.

kan bara låtsas under en viss tid, tillsist spricker fasaden. masken du bär blir utbränd, det går inte att hålla på hur länge som helst. ge mig riktig lycka, tack. vad fattas?

"smutskasta, sarga, mata giftet i dina ådror, och tåla kollaps av en värld av dårar, alla dina farhågor, sönderslitet, liksom en gnista i mörkret, var medveten om dig själv, alla svar du söker ligger låst i ditt sinne"

"jag kan inte vänta för att se din kamp inombords, en del av stanken av din skuld, i detta hysteriska missbruk, jag ska kasta svek. min själ brinner som din kropp kryper. 
rippade från din börda av sorg, för trött för att sörja och alltför sorgligt att vårda.
"


skitdag! skithöst!

rasist


idag gick jag med i en grupp på facebook där vi tycker att sverigedemokraterna ska med i riksdagen, fick nästan direkt en kommentar på min "aktivitet" och det gillades INTE. vad är det för fel på folk?

vi är så jävla trångsynta och har så löjligt lätt att döma folk för en sån enkel sak, kasta pärlor på svin kan man säga, är jävligt enkelt.. ellerhur? ända sen jag gick på manhem och rakade skallen har jag varit rasist, jag lyssnade på ultima thule och tyckte om deras musik. eller? jag har aldrig yttrat mig om detta eller egentligen brytt mig, men jag är bara så trött på alla människor som ska tycka och veta och bry sig om ALLT.

anledningen till att jag gick med i gruppen och för att jag tycker sverigedemokraterna har en plats i riksdagen är enkel, jag tycker inte att vi svenskar ska anpassa oss efter allas kultur och tycke, kommer man hit till sverige som invandrare ska man anpassa sig efter våran kultur, traditioner och våra lagar. jag tycker inte att vi svenskar ska förändra våran kultur för att denna folkgrupp tycker så. skulle jag gå ut på gatan och sjunga "du gamla du fria" skulle jag direkt bli klassad som rasist. varför? för att vi ska anpassa oss. är det rätt att jag som bor i mitt land, är helsvensk inte ska få sjunga "den blomstertid nu kommer" i kyrkan, tex?

jag tycker inte att sverigedemokraterna ska styra sverige, det kommer dom inte göra heller. men ett parti som tänker på att behålla sverige svenskt tycker jag har en mening i riksdagen. med det menar jag inte att vi ska skicka hem alla invandrare, eller för att någon inte är vit. jag är inte rasist men att bli förtryckt för mina åsikter om att jag vill leva ut som svensk gör mig förbannad. svenska elever får inte fira skolavslutningen i kyrkan för att det kränker den muslimska minioriteten. vad är det för jävla bullshit? vad kommer härnäst? du får inte gå med en svensk tröja i skolan, listan kan göras lång och kommer bli längre med åren.

lär er förfan att skilja på saker och ting. nationalist är fel ord för mig, jag har flertalet vänner som inte är helvita eller helsvensk, men ändå är jag rasist? dubbelmoral kan väl vissa säga eller tycka, men tro vafan ni vill. jag har sagt mitt och kommer inte att föra en dialog över detta på någon nivå eller plats.

det kan hända att sverigedemokraterna har annat i sikte än vad jag står för, men vilket jävla parti ljuger inte och hittar på en massa rappakalja inför ett valår? dom som borde dömas är dom som inte vågar stå för vad ni tror och tycker.

gay tony


"candles glimmer, an ocean of flames, you silence my mouth, so I can feed on your pain, the slower I carve my name into your heart, the more it hurts that we're both falling apart"

har börjat lira ett spel som heter "the ballad of gay tony" på xboxen, en grand theft auto expansion och detta spel ska jag dedikera till den bög som förföljer mig och tror han är hetro. varje dag måste jag se denna fula jävel som dessutom bor i mitt kvarter, han går med en ring i örat och jag hoppas han läser min detta, för en vacker dag kommer din glamourring som du har i örat inte finnas där, den speglar bara din äckliga böghet som du kan trycka upp i din mörka sönderknullade fisring.

"shades are dancing in the falling rain, if you get closer they all look the same, glad of being the cause you sick little slut, the fucking way I feel is none of your business, shape your fears and stop pretending, for deep inside the stream is never ending, shatter the confusion ravaging your head, and drown with me in a world of shadows.

and now he lives on, the damage is done, and it's out of control, but pieces alone
are as good as the whole, so shallow and black, runs the poison within, come taste my collapse, until the last drop

of memories cut, just like razor-blades, if I close my eyes will I wake up screaming?frozen your touch seems like a shot to my head, so drain me down slit my soul fall to pieces, with me.
"

pew pew


ska ta och sammafatta helgen lite tänkte jag, smaskiga detaljer får utelämnas till fantasin. började i fredags med en liten förskiva hos jennifer med nyman och nåra till som kan beskådas i bildformat på en hemlig sida. svepte drinkar på drink och fattar inte hur jag nästan kunde skölja i mig en hel sjua och nån öl under den tiden.

klappkanon å glada glider vi ner till lilla med jakob som chaffis, där hände de lite bravader som vi int ska tala högt om men kul hade vi.. tror jag, iaf.. dansade en hel jävla del tydligen och jaa, man är väl inte särskilly snygg på dancefloor när man är helt bladig, men vafan.. som tur var filmades det väl inte denhär gången. :D

slutade me efterskiva hos erik efter många om och men tills vi hittade till hans nya lya, finns fler minnesluckor än groggar från den kvällen.. ojoj, somnade väl runt 8 på morrn eller nåt då jag ska ha ringt och hållt på klockan halv 8 på morrn.. nåväl, nästan tomt på telefon var väl bevis nog. en bra kväll iaf :) eriks soffa är förövrigt skön att sova på :D

när ja vaknar på lördan å ska börja vandra hemmåt så känner jag en stor NÖD att skita, går å snackar i telefon me jennifer typ hela vägen från erik till folketshus där dom hade stängt! men då viskade en fågel i örat på mig att dom har skithus på COOP, glider dit och ja.. haha, inte mer om det men helvete så bakis jag var, huvudet bankade så ja trodde hjärnan skulle explodera. väl hemma slocknar jag ett tag för att vila upp sig inför nästa groggdag.

kliver upp och är fortfarande lika jävla bakskiten, överväger om man ska orka korka upp igen, övertalar jennifer som är sur av nån anledning att vi ska dricka så de är bara snöra sig i duschen å bege sig, vi dricker å jyrar på och sen drar vi till bettan å per och shejkar lös på näsbyn som aldrig förr.. eller det var iofs en myt skit samma.

sen hamnar vi på valhall och åker med nån ja inte vet vem det är men vi tar oss dit iaf och sen är det luckor här och där, som vanligt.. vi festar med rofth på deras hotellrum efter valhall klappat igen och sen glider vi vidare till erik på efterskiva igen.

sen glider jag hem och käkar mat, slocknar och glor på film i en alkoholfri omgivning, kommer väl nå bilder sen på min fina utstyrsel också ;P men men, det var den helgen.. och nu blir det nyktermaraton :)

your sex is on fire!


.. inte alls! känner inget tagg, ingen motivation, ingen lust att spöka, vad hände? var ska jag leta? draget försvinner som sommaren övergår till höst som viner av vinter. ska fara på gymmet och lyfta skit, skrika ut det dåliga, pusta och flämta. bli mig själv igen, dehär går inte!

ikväll ska vi vara ful(l)a!
"don't empower the negatives! i don't believe in a god that I need to worship."

hallomaniac


tog mig an att installera extraljus på bilen idag, efter några om och men kom jag tillslut ihåg hur det skulle kopplas, får hjärnsläpp sådär ibland och då det bara står nuffror och en halvtaskig ritning på relä:et så fick man sig en funderare.

nåväl, dom pekar just nu som skelögda grodor men lyser iaf, de funkar iaf bra att se eventuella fåglar i luften som kommer flygandes efter E4an, kanske skulle vara bättre å se älgarna men whatever. ;)

mosade in jennifer i mercan så drog vi till finland en sväng, shoppade lite på HM och på alko såklart, avslutade med en självklar runda på MAX som har sveriges godaste hamburgare (återigen).

nu är det ungefär -6 grader ute och det är vitt på backen, riktigt härligt med lite ljus nu så man piggnar till och blir på bättre humör, det behövs inte mycket :) jag vet iaf att imorgon klär vi ut oss till fula fan och dricker sprit. kommer bli skitskoj :)

tjaooooooooo!

find a brand new start


i förrgår så snöade det hela morgonen, dagen och kvällen. synd att snön inte valde att stanna :\ vaporizerades så snart flingorna valde att landa på backen. idag är det dock lite kallare och solen skiner, det behövs verkligen i dessa mörka hösttider. konstant mörker med regn och moln dräper ljuset ganska rejält och man känner att psyket tar lite stryk.

har inte så mycket att blogga om just nu då det inte händer speciellt mycket, däremot blir det nog kanske en tripp till happis imorgon för att inkassera lite vattenhaltiga drycker så man är fit for fight till halloween. frågan är om det blir 2dagars eller bara köra på lördagen? time will tell ;)

have a nice day ;)

tillfällig lycka


klev upp 07 imorse, jennifer ringde ock väckte mig. pigg som en murt skuttar jag ur säng efter nattens goda gärningar. (läs john blund). gör lite frukost och sliter på mig lite kläder. arbetskläderna ligger framme och väntar på mig, långkallingar färdigt i byxorna. sliter på mig allt som om jag ska och jobba med nåt. tar bilen 100meter till junifjert som ligger i soffan och en perkulator full i kaffe.

vi jyrar på lite som vanligt och dricker kaffe, kollar facebook och efter nån timme far vi till RKs så jag får hämta mig en kabel från skroten. efter ett tag åker vi mot luleå där första stoppet blir max för lite bensin. friscomål och chillicheese med smältost, max har helt klart bäst mat. EVER! period.

efter max drar vi till biltema där jag handlar en ny rondell, kapskivor och diverse verktyg. sen en snabbvisit till OC där jag handlar lite skivor, vidare till soppe där vi bjuds på kaffe och en massa jyr. hennes karl var snäll nog att parkera in våran bil så fick leka lite klätterapa när vi skulle iväg. sen bar det av till dan för mera kaffe och där bjöds de på käk i form av ris och kyckling. haha, mer behöver vi inte säga om den biten.

åter hem till kalix efter några timmar i luleå, snön har lagt sig på backen, piskar vindrutan på bilen. väl hemma tar jag på mig hörlurarna och knallar ut på en promenad i snön som faller från skyn, supermysigt och härligt. tillfällig lycka!

thats my day ;)

razorblades


dagen har gått åt att dricka java, meka i bilen och dylikt. börjar få lite pli på den nya motorn. har även fortsatt mitt jobb på tatueringen jag ska göra, det är grymt svårt när man är kräsen och vill att det ska vara personligt, ett eget verk, ett konstverk. visserligen brukar tatueraren göra grovjobbet med skissningen. men eftersom att jag har velat framåtebax i flera år om vad jag ska göra vill jag hitta på något eget.

jag är ingen artist eller konstnär som kan ploppa ut idéer på löpande band som verkligen klingar bra i ögon och själ, det ska kännas rätt vid första ögonkastet och 1+1 ska bli 1. onekligen omöjligt men det ska gå! har egentligen massvis med idéer men det gäller att få allt på plats, det ska stämma in med mig och min personlighet.

längtar enormt tills jag kan gå till en tatuerare, med alla mina skisser och idéer, lägga upp dom på bordet. vägen tills den ligger färdigt inprintad på min hud är långt bort men närmare än när jag först kom på idén. it's what hell is all about.

tatueringen kommer verkligen sätta tatueraren på prov. det blir ingen liten tatuering, inget enkelt. ingen liten ros eller ett hjärta. ingen enkel tribal eller nåt mönster. tatueringen kommer sträcka sig över högra axel, ner på armen, ut på bröstet, hals och ryggen.. det kommer bli enormt!

ögonen är en spegel av själen. tatueringen blir en spegel av hjärtat. helvetet flyter ut som ink i min hud.

sommaren tvåtusennio

tänkte göra en liten summering av sommaren 2009, det har varit en helt underbar sommar, har träffat enormt mycke nya, roliga, inspirerande människor. dom har alla biddragit med sin del av kakan och det har varit helt.. ofattbart bra!


messade lite med carita på telefon nyss och kom då att tänka på hur fruktansvärt bra sommaren är jämfört med vintern, en quote från c: "du är typ som en björn! festar på och lever på sommaren men istället för att gå i ide på vintern så tränar du och laddar upp med bra form till sommaren då du lever ut igen". det är så jävla sant, när vintern kommer faller mitt festhumör till botten, det är inte kul dricka när man inte kan sitta utomhus och njuta av en iskall god öl i solen eller gå ut på kvällspromenader i bara shorts och t-shirt.


sommaren 2009 bestod av massor med nöjen, kubb, volleyboll, bad, sol, grillning och allt vad man gör på under sommartiden, kan inte beskriva hur mycket jag längtar tillbaka till vissa stunder när man tittar utan för fönstret till ett mörkt, grått vinterväder.


har träffat massor med folk, unga som gamla, tappat endel också, bytt vänskapskretser, förändrats en massa, tänker i andra banor. tänker dock inte på en sångkarriär som carita verkar på bilden ;)


min gamla pärla på luleå cruising.. :( saker byts ut, nytt kommer till, gammalt försvinner. det är en del av livet, vi kanske inte tänker på det eller vill att vissa saker ska hända. but they do.


cruisingen i rättvik, det bästa nöjet jag har upplevt på väldigt länge, fyfan så roligt vi hade det. jag, linda, jörgen och vivi. vi var en liten halvknasig familj där nere bestående av 2 alkoholister (jag, jörgen) och 2 fina vinsmakare som hade sina fallbacks till alkoholiststadiet ibland dom också. saknar alla människor ja träffade där nere, nettan, ricke, gnälly och gnägget (ja, faktistk.. dom var roliga:P), fanny, therese, vivi, larre. har säkert glömt någon, men helt underbart var det!


en liten frästelse av vad vi käkade där nere, extremt god mat! blir hungrig av bara tanken.

har hänt så mycket att jag kommer inte på allt nu direkt på rak arm, men roadtripen ner till dalarna, den sjuka hemresan, shari kom på besök, åh.. ja.. helt oförglömliga minnen!

tack alla som medverkade sommaren 2009 och gjorde den till vad det blev.. fucking great! :)



livet genom


"tittar ut. livet passerar utanför. snabbspolas bort. ser myllret av alla rådassiga. alla dessa levande döda. de kamoufleras mot husfasaderna. ingen sticker ut. ingen gör ett väsen av sig. som lobotomerade följer de sina bruksanvisningar. de abnormala institutioneras. plockas bort. psykologer förklarar våra fel för oss. samhället har ritat kartan. en livstid spenderas på att "känna rätt". att anpassa sig. följa strömmen. vi kör hårt tills batteriet tar slut. tills det är dags att dö. vi har bara tränats i hur vi ska leva men glömt bort att faktiskt göra det. alla föds unika men dör som kopior."

"she put a spell on him, she had his heart in her hand, and when she squeezed a litte bit too hard, she tore the boy to pieces. looked into the mirror I was hypnotized, there was a different man, staring back into my eyes. went to the doctor but he could not see, only the love of a woman would be medicine for me. I went for miles in the pouring rain, losing her wasn't part of the game, so I took the time to look around and see, cause there had to be a future that was meant for me. love may blind you with its cry, love can haunt you 'til the day you die, be yourself and don't pretend, broken hearts can always mend."

the list

SENASTE:
1. Dryck: trocadero
2. Telefonsamtalet: jennifer
3. SMS: jennifer
4. Sång du lyssnade på: scar symmetry - abstracted
5. Gången du grät: oj, väldigt längesen :P

HAR DU NÅGONSIN:
Varit tillsammans med samma person två gånger: nej, the end is the end.
Har någon varit otrogen mot dig: dessvärre ja
Har du varit otrogen: nope
Förlorat någon speciell person: yes
Varit deprimerad: jorå
Varit så trött att du somnat sittandes: haha, näe.. då ramlar man omkull å vaknar ;P

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
12. svart
13. svart
14. svart

I ÅR HAR DU:
15. Lärt känna en ny vän: jajomen
16. Fått ditt hjärta krossat: nepp
17. Skrattat så att du har börjat gråta: som fan:)
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: kanske?
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: japp
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: ja
21. Kysst en kompis: maybe :D

BLANDAT:
22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat IRL: alla 78st ;D
23. Hur många barn vill du ha: har miljoner på golvet ;P
24. Har du några husdjur: nepp
25. Vill du ändra ditt namn: no wai!
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: söp skallen av mig med en massa nötter ;P
27. Vilken tid vaknade du idag: 13:00 ;O
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: körde en massa fyllon :P
29. Någonting som du längtar till: mitt lastbilskort
30. Senaste gången du träffade din pappa: i förrgår
31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: bostadsort
32. Vad lyssnar du på just nu: raunchy - the devil
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: jo :D
34. Vad gör dig irriterad just nu: irriterad? int ett piss, lev positivt! ;D

OM DIG:
36. Vad är ditt namn: john
37. Singel/upptagen: snigel;D
38. Stjärntecken: våg
39. Kille eller tjej: kille
40. Grundskola: manhemskolan
41. Gymnasie: furuhedsskolan
42. Högskola: komvux räknas väl inte?
43. Hårfärg: brunt
44. Långt eller kort: kort
45. Längd: ungefär 177
47. Vad gillar du gällande dig själv: allt ;)
48. Piercings: nein dom slets bort ;P
49. Tattoos: inte än, under planering ;)
50. Höger eller vänster: right, is right? höger! :)

DIN FÖRSTA:
51. Operation: aldrig
52. Piercing: öron
53. Tatueringen: MEN INTE ÄNNU SA JAG JU! :D
54. Bästa vän: oj, hm.. men shari är nog ändå bäst!
55. Sporten du spelade: fotboll eller hockey, minns int
56. Husdjur: en hamster ;P
57. Vaccination du minns: stelkrampsspruta för nåt år sen
58. Konsert: hmm, ingen aning.. drink to forget ;D
59. Förälskelse: var väl säkert nån skådis som alla andra barndomskärlekar ;D
60. Alkohol du drack: beer!

JUST NU:
61. Äter du: luft? :D
62. Dricker du: slem? ;D
63. Är du på väg att: skriva klart denhär skiten ;O
64. Lyssnar du på: raubtier - hjärteglöd
65. Väntar du på: att de ska bli dag!

DIN FRAMTID:
66. Vill du ha barn: har ju redan nåra miljoner ;D
67. Vill du gifta dig: kanske? ;O
68. Karriär i åtanke: astronaut ;)

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET:
69. Läppar eller ögon: ögon
70. Kramar eller pussar: pussar
71. Kortare eller längre: kortare
72. Yngre eller äldre: yngre
73. Romantisk eller spontan: spontan
74. Snygg mage eller snygga armar: snygg mage
75. Tatueringar eller piercingar: men både och ;D
76. Känslig eller inte: lite av varje
77. Ragg eller förhållande: förhållande
78. Bråkstake eller tveksam: bråkstake ;)

HAR DU NÅGONSIN:
79. Kysst en främling: jo
80. Gjort något sjukt spontant: yes
81. Tappat glasögon eller linser: nope
82. Haft sex på första dejten: hähä joo:D
83. Krossat någons hjärta: ja tyvärr är de väl så? ;O
84. Har någon krossat ditt hjärta: aarå
85. Har du blivit arresterad: faktiskt, nej ;D
86. Dissat någon: jepp
87. Gråtit när någon dött: nej
88. Gillat din tjejkompis (mer än som vän): näe

TROR DU PÅ:
89. Dig själv: oja!
90. Mirakel: jepp
91. Kärlek vid första ögonkastet: joo
92. Himlen: de är ju bara titta upp, då ser man himlen? ;D
93. Tomten: hahaha, jaa.. tomten är ju far till alla barnen ;D
94. Att kyssas på första dejten: njaaaa..
95. Änglar: näe

SVARA ÄRLIGT:
97. Haft mer än en pojkvän på samma gång: hahahahah, vafan troru? :D
98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: jo
99. Vad kan du verkligen inte leva utan: min snus!
100. Att posta det här är 100% sanning: japp

hello handsome ;)

caress the human skin


såg nyss på surrogates, annorlunda tema med bruce willis som alltid gör en bra roll. filmen handlar om oss människor som har övergett våra liv åt robotar vi styr. vi är odödliga i våran nya form och vi kan förändra vårat utseende till det bästa, ingen är tjock eller ful. vi har aldrig finnar eller åldras. perfekt ellerhur?

vårat riktiga jag sitter i en stol hela vårat liv där vi kontrollerar robotarna som är vårat ansikte utåt mot världen, alla är unga men egentligen kan det vara en 80år gammal gubbe vars nakenhet inte är nära ordet vackert. men i "verkligheten" är han en 20årig snygg puma, blond med störa bröst och perfekt kropp.

filmtemat får en att tänka till lite, jag ska inte spoila något från filmen för jag tycker den är sevärd, men hur lätt man glömmer bort hur mycket en beröring kan göra för oss människor. känslan, ömhet, kärlek och känslor. en berörelse kan förändra ens liv, och mycket därtill. jag kände att den öppnade upp mig lite själv och insåg vad jag egentligen saknar.

vit som snö


min helg är vit som jävla snö, eller lite snöblask är det nog för ja umgås ändå me fyllosar, igår var de idolkväll hos BUUUUULA de va skoj, nästan alla söp där förutom de 3 visemännen jag robin å hanna.

men de var skoj ändå fastän dom skrek å höll på hääärja, å man lyckades som ändå se idol när de väl var värt å se så d va värt:)


lite bilder på mitt nya åååååk, ska fixas å donas nu när man äntligen skaffat sig ett åk igen, skönt som fan! komforten är så grymt skön, älska mercedes!

ikväll är man bara lite fyllechaffis å tare lungt.. chillpill ;)

godnatt!

eller? kunde inte somna. fyfaaaan! ligger å tänker på en massa jävla onödigt skit, är stentrött men hjärnan håller mig vaken. tyvärr måst väl den somna först.

exempel: hur många koppar kaffe ja druckit idag, vad ja har för saldo på telefon, om de är bra väder imorrn, hur mina fisar kommer lukta imorgon.. såna grejer, helt meninglöst!

behöver nån som kmr å sjunger en godnattsaga åt mig eller slår en jävla stekpanna i skallen på mig! >,<

"don't worry about people from your past, there's a reason why they didn't make it to your future"

39 group invitations
13 Page suggestions
39 mafia wars gift requests
61 other requests

ENJOY IGNORING! :S

brum brum

TODAY, ladies and gentlemen!
har ja äntligen köpt mig en ny bil, mercedes såklart.. mmh älska komforten, värmen! finns inge som gör jobbet bättre än mercedes! i luuuv it!

nu slipper man gå i kylan nåmer, ist glida runt i govärme ;) kommer väl nån bild sen, men annars har ja vart me bula å junifjert å lite robin idag å vi har hållt på dumma oss en massa å druckit kaffe åså.. gööööött.. :)

tjoo!

dark matter dimensions

kom just hem från en promenad, skönt som faaaaan i höstmörkret å kylan, tillsammans med scar symmetry's nya album blev det komplett. kunde inte bli bättre, jag avgudar dom. min dyrkan, så brutalt, enkelt, symfoniskt.

vissa grupper behöver man inte förlyssna, dom levererar. exempel på metallicas förlorade försök att förnya sitt sound är ett missnöje bortom förståelse.

örongodis!

tänkte kolla på en ny bil ikväll. leverantören av bilen befann sig inte inom räckhåll så imorgon ska jag kliva upp tidigt och förhoppningsvis slå en deal. mercedes for life!

checklista för idag:
snoosat väckarklockan 1 timme - CHECK
vaknat - CHECK
käkat frukost i kallingar - CHECK
tränat - CHECK
ätit middag - CHECK
ätit efter gymmet - FAIL
beluftat mina lungor - CHECK
vandrat ute i kylan - CHECK
snusat en massa - CHECK
haft dötråkigt i soffan med junifjert - CHECK
vandrat lite mer - CHECK
klagat på af - FAIL
pratat me okänd i telefon - CHECK
gjort nåt vettigt - FAIL

nu ska ja krypa ner i soffan å se på pistvakt å.. drömma mig bort ;)

salad on the wall


satt å pula ihop en ny bakgrundsbild till datorn, osamanhängande konst is da shit!

desperate housewives härjade hemma hos mig med jennifer som hemlig gäst å som vanligt står ja alltid å lagar mat när hon kommer hit, händer alltid nå kul i DH ;P men mindre moget att gömma popcorn i min soffa som ja sen ska lyckas hitta genom att ligga å mysa runt i.. ;D annars har ja vart å kört ett härligt benpass@SPC och sen sprungit drygt en mil i kylan, var skönt som fan och ja höll på brinna upp när ja kom hem å slet av mig dom bokstavligt sjöblöta kläderna!

sängvisit strax så man orkar upp å förhoppningsvis blir ja int väckt på kaffedejt imorrn då pratar vi typ jättetidigt när gammelkärringarna (bula å junifjert) vaknar.. ja gillar å sova ;D

tjaoooo!

;)


har man lite göra så har man.. ;D photoshopfun ;D

givande natt


sitter i jakten på ny musik mitt i natten och de går inte så bra, är så jävla kräsen när det gäller bra musik, ska låta perfekt, brutala texter, inget glatt tjafs om rosor och blå himmel. vill kunna reflektera mig själv i sången. melodin. rythmen.

däremot är de ganska kewl å sitta såhär på nattkvisten å jyra på med ppl lite övertrött å knasig så försöker ni titt som tätt å sova men failar ganska fint då dom flesta dyker upp på msn 30minuter senare å skriker "JOHN! JAG KAN INTE SOVA" ungefär.. fniZz;D vilken tur att ja är här då? RIGHT! ;D

ska börja jobba med en ny blogg när jag får tid, men när det tar veckor att bygga ett nytt system/design så är det mindre kul att börja med något oplanerat.. tjaa, iaf tills ja hittar mig en värdig bil som ja kan börja jobba med ist.. ;) ELLER OM JA SKULLE FÅ BÖRJA MIN JÄVLA UTBILDNING NÅNGÅNG! (*hint* HATA AF *hint*)

lite arg måst ja väl få vara iaf ;)

släktet


"me and my bitches ;)"
alla syskonen samlade! L, V, J, L, J :)

fick ett överraskande mail idag av min storasyrra som skickat bilder från våran lilla släktis vi hade i luleå:)


da twins, farsan å tora :)

har nyss varit och tränat as usual så nu ska ja dra en mysis i soffan till american dad, family guy, simpsons och toppar serierna med public enemy :) wanna join? ;)

something new


"I am the punishment of god, if you had not committed great sins, god would not have sent a punishment like me upon you"

idag har man ju gjort mycke bra saker, har hållt min soffa sällskap större delen av dagen och de har den uppskattat.. tro jag :D igår var de fest hos carita, de va jävligt skoj:) var först på näsbyn å drack sig roligt kalasig å sen for vi till djuptjärn där d var fullt ös medvetslös!

det var jävla kul igår:) som alltid kul å svamla å dumma sig å träffa lite ppl, gamla som nya! ååååh, jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill men NEJ! jag vill, men jag ska inte! I WONT! get out of my head! förvirrad? muhahaha.. ;D alltså.. uhhh, men.. skulle behöva nån såndär tillfällig fixare sådär när man är bakis å sjuk sådär ibland you know.. finns det? finns du? get in touch! ;D du ska även kunna hämta bakispizza när jag inte orkar gå eller kan köra.. ;P

over n' out!

dick'd


stel, stilren, noga, finförnäm, tillbakadragen. en fin pojke i guldbyxor, som att träffa föräldrarna första gången, vara ordentlig, städad, fin i mun, använda rätt bestick, dricka som en finsmakare, uppklädd, slips, kavaj, fina skor, rakad och nyklippt. ska lukta gott, ha jobb, egen lya, fin bil och en väldresserad hund, skratta åt dåliga skämt som inte ens är roliga. inte vara tatuerad eller piercad, politik är ämnet. piratpartiet är no go. sosse eller moderat. höger eller vänster. du ska kunna fina ord, allmänbildad. du vet allt som stod i nsd, afrobladet och kuriren som du läste vid frukostbordet eftersom du steg upp kl 04.30 och lagade gröt och gick ut med hunden. det har du gjort hela ditt "vuxna" liv. du har en mogen vänskapskrets där alla är högst 2 år yngre än dig. du använder alltid blinkers och kör med ett ägg under gaspedalen. du energisparar och sorterar dina sopor, du har alltid rent och fint i hemmet. allt är ljust och fint. du är glad och positiv och alltid vänlig i dina dialoger.

sånt trams, jag rent utav hatar det. allt ska vara perfekt, ordagrant. slarvigt finns inte i vardagen. enda gången du sitter vid datorn är för att läsa nyheterna och läsa politik.

var är spänningen i det hela? i fucking hate it! jag klarar inte av det, kan inte vara sig själv. jag vill härja, äcklas, svinas. köra som ett pucko. ha roligt. åldern är bara en siffra. hur gammal man är sitter i sinnet. jag är fan 12 år med körkort och hårväxt. hatar tanken när folk ska tycka och säga hur man ska bete sig, uppföra sig bland folk. hur alla bör vara och tänka. jag vill göra som jag känner. vad jag vill och hur jag vill. samhället ska vara splittrat, annorlunda. frihet.

fortsätt med erat trams om ni vill. så kör jag mitt, vi är som minus mot minus, kommer aldrig fungera. tur att det finns såna som jag iaf. ;)

words I say


kommer snart ta en tång och rycka ur mina halsmandlar, dom racklar. jävlas. slutkörda. möglande köttdel. dom har aldrig bråkat med mig förrut, ett virus? perhaps. är det värre imorrn blir det besök på din lokala vårdcentral. it's hurting me again. 20liter 100gradigt thé, fucking emohals!

kan inte träna, mitt naturknark som gör mig stark mot världen. motståndskraftig. hydralik i blodomloppet. bryter ner skit som smält metall i 1000tals grader.

saladfinger out ;)


supernajs helg!


nykter och utklädd, kände mig ganska schexy! ja å junifjert hade ganska lite å göra å hittade domdär fina kläderna hos mig sen förra halloween, nyktra som vi var drog vi ut på stan i dom kläderna.. tur att inte så många såg oss :D

i lördags var ja i luleå å träffa släkten å de va skitskoj! :)

beeeeeeer? yes? no! no? yes!


rawwwwwwwwr! sitter i nattkostymen som består av kallingar å kollar på mitt nya vrålåk, de börjar bli kallt ute och jag vill åka med govärme! mercedesvärme! kollat blocket konstant efter min nya lycka, men inte än.. not yet! de kommer ;)

vet inte vad som händer till helgen ännu, ska iaf till luleå på lördag och.. dricka? eller? iaf fira nåra gamlingar som fyller 120år eller nå sånt, kanske blir att bo på hotell eller så, time will tell, and i'm sure it'll be fine. ;)

whopidoooooo ;)

i'm in love

perfektion, in i minsta detalj. underbart, lovely, spektakulärt vackert, skulle dö för denna underbart vackra varelse. lätt att jag kan se om transformers 2 filmen enbart för att beskåda undret! ojoj! ögongodis som man aldrig blir mätt eller fet av. jo filmen var också bra :) i have a softspot!






roboten var också ganska söt, men på en annan nivå ;)

nice!


varför har inte vi såna där partylappar på krogen i sverige? lite bättre det skulle vara då!

john holmes


john holmes strikes again, mer utmanande än vanligt. töja gränserna, börjer på reglerna, tar vad han vill ha. krig med livet, det förbjudna. spänningen, provokationen, känslan. it's all in there.

orginellt svenssonliv, där man inte vågar prova på saker man inte bör göra. agera först, tänk sen. eller inte alls. take it as it cums, inte ett liv för mig, följa strömmen och lyda vad dom andra tycker man bör och icke bör göra.

"we spend so much time of our lives not saying the things we want to say, nor doing the things we want to do"

"just do it", prata i gåtor, ingen behöver veta. ingen ska få veta. mystiken. want a piece? come and take it, cuz you won't find it here.

the verdict

grymt bra helg! har haft rakt igenom svinroligt både fredag och lördag, har alla härliga människor att tacka för det!

i fredags var vi hos mig och festade lös, hade de jävligt bra! i lördags drog vi på hotellet och slutade med efterfest på valhallavägen och sen tog de väl nån timme att gå hem därifrån hahaha.. ja, kom väl int hem förrän runt 6 imorse.




sen har de ju då hänt nåra andra grejer också, typ.. äh, kanske berättar om det sen ;D bara att denhär byn är för liten för att ja ska kunna vara mig själv;)

bakismat nästa? :D
tjoooo

awesomeness!


min dag har varit naaaaais! har fått 1miljard gratulationer (nästan, kanske 999.999.999st då) och längtar verkligen till imorgon, fest för hela slanten, hela helgen, alla nötter samlas å härjar, wünderbar! ;)

får väl återkomma med en update efter allt ;)
känner mig inte en dag äldre, snarare tvärtom, john i toppform! ;)

"looking back, making me stronger"

gymlogg september


uppdaterad gymlogg efter vår å sommaruppehåll ;)

ach bröstpress (2x44kg) 23september 2009
ach bröstpress (2x42kg) 15januari 2009
ach bröstpress (2x39kg) 9januari 2009
ach bröstpress (2x36kg) 18december 2008
ach bröstpress (2x33kg) 8december 2008
ach bröstpress (2x29kg) 23oktober 2008

ach axelpress (2x36kg) 21september 2009
ach axelpress (2x33kg) 16december 2008

ach bänk (1x80kg) 9september 2009
ach bänk (1x72,5kg) 9januari 2009
ach bänk (1x70kg) 18december 2008
ach bänk (1x60kg) 12december 2008
ach bänk (1x50kg) 8december 2008

ach benpress (1x185kg) 15september 2009

exhausted


helt slut offer, har tränat typ 5timmar eller mer, i dont know, totalt idag och de märks för är helt slut överallt.. mer än vanligt då :D

ska köra dubbelpass imorgon också men d är ba skööööönt, sen ska ja å frissa mig he bli najs å klippa bort lite långlurv;)

JEOOOOOOO! ;D

feel my heat


nu är ja grymt jävla het fyfan! har vart å gymmat ett benpass och varit på en lång härlig prommis medans solen väl lös, sen ner på stan och en vild cykeltur! blir ett till gympass om nåra timmar :)

ser framemot helgen då blir det hålligång till söndamorgon! imorrn är det happi bday för mig å på fredag är det fest hos mig! sen på lördagen blir det nog western farm å njuta av nordic rage festival

tjarååååå!

fettatfetto


junfjerts kååååårv smaka gött så nu är man redo för livets livsfyllda meningar å va de nu innebär kanske vad bilden illustrerar men ja d får man väl tolka som man vill

jaaa mina organ lever livet just nu eller så int, blanda stärkelse i snuset nyss å de är skönt å andas in å titta på det när de svider :D skicka iväg baslådan idag som får en trogen ägare i söder.

nå nu får du int veta nå mer ;)

Jennifer - says (18:22):
*klipp* så ja is inte msplugga mej 
HAHAHAHAHAHAH

ѕаŁаĐfiŋĝэя says (18:23):
microsoftplugga?
du är ju fan störd
hahahh
aaaaaa
af
af

Jennifer - says (18:23):
HAHAHHA oj 
;D
HAHAHAHHAHAH

ѕаŁаĐfiŋĝэя says (18:23):
HAHA BILL GATES I FITTAN

Jennifer - says (18:23):
mooooget
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH
ja dör

am I 1?


"hands clenched, in fists of rage, concealed in frustration, there's a part of me that cannot deal, with the character I am forced to be, a thinly veiled plan, to lay your world afoot, lost in community, blind in belonging, is there really nothing more than this? the emptiness remains."

bilen halvt demolerad, demonterad, plockad, skruvad, körd, skroten nästa. bogsering till helvetet, roll in the oven. melt. bli något nytt.
det är ödet för min gamla hederliga, trogna merca som nu ska få vad den förtjänar, en begravning. bli utbytt.

bensin i kroppen, diesel i själen. fylls med bensin och luft, trycks ihop, blandas, komprimeras, antänds, exploderar, roterar. ut kommer en kraft obeskrivligt härlig. imorgon, same story, same sensation. the force of life.

mmmmmmmmhm!

burn!


"I stole your friends, I will keep stealin' them, cuz I enjoy your suffering, seeing you in pain, alone, by yourself.. rottin' in hell!"

drog till max ikväll, gött som fan.. maximized pleasure! magorgasm, tugga, svälja, njuta.

planerar min blivande tatuering, skissar, målar, bygger, photoshop, redigerar, klipper, klistrar, funderar. enormt jobb. perfektion. axel, bröst, nacke. the work of an artist. the beginning of a walking dead. pain, suffering, hatred brought to ink. death on my body. historia på kroppen, the soul on bare human skin. har tagit mig flera år, det börjar ta sig. tusentals tankar och idéer. a mixture of good and bad.


what you deserve. is what you get.

snuff makes my day


snuff är egentligen något inte så fräsh på engelska, men associeras ändå med snus.. but snus makes my day!

har beställt en ny snussats så det är dags för mitt 3e snusbak nu och har beställt en annorlunda sats så ska bli intressant och se slutresultatet efter ugnsbaket! måste bara ha nånstanns att fly under dom första 24timmarna!


igår gled jennifer förbi och vi började kolla på true blood och ja int vet ja men vart int så frälst i serien men såg bara 2 avsnitt.. får väl se om man glor nå mer sen :)

soberist


01:11 och jag är lika full som en bedrucken öl! and it feeeeeeels good ;) har legat å pösat i soffan me jennifer å bläddrat mellan analerna på teven men de var lika mycke skit på alla så vi flappa upp lappen å surfa in på tuben och såg på ninjas å nördar å gangsters å ja vafan de nu allt var å blev bedruckna av powerking å candy. kul vare ;D

imorrn är de lika nykters, yes! hare gött ;D

sick is for the weak


yeah, why?
förbannat skönt gympass, neuton flög, energinivån som meteorit. flämtade, grymtade, svor, hatade, envis liten bitch, trotsade lagen. njööööööt! idol på nivå, sveriges elit. anders bagge for president.

cykla i regn, storm, blåst, höstväder, kyla, bestämde mig för att inte bli sjuk. victory is mine! 1dags influensa. fuck you! helgen lugn, träna, svälla, svulla, fetta, flotta, slappa. nykter tills jag fyller år, fest hos mig? maybe. friends, bitches and hoes. YEAH YOU HEARD ME! ;)

kjam to j00

do what i say


you don't know anything, about my suffering, I went through a lot of pain, just to get you where you are today, if I ever hit you, it's because I have to, you have done something wrong, and you deserve the punishment, you'll have to pay.

but shut your mouth you just have to do what I say, I don't want you to lie
you're much too old to cry, you are mine I own you, look at me I'm talking to you, don't use that tone to me, so shut your mouth you just have to do what I say.



atheism


there's nothing a god can give to me that I can't give to myself, I put my beliefs in the things I believe and a god can take care of himself, there's not enough love in the world for me to think about wasting my time, it's not that I don't believe at all but I can't need a heavenly sign.

I can achieve the things I need without getting down on my knees, I can respect your religion but I don't want to pay your fees, I don't want to hear you talk about things you think that I need, so don't help me back on my feet again until you can hear me plead, just look in the holy book of crooks and tell me what you can find, all the rules and regulations made to manipulate your mind, don't pretend that you're blind, just open your mind and study historical times.

the bigger the loss
the bigger the cost
the bigger the cross
and its crimes


I don't believe in god that I need to worship.
I don't believe that I need to get down on my knees.
I don't believe that voice from above can help me.
I only believe in that I can see and the things I can achieve.


så jävla bra text

obliged to live life

another weekend. nattblogga, lägenheten tom. me myself and I. the perfect match. film, slapp, slö. robin, hanna, jennifer och kel.

helgen, tillfredsställd. bedruckna, sönderspelade, guitar heroes. nyknullade, befriade.

a shitload of fun! paus ett tag, it's been alot, but alot of fun, a shitload of fun.

livet leker, wünderbar! klagar inte ;) lev livet, som om det vore din sista.

RSS 2.0