ahhhhh så skönt!


äntligen är det fan helg!
en helg då jag är.. leeedig! har jobbat som ett djur den senaste tiden, inte gjrot annat än jobbar känns det som och det ska bli riktigt skönt att nu (förhoppningsvis) få vila ut lite! har bara varit ledig ungefär 2 dagar på 2 veckor så ja.. that says it all.

det finns ju inte så mycket händelserikt att nämna när man inte gör något annat heller, så jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om nu idag.. hm, jaa.. var ju på date för ett tag sedan som gick riktigt bra, på måndag är det iaf bestämt för numerus 2.. så jag längtar och hoppas! :)

jo, bilden till blogginlägget är av en snubbe som sover i busskuren utanför mig.. det ryktades först om att det var en alkis (!) från trakten men det visade sig vara false info, det är tydligen en snubbe som cyklar genom sverige som råkades landa i busskuren här utanför.. han låg i busskuren i väldigt många timmar, igår när jag kom hem på lunch runt 11 tiden så låg han där, imorse när jag for till jobbet klockan 7 så låg han kvar där ännu.. vetetusan om det är så skönt men.. lycka till iaf! :)

har lite planer på om man skulle dra upp till stugan nu i helgen, får se hur det blir med det.. skulle nog vara en skön avkopplare och INGE JOBB.. inte ens med bilen, för jag behöver verkligen ladda upp batterierna.. fast jag skulle inte klaga att få 240% lön om jag jobbade nu.. haha :)

tjaa.. det var väl det.. får väl uppdatera om jag kommer på något skoj!
ha en underbar helg!

kärleken är hård ;D

ja fick en rolig grej på facebook idag som jag bara var tvungen att dela med mig av:

Tjejen: Hej
Killen: Äntligen, jag har väntat riktigt länge nu!
Tjejen: Vill du att jag ska gå?
Killen: Nej, var har du fått det ifrån? Bara tanken får mig att må dåligt.
Tjejen: Älskar du mig?
Killen: Självklart, alla tider på dygnet.
Tjejen: Har du bedragit mig någon gång?
Killen: Nej, aldrig! Varför frågar du ens?
Tjejen: Vill du kyssa mej?
Killen: Ja, så fort jag får tillfälle till det.
Tjejen: Skulle du någonsin slå mig?
Killen: Är du galen? Du känner väl mig?
Tjejen: Kan jag lita på dig?
Killen: Ja älskling...
Tjejen: Älskling...

7år senare, läs texten nerifrån och upp!

gewd morning!

ahh.. ibland är det så himla skönt att stiga upp, speciellt när man har "sovmorgon" och är heeeelt utvilad.. börjar inte jobba förrän klockan 1 idag så jag tar det RIKTIGT lungt! ;)

igår var jag ledig och ja.. vad gjorde jag? absolut ingenting! när jag steg upp runt 10 så spöregnade det ute och jahapp tänkte jag och ides inte ens klä på mig eller nåt, gick till datorn och sen satte jag mig och spelade gears of war på xboxen.. ja det är väl ungefär vad jag gjorde igår.. var till nyborg en sväng iaf, fast gjorde inte mycke annat än så.. men det är skönt att ta det lungt efter en långhelg och bara slappa och vila upp sig.. är ju trotsallt ledig till helgen så man får väl hitta på något skoj då!

kanske tar och pallar mig till stugan och fortsätter fixa med bilen så den blir klar nångång, eller delvis klar.. ska ju trotsallt köpa en ny bil "snart".. så kan ju vara bra att fixa upp denhär lite så den blir enklare att sälja sen.

annars har det inte hänt mycket, jobbar jobbar och åter jobbar.. vafan.. ja jobbar ju bara? jaja, det får väl vara så ett tag tills man får stålar och drar nånstanns.. hujja, vill bort!

nej fifan, nu ska jag fortsätta slappa.. snör mig nog i soffan och tare lungt ;) tjoo!
ha en bra MULEN *mummel* dag! ;)

sommarens aktiviteter 2008

tjo!
idag är jag ledig från jobbet och det är SKÖÖNT, var nyss och drog ett pass på gymmet och svettades lite, riktigt najs.. ett varv runt stan för att lugna ner mina nerver, och såklart.. en prilla på det!

OH MY GAWD.. nu kom posten, och jag har ett paket att hämta.. åker ner på stan och fortsätter uppdatera sen! ;) tjopp!

ja just ja, glömde ju bort att uppdatera bloggen.. har ju gått ett tag nu sen jag hämtade mitt paket :D

här är iaf resultatet av vad som kom, kameran lyckades dock inte ta en så bra bild på skiten men det ser tuffare ut IRL, speciellt när det nu ska till och bli mörkt ute, najs najs.. finns fler bilder på pixbox.

uhm, ja.. igår var en busyday, även fast jag var ledig och tänkte ta det lungt så blev det ju inte så.. som sagt kom mitt paket och då for jag direkt ut och slet sönder halva bilen (kändes det som), och började montera skiten.. när det var halvklart så åkte jag till töre å hälsade på mats och sen blev det soffflyttning för fulla lass, var inte hemma förrän tidigast klockan 12 på natten, var inte speciellt snabb på att somna heller efter allt så sov väl totalt ungefär 3 timmar inatt, sen upp och jobba klockan 6 och sen hem och börja sätta ihop soffjäveln och städa och AAAAALLT möjligt.. känner mig helt slut och ont överallt.

uhm, ja.. just nu har jag lite mer grejer att göra så får väl bli en uppdatering senare nångång :)
glad midsommar!

WOHO.. eller?

ja sen jag uppdaterade bloggen har det hänt en massa grejer.. ojoj, vet inte vars jag ska börja?
i fredags så började det med att man steg upp och var allmänt slö, som vanligt ;) for och gymmade och väntade på att "båt" skulle sluta jobba, för jag tänkte dra till luleå och shoppa lite och kände inte direkt för att åka själv..

ja vi åkte då till luleå och for bland annat på feltema och handlade en massa kemikalier, bland annat färg, rostskydd och klarlack m,m.. *host* rostlagning *host* ;) sen bar det av mot kalix och på vägen hem ringer mats och frågar vars jag var nånstanns.. blev tillslut att jag åkte in till töre och hämtade med honom till kalix när jag ändå hade vägarna förbi.

sen for vi och dumpade av "båt" hemma hos sig och sen drog jag och mats hem till mig och käkade lite och sen var det dags (äntligen) för första supen! det tog inte länge så kom jonny och joinade oss, sen kom bessi, henry, krille, toni och john. så vi satt och söp ett tag tills vi äntligen tog oss modet att vandra ner på stan för att joina resten av festfolket ;)

jaa.. vad som sen hände behöver inte nämnas, däremot under kvällen så hade min telefon lyckats låsa upp sig själv (knapplåset), skickat 3 tomma sms till en gammal vän vid namn angelika, sen hade den även ringt upp henne och lämnat en massa trevligt fyllesvammel på hennes mobilsvar, SEN några timmar senare hade den även ringt upp hennes föräldrar så hennes morsa hade svarat och sen lyssnat på allt vårat fyllesvammel! helt jävla otroligt.. lite jobbigt kanske ;D

i lördags var det en helt vanlig bakis/slö-dag, hände inte så mycket speciellt.. jag och mats drog ner på stan och käkade bakismat på buff och sen drog vi en mjukglass och satt utanför folkan i några timmar å solade å glassade, i söndags fanns det 0 att göra så jag drog till töre och då bestämde vi oss för att dra på premiären av nya hulk-filmen, den var väl rätt okej.. det är ju lite najs att se sig själv på bioduken ;)

idag är det jävligt kvaft ute, blir säkert åska snart eller nåt.. får se till att dra ur lite grejer innan man drar och jobbar nu på en timme.. hmm, sen har jag även vart på en liten "fika"-träff/date och det var trevligt, mycke trevligt :)

imorgon blir det nog en resa till haparanda och lägga om 2 nya sommardäck som är lite slitna, annars är det ADJÖKEN! hare gött ;)

do your work, don't be stupid.

ännu en nattbloggning, kan ju inte fullt påstå att mitt dygn är som det ska just nu.. eller att nåt är som det ska just nu i mitt liv, har suttit uppe nu i några timmar med många tankar och känslor involverade, jag har som mindre lust att skriva vad egentligen allt handlar om, om nån vill veta så får ni fråga mig på msn eller nåt istället, allt är bara för upp-och-ner just nu.

min telefon har också något med det hela att göra, den ser ut som den gör för att den bråkade som fan med mig, när man sitter och skriver eller ska läsa meddelanden mitt i natten som man verkligen vill läsa och svara på, så ska telefonfan fungera! vilket min gjorde lite som den ville.. joysticken på dessa telefoner är nog den sämsta uppfinningen men efter lite våld så verkar den nu fungera som den ska, dock efter allt messande är slut.

det har varit dags för en ny lur länge men jag prioriterar alltid annat före telefonen, så länge den fungerar så får den vara.. fast nu ser det inte ut att bli långvarigt :D

nu klockan 4:14 på natten så är det helt klart på himlen, solen skiner och förhoppningsvis håller det i sig resten av dagen också!

ska iaf försöka sova ett tag nu så det inte blir som förra natten, fast nu har jag inge jobb som väntar eller så heller som jag måste göra.. eller jo, ett jobb.. att sova! men men.. natti natti!

"Ta inte livet så seriöst, du kommer inte ur det levande."

superbra organisation

sitter här vid min dumburk och lyssnar på lite zztop och funderar på det enda och det andra, har nyss käkat middag också så nu är man rund och go kring magen ;)

idag har det varit en upp-och-ner vänd dag mer eller mindre, började med att jag inte gick och la mig förrän klockan 08 i morse för att jag har jobbat med allt möjligt hela natten så det fanns ingen tid helt enkelt.. sen sov jag ett tag till kl 12 på dagen då jag klev upp och åkte till nyborg.

anledningen till att jag for en sväng till nyborg var för att jag TRODDE att jag skulle jobba den 12-14 nu i veckan, men tydligen inte? jag åkte iaf dit och lämnade en lapp eftersom ingen fanns där.. efter några timmar ringer dom upp och meddelar då att jag inte ska jobba då.. nähä? lite förvirrande då min chef sa så i början av månaden.. nåja.

sen fick jag även veta att jag börjar jobba heltid på måndag, och inte den 30/6 som det först var sagt, och sen ska jag jobba för någon helt annan än den som först var planerat.. detta fick jag nu veta efter att ha kontaktat dom, ingen hade sagt nåt åt mig, vrickat? mja.. lite dålig organisation!

iaf när jag åkte ner på stan tidigare under dagen så blev jag stoppad av "pappa blå", som var lite underlig.. svängde ut på centrumvägen här utanför mig och hamnade just framför snuten.. åker ner hela vägen till folketshus då han fortsätter rakt fram och jag svänger ner mot coop.. ungefär en halvminut efteråt kommer han tillbaka i världens hastighet och landar bakom mig.. sen var det dags för blåljus och kontroll! det var längesen man blev stoppad sist, men såklart har jag ju inte supit mitt i veckan så de var lungt ;)

i veckan har jag även plockat isär instrumentpanelen i bilen och tänkte byta lite grejer, men ja.. såklart hittar jag inte mina grejer.. vafan har jag gjort med dom? jag vet iaf inte.. har letat överallt, men jag beställde nya idag så det får se ut som det gör i nån vecka till.. en väldigt vacker syn :D

har iaf fått mitt jobbschema nu för sommaren och det ser lovande ut, om schemat nu stämmer så kommer jag INTE jobba midsommar, då blir det åka båt ut till en liten ö där det blir grilla och festa och bada, fifan så najs! :)

hare gött!

mMMMMMMMm.. ja

har inte så mycket att säga just nu, låter det vara så.

tjingeling

halv-vit helg :)

i helgen tänkte jag dra en HELvit helg, men blev det så? nja.. eller ja, blev ju bara nån öl och så men ändå.. alkohol ;)

fredagen var en.. annorlunda dag, tänker inte gå in på detaljer som vanligt men den innehöll en skaplig del av blandade känslor och lite sånt, varav därför jag for ner på stan och tog mig nån öl också.. tänka på lite annat och sånt, men det var trevligt, men jävligt kallt att cykla hem sen.. vart inte nog många öl för att glömma bort kylan :)

i lördags gjorde jag inte så mycket, var och jobbade på kvällen och när jag kom hem drog jag över till grannen och såg på film, sen for vi och raggade lite runt stan och sen hem till mig för att se på jurassic park "the lost world" fast då var klockan typ. runt 4? kanske.. så vi såg inte hela filmen utan det vart som sova sen :)

hmm.. idag är det ingen sol ute, bara 13+ så det är inte så jäkla skönt.. jävla norrland! ska iaf och jobba senare ikväll också så man tjänar lite ståålars, i veckan har jag inte planerat något, ska kanske till ikea och happis ens väng för morsan behövde lite hjälp med det :)

nåja, i'll keep you up2date ;)
CIAO!

HAWT today

fihelvete så varmt det har varit idag, när jag var och jobbade i puling på väg till nyborg så var det 25.5+ i skuggan! helt otroligt varmt, passade även på att ringa lite och fråga vad dom LEDIGA människorna gjorde.. jo dom var nere på strandängarna och glassade.. surt puttrade jag in till nyborg där jag strax efter blev klar med min tur.

snabb som skabb åkte jag in till kalix och direkt till strandängarna för att bosätta mig på min handduk och steka fläsket, det fanns ingenstanns att fly för lite svalare, förutom i jobbbilarna där vi har ac som går ner till 18grader så det var ju hyffsat skönt iaf :)

annars har dagen varit lugn och skön, har inte hänt något speciellt.. fast när alla andra kurkade blev jag less, och drog med mig NÅN ;D ner på strandängarna och solade ett tag.. sen till storön för att bada lite.. jag pallade helt enkelt inte bara att sitta still och göra.. ja.. ingenting, cp som jag är.

sen vart det film och bla bla, nu sitter jag här och inväntar min lediga morgondag som ska bestå av en jävla massa sol, volleyboll och mjukglass!

hare gött! ;)

tuubat dopp i frevis ;D

MEET THE SPARTANS-STYLE!'



jag var bara tvungen, filmade när jag och björn körde ett dopp i "meet the spartans-style", om man har sett den filmen när dom marcherar iväg så förstår man våran bögiga approach ;)

sol bad och volleyboll!


fitusan, idag har det varit en härligt underbar dag!
började med att jag steg upp, käkade frukost och såg på termometern, endast 24+ ute I SKUGGAN!, det var även 24grader inne så snabb som skabb åkte jag ut genom dörren och ja.. märkte ju inte direkt någon skillnad i temp när jag gick ut från lägenheten.. iaf så åkte jag till min mormor, slet fram solstolen och glassade i solen ett tag, sen ringer jag till "båt" och hör av dom pysslar med.. dom jobbade till halv 3 och jag tänkte att idag måste man ju göra nånting.. så vi beslutar oss för att fara till frevis och bada och spela volleyboll!

ja, fördrev tiden att spela lite badminton med kusinen min som fortfarande var kvar i kalix tills dom slutade, sen for vi raggen runt byn för "båt" skulle in på banken och jyra.. sen for vi runt och gjorde lite ärenden här och där och jag lyckades paja deras boll (hahah), så vi for och shoppade en ny på team sportia eller vad det nu heter..

sen iväg till frevis där vi spelade lite volleyboll och tog det chill, sen beslöt jag och björn oss för att gå ner och känna på vattnet, kallt var det.. men efter en minuts plaskande sprang jag upp på stranden och gjorde mig redo.. lite förvånad blev man ju när björn även joinade mitt "hoppa i vattnet"-race men hahah.. fan så skönt det var! kallt och jävligt men sommarens första dopp!

mja, sen for vi in mot kalix och jag drog mig en middag hos min mormor och sen hem och börja tvätta *suck*, men imorgon är det en ny dag, och det blir väl säkert något nöje då med! synd bara att man måste jobba! ;)

hoppas ni haft en lika bra dag! ;)
CIAO!

sadface >:(

ja i veckan är det fan sadface, min älskling har åkt hem! :( har verkligen varit skitskoj, men "nothing lasts forever".
nåja, annars i veckan har jag jobbat en massa och i måndags var jag och hjälpte min mamma att flytta en massa stora grejer, min kusin micke var även på besök från luleå och hjälpte till med flytten.. det var ju också rätt kewl för honom har jag inte sett på länge.. synd bara att jag hade kvällspasset på jobbet annars hade man kunnat hitta på nå skoj.

efter flytten drog jag till "båt" och sa farväl till "you know who" och sen åkte jag hem för en efterlängtad KALLDUSCH bestående av en iskall norrlandsguld export som jag snodde från morsans kylskåp under flytten, var ju tvungen att köra efter flytten annars hade jag joinat min kusin som kom på idén!

det är så grymt härliga dagar nu så jag tänker inte sitta här så länge till, men skatteåterbäringen damp in på bankkontot igår så nu är man 5papp rikare! weioo, blir nog en tripp till luleå snart på lite shopping :)

nej nu ska jag fara ut och roa mig i solen, HARE GÖTT!

vilken kväll! ;D

ja alltså gårdagen var riktigt lyckad! det började väldigt sent med drickat.. tror inte man tog första groggen förrän runt 8 på kvällen.. blev iaf förfest hos "båt" som vanligt och det var treevligt.. efter några groggar så begav vi oss ut baki grannhuset och spelade kubb där vi förlorade ganska rejält men det var ju för att jag sprang och smygsöp hela tiden (säger vi)!

hmm.. sen for vi till området för karusellerna där vi körde radiobilar, det var så jävla kul att vi var tvungen att åka 2 gånger och sen drog vi en virvelvind som avslutning, jag shari josse å emmsa.. fan va kul det var, satt bara och skratta hela jävla tiden så tårarna föll ;D

sen drog vi ner på hotellet en sväng, det var ju inte så givande direkt.. mja, hände väl att man träffade en och annan som inte var så bra, men men.. he' ba kämp på.. iaf så sket vi i det efter ett tag och drog på bricks där dom åtminstone hade BRA MUSIK och där tog vi oss nån öl och hade roligt ;)

sen var det lite det generella fyllesvamlet hit och dit och ja.. kvällen slutade ganska tidigt men det var roligt som fan iaf, traskade hem mot näsbyn där jag slocknade ganska snabbt :)

idag är jag inte speciellt bakis alls, har ingen huvudvärk eller så men jag glömde mina pollen-grejer hos "båt" så jag måste traska ner på byn snart och fara och ta mig en dos.. förövrigt är det väl rätt okej, har dock ont som FAAAN i min högra handled.. jag vet inte varför, men hade svincpjävlaont när jag vaknade.. :S nu har det mesta dock gått över så jag kommer nog överleva.

nåja, en riktigt lyckad kväll iaf! :)
HARE GÖTT!

fyllekalas med bilrace ;)




hahahah.. ja fan jag är alldelens för full och hyper just nu.. kommer en uppdatering senare imorgon! ;)

RSS 2.0