prepare yourself men, for tonight we drink in HELL

jo ikväll smäller det! hela byn gungar och det ska vi med! ;)
idag sov jag till 14:00 ungefär, det var grymt skönt när jag inte fick sova nåt igår natt och nästan ingen känning av pollen heller så det är grönt och skönt, men då har jag suttit inne nästan hela dagen (buhu) men fick besök av s iaf som kom och spelade tetris och army of two med mig så jag slapp vara så ensam!

nu håller jag på att laga middag bestående av potatis och köttbullar, det blir mums! och klev nyss ur duschen också.. sen är det bara sätta igång och supa.. lite sent men skit samma, det kommer bli jävla skoj iaf! fast det är lite roligt att ingen vet vars det blir fest ännu och ja.. men som sagt, här planeras det inget utan tar det som det kommer! :)

nu ska jag fixa lite mera och så ja.. HARE GÖTT! ;)

öl = botemedlet mot pollen

is it? nja.. kanske inte!
inatt sov jag inte speciellt mycket, tror inte jag lyckades somna förrän 3-4 på morgonen och upp klockan 6! sen iväg och jobba klockan 7 på morgonen var väl kanske inte så skönt när man inte var utvilad och full av pollenallergi!

dagen på jobbet gick väldigt bra iallafall, förutom att när jag for dit klockan 7 i full mundering bestående av långärmad tjocktröja och långbyxor! men som tur var hade jag med mig mina träningskläder i bilen så det blev ganska snart ett byte! skulle fara och gymma efter jobbet så det var därför jag hade med mig dom.. iallafall så gick arbetsdagen relativt snabbt och efter det så for jag ner på stan och raggade lite för att varva ner då jag senare for hem och jobbade lite mera.

efter många om och men låg jag hemma i soffan med en pk i hand och ett scrubs avsnitt för att lugna ner min hektiska dag! sen for jag, shari, björn, tina och gustav till jocke och sandra i risön och grillade sig lite.. jag for sen till kalix för lite leverans och då jag även kände att pollen hade tagit över mitt supa sug för kvällen så det blev inte mycket av det.

stannade hemma, glodde på film och drack några starköl.. det var rätt skönt och avkopplande iaf :)
imorgon är en ny dag, inget jobb så då ska jag sova läänge och hålla mig borta från pollen under dagen så jag kan fara ut på nöjen senare under kvällen!

tjoo! ;)

"festival" och arbete

äntligen och äntligen kan man väl säga till många grejer just nu, den "sk" festivalen som ska vara i kalix är inte med på den listan men.. administrations problem på kommunen försenade min löning och idag har jag fått ringa runt till en massa för att flytta fram förfallodatum och allt möjligt.. kul när det blir strul!

iallfall så fick jag beskedet att det äntligen har löst sig med det, och ska även få börja jobba imorgon! (weei), och fick även jobb måndag och tisdag nästa vecka, samt att jag sen jobbar 4-6:e så det blir fina fisken!

och ja.. en till sak så ÄNTLIGEN börjar det bli sommar! det är idag 19+ ute i skuggan och solen steker på som bara den! riktigt härligt är det, hoppas det håller i sig så jag kan fara och ta min pollenspruta snart så jag slipper knarka söder min näsa med spray och ögondroppar.

sen är det ju festival här i kalix i helgen med karuseller och sånt, blir nog festa på fredag isf fast man vet ju aldrig.. blir säkert en 2 dagars, haha.. kanske inte så populärt när jag ska jobba på måndag för 2 dagars brukar dra ut på baksmällan som fan.

annars i veckan har det inte hänt något speciellt roligt, raggat och raggat runt stan och sånt.. å jag och s hade tetrismaraton igår :)

jaa vad mer finns det att berätta? hmm.. nåja, det blir nog en helguppdatering snart, ska iaf upp och jobba 7 imorrn till 4 och sen blir det gymmet och antagligen bolaget och sen sätta sig och supa.. time will tell! :)

adiós amigos
have a nice day ;)

fyllofylla


fan vilken dålig fantasi jag har idag, satt skitlänge och funderade på en rubrik för dagens inlägg men kom inte på något bättre än resultatet! bilden ska förresten föreställa en hand som torkar upp ALKOHOLMISSBRUK av en viss dalk i helgen ;)

okeej, så vad har hänt sen sist? hmm..inte så speciellt mycke faktiskt, eftersom att jag har varit sjuk typ hela veckan så har jag sysselsatt mig med väldigt få grejer, därav maraton av scrubs bland annat, film och film och åter film och lite sällskap av annat sjukt folk också, det vart som nån slags kedjereaktion och alla blev typ förkyld samtidigt haha.. ja det var väl bra iaf :)

ahh.. jo, min käresta har ju kommit till kalix nu och det är super! det är kul som fan när folk kommer på besök som man inte sett på jääätte länge!

igår var det iallfall partaaaaaj, det började med en fin middag bestående av någon kycklinggryta och det var riktigt gott! :) dagen kändes jävla seg och jag tror nästan att det tog till kring 8 på kvällen innan nån vågade hälla upp en drink och börja dricka, personligen var det mest för att jag var/är fortfarande lite sjuk och så hade jag inte köpt så mycke dricka heller för att jag kände på mig att kvällen inte skulle bli så långvarig heller när jag är sjuk.. men blev bjuden på drinkar hit och dit och efter några groggar for vi över till mig istället.

jag kan väl säga att kvällen var riktigt najs iaf, trots sina flaws men sånt finns ju alltid och kommer alltid göra det, däremot var det väldigt oväntat men men, ointressant! :)

ska nog ta och slå på min telefon nu och sluta vara a-social för min baksmälla har försvunnit ganska mycket, kanske knalla ner på stan en sväng eller nåt.. min cykel står ju fan kvar hos "båt" sen några veckor nu så kanske skulle hämta hem den.

hoppas ni hade en bra helg! :)
tjingeling

suppose i will do it alone

rubriken är inte så dramatisk som den låter, satt bara och lyssnade på in flames och då sjöng dom just "suppose i will do it alone" och det lät ganska skönt, så det fick bli min rubrik.

just nu sitter jag hemma och väntar på att en viss person ska anläda till kalix från götet, har kört hela dagen så det ska nog bli en skön avkopplare att komma till lilla tysta/döda kalix! ;)

annars är det grymt härligt väder ute för en gångs skull! har visserligen inte varit så varmt, iaf inte luften men.. även fast jag är sjuk/feber just nu så kan jag inte hålla mig från att vara ute en fin dag som denna, även om det innebär att jag måste dra en 7a i helgen ;)

min förkylning har iaf gått över från en vanlig förkylning till feber så det innebär ju att den snart är borta! hoppas att domdär bakterierna dör snabbt så jag kan återhämta mig lite också :)

jajo, nu ska jag se lite scrubs och låta klockan ticka lite snabbare ;)

TJO!

halvsjukt inlägg

nyvaken, ont i halsen.. på väg till förkylning, argh!
känns som att jag har sovit i flera dagar nu, det har jag inte men igår så sov jag i princip hela dagen.. jag var ut en sväng på kvällen för att försöka göra nån nytta, eller ja.. umgås lite med folk men jag höll bara på att somna då :D

så jag for hem och sov tills nu, förvånar mig själv lite hur fan jag lyckas sova så mycket.. men visst, är man på väg att bli sjuk/är sjuk så är det väl itne så konstigt, däremot är det nog kanske bra att sova en massa INNAN sjukdomen blommar ut för då kanske den inte blir lika farlig, får man väl hoppas..

för imorgon kommer min älskling och hälsar på!!!!! ;) faun vad det ska bli roooligt, men helvete om jag är cpsjuk imorgon då blir jag fan depprimerad och dödar nåt ;D nämen, ska hämta morgonkaffet.. brb :D

.. tillbaka med kaffet, ja det finns väl inte så mycket att skriva om egentligen när man inte har gjort något utan bara legat död i en säng.. så vi skiter i detta nu!

HARE GÖTT!!! :)

en måndagsuppdatering


tjo, då var det måndag igen.. sämsta dagen på veckan, plus att det jävla regnar ute och är härligt.. NOT.. förhoppnignsvis vänder det snart och blir varmt och skönt.. aka sommar!

nåja, iaf.. under fredagen fick jag en förfrågan att komma med till kemi/finland och eftersom att jag inte hade något vettigt att göra så följde jag såklart med.. det var väl inte så händelserikt direkt men vafan, bättre än att sitta och uggla! var även och köpte lite grundfärg och skit till bilen.

i lördags så steg jag upp tidigt och drog till stugan/kypas där det var ännu kallare och blåste uta helvete så det var inte så skönt, men fick ställa bilen baki knuten pga jävla nordliga kallvindar, tänkte ju som sagt byta hela bakskärmen men kom på att det behövs betydligt mer tid för det.. hade ju bara till kvällen på mig för då skulle jag tillbaka in till kalix och fira tina som fyllde 19! runt 9-tiden så har jag äntligen skruvat ihop bilen igen och beger mig mot kalix i en diskutabel hastighet och hem till duschen.. hade ju inte varit så trevligt att klampa in på en fest fylld i skit, arbetskläder och olja.. nja ;) .. tillslut landade jag hos "båt" och fick lugna ner mig.. jag vet inte varför jag var så jävla hyperaktiv men jag höll på att brinna upp typ.. aja, kvällen var iaf rolig.. var till sangis 2 gånger för att skjutsa folk.

det fulaste under kvällen var väl att när jag gick in på festen i sangis andra gången så kommer snubbens morsa ut från ingenstanns?!?!?! och skickar oss därifrån.. typ.. vafan? jävla dagispartaj hahaha.. tror inte att jag missade något när jag inte drack, det var roligt iaf! :) kom nog hem runt 5 nångång och då var det sängen :)

under söndagen var man nästan bakis, fast jag inte hade druckit något.. helt seg och sliten, fatta inte varför? for iaf och köpte pk och mat på stan sen vart det en liten maraton av "sverige pussas och kramas" samt avrundning av alien 1 :)

kom nyss ut ur duschen och det var enormt jävla skönt, som vanligt då.. nu ska jag dricka kaffe, sen ner på stan och ta hand om några ärenden, tjoo!

morgonbloggning

skärm
grodmorgon!
ännu en dag av sol när man stiger upp, dessvärre bara runt 5+ ute och nu medans jag skrev så gick den i moln, var väl en sådär 27grader här inne i lägenheten.. tänk om det vore så ute istället! ;)

sen jag bloggade sist har det väl hänt endel smågrejer, har ju som sagt köpt nya instrumentbelysnings-diodrar (blåa) och så har jag beställt en jävla service manual till bilen så jag får lös den jävla instrumentpanelen för dom har varit duktiga på att göra det jobbigt för mig! sen ska jag scanna in dom gamla mätarna till datorn och skriva ut nya vita fina mätare, det kommer bli görsnyggt! :)

fick även min nya bakskärm igår på lindeholms, samt tvättade bilen då också samtidigt, uhm.. sen har jag spelat ut grand theft auto 4 (buhu), det var kul men synd att det nu är slut.. fast det går ju ändå att mörda snutar och stjäla bilar m,m så lite nöje återstår ju!

nu till helgen ska jag till våran stuga bordi överkalix, idag på fredag vet jag inte vad jag ska göra, men det återstår väl att se.. ska fara till kypas tidigt på lördagmorgon och börja jobba med bilen för senare på kvällen måste jag glida in till kalix igen för att det är födelsedagskalas och så, ska inte dricka något själv utan kanske åker tillbaka till kypas under kvällens gång, beror lite på vad som händer och så.. ska snart snöra mig i duschen och sen ska jag nog fara ner på stan och handla lite grejer, spackel, grundfärg och sånt till bilen.

kanske blir en tripp till haparanda senare för det var några som skulle handla på ikea och jag ställer ju såklart upp, alltid roligt med en liten roadtrip, kanske blir alko också.. who knows? har ju fan slut dricka nu när vi har festat så ofta och om ungefär 6 dagar kommer min eljskling upp.. fifan, längtar som ett tok! :)

igår efter gymmet var jag också och hälsade på min kära mormor som bjöd på morgonkaffe och smörgås, vi pratade om lite allt möjligt och hade det trevligt, sen for vi till min morfars grav och bytte ut vinterlyktan mot en duva istället, jaa.. vad gör man inte för sin gamla mormor? :)

annars hoppas jag att ni får en härlig helg och en bra dag!

nattbloggning och 8dagar kvar!!

morgonsolen
klockan är 04:28 och jag sitter vaken.. nu börjar det verkligen urarta hära.. :D .. aja, strunt samma.. nu sitter jag ju ändå här så det är ju inte mycket göra åt, det är bara så härligt att se när solen går upp och klar himmel!

natten har spenderats av en massa svammel, var och såg på "sweeney todd" med "captain jack sparrow" jonny depp, ja man tänkte då bara på den där jävla piraten när man såg filmen så man hade lite för höga förhoppningar och sånt antar jag.. den var inte så bra och jag höll på att somna säkert en 5 gånger eller nåt, men det var iallafall trevligt.. dom somnade också under filmens gång så ja.. tycket om filmen var väl delat! :D

har även fått tag på 4st i princip splitternya vinterdäck till bilen, vilket jag såklart inte behöver för mina vinterdäck är redan nya, men saken är det att dom sitter på alufälg så det blir nog att rycka dubben på dom om jag köper för jag behöver verkligen nya däck framtill och sen har jag bara tråkiga plåtfälgar baktill så det skulle bli en fin facelift, sen blir det ut och bööörna sönder dom gamla däcken, finns ingen bättre kärlek än doften av bränt gummi och en massa rök! ;)

ja.. jo, inatt har jag sett på "the bank job" som var rätt bra faktiskt för att vara en brittisk film, om man har sett "the transporter 1 & 2" så är det samma snubbe med i huvudrollen där och han kan ju faktiskt göra film så.. visst, sen har jag spelat endel grand theft auto 4 och jyrat litegrann, det som är mest tråkigt med att vara vaken såhär är ju att ingen annan är vaken och det är fruktansvärt trist att sitta själv..

men det ändras på snart, för om nämligen 8 dagar (22a maj) så kommer min lilla älskling upp till kalix och det ska bli jäääävulskt roligt! har inte sett människan på 100 år känns det som och vi har mycket att ta igen, dessutom är X skyldig mig en softglass som jag har väntat på i några år.. typ ;D

ja vad mer ska man säga? ingen aning.. känner bara för att sitta och dampa och jyra men det går ju inte att göra själv, fan jag måste vända tillbaka dygnet igen.. dehär går ju inte, blir snart knäpp!! AHHHHHH.. haha, jaja.. ska starta xboxen och döda lite snutar och bränna gummi där tills dagen gryr :)

hare feint!!! :)

bilar och fälgar med däck

fälg
jorå, dagen började med att jag for och gymmade klockan 6! på morgonen.. jag trodde att jag skulle vara helt ensam och att dom  som jobbar där skulle kolla lite knasigt på mig för att jag kommer så tidigt.. men icket, det var några andra och gymmade samt badade så man inte behövde känna sig helt knäpp.. haha.

sen när jag kom hem så var det soligt och fint ute, så jag satte mig på bordet jag har ute på balkongen och solade ett tag och bläddrade igenom lite reklam.. då fanns det även en annons om fälgkväll hos däckplus som jag helt hade glömt bort, så då beslöt vi oss för att fara dit (jag och mats) för att dreggla lite.

kom nyss hem från däckplus och det var roligt, dom bjöd på bullar, varmkorv och kaffe så det var trevligt :) har lagt upp några bilder på fälgar vi provade och sånt på pixbox också, fotokåt som man är :)

snart ska jag gå ner i tvättstugan och hämta upp min tvätt och sen ska jag bege mig till "båt" för filmkväll, dom  hade tydligen någon bra film på g när jag pratade i morse så vi får väl se vad det blir av det. :)

hare gött! :)

the national treasure

klockan är nu 01:40 och har nyss sett på national treasure.. det var en bra film faktiskt, hade inte förväntat mig något speciellt egentligen så det blev en glad överraskning.

idag under dagen har det inte hänt något nämnvärt, har varit nere på stan och hos "båt" en sväng och sånt, var inte och tränade något idag för att jag har haft så jävla ont i röven idag.. haha.. så jag har knappt kunnat sitta något, anledningen till det är att under lördagen så hittade vi en vattenpistol på festen och det urartade i lite vattenrkig (såklart) ;).. iallafall så har jag för mig att jag skulle ta pistolen av mats men helt plöttsligt så ramlar vi båda och jag landar på hans smalben.. det måste ha sett jävulskt roligt ut men först idag när jag vakna så kände jag smärtan.

vet inte vad mer jag ska skriva, high chaparall säsong 4 har börjat idag också och det är alltid en fröjd att titta på.. annars har dagen varit lugn och har fått lite tid för mig själv att fundera på saker och ting.. fast jakten på "nykterist javisst" suddades tydligen ur idag då tina fyller år till helgen (måndag) så.. eller så drar jag en nykter helg och flyttar till kypas efter det.. vi får väl se, beror lite på om mina grejer kommer som jag har beställt till bilen.

har även blåa instrumentbelysningslampor (kort ord) på väg som jag ska trycka in, och ett nytt usb minne på 16gb för 2gb var lite väl klent när man ska köra mp3 och har en massa bilder på det, och lite annat smått och gått såklart.

det är lite skumt att det börjar bli ljust nu klockan 2 redan, jag vet inte om jag kan sova ännu så kanske går ut på en promand, det är helt klart på himlen så det är inte varmt ute men det är ju lovande för morgondagen..SOOL ja tack! :)

fast det vore ju inte helt fel att vända tillbaka på dygnet lite, men det kommer när jag ska börja jobba för det är ju trotsallt ett tag dit så, men men.. vi får väl se! :)

hare bra!

det är aldrig för sent?

image28
jaa då satt jag här igen, med en ganska öm röv och många hjärnceller mindre.. den här helgen vart rätt bra faktiskt med tanke på att vi gjorde ett ganska bra impulsval igår.

iallafall, igår klockan 23:00 (lördag) så kommer det ett sms till mig och undrar om vi intar några alkoholhaltiga drycker ikväll, tanken hade inte riktigt slagit oss tills det kom upp.. vi satt för tillfället hemma hos mig och såg på 27 dresses.. inte många minuter efter det satt vi i bilen mot stan för att hämta brännvin och kläder till "båt", sen hem till mig igen då vi ungefär halv 12 kanske började dricka!

det var lite galet, men vafan.. orka vara så kräsen:) vi hade planer på att kanske fara till hotellet men så blev inte fallet, istället blev det fest hos mig och senare ringer min granne så vi drar över dit på fest & efterfest där vi håller igång till ungefär 11:00 på dagen! snacka om att man var sliten då..

idag har man bara legat och slöat hela dagen och ojjat sig över baksmällan,nu ska jag snart iaf slänga mig i duschen och få bort all bakisfylla :)

hade gött!

i väntan på annat..

just nu sitter jag och ugglar vid datorn och tvn samtidigt som jag dricker en kopp kaffe och pratar i telefon, ska snart dra mig ut genom dörren men tänkte att jag skulle blogga en sväng först.. inte för att jag har speciellt mycke att säga men för att ge igen lite för mina tappade bloggdagar ;D

idag har det varit en ganska slö dag iaf, har bara varit runt lite överallt och gjort lite småaffärer, beställde en plåt som jag ska byta ut på min sönderrostade bakskärm som snart håller på att lossna, en bit iaf :D, tyvärr blir det inte skogen till helgen för tydligen så är det i stortsett sumpmark vägen upp till vårat hus och utanför garaget så jag skulle bara sjunka igenom världen om jag for dit.

tjaa.. nu ska jag väl fara ut då, väntar bara på att ett par slöfolk ska handla färdigt.. men blir bara knäpp av att sitta här för det finns inget att göra.

tjooo :P

en lampa tändes

jag kom på (för ett tag sedan) att det här med blogga varje dag kanske inte funkar i praktiken, jag har alltid för mycket på gång och sitter sällan här vid burken och ugglar så att jag kommer ihåg eller har tid att blogga, men självklart kommer jag ju fortsätta med det, bara lite mindre frekvent.

igår var det onsdag.. tror jag.. jo, för idag är det torsdag DOH! jojo, men jag gjorde då inget smart igår iallafall förutom lite bus men det var kul, alltid roligt att skrämma folk! :) annars såg vi på 2 skräckfilmer hos "båt".. vi började se den 2a men den var totalt värdelös så man bara skrattade istället, så vi bytte helt enkelt! aja!

idag har jag varit och tränat på gymmet (ovanligt?) sen gjort lite småsaker här och där och umgåtts med lite people, tänkte glo på film men jag vart så trött i ögat och for hem.. ja men såklart när jag väl är hemma blir jag pigg, var väl antagligen för att jag var ute.. men skit samma, jag slog mig ner i soffan, drog för persiennen och slog igång beowulf som jag redan sett en gång men.. den var lite sämre denhär gången för att man nu visste att den var animerad, vilket jag inte tänkte på första gången..

imorgon vet jag då inte vad som händer, förövrigt blir det nog en lugn helg.. kanske far upp i vildmarken och börjar med lite rosthantering av bilen bland annat.. som jag har tänkt göra länge, med tanke på att jag börjar jobba i juni igen så får jag väl passa på nu medans jag har tid.. och ja såklart, ta en paus från livet känns det som, skönt att komma ut i vildmarken och lugnet ett tag.

ja det finns nog inte så mycke annat att berätta.. eller jo, fick mig min nya bilstereo för nån dag sen och det är riktigt härligt att pensionera den gamla eftersom den inte ens klarade av mp3.. den nya klarar mp3 och allt vad det nu heter, samt läsa musik från en usb-sticka så farväl hatade cdskivor!

have a nice dayyyaya :)

oj, just ja..

det var fan längesen jag bloggade nu, men när det är varmt och härligt utomhus så blir det inte mycket sitta vid datorn utan umgås med people och även festa istället :)

nu måste jag ju fundera på vad jag har gjort sen jag bloggade sist.. jag funderade en stund och kom på att det är helt meningslöst för jag kommer absolut ingen vart.

det var ju nyligen valborgsmässoafton, under onsdagen så var det festa såklart hos "båt" och även en gammal polare till mig kom och hälsade på från kiruna som jag inte har sett på ungefär 2år eller nåt sånt, det var skitskoj! tydligen så blev det väldigt mycke folk på festen men jag som vanligt springer bara runt i min egen värld och märker ingenting! kommer iaf ihåg några småsaker som hände och även efterfesten hos mig.. men dit ska vi inte gå! :)

klockan 08:15 på torsdagmorgon så går iaf jag och sover efter att ha terroriserat dom stackars människorna som var kvar hos mig och vaknade ungefär klockan 18 på torsdagkväll.. snacka om slitet! sen drog jag till "båt" på en bakisfilm, på cykel! som även hade 0 lufttryck i bakdäcket så det var en riktig plåga! men nog gick det bra.. filmen vi såg var säkert bra, det sa dom iaf för jag och en annan dalk låg och sov på golvet under halva filmen, var ju tvungen att ladda upp sig inför fredagen ju!

sen i fredags var det uti flaskan igen, det började med en lugn och solig dag tills vi var redo att fara ut till sandviken där det var någon slags fest, haha.. ja nykter och klumpig går man in och sätter sig och börjar dricka.. festen var inget att hurra för direkt men det var roligt ändå.. sen kom en gammal kompis till mig och plockade upp oss för att festen höll på att spåra ur.. vilket den gjorde strax efter vi hade farit.

åter var vi på efterfest hos mig av någon anledning, chauffören bjöds på groggar och vi spelade en massa guitar hero (björn ägde mig=(), nå mycke mer än så minns jag inte men det var väl en helt okej kväll!

jag minns inte riktigt vad jag gjorde i lördags men antagligen något meningslöst eftersom jag inte har något minne av den, samma med söndagen.. aja, det är väl en snabbsummering av vad som har hänt sen sista bloggningen! :)

men nu är det då fan dags för en paus med festandet för min del iallafall, man gör allt för många pinsamma saker i fyllan som nu måste bearbetas (haha)! aja..

hare gött :)

RSS 2.0