love and other disasters


då satt man här igen, så tänkte väl ta och blogga en sväng :)
igår var jag iaf i stugan hela långa dagen, bilden ovanför visar min fina uppallning av bilen ;D fixade växlingen och lite annat på bilen.. blev riktigt bra efter nåra timmar :)

har även börjat snacka med en som faktiskt bor i kypas (där vi har stugan), det är ganska roligt.. haha, trodde inte det bodde några ungdommar kvar där, men till min förvåning gör det tydligen det! då kanske man inte behöver dra höst-badet själv, bastu och in i iskalla sjön.. MMmm.. hahah ;D vet inte när jag ska dra det i år, men blir nog snart :)

igårnatt sov jag inte mycket, var vaken till 01 och vaknade 02, skitbra speciellt när man supit dagen innan.. väl utvilad! satt uppe och spelade xbox och såg film halva natten och klockan 07 for jag ner på OK och handlade lite grejer, sen åkte jag till stugan och var inte hemma förrän runt 22-snåret nångång

idag har jag däremot sovit ganska länge, fast var ändå vaken till runt 02-03 kanske, klev upp runt 1 tror jag.. sket samma, åkte sen till mormor och en sväng till RK's och hämta lite grejer :}

ikväll ska det bli premiär på nya gymmet i sportcity, snackade sundqvist på RKs och vi bestämde oss för att fara dit runt 18-19 ikväll och prova på dom nya maskinerna dom har fått in.. däremot måste jag köpa mig ett nytt gymkort för det gamla gick ut den 28:e sep ;<

tror jag åker tillbaka till kypas imorgon, beror lite på när jag stiger upp.. måste slita isär HELA instrumenteringen i bilen! för att högtalarhålen är för småa i instrumentet så jag måste ta bort ALLT och kapa nya, fyfan vad jobbigt! och det är ju mindre lockande att hålla på med när det är mörkt ute :) kanske drar mitt höstbad då också, skulle nog vara ganska härligt.. har iaf fått med mig kypasbon på utmaningen, haha :)
förövrigt är det ganska skönt att komma ut på landet lite då och då, man blir ganska less på stadslivet i längden och det är såå lungt och tyst där borta! för jag pallar inte att sitta still, och i kalix finns det fan inget att göra.. i stugan har man iaf garage, verktyg, bastu och en massa grejer man kan sysselsätta sig med :)

jaja, det var det :)
hare gött!

"I see the world, through eyes of desperation, i never knew what I'd found, all I've had is years and years of darkness, still I cannot seem to hit the ground, i let my guard down, and you caught me by surprise, nothing is here but a soul"

"will I spend my life, wondering, what could have been? will I stand alone, and find a better path, for myself?"

"will you take me away?"

födelsedagspartajj!


igår var de dags att fira min åldring, vi var hos carita i djuptjärn och josse i näsbyn, bollade lite fram och tillbaka haha.. men de var svinroligt i överlag :)

när vi kom dit så satt vi oss och spelade lite wii för alla var jättesega, jag hade huvudvärk och försökte komma i stämning, efter en stund bestämmer iaf jag mig för att ta en redig grogg så man kommer igång nångång! efter en stund så hoppar brudarna in i bastun och vi kommer på att, fan vi har ju inge öl!

så vi åker till mig för som tur är har jag halva kylen full i öl så vi åkte med thomas till mig och hämtade en massa öl, sen åkte vi tillbaka och joinade bastun.. det var grymt jävla härligt! sen satte festandet igång! :) jaa, det finns väl inte så mycke att berätta om just det.. men bilderna talar för sig själv :)

tack för festen ;)
hare gött!

en lååång fredag

dagen började med att ja steg upp, for på gymmet och pumpade lite järn (som vanligt), åkte till min mormor en sväng och lite varstanns.. senare på kvällen vart jag less på att bara sitta så jag drog till töre och då kom jag och mats på den brillianta idén att, varför inte dra billjud?

ja, det slutade med att vi höll på  med det från 21 till 07:30 då jag var hemma, lite halvtlångt pass.. men det var kul! :) fattar inte riktigt hur vi orkade med det.. men sålänge det är roligt antar jag att man kan hålla på hur länge som helst, fast i slutet fattade man inte riktigt vad man höll på med.. haha :)

ikväll blir de fest! ovanligt? nä ;) men det är caritas fel för det är hon som har ordnat allt.. fast hon är ju ganska duktig på det så nog vettja de blir bra ;) nu ska jag klä på mig och fara ut och handla lite så man kan festa sig redlös ikv! ;D

hare gött!

det var den vita helgen..


tänkte väl ta mig ann att bli lite bättre på att blogga med bilder, eftersom en radda med text kanske inte är så roligt att läsa, som sagt.. bilder säger ju mer än.. många ord! så, jag tog den bästa som tagits idag iaf :)

ja tänkte ju fan dra en vit helg i helgen bara för att de varit en jävla massa sup på senaste tiden och mitt festsug trynade ganska rejält förra helgen, av nån okänd anledning? finns väl en "down"-period för sånt också :D

nåja, tydligen så ska det iaf firas att jag fyllde år i onsdags, vilket jag egentligen inte vill.. känns inte som att man borde fira att man blir äldre längre för de finns ju inget nöje i det :) därav så hatar jag carita just nu ;P men det blir säkert skojj, även fast de inte är på topp just nu.. who knows? bilderna will tell ;)

hare gött!

happy fkn birthday


ja man blir då inte yngre iaf, men kommer för alltid vara ung i sinnet! har bevis på facebook! ;)
uhmm, jaa.. tiden går ganska sakta när man inte har nåt jobb eller nåt speciellt att göra.. jävla segt att sitta å vänta till  december så jag får börja med min utbildning.. GAH..

idag har jag inte gjort så speciellt mycke heller, var på rk's och hämtade lite spridarrengöring till bilen som ja spola i tanken och körde runt runt runt.. i hopp om att få spridarna renare och förhoppningsvis en renare motorgång, det är en jävla vetenskap med bilar :)

löven är gula och solen skiner, en riktigt härlig höstdag :)
kanske åker till stugan i helgen och lyfter ner växellådan på bilen, eller så joinar jag mats i hans mek.. har ingen lust att festa heller för ovanighetens skull så det blir nog en vit helg.. fast mycke kan hända tills dess :)

aja, hare gött :)

kypanien

som det, av någon viss anledning.. kallades för. hade en polare en gång som brukade vara i kypas en hel del och då kallade vi det för "kypanien", heter egentligen kypas(järvi).. nåja, värt att veta :D

idag klev jag upp kl 09 pigg och kry, snörde i mig lite krubb och sen for jag in på AF och lämnade ett papper.. sen åkte jag till bilskroten en sväng, vart dessvärre inget handlat men det får jag ta sen nångång.. sen bar det av till "kypanien", har i princip legat under, ovan och i bilen sen 11 till runt 20:00, ett jävla långt pass och är ganska ond i kroppen lite varstanns, men de var de värt!

har bytt en massa grejer, tvättat bilen och bytt lite inredning.. blir bara bättre och bättre, men det bästa av allt, nya tärningar! oh yeah ;)

hummm, ja det var väl inte så mycke mer att säga om det.. hare gött! ;)

tvingad arbetslöshet

idag har jag varit på arbetsförmedlingen och pratat lite ang. min yrkesutbildning, och till min väldigt stora förvåning fick jag svaret: "du måste vara arbetslös i 3 månader innan du kan börja" VAFAAAN? så jag får inte jobba "på pappret" under 3 månader, utan måste jobba svart eller liknande.. alltså vafaan? jag kan in princip inte göra nåt förrän 2a december om jag vill gå min yrkesutbildning, gå hemma och äta korv? eller nåt.. enda positiva med det är väl att jag nu får en massa tid till att fixa min nya bil.

en annan tråkig grej var att idag for vickan hem, skjutsade henne till kallax men plockade upp mats på vägen till luleå så han joinade oss så vi for runt lite här och var och så :) käkade lite kina-aktig mat och de va trevligt, kastade in vickan på kallax och drog till biltema och vandrade runt där som två kåta hundar.. var nog där långt över en timme iaf.. haha :)

humm, annars i veckan har det inte hänt så mycket, var på utflyttningsfest hos båt på lördagen och de var väl sådär.. kan inte påstå att det var den bästa festen jag varit på, inte heller den sämsta.. men partyhumöret var inte på topp av nån anledning, jag vet inte varför? annars var de ok.

imorgon ska jag ta på mig arbetskläderna och bosätta mig i stugan en sväng så jag kan fixa å pula med bilen.. äntligen! kan jag väl säga, utan att ljuga! fast de finns väl andra saker ja också skulle behöva göra.. typ.. men bilen är viktig ;)

hare gött! :D

besök från södern!

i tisdags åkte jag till luleå - kallax för att plocka upp vickan som kom med flyget från göteborg.. de gick ganska bra och var lite skumt att se henne här i norrland, haha :) fast värmen var tydligen densamma som där nere, lite synd med tanke på att alla tror de är så kallt i norrland.. visst det är de, fast vi har ju bilden av att de är så varmt där nere.. nåja! :)

i försök att få henne som att känna sig hemma har vi mest slöat, sett film och varit ut på stan och så.. ungefär vad alla andra gör, haha.. inte så mycket!

till helgen vankas de utflyttningspartajj och ska bli skojj! ;)
hare gött!

galet? jo.. ganska!

dehär har nog varit den segaste och slöaste dagen på väääääldigt länge.. har egentligen inte varit nå bakis idag, förutom att jag har varit enormt seg och slö.. har varit ut genom dörren 1 gång idag för att hämta min jacka som min far SKULLE komma med, men som han tydligen hade glömt.. haha :)

har spelat xbox, och sett på "you don't mess with the zohan", den var ganska bra faktiskt.. fick skratta en hel del :)

sen kommer jag få en liten inneboende här en stund ;D ena tjejen ja träffa nere i uddevalla tyckte att norrland skulle vara ett bra ställe att besöka, och tjaa.. varför inte? har känt henne i nåra veckor nu bara och ja.. det är lite galet att hon flyger upp typ 130mil för att hälsa på.. men visst :)

nu tänker jag vara en liten tjuv och sno ytterligare en grej av min lillsyrra som snott den av min storasyrra, haha ;D

* Hur svarar du i mobiltelefonen? "Ja det var John", "ja.." eller ingenting ;D
* Ringer det mycket till dig? Nja, mest på helgerna ;)
* Ringer du mycket? En hel del
* Vem ringde du senast? Björn
* Hur mycket pengar har du? Alldelens för lite ;)
* Senast kramat och när? Caaaaaaaarita i lördags ;)
* Antal timmar sömn inatt? 6-7
* Sov du ensam? Jepp
* Vem sov du hos senast? Rebecka
* Vem sov hos dig senast? Rebecka och Krille tror jag ;D
* Vem vet mest om dig? Vet mest hemligheter eller allmänt? ;D
* Vem vet du mest om? DIG!
* Vad ser du fram emot? Att flytta söderut! (sorry carita ;D)
* Vad vill du ha just nu? Mitt lastbilskort :D
* Vem hånar du? Björn! ;)
* Vem längtar du mest efter? Someone special
* Vem vill du helst slippa? Mitt ex.
* Vem stör du dig på? Orka bry sig :)
* Vem vill du sova bredvid inatt? Min telefon ;D
* Vilken buss åker du oftast? Åker aldrig buss ;)
* Vilken årstid är det nu? HÖST!
* Anser du dig själv snygg? Jafifan!
* Har du varit kär? Ja
* Är du kär nu? Nej
* Är du en bra partner? I know I am ;)
* Har någon varit otrogen mot dig? Ja
* Har någon varit otrogen mot någon, med dig? Möjligt
* Har du varit otrogen? Never
* Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? Uppraggad
* Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Jajomen
* Vad åt du senast? Kroketter och köttbullar ;)
* Är du polare med grannarna? Uhm, inte alla.. men några av dom :)
* Har du varit på ett party? Självklart
* Har du varit utomlands? Jaja förfan, finland! ;)
* Var är dina syskon just nu? Far far away och lillsyrran är väl i kalix eller happis ;D
* Vilken tid gick du upp i morse? Halv 10
* Vad gjorde du kl 2 inatt? Söp tror jag, eller blev SMS terrad av NÅN! :D
* Vad är det första du gör på morgonen? En kopp kaffe och en stadig prilla
* Vad ska du göra efter det här? Prata med mina blinkande MSN rutor ;D

roligt =)

igår steg jag upp runt halv 10, drack mitt morgonkaffe och åkte sen till tina å björn en sväng och hämtade lite pengar.. stannade där ett tag till farsan ringde och sa att dom var på väg till stugan, orkade ju inte fara dit före dom för vad ska man göra där själv? :)

sen åkte jag till repa och köpte mig en platta PK så man orka med vad som komma skall, uhm.. sen åkte ja till stugan och drog på mig värsta arbetskläderna bestående av skjorta å skit, haha, synd att man int tog me kameran.. jävla skogsmulle ;D sen drog vi ut i skogen i nåra timmar och lasta ved och så

å sen på kvällen bjöds de på riktigt god mat i folketshus i byn och de va kul :) dock var ja ganska stressad så åkte därifrån runt 7, kring 8 var jag i kalix, nyduschad och redo för partajj ;)

de var en riktigt kul fest iaf, hoppas ni hade lika kväll! :)
hare gött!

Zzzzz

ja ungefär, trött som en sate är jag.. har iaf varit till luleå idag med båt och carita.. de va trevligt, var och kollade på soffor, var väl mest tina å björn som kollade mer seriöst medans jag och carita bara dummade oss och visade väldigt stort intresse! :D

sen var vi på biltema och ja fick shoppa mig lite grejer till bilen :) sen åkte vi in till stan och bla bla typ.. haha, sen åkte vi hem och tröttmössorna sov hela vägen hem nästan, tröttast var nog carita som såg ut lite av en zombie när hon gick från bilen ;D aja.. åkte till min mormor och fick mig lite krubb och sen var de bara sätta igång och meka lite..

uhmm, nu sitter jag här hemma och är mest seg, blir nog att sova på inte så länge.. ska upp och åka till kypas imorrn och fixa ved och sen supa, undra hur pigg ja kommer va då? :D

aja, hare gött!

busted!

Jag Har:      
(x) snott den här listan från nån      
(x) rökt en cigarett   
(x) rökt en cigarr                          
( ) varit hög   
(x) varit full/berusad   
( ) hånglat med någon av samma kön   
(x) varit kär   
(x) blivit dumpad    
(x) dumpat någon                          
( ) fått sparken                              
(x) varit i knytnävsslagsmål       
( ) haft sex med mitt ex kompis       
( ) rymt hemifrån                           
( ) blivit arresterad                      
(x) hånglat med en främling        
(x) ljugit för en kompis                  
( ) varit kär i en lärare                  
(x) skolkat                                    
( ) legat med en medarbetare      
( ) sett någon dö           
(x) flugit      
(x) spytt i en bar      
( ) sett en del av mig själv brinna         
( ) crowdsurfat under en konsert      
( ) varit i ett våldsamt förhållande      
(x) tagit smärtstillande      
(x) älskar eller saknar någon just nu      
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi      
(x) gjort en snöängel      
( ) haft ett te-party      
(x) byggt ett sandslott      
(x) hoppat i en vattenpöl      
( ) lekt uppklädd      
(x) hoppat i en lövhög      
(x) åkt släde      
(x) fuskat när jag spelat spel      
(x) varit ensam      
(x) somnat i skolan/på jobbet      
( ) använt ett falskt id       
( ) rört en orm      
(x) sovit under stjärnorna      
(x) blivit kittlad      
( ) blivit rånad      
(x) blivit missförstådd      
( ) tagit hand om ett vilt djur      
(x) vunnit en tävling      
(x) gått mot rött      
( ) blivit avstängd från skolan      
(x) varit i en bilolycka      
(x) haft kramp      
(x) känt mig som en utstött      
( ) ätit ett helt glasspaket på en natt      
( ) dansat i månljus      
(x) ogillat mitt utseende      
(x) varit vittne till ett brott      
(x) ifrågasatt mitt hjärta      
( ) varit besatt av post-it lappar      
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna      
(x) varit vilse      
(x) varit på andra sidan landet      
(x) simmat i havet      
(x) kännt som om jag håller på att dö      
(x) gråtit mig själv till sömns      
(x) lekt polis och rånare      
(x) sjungt kareoke      
(x) betalat för mat med bara mynt        
(x) fångat en snöflinga på tungan      
(x) dansat i regn      
( ) skrivit ett brev till tomten      
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon jag bryr mig om      
(x) blåst bubblor      
(x) gjort upp eld på en strand      
( ) förstört en fest      
(x) åkt rullskridskor      
(x) fått en önskan inslagen      
( ) haft sex med en apa       
( ) burit pärlor      
( ) hoppat från en bro      
( ) ätit hund/katt-mat   (Hund Godis om de räknas =P)
( ) sagt till en främling att jag älskar honom/henne      
( ) kysst en spegel      
(x) sjungt i duschen      
( ) burit en svart klänning      
(x) drömt att jag gift mig med någon      
( ) limmat fast din hand i något      
(x) fastnat med tungan i metall      
( ) kysst en fisk         
(x) suttit på ett tak      
(x) skrikit så att du inte fått luft         
( ) pratat i telefon i mer än sex timmar      
(x) stannat uppe hela natten      
( ) inte duschat på en vecka      
( ) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet      
(x) klättrat i träd      
( ) haft en träkoja      
( ) är rädd för att titta på skräckfilm ensam      
( ) tror på spöken      
( ) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger      
(x) spelat kyckling      
( ) blivit puttad i en pool med kläderna på      
(x) blivit tillsagd av en främling att du är het      
( ) brutit ett ben   
( ) fångat en fisk och sen ätit den        
(x) skrattat så mycket att du grät      
( ) gråtit så mycket att du skrattade      
(x) fuskat på ett prov      
( ) haft en Britney Spears-skiva   
(x) glömt någons namn      
(x) sovit naken      
(x) svimmat      
( ) gråtit på tunnelbanan      
(x) haft sex på offentlig plats      
( ) legat med fler än tio personer      
(x) snattat      
(x) drömt att jag haft sex med en/flera vän/vänner      
(x) pratat med en främling i mer än fem minuter      
( ) gett en uteliggare mer än 50 kronor      
( ) spottat på någon jag ogillat      
(x) hoppat bungyjump eller något annat riktigt äventyrligt    
( ) haft sex i en IKEA säng       
( ) varit otrogen (beror på vad som räknas som otrohet)    
(x) varit svartsjuk      
(x) jag kan skriva utan att titta på tangenterna  
( ) hånglat med någon som har piercing i tungan 

de säger bara swooooooosh..

ja så snabbt var jag hemma ;D kom nyss hem från båt och har varit där å prata lite å sett deras nya lägenhet och så.. träffade sandra också som ja int sett på flera veckor.. de va kul :)

har varit och hämtat lite grejer på skroten idag, bara inredning dock i form av underrede som sitter under ratten och fotstöd m,m m,m.. även tvättat lite invändigt och så :) har inte gjort mycke annat än fixat i bilarna i veckan.. börjar bli lite krokig nu av att ligga i olika skumma positioner men de är de värt ;D

imorrn ska jag nog skjutsa båt till luleå för dom skulle se på nån soffa, även en tripp till biltema å handla lite stift, filter å shit till bilen :}

aja, hare gött!

en till såndär grej..

.. som ja snor av lillsyrran ;D

1) En helt random snubbe kommer fram till dig och säger: "Hej, vem är du?" Vad svarar du?
hulken!

2) Vad var det senaste du stoppade i munnen?
en stor fet go prilla ;)

3) I ditt senaste sms står det?
om jag vill inviga en nyköpt säng med någon.... ;D

4) Vilken är den senaste låten du lyssnade på?
behind the wheel

5) Om du verkligen hatade någon och fick välja deras begravningsmusik, vad skulle det vara?
sad but true

6) Var är din pojkvänv/flickvän just nu?
har ingen.. :D

7) Välj ett ärr på din kropp?
har inga säger vi ;)

8) Vilka är dina favoritfärger?
svart grön vit

9) Vem är din mest religiösa vän?
har ingen

10) Vilka i ditt liv litar du på?
absolut närmaste vännerna och min familj

11) Om du skulle byta namn, vad skulle du heta?
hulken!

12) Vad skulle du göra om någon sa till dig att du var den vackraste människan i världen, och att denne skulle kunna göra vad som helst bara för att få vakna upp bredvid dig varje morgon?
snöra henne i säng omedelbart ;)

13) Hur ofta svär du?
varje jävla dag

14) Litar du på alla dina vänner?
nej

15) Skulle du kunna flytta till ett annat land för kärleken?
jopp

16) Tror du att allt som händer har en anledning?
yes

17) Säg några saker du INTE tolererar i ett förhållande?
otrohet och lögner

18) Vem av dina vänner tror du skulle passa bäst som prostituerad?
hahahah.. björn!

20) Har du något mål du skulle vilja uppfylla inom den närmsta famtiden?
flyga ut i rymden!

21) Om du vaknade upp efter en längre koma, vem skulle du ringa?
den jäveln som satt mig i koma!

22) Tror du att du skulle bli en bra förälder?
haha näe

23) Vart togs din profilbild?
i mitt vardagsrum :D

24) Ärligt, vad tänker du på just nu?
i helgen är de fest ;)

25) Vem känner dig bäst?
madde

26) Vad är helgens planer?
fest!

27) Vad har du på dig just nu?
jeans.. uhm.. kläder? :P

28) Har du någonsin slagit ett träd?
jo :P

29) Har du någonsin smygit ut ur huset?
jarå

30) Aldrig sova eller aldrig äta?
aldrig sova

31) Är du en morgonmänniska eller kvällsmänniska?
kväll/natt!

32) Finns du där för dina vänner?
alltid

33) Gillar du att umgås med andra människor?
yes

34) Har du lätt att förlåta andra?
nej

35) Skulle du någonsin dela pojkvän/flickvän med din bästa vän?
aldrig

36) Har du tappat nån av dina vänner nyligen?
hmm.. tror jag ej

37) Pratar du med någon under tiden du fyller i denna quiz?
jo :P

38) Finns det någon du bör reda ut saker med?
ja

39) Kommer någon ringa dig ikväll?
nope

40) Vill du ha ett förhållande just nu?
vet fan inte :|

41) Vad ska du göra nu när du svarat på alla frågor?
prata med folket som väntar på att ja ska svara :P

nån grej sådär ;D

snor den av min lillasyster som snodde den av min storasyster osv osv.. hahah ;D

SENASTE PERSON SOM
Sov i din säng: Me, myself and I
Såg dig gråta:  Det var några st det
Fick dig att gråta: My ex
Du gick på bio med: Richard
Du gick på stan med: Richard
Skällde på dig: Chefen ;D
Skickade ett e-mail till dig: Rebecka

FAVORIT
Rum i huset? Vardagsrummet
Typ av musik? Hård jävla metal!
Månad? Juli

DE SENASTE 48 TIMMARNA
Gråtit? Nope
Köpt någonting? En massa.. bil, bildelar.. osv
Varit sjuk? Förkyld sen 3 veckor tillbaka
Sjungit? Jo
Sagt "jag älskar dig"? Nope
Velat säga till någon att du älskar honom/henne? ...
Träffat nån ny person? Ja på gymmet :D
Saknat någon? Mja
Kramat någon? Nope
Kysst någon? Niet

SENASTE
Låt du hörde: Minus Exitus
Film du såg: Sex and the city!
Sak du stal: Glasögon på OKQ8 för kanske 10 år sen
Senaste människa du slog: En knarkare för nåra månader sen
Senaste stora bussresan? Kirunafestivalen 05

FÖRSTA
Första bästa kompis: Petri
Första jobb: Hum.. ishallen tror jag?
Första inhandlade skiva: Metallica samlingsgrejs
Första begravning? Farmor tror jag
Första piercing/tatuering: Öroat

farväl opel-klubben


jajomen!
igår köpte jag mig äntligen en mercedes, som jag alltid sagt.. opel på ytan, mercedes i själen.. men nu är det mercedes rakt igenom! åkte lastbil till haparanda och landade runt 22-tiden, vid 23:30 var köpet klart (åkte in till finland en sväng först) och så.. bara bränna hem! ;)

klev upp runt 7tiden i morse och körde sen båda bilarna till min mormor och ja.. kom nyss hem så har skruvat hela dagen, flyttat över saker, städat.. osv osv.. mycke göra, ska byta olja å fara in på tvätt också så snart ja orkar :)

har inte fäljarna på bild men ser ut ungefär sådär :) har bara 15" hjul nu som jag ska snöra om till vinterhjul sen och fixa 17" alu till sommaren, de blir grejer de! ;)

tapetfylla me indianer å vafaan?

i fredags började de me att ja steg upp, drog på gymmet och sen plocka ja upp carita och båt sen åkte vi till finland för att shoppa lite alkohol, sen var de bara fara hem och packa lite grejer så ja kunde överleva helgen i luleå.

plockade upp farsan så åkte vi till luleå för att handla nå rör å grejer? jaa sen åkte vi till smedsbyn och bogserade hans nya rackelbil till våra kusiner på lerbäcken i luleå och redan då var klockan runt 8 på kvällen så ja var skapligt stressad för ja hade alkohol i bilen och folk var som sugna på att dricka, inkluderat mig! brände ut till rebecka där de var i full gång med att tapetsera och vi slog igång med supandet ;D uhmmm.. sen gick vi över till hennes polare veronica där de var massa kul folk så vi körde singstar å drack å var allmänt glada =)

sen tog vi taxi till stan och gick på ett ställe me namn olivers, de va skoj.. träffade värsta snubben från indien å stod där å snacka engelska me han, hahaha.. fan va härlig snubbe :D skapligt full var man med.. uhm, ja kom hem för en stund sen men i överlag har de vart en skoj helg :)

hare gött!

heey norrland!

då var man tillbaka i tråkiga, kalla och fula norrland :\ ursh så jag vill tillbaka till västkusten, det var så varmt och grönt å fint där nere.. när jag klev på planet i göteborg så var det 24+ ute! och strålande sol, varmaste dagen under dom 2 veckorna jag var där! just my luck..

iaf så har det varit underbart att vara där, vill så gärna flytta ner och njuta permanent av alla gosakerna! meen, har ju hittat mig en fin liten pingla i luleå så riktigt ännu.. går det inte ;D men ska väl ta och börja med mitt lastbilskort snart iaf så får väl se hur de går med det.

det är egentligen ganska skönt att vara hemma, men utomhus är ganska.. ogillat ;D nåja, idag är det tvätt-ish tid och det är ju jättekul, hoppas ni blir avundsjuka på mig ;D i helgen är det inflyttningsfest i luleå så måste ju ha nå rena kläder till det också :) eller ja.. rena kläder till att leva för den delen, blir nog att stanna i kalix över natten och åker mot luleå imorgon.. håller på att tapetsera och greja där så :)

uhm, vad mer finns det att säga? träffade båt idag som jag inte sett på mer än 2 veckor, ska väl dra dit och glo på nå film som på den gamla goa tiden :)

nä nu ska ja fortsätta me lite nytta, cya laaajter ;D

RSS 2.0