veckan bara försvann.. ;O


idag kom vi tillbaka till borlänge från en fantastiskt bra och underbar vecka i rättvik! veckan har varit priceless och går inte beskriva hur kul det har varit och hur många nya underbara människor jag träffat.. ojoj.. :)

har varit på kilometerlånga marknader och sett bilköer in i det oändliga med oändligt av jänkare, amerikanare, husvagnar, människor, raggare, you name it!

vi kom dit i lördags och slog upp tältet och så, sen har veckan bara rusat på.. knappt så man har hängt med, nu i efterhand vet jag inte var all tid gick iväg.. men en massa fylla, brudar, bilar, mat, öl, underbara människor och härligt väder har lagt CCW till bästa sommarveckan.. ever! trodde aldrig att det skulle bli så lyckat :)


alla som känner mig vet att jag älskar rock, hårdrock, metal och så vidare.. skulle nån tro sina öron om jag sa att jag varit på en lasse stefanz spelning? jag hade väldigt låga förväntningar på det men blev slagen i ansiktet direkt vi kom dit av hur mycke drag det var! vi var tom upp på scenen och sjöng med, drog sveriges nationalsång och höll på!


efter den flera kilometer långa marknaden körde dom lite demolition derby som syns på bilden, helt jävla sjukt kul att se på.. men var nog ännu roligare att köra själv, har sett så mycke roligt att de inte går att skriva ner allt utan att få ont i fingrarna!

i slutändan hoppas jag bara på att ja får träffa dom människorna jag lärde känna i rättvik och hoppas ni haft en lika bra vecka! :) hare gött!

RSS 2.0