classic car week dag 5


rättvik och hela min semester här nere i dalarna har och är helt fucking wunderbar! har träffat en massa nya människor och haft skitroligt! solen steker och ölen är kall, grillen är igång varje dag och de är ett konstant muller från stan av alla jänkare som kör runt.


igår var det huvudcruisingen här i rättvik och bilköerna var enorma, ett exempel så tar det ungefär 3-4timmar att bara ta sig in till rättvik för bilköerna är enorma! fullt av folk och helt super! träffade en massa härligt folk igår som vi satt och drack å mös med i solen, roligast var nog ändå när jag å sofia gick på stan så skulle vi slå vad och greja, ajja.. vi gick på stan och första vadet var att säga "tjena snygging" till nån random, de var ju enkelt.. sen skulle vi nypa nån okänd i röven, ja de gick också jävligt bra, men högerkroken var nog nära.. hahah ;) sen skulle vi sno en puss av nån random, de var lite mer utmaning, men redan efter andra försöket så lyckades jag också.. haha :)

sen slog vi upp en husvagn mitt i natten på ungdomscampingen och där var de fullt ös medvetslös, direkt man kom dit kom d folk och bjöd in oss till dom :)

de är bara ett litet smakprov av hur jävla kul och bra vi har det här nere, DETTA är livet!
hade jävla gött :)

classic car week


stiger upp tidigt på morgonen, käkar frukost, packar in det sista i husvagnen och sen börjar vi rulla iväg, jag och jörgen bränner till rättvik från borlänge.

vi anländer i rättvik runt 12snåret ungefär, möts utav classic car weeks egna radiostation som spelar gammal raggarmusik, runt oss mullrar jänkare, amerikanare och raggare som gör att hela stället lyser upp, rättvik i storlek med kalix om dagarna men under classic car week växer det till i stil med luleå, kanske mer?


när man ser mer jänkare än vanliga bilar känner man att norrland är långt borta, efter och outvecklat, här är det en kultur. det känns att man befinner sig på en distant plats från den vanliga vardagen och det är just den känslan man vill åt när man "far bort".


igår satt jag, v och jörgen i förtältet och drack öl, sprit och hade de väldigt trevligt.. gick sen ner på stan och svamlade på lite, drog i sig lite käk.. de enda vi hade käkat var lite frukost i form av ägg och sen lite godis på eftermiddagen, magen mådde väl inte så jättebra kanske.. haha :)

ser fram emot resten av classic car week, i'll keep you posted ^^
hare gött!

senblöggarn


"what happens in vegas, stays in vegas"

bilden får summera vad som hända skall nu;)

jaha joho hihi


int blir de ju mycke uppdaterat här int, men jaa jag vet int va ja ska skriva, har nyss varit å käka bulla å kaffe hos v och ja de var trevligt ;P haha

imorrn är d fest å drack nyss en go bira, oh well.. ;D

cruising


igår var vi på säter cruising bara 2 mil från borlänge, helt jävla toppen på snoppen!
började dagen med att vi for till falun en sväng och kollade där, handlade en megafläkt för 10kr hahaha, sen åkte vi hem till borlänge då for jag och gymmade en sväng, sen var de grillning som gällde.. fyfan va gott d var!

grillat kött fifaan å pommes, kroketter, hemmagjord tsatsiki (av en grek!), bea å öl.. vojvoj!


sen åkte vi till säter på cruising där vi satt i våra najsiga solstolar, drack bira och fotade som galningar.. ojoj så varmt det var! höll på döööööööö av värme, och idag har vi typ svinvarmt också, solen skiner.. :)

aja, hehe.. man mår som ja förtjänar idag :)
hare najs!

bloggen

min server hemma har krashat så får använda denhär skiten tills vidare :p

good fucking good morning

låg igår i soffan och såg på watchmen, snackade med folk på msn.. kände långsamt hur mina ögon började glida igen.. saaakta saaakta blev jag tröttare och tröttare.. BAM, slocknade på soffan, vaknar kl 2 eller nåt helt jävla cptrött och seg.. smyger till sängen och vaknar kl 8 i morse helt pigg, utvilad.. som en ny människa, skönt å int vara bakis nåmer ;)

i helgen blir de no kanske att glida ut till stugan, dra EN vit helg under sommarn iaf.. fast farsan har ju köpt öl så haha, ja men blir inte en full helg iaf, men nån öl måst man ju ta sig ^^

sitter och väntar på att vårdcentralen ska ringa upp, 2jävla timmars väntetid! kewl.. nåja, sen blir det fara på tippen med en massa skrot och sen ska jag dra ett helkroppspass på gymmet, döda klubben here I come!

have a nice day ;)

en helt vanlig onsdag

image
igår på eftermiddagen var jag till luleå och handlade lite grejer och så, på väg hem från luleå skickar jennifjert ett sms till mig och frågar om jag ska komma och supa.. tänkte efter, hm, onsdag, supa? MEN.. fint väder, 25+ i skuggan.. ÖL.. why not? hotellet hade ju igång uteserveringen så vafan..

hade faktiskt jävligt kul med våran spontanfylla, träffade lite nytt roligt folk som jag däremot inte riktigt minns vad dom hette och så.. meeen, whatever.. finns på facebook, hahaha ;)

mjaa, shari slagga hos mig så när han for iväg drog jag till björn och sen på stan å drog lite bakismat, satt å jyra me erik å björn ett tag sen far vi till näsbyn och chillar med jennifjert, robin, chrisse å nån random

min ansökan om nykterhetstillstånd blev avslaget så var lika bra att ta sig en jävel, när sommaren är här och damerna flockas kan man inte göra annat ;)

nya pinsamheter att ta itu med, haha.. fyfan, det tar aldrig slut :D

vart jävligt kallt ute så drog mig just hem där jag nu sitter, chilldags;)

just ja, ice age 3 på fredag!

glassjävel!

här sitter jag i lugn och ro, nytränad, het och svettig, njuter av lite lugn musik från killswitch engages nya platta.. pratar med folk på msn, funderar på en massa.. balkongdörren är öppen och även vädringsluckan.. mitt i allt, MITT I ALLT.. kommer glassjävlabilen och tutar rakt utanför mig, håller allvarligt på att släppa en redig jävla skit i soffan, helt oförberedd, i en helt annan värld.. sånt jävla oljud! förövrigt låter ju glassbilen ganska kul, men inte nu!

sitter och tänker på helgen, försöker minnas en massa grejer jag inte vill minnas.. vill bara komma ihåg allt det som var roligt, men har bara en jävla massa ångest från överallt.. förut var det roligt att festa, men nu är det bara en stor jävla ångestfest vad man än gör!

kanske borde skärpa mig, sluta dricka så mycket, skaffa mig något som håller i längden.. det är svårt under sommartider speciellt nu när richardo är och hälsar på, men jag vill egentligen inte.. singellivet är fan härligt, men samtidigt börjar det suga nu i längden.

känner ingen lust att börja söka, har ingen lust att börja söka något på distans, kalix känns som att dött hopp i form av all framtid, kärlek, jobb, karriär.. you name it, att leva en dag i taget och inte blicka något på framtiden har fungerat rätt bra tills man råkar öppna ögonen.

skulle vara härligt att ha någon å dela sina tankar, känslor och problem med, även all lycka, kärlek och livet, nån som uppskattar dom småa sakerna man gör och inte leva i en ask som bara cirkulerar kring sig själv.

näe nu börjar det bli för seriöst, min hjärna säger nej nej nej nej, tänker jag kanske för mycket? kanske skulle köra en spontangrej och bara prova på.. men vart börjar man? är ändå bara rädd för katastrof, sist jag provade blev det bara en våg av destruction runtomkring mig, vågar jag prova på känslor igen? om inte så kommer historia att upprepa sig själv.

internet går fetbort i sånahär frågor, men måste man ta till flaskan och alkohol för att lyckas? hemsk tanke. många frågor, inga svar.. what to do?

ansökan: nykterhetsklubben

skickade just in en ansökan om att få joina nykterhetsklubben, iaf medlemskap i 26dagar tills jag åker ner till södra delarna av sverige :) längtar som faaaaaen ^^

har varit ute och rastat bilen en sväng och så, vetefan vad man ska göra när solen inte skiner :/ skittråkigt ju!

ska bli gött å få komma till gymmet sen och svettas bort lite äckelfylla från den långa helgen, ärsh.. vi hörs ;)

RSS 2.0