gokart i spöregn!

kom nyss hem till vårat love-nest, vi hade inte så mycke göra idag då det spöregna ute! men våra blattevalla vänner tyckte att vi ändå skulle fara och köra gokart, efter lite övertalan gav sig även shari med, så vi for och plockade upp V och G och sen iväg till banan, det var iaf skitskoj att köra i spöregn, fast kurvorna var lite kluriga för dom bestod mest av stora pölar med vatten! jaa, vad händer om man tar en gokart, och en kör igenom en massa vatten? jooo.. det spolar över hela en själv och man blir.. en aning dyngsur!

annars i veckan har vi varit och spelar golf och lite av varje, njuter av semestern helt enkelt :) vet inte vad mer jag ska skriva just nu, mest jobbigt att blogga med mobilen :) hare gott!

kroglivet på västkusten

igår tog vi oss en redig fyllotur, började med att vi drog och gymnade och drog en skön bastu, sen for vi tillbaka till lägenheten och drack lite sprit blandat med öl och xbox :) sen tog vi bussen in till uddevalla där vi tog en runda bowling och en massa öldrickande :) sen var det dags att vandra till en krog som hette harrys eller nåt, efter en smirnoff eller två bestämde jag och shari oss för att prova lyckan på nå annat ställe, så vi knallade till en krog som kallade för "knullgränd" haha, det var faktiskt rätt trevligt där, vi gick till första bästa bord som bestod av två tjejer från trakten, det var lite kul när man satt sig där och började prata med min "norrländska". Dom var helt fascinerade av mig (haha) och vi hade en riktigt bra kväll :) vi kom även fram till att dom också ska ner till tyskland i veckan så då bestämde vi oss fot att samåka dit ner, festa och ha roligt :)

annars i veckan har vi besökt västkusten till 2 ställen som hette "smögen" och "gebbestad", otroligt vackert och man måste vara där för att första hur fint det var, tog några bilder på pixbox men de är svårt att fånga känslan på bild.

idag är vi skapligt bakis så de blir nog bara slappa med film och skit :) hare gott!

dagen regn

jaa, sitter nu hos min hjärtevän en 10mil norr om göteborg, munkedal för att våra exakt :)

skriver blogg på min mobil så kommer vara ganska kort och konkret med vad som händer och så. igårnatt sov jag som sagt hos en polare i Luleå, på en soffa.. jag klagar inte men lite stel var man ju när jag steg upp.. iaf så vaknade jag runt 11 kanske och strax därefter kom rebecka och plockade upp mig.. gled lite runt stan och drack pk ;) sen bar det av till kallax där jag checkar in som vanligt och sätter mig på planet, flyget till Stockholm samt bytet till Göteborg gick smärtfritt.. hade dock hellre stannat i Stockholm där dom hade strålande sol och 21grader varmt.. men istället åker jag till regn och åska!

nåja, blev uppplockad på landvetter och vi åkte raka vägen "hem" till munkedal, drog en fet pizza och chillade med en öl :) idag har vi varit till uddevalla och fick ta mig några bilder som finns på pixbox :)

ikväll ska vi dra och gymma, båda bastu och bubbelpool.. de kommer bli en skön avkopplare! :) hare gott :)

starten

min resa här nu börjat.. Sitter hos en kompis i luleå och bloggar i väntan på att morgondagen ska komma :) kommer försöka att hålla min blogg hyffsat uppdaterad iaf med vad som händer.. Stay tuned :)

SEMESTER!!!!!!!

äntligen har man semester, fyfaaaan va skööööööönt!.. dock fick man ju en lite dålig start med regn och helvete, men fönstren i min lägenhet är bytt, dammsugit, vaskat och dammtorkat är gjort.. så de jobbigaste är ju över :)

se så mycke man får gjort när de regnar ute, så de är väl till viss del inte allt förjäves att det regnar.
annars under veckan har de inte hänt nå speciellt, var på bilbingo med min kära mormor på tisdag och vann inget, annars har det bara varit jobb jobb jobb.. men nu, är de inge mera jobb! AAHHH.. ska snart fara ner på stan och handla och sen duscha så ja får slita av mig arbetskläderna.. så skönt! :)

uhm, imorgon blir det nog att tälta, om det nu inte regnar vill säga.. vars? vet jag inte :) men det blir väl nånstanns.. uhm, jo.. i helgen blir de annars supa och de ska bli sååå skönt, supa bort all gamling ;) men men, nu ska ja fortsätta med mitt.. tjoo! =)

bank-o-bank

ungefär det ljudet har jag vaknat till i morse, dom håller på att byta fönster hos grannen som bor rakt nedanför mig och ja.. det dröjer väl ett tag tills dom börjar hos mig (förhoppningsvis).. så jag hinner vakna till liv och fly härifrån.. typ.

det är helt klart ute idag på himlen, iaf klockan 08:13, däremot är det ju inte så varmt.. men sitter ändå i shorts redo att utmana kylan!

i helgen var jag på fest (nykter) hos evo och thomas och det var trevligt, så trevligt att jag stannade där med dom.. tänkte först fara till luleå och hälsa på en ny förvärvad kompis men när jag väl träffade vännerna insåg jag hur mycket jag hade saknat dom, har ju inte sett dom på typ hela sommaren! så jag sjukskrev mig och sket i jobbet på söndagen för att jag var så fruktansvärt less på att jobba!

nu är det bara 3 dagar kvar av jobbet och sen semester, den ska inledas med tältning (haha) och en rejäl jävla fylla, sen veckan efter det så åker ja ju ner till göteborg.

nu ska jag dricka mitt kaffe, osv osv ;)
hare gött!

bilbingo premiären

jaa då var det dags!
idag har jag tagit premiären för bilbingo, åkte till töre för att möta upp rebecka som kom från luleå för att spela bingo i töre.. hmm? :) iaf så var det faktiskt väldigt trevligt och skoj, vann dessvärre inget så det sög ju litegrann.. träffade 2 arbetskollegor där också (old ppl ;D) som inte heller vann något.. däremot berättade den ena att hon vann 25.000 en gång.. jävla fusk!

fan vad jag är less på att jobba, ska upp och jobba 7 imorgon igen men jag VILL INTE.. jag vill vara ledig, göra vad jag vill.. gaaah, men snart är de färdigjobbat, fyfan va skönt! nu ska jag äta en varmkorv och sen vägra sova.. ett tag iaf, för att jag tog en pk hos mats som jag besökte på vägen hem tillsammans med rambo ;D

aja, hare gött ;)

KABOOOOOOOOOOOOMMMM!

ungefär den magnituden hade smällen som väckte mig inatt klockan 03, jag brukar alltid sova i en koma men helvete så det small, åskan lyckades knäcka den koma som inget annat lyckas med.. yrvaken och helt i sömnen flyger jag upp ur sängen, vinglar in i vardagsrummet och rycker ur datorn och tv:n, sen glider jag tillbaka till sängen.. sömnig/sovandes? och jävlig och faller som en sten i sängen igen.

en liten flummig upplevelse jag tänkte dela med mig av ;D
klockan är nu 06:32 och jag ska börja bege mig mot jobbet på några minuter.

hare gött! =)

en mindre uppdatering

tjo!
har väl inte sådär värst mycket att skriva om just nu, men tänkte iaf dra en uppdatering.. under veckan har jag mestadels slöat för att återfå krafterna som gick åt i helgen, kan väl säga att jag är rätt återställd nu iaf.. fast i måndags när jag var och jobbade kändes det mindre kul, mina arbetskollegor var inte heller i någon vidare form.. hahaha :)

idag har jag iaf varit och jobbat och gymmat, sen det roliga som kallas för tvätt.. bleh, varit och hälsat på min mormor en sväng och legat under bilen ett tag och fixat lite bromsar.. uhm, sett scrubs och ja.. det alldagliga :)

kan ju inte heller påstå att jag inte längtar tills ja far härifrån, dagarna är räknade och ikväll kommer farsan förbi med resväskan som ska börja packas.. lite nervöst är det ju men fyfan så härligt de ska bli! :)

nu ska jag göra lite nytta, tjo! ;D

var ska jag börja?

den här helgen har varit lite halvtokig, rolig, dålig, underbar men i sin helhet har den givit en hel massa.

var ska jag börja?
torsdags
var en helt vanlig dag, näst intill iallafall.. under min lunchrast på jobbet så åkte jag in till kalix och hjälpte en kompis med att hämta ut en subwoofer på bussgods, när vi kommer dit så är de dessvärre lunchstängt så vi raggar lite runt stan.. och då får jag snilleblixten om att jag ska klippa mig.. totally out of the blue, så vi åker runt stan och jonny som sitter brevid mig kollar telefonnummer till varenda frisörsalong medans jag ringer och frågar om tider.. det såg mörkt ut tills den 8:e och sista salongen har en ledig tid klockan 5! helt perfekt, direkt efter jobbet åker jag in dit och ja.. jag kan inte påstå annat än att de är så fruktansvärt skönt! att bli av med allt förbannades jävla hår! :) gah..

fredag
börjar med att jag stiger upp, käkar frukost, åker till gymmet och just när jag är klar där ringer mats och frågar när jag kommer till töre för att vi ska börja åka mot luleåkalaset.
så jag åker hem och duschar, packar ihop lite grejer och åker iväg mot töre, när jag kommer till töre så märker jag att nånting saknas, en av dom viktigaste grejerna till att helgen ska bli en succé! jo.. nämligen spriten! men vi bestämmer oss iaf för att åka in till kalix och hämta spriten för jag hade ändå 4st 7or nerpackade, men inte råga på det så när vi kommer till kalix och ska gå in till mig så kommer jag på att NYCKELN TILL LÄGENHETEN är i TÖRE! hahaha.. så vi åker tillbaka till töre, hämtar nyckeln, tillbaka till kalix och hämtar spriten.. lite less var man ju då men vafan, iaf så.. när vi ska åka mot luleå så stannar vi och tankar på okq8, och när vi ska köra iväg så säger mats "NU ÅKER VI" och så får han kärringstopp.. 2 gånger på raken, ja det är inte allt.. på vägen till luleå ser vi reg-plåtar i form av "GFY" - Go fuck yourself, "911".. osv osv, en massa "bad signs".. hahah, vi vart nog båda lite paranoid av alla dåliga tecken men de stoppade inte oss! :)

både fredag och lördag består mestadels av fylla, bakismat, och ja.. "det vanliga" :)
men allt som allt så har det varit en sjujävla rolig helg, träffat nya människor som var skitskoj.. men mer av kakan finns snart på en pixbox nära dig! ;)

peow!

en uppdatering kommer efter helgen ;)

RSS 2.0