update!

förlåt, jag har varit dålig på att skriva.. men har inte haft tid riktigt, eller ja.. kanske inte mycke lust heller att blogga men ska bli lit bättre påre nu ;)

idag fyllde min lillasyster år så for dit och käkade tårta å sånt, sen kom linda och jörgen till mig och vi svamlade på om en massa och jörgen hade ju med sig öl och de var ju jävligt najs så vi spelade lite NHL på xboxen och chillade.

imorgon ska jag å farsan till finland, jörgen och linda ska volva dit också och sen ska vi till luleå och hämta en ny telefon till mig och sen blir det gymmet när jag kommer hem och sen blir det att fara till kypas.. blir ett jävla resande imorrn :)

nu äre dags å sleepa! vi hörs ;)

FYLLEAFTON!


igår var det julafton, NO SHIT? men det var en jävligt bra julafton! vi firade den hos mormor som vanligt i alla år.. maten är alltid lika god och mycekt bra sällskap!

först käkade vi klockan 3, satan så gott det var åå fan vad mätt man blev! strax därefter kom larsjörgen in med kvällens första biror, vi satt i vardagsrummet å drack öl och snackade på om allt möjligt och senare mot kvällen joinade även dom andra oss och började pimpla vin och allt möjligt, tom vår kära mormor drack vin och ÖL! stenhårt ;)

kvällen gick och sen gick jag, linda, veronica, larsjörgen å micke till emmsa där eveooe, carita, thomas, ida å emmsa var och vi fortsatte drickandet där en stund å sen for vi ner på krogen before.

allt som allt var det en helbra kväll, slutade med efterfest fast jag hade druckit så enormt mycke öl och sprit så jag slocknade nog typ direkt! råkades sno josses säng så hon fick inte sova nå inatt.. hahaha, sorry ;D

nu blir det att vila upp sig till nyår, ska på gymmet imorgon med sundqvist och sen prova mina fina gymgrejer jag fick av larsjörgen igår :)

hoppas ni också haft en sketbra jul!

GOD JUL!



Från mig och min dator, önskar jag er en riktigt god jul och ett gott nytt år, hoppas det blir bättre än det förra! :)

prännvin!


[img]jaqqc[/img]
kom nyss hem från finland, eller ja.. min mormor, var och hälsade på direkt när jag kom från finland, hon och storsyrran stod och höll på med maten, tjuvsmakade lite från jansson och ÅÅH så gott, satan så jag längtar till imorgon.. den goda maten, famlijen, släkten och vännerna.. MYYS!

finlandsresan gick bra, for och handlade PK på reka innan jag gled iväg, kollade oljan och sånt, på vägen hem från finland hände däremot en liten ful grej.. rondellen ut från haparanda (sista mot E4an) så körde jag bakom en vinröd saab som vinglade och hade sig, körde typ i 10km/h .. när en skulle köra om så höll han typ på preja ut denna, helt sjukt!

så ja tänkte att nu jävlar, du ska inte få köra vidare i det tillståndet.. ringde 112.. MEN, hahaha.. jag var ju fortfarande i finska nätet, nån jävla finne svarade surt och fattade inte vad jag sa när jag ville att dom skulle koppla mig till polisen

han bara.. "va säga du?" typ, och då fattade jag ju att jag hade kommit fel, men seriöst.. orka ha 112 som telefonnummer! aja, bytte till svenska nätet strax efter och dom skulle kolla upp det, hoppas bara dom fick fast jäveln.. hatar rattfyllare!

nu ska jag snart fara och gymma, eller ja.. beror på när sundqvistarN är klart med sina inköp han med.. haha :)

IMORGON ÄR DET FÖRFAN JULAFTON!!!!

God jul era jävlar! ;)

pix!







kom nyss hem från kypas, lite tråkigt att komma till kalix men måste ju mer eller mindre!

har varit till bränna en sväng idag, det var väldigt många år sen jag hälsade på överkalix.. det såg sig likt ut och inte många sevärdheter, fast traktorerna fanns kvar när man far genom svartbyn.. de va ju trevligt:) dock var det lite mörkt så jag struntade i att fota.

på vägen tillbaka åkte jag över isen som jag inte heller gjort på väldigt många år, var väl inte sådär jättespännande men den höll iaf.. haha :)

strax är det gymtid och ska börja packa ihop lite grejer! tjaoo ;D

summer of 69!

då levde inte jag, men jag minns den! för bryan adams sjunger om den just nu i mina hörlurar, så jag vet! förövrigt sitter jag och dricker en öl å käkar laxsmörgås! är fortfarande i stugan, alla sover (lovisa å farsan) .. har väl inte sådär jättemycke att uppdatera men..

kanske blir utgång på jul, skulle bli första julen jag går ut på krogen.. men julen är ju som mysig, och det skulle väl inte sitta helt fel med lite partajj heller, avsluta kvälen med sina vänner? :)

hotell valhall har inte fått sig ett besök på flera år.. typ, kanske är dags? :)

JUST JA!
får ju inte glömma att en ny dryck uppfanns i kypas så jag måste sätta pantent på den dock så har den redan ett namn från sörlänningarna men den går ju inte att uttala som norrlänning..

weinebelanch.. eller nå sånt, ja, inte fan kan man som norrlänning uttala det korrekt? det blev.. vin med lars!, vilket består av kaffe och choklad.. !

åhlträff!

tjo!
jag kom just tillbaka till kypas, var nyss och skjutsade linda och veronica hem till kalix för veronica skulle på nån fest ikväll typ, men jag ska stanna lite längre så!

i helgen så har vi haft en liten åhl-träff eller syskonträff här i kypas, linda, veronica, jag och lovisa har varit här och sett film och pratat på lite, även haft besök av susanne som man inte sett på väldigt många år och de va trevligt :)

har även varit i garaget litegrann och felsökt lite elproblem men har iaf hittat problemet, sen har man ju varvat ner och tagit det lungt med en öl lite då och då, jävligt skönt! :)

snart är det ju julafton och vi ska fira den som vanligt hos mormor och hon är alltid så jävla bra på att laga julmat, eller mat överhuvudtaget så ingen kommer bli besviken, som alltid.. de ska bli kul att få träffa kussen också som man inte ser allt för ofta, och lindas karl, hehe :D

nu håller lovisa och farsan på att städa lite, ganska skönt att ja slipper.. roligare att sitta här å ta det lungt, har en öl kvar så den knäcker jag nog imorgon.. för ja tror jag ska sova över här och åka på måndagmorgon och lämna in mitt gamla/nya relä så dom får skicka efter ett nytt.. FUNGERANDE! humm.. nu ska jag gå på skithuset, hare gött! :)

hahaha!

tillåt mig att skratta! men alltså.. vi vet ju alla att rykten färdas snabbare än blixten i kalix, men .. det är ändå något jag inte förstår riktigt..

just nu cirkulrerar det rykten om att jag och en VÄN till mig är tillsammans, fick nyligen höra det ryktesvägen att någon har tydligen tyckt att det är så.. varför har folk så svårt att förstå att man kan faktiskt ha tjejkompisar, utan att vara tillsammans med dom?

jag har fler tjejkompisar än killkompisar av olika anledningar, men inte fan är jag tillsammans med dom för det! haha.. det skulle ju vara vrickat, det är lite knas vad folk gör för lite drama.. haha :) nåja, fult är de iaf :D

ze new blokk

börjar ta form, ehm.. finns att beskåda här: http://saladfinger.se , posta gärna feedback ;)

dagen d



eller dagen f eller dagen a.. vilket som så har jag fått punka på bilen, eller ja.. när ja kolla tidigare idag så var ena däcket tomt.. jahapp, sen hade ja tydligen ingen domkraft i bilen för den hade ja lämnat i garaget där den gör jättemycke nytta så det var bara hämta den sen var sundqvist snäll å kom med ett däck åt mig som ja tryckte dit så nu rullar den igen

var nyss och gymmade och de är lika skönt som vanligt att komma hem efter ett härligt gympass, imorgon är det bästa dagen däremot å de är som den man ser fram emot ;)

nu ska ja duscha !
CIAO!

gymlogg

ach bröstpress (2x39kg) 9januari 2009
ach bröstpress (2x36kg) 18december 2008
ach bröstpress (2x33kg) 8december 2008
ach bröstpress (2x29kg) 23oktober 2008

ach axelpress (2x33kg) 16december 2008

ach bänk (1x72,5kg) 9januari 2009
ach bänk (1x70kg) 18december 2008
ach bänk (1x60kg) 12december 2008
ach bänk (1x50kg) 8december 2008

start: 2008-03-26

inget något nån behöver bry sig om, håller en logg för mig själv så att jag håller koll på min framfart :)

lååång uppdatering


våran ödsliga väg, innan skottningen :D


gården, inte lite snö?


traktorn på g ;)


fastkörd ;(


undra om julmusten räddar mig om pallbocken och domkraften släpper? ;D


kapar plåt till min x-ljus ramp tror jag, eller så var de batterihållaren.. whatever ;D

det var längesen jag bloggade, men jag har inte riktigt haft tid och en massa annat att göra! tänkte faktiskt göra det i lördags egentligen men då var det strömavbrott i stugan.

i helgen har jag varit i våran stuga, for dit i lördags och de började med ett HÄRJ av snö! trodde farsan skulle ha fixat snöskottningen tills ja kom dit men icket, vi gick över till grannen som kom dit me sin baklastare och började skotta.. allt gick väl tills.. åldern gjorde sitt, han körde ner i diket och fastnade! förjäves skottade vi och körde och bla bla för att få lös honom.. haha, ja det dröjde inte länge tills en till traktor kom rullandes förbi på vägen (ja de är ju trotsallt en by, med bönder i ;D)

efter många om och men så fick vi upp baklastarn och vi fortsatte skotta, fifan vad snö det hade drivit in på gården.. tog bilder, fast det kanske inte syns så bra.. men nåt iaf :] det var skönt att komma bort från kalix ett tag, men jag hade gärna stannat längre.. är ju dock tvungen att fara på gymmet varje dag + att jag hade ett BÖGMÖTE idag, som var helt fucking onödigt..

har i princip bara legat under bilen och mekat hela helgen, ok inte bara under men lite på sidan också.. har fått gjort en massa, lite småfix här och där men det börjar ta sig.. dock har bränslepumpsreläet bränt upp sig självt så man måste under huven varje gång man ska starta/stänga av bilen.. skitroligt, not.. ett nytt kostar bara 2000kr, men ska beställa från skroten.

uhmmm, vet inte vad mer jag ska skriva om vad som har hänt och så.. men det kommer eftersom, nu ska jag ta och göra mig kaffe, kom nyss från affärn och har varit hos min mormor å käkat, å hälsat på Linda ;)

tjion!

gamla goa fylletider ;)


hittade en jättegammal pixbox idag, fick ett mail till en gammal mail från pixbox och undrade varför.. så jag gjorde en password recovery och vips så hittade jag en JÄTTEGAMMAL bild.. denhär bilden är.. ja jag vet inte, väldigt många år sen iaf.. kommer inte ihåg var den togs, men det är angelika, dalken, shari å jag på bilden.. jo, jag!

fan så annorlunda man såg ut då, långt skägg, inge hår och mössa.. ojoj :) men de är roligt med såna överraskningar, inte ofta man hittar skitgamla bilder från den goa gamla tiden.. saknar den som fan :(

sömnproblem dag #3

inatt trodde jag att ja skulle slippa skiten, kunna sova rejält å normalt.. vakna upp utvilad, men INTE! nu har halva veckan gått och alla dagar har nu varit likadana, KAN inte somna! inte förrän typ .. 6 på morgonen då jag är så supersatanstrött att jag helt enkelt slocknar! .. även fast ja är trött kl 22-23 så kan jag inte somna >.<

iom det så händer det väldigt lite just nu, fast idag lyckades jag iaf ta mig upp kl 11 så att de inte alltid är mörkt när man är vaken.. ska fara på stan å fixa lite ärenden här snart..

SKITVECKA!
hej ;)

PHUUUU

ååh jag är helt DÖD idag.. helt sjukt så slut jag är, har börjat med vårat nya schema på gymmet och de är TUNGT! speciellt ben är en jävligt utmattande gren.. fast största anledningen är nog att ja har sovit piss inatt .. varför vet jag inte men har bara inte gått att sova så mycke!

ikväll känns de som att ja kommer sova som en GUD och de ska ja göra för imorgon ska ja göra lite nytta! bloggar då ist ;) tjao!

eveooe å hennes vänner


eveooe tycker att vi ska blogga om hennes liv i våra bloggar så ja tänkte ta å göra de nu en sväng, idag efter lite pul å mek i bilen som har sin historia som ja inte orkar berätta men efter det så åkte jag igenom lantjärv en sväng å då träffade jag några av eveooes håriga å dumma vänner (förlåt men dom bara står å stirrar) pratade lite med dom men dom sa inte så mycke utan bara stirra.

vädret är lite upp å ner kan man tycka, igårkväll var ja me eveooe, z, thomas å carita hos carita å såg film å sen till emmsa å då var de -18 ute å idag när ja steg upp var de -10 å nu är de 0 grader ute å snöar.. NAJS

hmm nu ska ja göra mat å chilla sen å gymma!
hej ;)

blåfest, guitar hero, karaoke, sprit å en redig fylla

igår hade vi blåfest hos mig, det var jäkla skoj tyckte jag! vi blev ett härligt gäng som festade, spelade guitar hero, hade lite karaoke å sjöng och hade rooligt :) sen for vi ner på frasses å skulle äta fast där var de så jävla mycke folk så vi gled på citygrillen ist å sen tillbaka till näsbyn där vi hade fest utanför ett garage ett tag tills vi insåg att de sög ganska hårt.

kvällen slutade iaf me att ja, zandra å zari for till mig å såg på nån film som zandra tyckte var bra fast ja tror jag å zari sov lite till å från så vi missade nog en hel del.. haha :)

bilderna får väl tala istället för har inte så mycke mer att säga, zandra kommer snart hit å då ska vi se nya james bond å bara slöa!

herrå :)

korv å makaroner

blir det inte idag men kanske imorgon, igår var jag hos carita med carita å eveooe å vi såg film å svamla å de va kul.. kom hem 05:03 och somnade som en stock och vakna kring halv 2 eller nåt.. nu har ja handlat PK å sen ska vi supa hos mig.. skriver efter helgen.

trevlig helg!

"I DON'T CAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRREEEEEEE!"

bilder på mitt avlopp


NÄE riktigt SÅ långt tänker ja inte gå! men får nöja er med en fin bild på mig där jag har en halsduk över ansiktet (det luktar inte gott att rensa avlopp) och mina fina gula handskar som är lika långa som om du skulle in i ett hästarsle.

anledningen till att jag inte har någon tröja är för att ja hade varit på gymmet innan å de känns ju int så trevligt att börja rensa avlopp om man är nyduschad å skit så ja gjorde bort de först ;D å ja.. har ätit middag bestående av potatismos, brunsås, köttbullar, 6mackor å mjölk å de va gött :)

klev upp 8 i morse (ungefär) å for sen till garaget å meka i bilen i ganska många timmar tills de börja snöa då vart de mindre kul å så blidde de mörkt och samtidigt ringde sundqvist så vi kunde fara å gymma tidigare än planerat å de skada ju inte :)

ajja nu ska ja snart hoppa i duschen å sen göra lite mer nytta, chingchong ;D

sorry z ;D

för nu snor ja denhär av dig ;P

DITT LIV
Vad heter du? John
I mellannamn då? Mikael
Vart bor du? Näsbyn
Trivs du där? Jajomen
Brukar du läsa horoskop: Jao ibland
Har du körkort? Yes
Favoritdjur? Hund
Vad spenderar du dina pengar på? Mat, sprit, räkningar, bilar
Festar du? Klart :D
Sprit, cider, vin eller öl? Sprit ;)
Brukar du bli för full? Haha!
Kan du baka bullar? Nepp
Bläck eller blyerts? Bläck
Är du allergisk mot något? En massa
Äger du ett busskort? Nix
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? Röd
Hur ser du ut idag? Arbetskläder, kolsvarta händer, ruffsig frilla
Nästa mål i ditt liv? Yrkesutbildningen
Vad såg du senast på tv? TV?
Hur svarar du i mobilen? Ja hallå, åhl, eller john eller nå sånt.. ibland "yo":D
Vem ringde dig senast? Farsan
Vad sa den du ringde? Julgransbelysning :D
Antal timmar sömn inatt? 7 timmar

SENASTE PERSON SOM
Sov i din säng: Uuhh.. vickan tror ja
Såg dig gråta: dom som  behöver veta, vet
Fick dig att gråta: dom som  behöver veta, vet
Du gick på bio med: Rickard i uddevalla
Du gick på stan med: Ojoj det var längesen, vetefan..
Skällde på dig: De minns jag inte ;O
Skickade ett e-mail till dig: Hahaha.. ja, ni vet

HAR DU NÅGONSIN
Sagt "jag älskar dig" och menat det? Jadå
Bråkat med ditt husdjur? Har inget :(
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? De är möjligt
Vad är du mest rädd för? Att förlora synen, m.m
Vilka kläder sover du i? Kallingar :P
Vart vill du gifta dig? Just nu, i himlen ;D (skydiving eller nå galet)
Vad hatar du verkligen? Dagen efter..
Kör du bil? Ja
Har du ett jobb? Nope
Gillar du att ha folk omkring dig? Beror på..
Är du ett hälsofreak? Ja, ganska

STUFF
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på? Ja
Är du ensam nu? Jepp
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta? Låtar? varierar, lite allt möjligt
Vill du ha barn? ja, kanske, men inte nu

FAVORIT
Rum i huset? Uhmmm.. korv?
Låtar du lyssnar på? alldelens för många :D
Månad? Juli

DE SENASTE 48 TIMMARNA
Gråtit? Näe
Köpt någonting? Jepp
Varit sjuk? Nope, inte mer än "morgonförkylning" :D
Sjungit? Haha, jo
Sagt "Jag älskar dig"?. Nein
Velat säga till några att du älskar dem? Näe
Träffat nån ny person? Hm.. näe
Saknat någon? Ja
Kramat någon? Nepp
Kysst någon? Noes

SENASTE
Låt du hörde: Guns n' roses - better
Film du såg: Pulp fiction
Sak du stal: Solglasögon för typ 10år sen
Mat du åt: Plättar


FÖRSTA
Första bästa kompis: Dan tror jag
Första jobb: Hemtjänsten
Första inhandlade skiva: Metallica samlingsgrejs på nolia för 100 år sen
Första begravningen? Farmor
Första piercing/tatuering: Öron
Första fiende: No names
Första gången: Första gången?
Första riktiga kärleken: S

SENASTE
Senaste människa du slog: Hege
Senaste stora bussresesan? Kirunafestivalen 06 tror jag det var
Senaste långa telefonsamtal: Duno ;O
Senaste dusch: Igår
Senaste irritation: Idag när jag tappa skruvar ner i motorn :D
Senaste hångel: Vickan ;)

vrooooooom!

kom inte på någon mer passande rubrik..
uhmmm, vad ska jag skriva idag då? vetetusan.. men, har varit jävligt snurrigt faktiskt.. hmff.. tror inte det är något som jag tänker berätta om såhär öppet direkt.. men, ja.. äh, idag har jag iaf mekat i bilen å hållt på hääärja, fan hur det ser ut nu! som ett jävla bombnedslag.. men men, he bli bra i slutändan :)

åså har ja vart å träna me sundqvist som vanligt å nästa vecka kommer vi börja på ett nytt schema åå de kommer bara bli KAAAAOS! men de blir no bra iaf.. :) kommer dock lida en jävla massa för ska börja träna nya muskelgrupper m,m m,m.

var med båt till veterinären också så dom fick fixa labbe litegrann å han börjar bli lite större nu men fortfarande liten å sööt!: )

i helgen kanske de blir fest med tema "blått" fast tror inte jag har nå blåa kläder.. men ska kika igenom å se vad som finnes, nu ska ja däremot göra lite annat men.. kommer en uppdatering nångång senare :)

tjo!

tamefan!

inte fan trodde jag att kypasjärvi hade en HEMSIDA?! hittade den nyss på : http://hem.passagen.se/kypasjarvi/ ganska fin var den, det är där vi iaf har våran "sommarstuga" eller vad man nu ska kalla det.. trevligt iaf :)


farsan skär i "skär upp en älg?" :D


en bro som korsar en fors i kypas


badstranden med bastu m,m


en överblick där man bland annat ser vårat garage (gult) och ett av våra hus just baki dom jättemegaträden till höger


en överblick =)

inte så skönt!

kom nyss hem från gymmet, svettig å jävlig (najs?) fast idag lyckades ja skrapa upp mina ben i en jävla maskin på gymmet.. lyfter mer än vad jag väger och då när ja skulle tillbaka upp så åkte jag med en jävla fart (nästan slungades iväg, hahaha) och skrapade benen.. inte så skönt!

sov ganska länge idag så jag har inte lyckats åstadkomma speciellt mycket, men imorgon ska jag upp tidigt och göra .. nånting, hemligt ;) men de kommer bli jävligt najsigt!

nu, dusch.. sen.. ? :D

powerking is for the win!

haha, var nyss å gymma me sundqvist som vanligt och då kände han sig manad till att utmana mig i tricepsövningar, ja han förstår som inte riktigt vad han ger sig in på när han ska till och tävla.. men det slutade med att jag tog hem vårat standardpris, en powerking! :D den kommer nog smaka lika jävla sweet som min förra vinst, hahaha :)

annars idag har ja tvättat och de är ju superkul och spelat xbox och sånt, ska nu hoppa i duschen å skönt skare bli! snart är de jul! ;)

RSS 2.0