mulet men ändå härligt

idag är det mulet ute, men ändå ganska varmt och skönt (6+) men man är väl förfan norrlänning, det är varmt! :) polaren min har 23+ nere i södra sverige och det är tamefan fuskigt!

igår fick jag iaf klart med jobb i sommar och börjar i juni med lite ströjobb sen slutet på juni till augusti kommer jag att jobba, pengar pengar pengar.. wehoo.. sen blir det att fixa med bilen! fast det kanske jag tar och gör nästa månad ändå då jag kommer ha en massa tid innan jag börjar jobba.. blir nog att byta kamrem och putsa på lite rost bordi skogen :)

annars finns det inget intressant att berätta, var hos "båt" igår och skulle se på film men vi började kolla på 2st men då båda sög så gav vi upp och spelade kort istället.

nåja, har nyss varit och tränat så man är lite mör och go i kroppen men nu ska jag fara ut igen, ska även fara och köpa lite piller och nässpray för pollen så att man inte vaknar upp av en chock en vacker dag.

peace out!


slakt, åter slakt

nu sitter jag här och ska blogga, men det går ju inte så bra när man är helt tom i skallen.. jag återkommer om några minuter!

*några timmar senare*
ja, juste.. i fredags var vi ute och grillade, det var rätt så jävla härligt måste jag säga.. grilla in sommaren! det var mulet och tråkigt väder i början av dagen men sen på kvällen när vi skulle och grilla så blev det klart och solen sken, riktigt bra timing alltså! förövrigt bytte jag till sommarhjul på bilen och oljefilter innan vi for och grillade.. smart som man är tog jag inte med avfettning för händerna, men som tur var hade min kära mormor smör som jag kunde gnida in i händerna för att få bort all härlig olja ;)

i lördags hände det inte så speciellt mycke under dagen.. jag bunkrade mig själv framför tv:n och xboxen och spelade en massa GTA4.. vilket i sig inte är helt fy skam med tanke på att det är ruskigt roligt, sen behöver man väl lite "egentid" ibland.. :) .. sen blev jag lite less och for till "båt" där vi spelade kort och snusade (iaf jag), efter ett tag kom vi på att det kanske händer något spännande på stan så vi drog ner på raggen några varv där vi träffade några bekanta som gjorde lite rackartyg ;) annars var det väl en helt okej kväll.

idag har det inte hänt något nämnvärt för den delen, så jag skippar det.
imorgon blir det pumpa på gymmet som vanligt och säkert något annat skoj, kanske planera lite inför valborgs? :)

ha en bra dag!
åh, just ja.. grattis L :)

underbart

image26

image27

behöver jag säga mer? nope :)

spritafton

idag började dagen med att jag steg upp, gjorde det vanliga.. sen packeterade jag ett grafikkort och åkte ner på stan för leverans, sen åkte jag till gymmet och slet som ett djur.. sen var det ju så enormt fint väder ute så jag åkte hem, lämnade grejerna sen åkte jag ner på stan och käkade lunch på byffone bestående av en kebabtallrik, sen bar det av in på folketshus där jag hade ett möte som inte var speciellt underhållande på något sätt, sen fördrev jag min tid med att åka runt stan och göra lite småsaker tills björn slutade jobbet.

inte speciellt händelserikt just då förutom att jag käkade en glass och drack en pk nere på stan.. medans några andra cpungar dampade loss ganska lagomt ;D! sen gled vi iväg till finland för alkoholinköp, snubben i kassan såg lite skum ut när jag kom och bar på typ 10st sjuttisar i en korg som höll på att braka sönder av alla flaskor.

sen har det inte hänt något värt att prata om, vart inge skruv i bilen idag för jag har haft fullt upp hela dagen.. imorgon blir det iaf däckbyte till sommardäck, och byta ett filter i bilen, sen blir det grilla grill GRILLA.. fifan de ska bli gött, grilla in sommaren! :) supa eller inte supa, är frågan.. vi får väl se :)

hare gött!

what goes around, comes around

jag var bara tvungen att logga in ikväll och blogga en sväng, jag sitter här mitt i natten och tuggar på mitt tuggummi, lyssnar på musik och tjötar med folk på msn.. en gammal tjejkompis till mig berättar då att hon sitter och bloggar åt sin syster.. ja det är väl inget konstigt med det? nej då..

men då frågar hon även om jag inte bloggar, jävlig som jag är säger jag bara ``vem har sagt att jag inte gör det?``, själva tanken med det svaret är bara för att plåga denna stackars varelse till förundran av, bloggar jag egentligen? eftersom att hon är så himla nyfiken så blir det hela bara ännu roligare! jag drog även upp att.. ``tänk om jag sitter och bloggar just nu, där jag bland annat skriver om det här.. hur roligt det är att retas med dig?``.. en vacker dag ska jag introducera henne till min blogg där det första hon läser kommer att vara just det här. evúl, or not? jag bara njuter iaf ;)

fick just en bekräftelse:
"Jôhn says:
tro vad du vill, men du kommer aldrig att veta.. hoppas den tanken plågar dig riktigt elakt 

Madde says:
det gör den faktiskt"

då var min dag fullbordad! ;)

idag släpptes även grand theft auto 4 på nätet som en överraskning från ingenstanns, fan vad roligt det är.. gta har alltid varit en favorit och nu är det en favorit i repris med snyggare grafik och tuffare karaktärer, kan inte bli bättre! mitt roliga städ och tvättpass överröstades snabbt av snubbar med en härlig rysk brytning och jamaica-hattar.

annars har dagen sett rätt händelselös ut, imorgon blir det iaf finland för det blir lite stressigt att fara efter 4 på fredag när man ska supa också, ska även glida in under bilen och göra lite smårep imorgon.

sov så gott ;)

cleaning duty

ja idag är det en såndär underbar dag som vi alla älskar! städdags! ursh.. nä, idag när jag steg upp var det mulet ute och jag har länge tänkt städa men har alltid fått för mig att göra något annat, typ.. inte vara här! så idag städas det, diskas, tvättas!

igår var en trevlig dag, hände dock nån konstig grej jag inte riktigt greppat ännu men det är inget jag orkar dra upp.. drog en filmkväll hos "båt" (som vanligt) och såg på mr woodcock och the ex, hade redan sett mr woodcock men jag gillar hans hårda stuk så den gick att se en andra gång, övriga dagen bestod av glass och sol och en massa raggande.. ja! :D

sen kan man ju fråga sig om jag egentligen är snäll, eller om jag är ond rakt in i själen.. jag har faktiskt börjat tro på det andra.. iom att jag njuter av att jävlas me folk (på ett roligt och skämt-samt sätt såklart), men ett skratt förlänger ju livet som sagt, förhoppningsvis det unga livet ;)

sen längtar man ju såklart till helgen också, valborgsfirande!
det blir stor grillfest på fredag och lördag kommer också bestå av någon sorts aktivitet som inte riktigt är satt ännu.. tror jag? iallafall så blir det en resa till hpda och finland, mest troligt imorgon (torsdag) eller på fredag.. men vi får väl se.. nu när sommaren kommer så finns det redan en massa fester på schemat så en stor inhandling av alkoholhaltiga drycker kommer att göras, tur att man bor nära finland ;)

ha en bra dag!

partii

image25
det var ett tag sen jag uppdaterade bloggen, men en massa saker har hänt och jag ska försöka minnas vad jag har gjort.. fast i helgen kan det bli lite svårt :)

i torsdags så slutade mitt internet att fungera, även det en faktor till att jag inte har uppdaterat min blogg något, men iallafall så åkte hela torsdagen åt att skruva i bilen, bytte olja och luft/olje filter och bland annat en vajer för motorhuven, det hände väl inte så mycke annat än så under torsdagen mer än att på kvällen runt 23 eller så då gled jag till "båt" och glodde på film.

 i fredags så var det partiiiii, det var ingen stor fest utan en liten men väldigt trevlig fest iallafall, dock blev jag extremt bakis ändå fastän jag bara drack väldigt lite, jag sov i "båt"'s soffa under natten och vaknade dagen efter klockan halv 8 för att solen sken rakt in på mig och ja.. det blev väldigt varmt! ;) sen efter några timmar när vi alla hade vaknat och gjort en massa så gled vi ner på 11ans för ett bakismål och sen gick vi till näsbyn för dagens förfest hos mig.

det blev inte en så långvarig förfest för sen åkte vi iväg till baskeri för en annan förfest som inte var den bästa men.. haha.. man får väl göra det bästa av situationen, sen bar det av till huvudfesten som även den var i baskeri, där träffade man en massa människor och det var jävligt skoj, jag och björn drack från ungefär kl 5 på dagen till 8 på morrn (idag), eller björn han fega ur och for hem medans jag och majoriteten stannade kvar och festade.

sen var det bara att hoppa i säng, sova och vakna ungefär halv 4 på dagen vilket känns lite dalkigt men äh.. ibland måste man få supa rejält.. fast idag är jag inte bakis även fast jag drack en 7a renat, 3 kung öl och nån shot.

nu ska jag göra mig middag och sen ska jag gå ner på stan till "båt" sen får man väl se vad som händer.

have a nice day!

sol sol sol åter sol!

jag kan ju inte låta bli att förundras av solens prestation under dagen, inte ett moln på himlen och varmt i solen.. det är som örongodis att höra snön svettas och sakta men säkert smälta bort till vatten.

har varit hos "båt" idag (igen), nästan som vanligt nu skulle jag vilja säga.. har varit där sen kanske 12 idag till nyss.. ja.. i över 12timmar iaf, vi har raggat runt på stan.. sett film, den var väl.. ehm.. väldigt tutt-besatt iaf.. hahah! filmen hette "good luck chuck" med bland annat jessica alba i rollen.

annars har det inte hänt så mycket speciellt, iaf inget som är värt att nämna eller så.. var förresten på bilkompaniet och hämtade en 5liters oljedunk samt olje&luft filter och lite annat krafs.. så det blir att skruva i bilen imorgon för oljebyte och så.. kommer att vara ren å fin! :D tur att det inte är fredag iaf för då är det partiiiii, blir faktiskt en 2dagars och det var längesen!

på något konstigt vis så känns livet rätt så jävla bra just nu, med tanke på allt traumatiskt som hänt för inte mer än en månad sedan (ungefär) och även därefter så trodde jag att det skulle ta flera månader innan man kunde gå vidare och verkligen känna att man lever igen.. men den här veckan har mer eller mindre varit underbar, och det blir bara bättre och bättre känns det som.

vad beror det på? jag tror inte på att "tiden läker alla sår", för såren finns alltid kvar.. utan tiden lär en bara att dölja och täcka över såren.. om tiden skulle läka alla sår så skulle man inte lära sig av sina misstag och göra dom om och om igen.. finns ju dom som gör det ändå, men då handlar det om något annat.

nog svamlat om det nu, dags att börja leva livet igen.. man lever ju bara en gång ;)

have a nice night!

en haerlig dag..

fitusan vilken skön dag det var idag, när man steg upp kl 10 så sken solen och snön bara svettades utanför mitt fönster.. snabb som skabb klev jag ur sängen, käkade frukost, begav mig till gymmet.. när jag var klarsvettad där drog jag ner på stan och efter några minuter blev jag less och for till "båt", så drog vi raggen runt byn och sen ner på strandängarna för kanske årets sista snöbollskrig!

sen gick solen i moln och då begav vi oss hemmåt en sväng, sen bjöds det på middag bestående av ris, kycling och currysås, riktigt smarrigt var det.. nu sitter jag hemma och ska bränna några skräckfilmer som vi ska glo på om ett tag.. nattugglor?! :D

ha en trevlig fortsättning på dagen.. fast den är ju typ slut! :)

it's... it's... aliiiive!

frost på rutan och kallt ute.. det var fanimig ingen rolig upplevelse när jag skulle åka iväg från b&t.. iallafall så till min förvåning såg jag 1 fotgängare och 2 bilar som levde inne i stan klockan halv 2 på natten.. det var minsann inte dåligt!

det var iaf en riktigt trevlig kväll, tyckte lite synd om b&t när dom var utan dator när jag besökte dom tidigare idag så jag bestämde mig för att lösa det problemet.. efter några "förhandlingar ;)" så fick jag en bra deal på en dator åt dom, sen bar det hemmåt och installera den, sen runt 8? kanske.. bar det av för leverans av datorn.. allt fungerade finfint!

nej, inget men! denhär gången :)
sen dess har vi bara suttit och pratat om allt möjligt, det var trevligt!

nu kanske man borde sova, klockan är ju ändå 2 på natten och ingen jävel är vaken så man har nån att tjöta med!

natti natti! :)

för många ord

det har hänt en massor på senaste tiden, jag skulle nog ha uppdaterat min blogg lite mer frekvent för nu känner jag mig bara för lat till att skriva en novell.

idag var jag iaf och fikade hos ett par jag inte har sett på väldigt länge, det var riktigt trevligt.. diskuterade musik och allt möjligt, finns inte så mycket mer att berätta om det.. eller nåt annat för den delen.

till er som säger att in flames nya skiva är dålig
NI SUGER!

ha en bra dag! :)

narcissism


  • "ett genomgående mönster av grandiositet (i fantasin eller i beteendet), behov av att bli beundrad och brist på empati"
  • "är upptagen av fantasier om obegränsad framgång, makt, glansfullhet, skönhet eller fulländad kärlek"
  • "saknar empati: är obenägen att uppmärksamma eller identifiera sig med andras känslor och behov"
kan inte bli mer klockrent än så.

när man bor i en sån liten stad som kalix så färdas all information snabbare än ljusets hastighet känns det som ibland, information man egentligen inte vill veta men som ändå kommer fram till en.. det är som att ropa en mening rakt ut i rymnden och den kommer att fortsätta färdas, ovetandes och obrydd om dess innehåll eller vart det landar och vilken skada det kan göra.

även från dom mest inveklade och innersta kretsarna så finns det alltid en springa som läker, frågan är bara varför människor är så dålig på att visa lite empati? ja möjligen sympati men så långt kommer vi aldrig.

är faktum det att i slutändan så handlar det bara om oss själva? se bara på otrohet och alla lögner vi kan hitta på för att rädda oss, vi går bakom ryggen på varandra, talar skit och.. listan kan fortsätta i oändligheter.

det är kanske därför jag har en sån trång och negativ syn på människor i allmänhet, varför jag har så svårt att acceptera nya individer i mitt liv eftersom att det helt enkelt inte går att lita på människan. det finns undantag såklart, men samtidigt finns det alltid en hake. förr eller senare kommer man att bli sviken, få en svart lögn kastad rakt in i ansiktet.. eller hitta sin livspartner i säng med någon annan, det är bara välja och vraka.

varför sitter jag och mummlar sån här skit för mig själv? jag vet nog inte själv.. men ibland önskar jag bara att man inte såg och hörde allt.. det kanske är dags att röra på sig, det finns alldelens för många bra och dåliga minnen på samma ställe.

"jag är inte blind, döv eller hjärtlös.. jag är bara en man med ett brustet hjärta"

en härlig dag

image24
när man stiger upp så skiiiner solen, det var som en frälsning eller nåt.. nej jag är verkligen så långt från religös man kan komma, men jag vet inte vilket ord jag annars ska använda mig utav! :)

idag gjorde jag en liten avstickare på schemat och drog och tränade även fast jag inte brukar göra det under helgerna.. mest troligt för att vanligtvis är jag alkoholpåverkad och bakis under dom dagarna men den än så länge är det en nykter helg!

jag plockade upp jonny som nyss hade vaknat när jag kom hem från gymmet, så drog vi ner till strandängarna och satt oss där på den nu ökända "hashbänken", den fick smeknamnet efter att 2 snubbar på skoter kom och frågade oss om vi rökte hash.. lite udda men visst.

resten av dagen är oplanerad än så länge, men som vanligt gör jag allt på impuls så det blir säkert något nöje senare till kvällen.

have a nice day! :)

flottfredag

.. är väl en hyffsad topic för idag.. eller gårdagen blir det väl!
idag blev det inte mycke nytta utan nöje, på ett nyktert sätt.. började dagen med att verkligen ta det luuungt.. hälsade på åströms glas under dagen och sedan fick jag en förfråga om jag ides köra till ikea.. jomenvisst! resan dit var ju ganska händelserik.. not! men vi skulle bara ragga dit och köpa ett bord så in på ikea, och ut på kanske 20minuter.. det var bara stänga ögonen och inte låtsas som att man var där, finns ju en del saker man behöver köpa.. men inte idag!

när man väl kom hem från kära happis var det bara börja med middagen, vilket bestod av family guy och en stor portion av "pitt-i-anna".. haha, sen vart det dags för den dagliga "mat-koman", sen vart jag less och drog till töre där vi drog en flottfredag, bestående av "sveriges mest sålda bil" i plastförpackning, samt chips dip och en hyffsad film med namnet gabriel.

ungefär runt klockan 12 eller så beger jag mig från töre åter till kalix och till min förvåning är det full rulle ute, hade faktiskt förväntat mig en halvdöd stad.. fast med tanke på skotercross så var det väl inte oväntat egentligen.. plockade upp några fyllon här och där som tyckte att dom hade fått nog.. träffade även en gammal kompis jag inte sett på år och dar så det var riktigt trevligt :)

nu är klockan snart 3 och ögonen börjar sina lite.. tror dock att jag ska slå på nån film, krypa ner under filten i soffan och mysa lite.. det är ju en dag imorgon också.. vem vet, det kanske blir uti flaskan :)

trevlig baksmälla! :D

i väntan på något

det känns lite uttjatat att prata om sin morgon nu eftersom att den består av samma rytm som alla andra mornar, och det har jag ju talat om ganska mycket på senaste.. "stiga upp, frukost, gymma".. osv, denna morgon såg inte speciellt annorlunda ut, förutom att jag dammsög klockan 9 på morgonen! när jag vaknade så insåg jag att det var rätt så dammigt lite här och var så det var väl likest!

efter gymmet drog jag några varv runt stan för att kolla på alla stackars människor som måste gå och plaska i slasket, specillt alla gamlingar med rullator som går mitt på vägen för att undvika vattnet.

sen har jag ringt till chiifen och då vart jag inte nå klokare iallafall.. ska höra av mig nästa vecka då dom ska ha samlingsmöte angående semester och så i sommar bland annat, men det lät lovande iallafall med jobb för min del.. förhoppningsvis får jag jobba båda perioderna så jag kan ta mig en tripp neråt sverige till sensommaren, "hello göteborg" ;)

sen funderar man ju lite på vad man ska hitta på i helgen också, förutom på fredag för då ska jag och några andra smyga oss till töre och skrämma livet ur en människa som inte har någon aning om att vi kommer! det ska bli spännande.. ho ho ho.. lördagen är oplanerad ännu, det kanske händer något kul ;)

hej å hå!

dagen då pengarna växer på träd

den dagen längtar vi nog alla till!
men iallafall, idag har det hänt massor.. förutom att jag missade min gymträning i morse så var det iallafall värt det..

dagen började med att jag steg upp, var vaken jäkla sent igår för att jag inte kunde sova men tack till madde som var vaken så sent och kunde hålla mig sällskap! jag vaknade nog runt kl 10 för att jag hade ställt klockan för att inte sova bort hela dagen.. det första jag gör när jag stiger upp är att käka en macka, dricka kaffe och sen morgonsnusen.. det som däremot kommer att bedriva resten av min dag kommer härnäst..

jag hittar en bil på blocket som jag ringer på som finns stationerad i haparanda, vi bestämmer att jag glider till happis under dagen och kikar på bilen.. efter några om och men så sitter jag på bussen till haparanda.. väl på bussen så får jag en konstig upplevelse..

det sitter en kvinna framför mig och gråter! jag sitter i min egen värld på kalix busstation och väntar på avfärd, en kvinna kommer och sätter sig framför mig och snorar ovanligt mycket.. jag tänkte väl att hon kanske bara var förkyld eller så.. men efter en stund i bussen så ringer hennes telefon och då hör jag att hon sitter och gråter och inte är förkyld! det kändes lite knepigt..

nåja, åter till min dag.. när jag väl anländer till happis så ser jag direkt bilen där den står, går fram och sätter mig i bilen, vi åker iväg ett tag till deras hus och jag granskar bilen från topp till tå, några skavanker finns ju här och där, jag mena.. det är ju inte en ny bil! lite puts, spackel här och där så blir den som ny.

efter lite funderande så bestämmer vi oss för att göra affär, det känns som en ganska lyckad affär måste jag säga.. är helt nöjd. jag glider hem till kalix, väl i kalix så fixar jag lite snabbmiddag, ivrig och körkåt som jag är så slänger jag i mig maten, tar mina cdskivor och ut till bilen för att koppla in stereon och börja poppa.. jag plockar upp jonny och så börjar färden..

nåja, nog babblat nu.. kom nyss hem från en fullt livlig stad (not), end of you's nya album kom ut på internet och ungefär 20minuter efter det så sitter jag och jonny, på en nybränd cd och en pk i hand och poppar runt stan!

joo, en till sak.. idag fick jag äntligen min efterlängtade snus! direkt från fabriken kom det idag 2kg ny färsk härlig snus! nu ska den bara stå i nån dag sen ska det mumsas ;)

adios!

sol men kallt

idag är det minsann soligt och fint ute, +2 grader och inte ett moln på himlen vad jag kan se.. men vatusan gör man inomhus när det är soligt ute? tjaa.. det är ju inte så väldans varmt, sen är det ju slaskigt överallt också, har redan sjöblöta skor sen gymmet i morse.. förhoppningsvis försvinner en del av slakset idag så man kan börja med lite uteaktiviteter!

bilraggningen går för fullt också, missade tyvärr en fin bil på blocket som åkte nästan direkt den kom upp, hann inte ens ringa så var den borta!

nu är det snart dags att börja med middagen och fortsätta dagens äventyr.

have a nice day! :)

roadtrip till kiruna

image19
igår var en underlig dag, den började med att jag steg upp som vanligt (doh), käkade frukost och sen for till gymmet.. väl inne på gymmet efter ungefär 1 timmes svettandes så tänkte jag höra mig för vad som händer i helgen.. klockan var ju ändå runt 1tiden då och det är ju inte helt fel att vara lite förberedd.

iallafall så fick jag en förfrågan om att fara på roadtrip till kiruna, jaa vem säger nej till ett sånt lockande erbjudande? haha, ganska många skulle jag tro! jag tog och svettades färdigt, drog en dusch och sen hemmåt och väntade på att farkosten skulle komma förbi.

vi stannade i töre i nån timme, satt och jyrade en del om allt möjligt tills det bar av mot Kiruna, klockan var då kanske halv 5 eller nåt sånt.. resan dit var ganska lång men underhållande.. vi hade iaf bra musik och efter nån timmes körning började vi bara dampa loss och bevisade för varanda hur uttråkade vi var.

väl inne i kiruna så började man känna igen sig själv litegrann sen kirunafestivalen för 2 somrar sen, det var härliga tider det.. fast staden kiruna stod kvar i samma tråkiga utstyrsel, vi träffade 2 kirunabor som vi snackade en hel del med och var rätt övertygande om att kiruna inte är så tråkigt.. ett tag övervägde man nästan att flytta dit, men jag kan ju inte påstå att jag hade samma känsla när vi for därifrån :)

ungefär klockan 12 eller nåt så for vi på en grillkiosk (samma kiosk som man käkade på under kirunafestivalen, lite komiskt).. sen var det bara att tanka bilarna och köra mot kalix, helt kolsvart ute och snöstorm i stortsett, jag kan ju inte heller påstå att E10:an är någon rolig väg att köra efter, inte på vintern då man möter lastbilar på en trång, insnöad väg så man inte ser nåt under 5 sekunder då all snörök skymmer sikten.

resan tillbaka gick snabbare än man trodde, kanske för att jag körde istället för åkte på hemresan så man hade något att roa sig med, jag hade ju iaf musik som mats inte hade.. eller jo, han hade musik men högtalare som spelade sämre än en mobiltelefon vilket jag njöt av hela resan tillbaka till kalix, stannade några gånger efter vägen för att lufta skinkorna och så att ögonen inte skulle klappa igen, kolsvart ute, snöstorm klockan 2-3 på natten gör ingen pigg :)

klockan var nog inte mindre än 4 när jag väl klev in genom dörren, men jag somnade nog inte förrän runt 5tiden på morgonen, <cencur> haha.

idag verkar det som att snöandet fortsätter även i kalix, var på ica en sväng och handlade lite och det var lika slaskigt och härligt som resten av veckan, med lite nysnö på toppen.

image20
hoppas ni får en trevlig helg! :)

ombyggnation

bloggen ska nu få sig ett nytt ansikte, det går sakta men säkert.. så den kan se lite knasig ut i vissa lägen!

sömnlös natt

jaa här sitter man klockan 02 på natten och funderar på vafan man gör vaken egentligen?
testade sova för ett tag sedan men det gick inte, ligger bara och funderar på allt mellan himmel och jord som att man helt plöttsligt vaknat till liv.. jag mena, inte tänker man ju direkt på såna saker under dagen?

exempel.. jag ligger och funderar lite på vad för bil jag ska köpa härnäst, när jag har klurat nog med det och tänker "äh, nu sover jag".. jo då börjar jag tänka på vad det blir för väder imorgon.. härligt!

nää, ibland önskar jag att det fanns några sömnpiller liggandes brevid sängen som man snabbt kunde fösa i sig och somna som en stock, men istället får man sitta vaken och SMS-terrorisera folk som inte heller sover, eller som man "råkas" väcka :-)

grodmorgon

.. idag är en väldigt tråkig idag.. på utsidan iallafall.
man ser inte speciellt lågt för all dimma, slaskigt och härligt också!

har nyss käkat frukost, blev en smola och 2 varmkorvar, kaffe och en prilla, nu återstår bara att packa ihop alla grejer och röra sig mot gymmet så man vaknar nångång.. sen får vi väl se vad som händer idag.

måste ta span på några bilar också, segt att inte kunna jobba.. finns inte så mycke annat att göra, speciellt inte i det här vädret! ska även lägga ut första datorn på blocket idag när jag kommer hem och se om jag får sålt den för dryga 10lax, borde inte vara helt omöjlig affär.

nu måste jag göra mig klar, cya later! ;D

klåpare

image17
det fina vädret :(

ja nu var det ett tag sen man bloggade, men dom som håller i blogg.se är ju klåpare som inte fattar vad dom håller på med, men man får väl hoppas att det fortsätter fungera som vanligt nudå..

vad har hänt sen sist?
det är väl inte så himla mycket, jag tränar på som vanligt, går på gym varje dag och kämpar på så gott det går.
jag har även blivit medlem på facebook för att söka upp gamla kontakter, förvånad som jag blev så hittade man en massa gamla bekanta!

fick ett samtal om jobb igår så nu är det dags att återinskaffa sig en bil så att man kan ta sig mellan nyborg och kalix, som tur är hade man ju sparat en del pengar för flytten till Umeå men nu när inte den blir av, så finns det peningar för bil istället, så det är ju bra.

vädret ute är ju inte heller speciellt roligt, sjöblöta dojor och sockar varje dag man går till gymmet är ju ingen höjdare, men jag är inte speciellt känslig, så inte fan ska detta vädret stoppa mina planer! :)

hoppas att ni inte råkade ut för väldigt allvarliga lurerier idag, det blev iaf jag.. men det ska vi inte ta upp ;)

ha en bra första april och skämta iväg.. !
image18
så ser det ut i södra sverige, sånt jävla fusk, fick bilden av en polare när jag delade med mig av det fina vädret i norr.. snart åker jag!

RSS 2.0