snöfolket


jag rörde inte bilen igår och de har ju snöat oavbrutet hela dagen igår typ och snöar fortfarande.. var som att sätta sig i en mysig snöiglo :] tog ett tag att ta sig därifrån men de gick, haha.. :)

var nyss på stan en sväng och gjorde lite småsaker sen var jag till min mormor och läste tidningen (serierna) och ska snart fara och äta lasagne lite smarrigt! beställde nyss klipptid också torsdag nästa vecka var den tiden jag kunde.. ska bli skönt att klippa bort vinterlurvet :)

hare gött!

insnöad falukorv

typ.. nä men jag känner mig lite insnöad för idag har de kommit en jävla massa snö och ja har inte ens orkat sopa av bilen eller nåt.. fyfan, har aldrig haft en så slö dag som idag, har inte gjort nått.. jo, varit på gymmet.. de är de enda! lyckades somna på soffan också när jag såg på film och ojoj.. ja, borde vara ute och rulla i snön men de är fan kallt ju! visserligen har jag ju skoteroverallen liggandes.. :]

hmm, imorgon ska jag ta och beställa klipptid nästa vecka iaf, pula vidare i min utbildningsplanering och ja.. ehm, får se.. har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska göra i helgen.. nästa helg blir det iaf premiär ala valhall där jag inte har varit på .. år? känns det som.. haha :)

NEJ! nu ska jag ta ut falukorven ur den insnöade frysen och tina upp mig själv med nånting jävligt varmt.. ehh, ja.. hare gött! ;)

Läkerol, en läcker åhl ;)

No way, to break all these chains, no time, to free your wings and fly, just pain, is what you will feel, don't cry, I will make you sleep, trust me, you will not get loose, with this, I know what to do, feed me and I will be your king, let me taste your sweet flesh, I'll suck it all in me, feed me and you will be my queen, I just need your sweet flesh, I'm living in a reapers dream

tappat dina skor?


idag när jag var och gick efter strandpromenaden hittade jag ett par skor som var upphängda i .. ja det ser ni på bilden, lite fult :D jag tänkte faktiskt att "fan, tänk om jag skulle ta med mig kameran" tvekade en stund, men sen tog jag den, tur var väl det :) sen gick jag ner på stan och köpte ett frimärke så skickade jag sen in ett brev till försäkringskassan som jag hämtade igår och sen for jag till folkets hus och skrev mitt namn på ett papper efter det tog jag på mig hörlurarna igen och knallade till min mormor och snodde lite kaffe och läste tidningen som vanligt..

kom nyss hem från gymmet så ska strax hoppa i duschen och sen fara å handla lite krubb då det börjar bli lite tomt i kylen.. ska ta och kika på lite nya kläder och sånt, och försöka bestämma mig för hur jag ska klippa mig nästa vecka, kanske ger fria händer.. brukar vara lite mer spännande då :)

näe nu blir det dusch, varmkorv sen ut!
det snöar föresten ute, myys:)

the oppressed will rise

Hey, you watching me, well, what do you see? something you want or something else you just want to see? I'm not here for you to stare, so would you cut it out, I may be the last thing you see, so be aware

You want me to do all your things, and what do I get? Nothing from you, you are all the same, you promise to change
but still nothing happens, you don't take the blame or the pain
that is something I should do, well, I got something waiting for you

No, I can't take this anymore, you just make me feel like a dog
you don't listen to me no more, you just want to see me crawl

You're waiting for me to break, that is something that I won't take, I won't take this anymore, I hope you would just die

another creation


kom nyss från gymmet, skööööönt som fan när man får svettas som en gris, speciellt när de är benpass.. då är de tyyyngt!

jag har väl inte så mycket att rapportera, har varit och hämtat och lämnat lite pappersarbete idag och spelat lite silent hill: homecoming på xboxen, lite skrämmande är det ju ibland.. jag är inte lättskrämda typen men när det faller ett blodigt lik som dinglar från taket mitt i allt och det droppar blod i vänsterörat blir man lite till sig när dörren helt plöttsligt smäller igen och det skrapar bakom väggen.. ja :D

ska strax hoppa in i duschen, snöra mig i soffan, knäcka en pk och ladda en fet prilla.. fan va gött!

svensk bilprovning


family guy


What about that side boob? You like that side boob?

Well, you shouldn't ...

Cuz that's MY SIDE BOOB!

My name is Peter Griffin, and this concludes our weekly Side Boob Hour.

Take care everybody!

soooooolioio


idag när man klev upp var det sol ute, kunde ju inte missbruka dagen och låda den passera omärkt, jag drog på mig lite kläder och gick ut på en längre sväng i solskenet, tur att man inte klädde sig allt för varmt då solen värmde ganska bra faktiskt.. blev riktigt varm å go :)


sen for jag förbi min mormor en snabbis och sa hej typ, inte gjort mycket mer än så då jag kom hem gjorde jag middag och kröp ner i soffan och glodde på en rulle som heter outlander!


den var väl rätt okej, men man har alltid sett bättre .. och sämre, nu tänker jag bara slööööa resten av dagen för imorgon blir det fullt upp, ska på bilbes och hoppas på att bilen går igenom och sen ska jag fara och kolla på en ny(gammal) bil, om jag vågar ;D haha..


tjolahopp :]

äntligen!


är jag klar med bilen, förhoppningsvis.. handbromsen blev inte som jag hade hoppats men på måndag/tisdag ska jag på bes och se vad dom säger, annars får ja väl byta backar också.. inte värre farligt då jag inte behöver vålda lös skivorna :D

är i princip det jag gjort idag, legat under/i/på sidan om bilen och hållt på, bankat borrat, skruvat och härjat.. men det är kul :]

om bilen går genom bes ska jag fara och kolla på mitt nya projekt som jag förhoppningsvis kan gå i mål med, eller börja med iaf.. skulle va skitnice! som sagt en mercedes från 76, riktig gammal glidare med automatlåda å allt :)

nu ska jag avnjuta en kall PK och sen gå på en långis :)

tjopoff!

RSS 2.0