miljöööö

idag fick vi lära oss lite om miljön.. eller? NÄE jag har inte lärt mig nåt.. eller ja, uhm.. näe jag har glömt.. skit samma, det vi skulle göra tog mig ungefär 30minuter och så var de klart.. kändes onödigt att ens stiga upp tidigt och göra skiten.. men nu är de gjort iaf!


griiiis!


sen for jag å bytte den här lilla packningen på bilen som jag egentligen skulle ha gjort igår men vart lite annat på schemat, men nu är allt bra igen! imorgon minns jag inte vad som händer.. men nåt är det iaf.. känns som att man börjar bli gammal å senil.. eller? :D

tjoff!

citat

Det är viktiga med förspel så att man lätt kommer in dit man ska
Quote: Lärare på yrkesakademin Kalix (omedvetet och okänt namn)

nostalgi

igår var jag/vi på folkhögsskolan här i kalix och när man var sådär 13-14år gammal vilket är 10år sen så då fanns de inge bredband å skit, då får man till fhsk för att surfa! har spenderat väldigt många timmar där, inte bara för att surfa.. men det blev som en mötesplats för dom man kände.. ;D

idag ska jag på yrkesakademin och få veta lite mer om min utbildning bland annat så de ska bli NICE! aja nu är de morronkaffe som gäller å en stor fet prilla ;)

BTW lars jörgen ska hålla käft! :D

så seeeeg dag


dagen börja me att ja klev upp kl 03:45 ganska halvt jävla cpsliten drar jag mig ur soffan, tvn står på och jag vill bara lägga mig ner och sova vidare..

klockan 04:25 bär det av till luleå, på vägen tillbaka från luleå besöker jag mats i töre som sitter och kollar på film.. typ, klockan 7 på morgonen.. normal människa :D men iaf, smuttar lite på hans kaffe sen åker jag vidare mot kalix till en enormt skön säng!

sen kliver jag upp runt 1 tiden och far på ett möte, sen har jag varit garaget resten av dagen typ


nya gängor till termostathuset efter ett litet missnöje


HATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATA

nåja nu ska jag snar fara på gymmet med sundqvist, och för ovanlighetens skull ska jag fara till luleå ikväll igen vid midnatt.. haha

aja, tjoff! : )

fullifan

idag har jag varit i garaget å jobbat med bilen, började med att ja sku byta en termostat å sluta me att man får ta till med gassvets å jävlas för en mutter gick av JIPPIE men de gick bra å få lös tillslut :)

ska imorgon till luleå kl 04 å de kommer no bli lagomt jobbigt å stiga upp men ska nog gå bra, bli att fortsätta med bilen sen när ja kommer hem.

nu är de FÄRDIHAFT!
tjoff ;)

luleå


igår var jag till luleå med min lillasyster å morsan, de va trevligt:) var på biltema å handla en jävla massa verktyg å grejer, kanske inte håller den högsta kvalitén men dom har 10års garanti och de är ganska nice.

ska byta remmar, filter å termostat på bilen idag tänkte jag men får se om det inte blir imorgon, nåja.. :)

näe nu ska jag göra litt annat, hare gött! :)

luleå


igår var jag till luleå med min lillasyster å morsan, de va trevligt:) var på biltema å handla en jävla massa verktyg å grejer, kanske inte håller den högsta kvalitén men dom har 10års garanti och de är ganska nice.

ska byta remmar, filter å termostat på bilen idag tänkte jag men får se om det inte blir imorgon, nåja.. :)

näe nu ska jag göra litt annat, hare gött! :)

happiFUNday

igår hade jag en FUN day då jag gjorde allt det roliga man bör göra unna sig ibland vilket schemat då innehåller bland annat en dammsugare så då kan ni ju lista ut resten.. :D på morrn ringde björn också, eller mogron å morgon klockan var väl typ 1 men nyvaken var jag.. labbe hade fått en pinne i käften som han tyckte han skulle knapra på men de var inte så bra så får å skjutsa dom till veterinären:]

nu ska jag snart på möte så de är därför ja är igång lite tidigare men aja, shoppa en pk å sen lyssna på strunt som garanterat är [b]100% intressant[/b]

TJOFF!

kåta


lappträsk, mittpunkten?
haha ;) kom nyss hem från kåtan i lappträsk fan vad fin den var, ett jävla röj å hålligång där måst ja säga.. även fast ja va spiknykter chaufför som drack mer image var det jävligt skoj, karaoke typ hela kvällen och en massa roligt folk..


att vara nykter med en massa fyllon som försöker förklara en massa saker på fyllespråk är inte det lättaste, men det är bara nicka och hålla med .. och låtsas som att man inte minns något :D

nääe, ikväll blir det nästan nosleep för jag ska ta ut snuse ur ugnen kl 08 och ja klockan är ju halv 4 nu, går jag och slaggar så kan ja då int vakna! bränt snus ftl!

fyi så har jag annars varit i kypas och ja en massa annat, har bytt olja å filter å skit på bilen m,m m,m..

imorrn blir en lugn dag å på måndag är de gaymöte dagen ut och tisdag ska jag glida till luleå och onsdag kanske pullinki? får se vad väderleken säger.. :)

PEWWW!

flykten från lukten


nu är det ju så att jag ska baka snus, min gamla sats som jag gjorde för några månader sedan har börjat ta slut och idag hämtade jag ut min nya snus! som vanligt ska den in i ugnen i 24timmar för att sedan avslutas med ytterligare 12, men dom 24första är värst och har bestämt mig för att flytta till kypas under tiden.. haha, ja de gick bra sist när jag bakade men orkar fan inte stå ut igen :)


i måndags var det ett hus, i onsdags var det ett halvt hus, igår var det en grund/källare, idag är det ett hål fyllt med jord/sand.. riktigt snabbt jobbat av dom som lyckats riva och sortera ett hus på en vecka :)

ikväll glider jag till stugan för att slippa snuslukten från ugnen, haha.. ska bli chill att vara där ett tag, sen på lördag kommer jag tebax till kalix och på kvällen ska jag umgås med några puckon i lappträsk som ska på krogen där.. dock blir ja nykter men de bli nog kul iaf :)

trevlig helg :)

We are uninvited guests

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/76zOrUwvDRI&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/76zOrUwvDRI&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
We are uninvited guests, in this melancholy world, and soon you learn, that the only thing worth to treasure, are the people that actually care.

Then why are there still tears in your eyes?
So I'm trying to teach you something, but you turn away, so I'm trying to show you the path, but you'll walk astray, i would cross the seven seas, just to get to you, i would't sleep a thousand nights, to give what belongs to you

The token of all I was, I traded for my escape, to see a new horizon, and my burden finally rests now, in the depths of its water grave, but the waves of the river will always remember, forever isn't long enough, in the company of you, forever, my heart will always beat your name

So I'm trying to teach you something, but you turn away, so I'm trying to show you the path, but you'll walk astray, I would cross the seven seas, just to get to you, I would't sleep a thousand nights, to give what belongs to you, WHAT BELONGS TO YOU, so I'm trying to teach you something, but you turn away, so I'm trying to show you the path, but you'll walk astray, I would cross the seven seas, just to get to you, I would't sleep a thousand nights, to give what belongs to you

ett halvt hus!


igår


jävlar så fort det har gått, igår var det ett helt hus.. eller helt och helt, men i stortsett! när jag kom från min promenad och skulle gå till min mormor en sväng så när jag kom till huset fick man värsta chocken.. halva är borta! ser lite roligt ut, faktiskt :)


igår fortsatte jag jobba med bilen och bytte låscylinder och satte ihop dörren igen, imorgon ska det monteras nya blinkers och ta reda på varför kupéfläkten spökar, det kommer väl ta hela dagen ungefär..

på tal om annat så har jag en sån jävla fruktansvärt jobbig träningsvärk i mina ben, även fast man har tränat en jävla massa och var bara borta en vecka så fick jag en jäävla träningsvärk.. kan knappt sätta mig på en stol, får typ slänga mig i stolen istället.. haha.. men då får man ont i arslet ist.. :D

idag var jag på en promenad efter strandpromenaden också, lite jävla nice nu när solen tittar fram, bara -1grad ute och vårkänslorna blommar inom en, NEED SOMMAR!

vintern har sina ljusa stunder, men när solen börjar kika fram och man känner värmen i ansiktet och dagarna blir längre och längre, vinterdeppressionen går över så känner man verkligen lessheten och suget efter sol och bad!

tripp trapp trull


snön driver så det blir udda plogkarmar och drivor lite varstanns, ser lite roligt ut på vissa ställen.. ett exempel är här på min bil som har fått sig en liten karossmodifiering med hjälp av snön.. :D)


var på RKs idag och rev sönder dörrsidan på en audi som jag ska byta i morsans bil, dörrhandtag och låscylinder m,m så hon slipper veva ner rutan för att öppna dörren.. haha :)

annars har jag nyss varit och gymmat, skönt som faun! lite jobbigt det var för vi körde på stenhårt och jag var ju borta hela förra veckan förutom fredag och det är segt att komma tillbaka från en veckas soffliggande.. men de gick bra!

håller på att jaga som en galning nu efter mitt anställningsintyg och det ser ljust ut, välidgt ljust.. vet förhoppningsvis i veckan om hur det går med det, skulle vara guld så jag får komma in på min utb (I hope)!

sen kom farsan med en ny mössa åt mig, det komiska i det hela är att björn ringer 10minuter efter det och säger att dom hittat min gamla.. som jag hade gömt eller stoppat i deras verktygslåda, hahah.. ja man gör lite knasiga grejer i fyllan :D

i helgen ska jag nog till bondersbyn och jobba, får se om det blir hela helgen eller bara fredag.. time will tell!

nu ska jag duscha, käka och lägga mig i soffan.. jag är halvdöd!

shit majbritt!

satan vad de kommer SNÖÖÖÖÖÖÖ, och det bara fortsätter.. mera mera mera, snart när ja öppnar dörren kommer jag väl få ploga mig igenom snökarmen som bildas.. visserligen ska de då komma enormt mycket även i trapphuset men ÄNDÅ! dörren till trapphuset :]

sitter här och dricker lite kaffe och lyssnar på DÖÖÖD, som jag och shari brukar kalla det för.. eller HAAT, men det funkar lika bra.. funderar på om det möjligtvis går att gå ute nu? eller om man får ta fram plogen och montera den på magen eller ja kanske alternativt på skorna för att ta sig fram..

nåja jag ska ta mig ut nu iaf och göra lite nyttish, tjaoo :)

enormt spännande dag!


idag har jag inte gjrot nånting, min kropp har faktiskt börja fungera rätt normalt nu efter alla omständigheter.. bara energin som är ganska låg, men kan ju bero på att ja inte varit ut nånting sen i söndags eller jo en sväng idag när jag gick till bilen, ut till försäkringskassan, lämna ett papper, säga hej, hejdå, gå till bilen, sen hem.

jag var halvt död när ja gjorde detta och såg ut som ett drogoffer men fan vad skönt det var att komma hem sen och bara snöra sig i soffan och sooova framför tv:n! nu har jag haft magsjuka tillräckligt för resten av mitt liv, tack och hej!

imorgon ska jag ta och lägga upp bilderna från alla (L)\\'s dag på pixbox, dom har bara legat på datorn sen i lördags för jag har inte använt datorn nåt sen dess.. mer än 15minuter sen ja blev sjuk.

finns ju inte så mycket skriva när man inte gjort annat än legat och sovit eller degat i soffan, typ.. har sett en massa serier på TV, typ scrubs, family guy, nån film typ passagerare 57 som var nyss, inatt var jag även uppe vid 3-4tiden och såg macgyver och knight rider.. skitnice!

fick just en liten skum funderare, om man sitter inomhus mycket och mestadels sover eller är i mörker.. försämras ens mörkerseende då? jag har oftast ganska mörk skärpa/ljus på min datorskärm och ser knappt svart text på mörkgrå bakgrund och får nästan ont i ögonen av att sitta och anstränga mig för att läsa.. :S

tjoff!

tortyr!

ända sen i söndags har jag legat i grym jävla tortyr, har dragit på mig magsjuka och det är nog 10år sen jag hade det sist.. fyfan vad jävla hemskt de varit!

under dom första 40timmarna kunde jag inte äta, dricka eller sova det minsta.. jag gick mellan soffan och sängen i konstant hopp om att bli bättre, att kanske få sova en stund och vakna upp piggare och slippa denna hemska mardröm..

hela kroppen och magen har vänt och vridit på sig så att jag tror tarmarna och magen har bytt plats med varandra.. först idag lyckades jag äta något utan att spy upp det en halvtimma senare, det var det godaste jag någånsinn ätit! även fast det bara var jordgubbskräm och mjölk.. så har det aldrig smakat så jävla gott att äta något som då!

fyfan för magsjuka, jag hatar det.

aaaaaaaaah

känner mig som en jävla grottmänniska idag, sov till ungefär 12 och när ja vakna kände jag mig stel som om nån hade hällt cement på mig när jag legat i sängen och låtit det stelna

har drömt en massa skumma grejer också, jag brukar ALDRIG komma ihåg mina drömmar.. men nu dom 2 senaste nätterna är nog dem första jag kommer ihåg mina drömmar.. eller att jag drömt överhuvudtaget, och det har jag inte gjort på .. flera år, känns det som

helgen blir nog en hård en, fest idag och imorgon.. 2 dagars kontant fylla kommer ta hårt på en, tur att man har vilat upp sig länge.. får se hur detta slutar haha :)

nu ska jag dricka morgonkaffet, borsta tänderna och ta mig en redig prilla, sen ut i solen!

Parting is such sweet sorrow

inatt

inatt gjorde ja en jävligt skum grej, kom jag just på som ja hade förträngt!

mitt i allt vaknar jag och kliver upp .. jag vet inte varför jag ens kliver upp för ja är stentrött, jag börjar gå runt i lägenheten och kollar på klockan.. halv 7 är den, jag öppnar kylskåpet.. tar fram jordgubbskräm och mjölk.. sätter mig vid köksbordet och börjar käka.. med en liten sked! i en skål såklart.. när jag är klar går jag och lägger mig igen och somnar om som en stock..

kom just på att jag gjorde något skumt inatt, när jag tänker efter så är min jordgubbskräm slut och ett mjölkpaket står framme, hmm ..

new haircut!


lite liknande min förra, men en aning kortare.. haha :D har läppsyl på läpparna så dom ser lite gayglansiga ut :D

grodmorgon!

morrn var de ju för flera timmar sen men ja råkades sova lite länge idag, de är jävligt skönt att trycka på snooze (A)

-20 grader ute, helt dimmigt och jag måste ut! ursh.. har tvättstuga idag åså ska ja ner på stan och klippa mig.. lite mer spännande än tvättstugan :p

fan va längesen de var man festade, har varit nykter i en evighet nu känns det som men i helgen ska de storsupas! får se vad som händer men jävlar full ska man vara ;)

nu äre morronkaffe som gäller å en stor fet prila ;)
tjoff!

gående pinne

idag har de varit jävligt fint väder ute, fifaan.. solen sket så jag var tvungen att gå ut! gick ner till strandpromenaden och vandrade ut på isen en sväng och så, hittade en brygga där ja satt mig ett tag och solen var riktigt go i ansikte ;)

ska snart fara på gymmet och sundqvist kommer å hämtar mig strax så tänkte passa på att blogga en sväng, har ju inte varit den flitigaste på det :)

inte så mycket att säga dock men de var ju nåå iaf :)

hare gött!


skorna finns kvar ännu, om du är sugen ;)

skogsturken

har man missat [b]SKOGSTURKEN[/b] så är det något du MÅSTE se, det är helt sjukt roligt.. inte nog med det finns det 1000000 parodier på den också.. typ, fjällturken, hollywoodturken, bröllopsturken, studentturken, mekarturken, skolturken, sopturken, spritturken, ölburksturken.. hahaha, you name it :)

[b][url=http://www.youtube.com/watch?v=bzUiA9tjn6E]MOOOVIETAJM[/url][/b]

RSS 2.0