it never ends!

igår var jag bara och tog det lungt, trodde jag skulle till luleå på morgonen idag men de blev inte så (tur var väl det) för jag var uppe ganska sent.. iaf så ska jag fara till luleå snart, eller ja.. far väl kring halv 6

fan vad det kommer snö! helt utruigt! fast nu kommer det typ snöblandat och det är ju inte så värst najs iaf inte när man ska köra efter E4an eller nånstanns för den delen, nåja strunt samma.. mercan får iaf vila ;)

ÅH, jo.. det hände en grej igår.. finns länkat här: http://nxnod.net/lol.php men det krävs lösenord som jag bara ger ut till speciella personer ;)

lös dina gamla problem innan du skaffar dig nya, så kommer världen att må bättre utan ditt gnäll.

roligt i snö=)



igår var jag eveooe thomas zandra carita björn tina labbe i slalombacken och grilla körv och åkte i backen, fan va kul de var! fast de va lite mycke snö i backen så man fick inte upp så mycke fart men jävlar jag och björn lyckades där i slutet å jävlar va de gick hahaha! :) fast jag råkades nog sparka till tina och hon fick lite ont men de är sånt man får ta :)

sen for vi hem till mig och såg frostbiten och svamlade på men de var en nicekväll! :) idag händer det inte så mycket för jag ska köra till luleå imorrn igen så det blir lungt å fint :)

hare gött!

ojojojdå

fan vad jag har varit dålig på uppdatera min kära blogg!
men vad som har hänt får vara, uppdaterar framöver.. ehm.. har just varit och gymmat, ska nu å duscha å göra mig klar å sen ska vi fara å härja i snön å grilla fetkorv! GÖTT!

trevlig helg ;)

ONORMALT!

de är fan inte normalt att stiga upp denhär tiden, NÄE.. fan heller! ska snart köra mot luleå.. Zzzz.. godmorgon iaf ;D

något helt annorlunda:
OBS, ej "jobb-vänlig"-länk ;)
http://www.fastforwardblowjobs.com

man hittar mycke kul när man söker på knasiga grejer, hahahah!

snowFUN!


heeelvete vilken snöstorm de varit idag, bilden är dock någon dag gammal.. 2dagar kanske, så det finns ännu mer snö än vad det är på bilden.. var på en "träff" idag kl 10 och då var de full snöstorm ute.. lite småhärilgt, nja.. vetefan, nog är det ju som trevligt med snö :)

däremot skulle det sitta ganska najs att inviga snön i helgen eller så, en tripp till slalombacken, grilla korv och åka i backen? tina och björn var iaf på.. och några fler går garanterat att ragga upp.. dags å slita fram skoteroverallen nurå :)

i förrgår var jag, zandra, tina, björn, eveooe, thomas, tim, emmsa hos båt och spelade sällskapsspel och svamlade.. det var ovanligt men roligt, var tänkt att se film men det blev inte mycke av den idén :)

igår gjorde jag inte speciellt mycket dock, arbetar förfullt på min nya blogg och gör ganska stora framsteg.. är som vanligt på gymmet varje dag och där går det också frammåt.. riktigt jävla najs :) annars idag har jag varit i garaget och fixat fast mitt nya batteri som var lite för stort.. sitter dock inte som det ska ännu, men whatever.. det kommer ;)

ehmm..ja de var en liten uppdatering det ;)
hare gött!

snö snö snö ååå en massa till!



nu känns det som att vintern har kommit, med all denna snö som faller från skyn kan man inte tro annat.. men jag hoppas iaf att snön nu bestämmer sig för att stanna.. det är väldigt nära 0grader ute och slaskrisken är nära, och då blir det ju jävligt otrevligt!

helgen har förövrigt varit lugn, väldigt lugn och skön.. har mestadels egnat tid åt mig själv och mina sysslor och har spelat en del xbox med jonny, boge och mats.. det var skoj!

idag har jag förövrigt varit till min mormor och druckit kaffe (har ett sjätte sinne när det gäller "veta-när-kaffet-är-klart" ;)) haha, sen har jag varit på RKs och hämtat ett nytt batteri.. ja det är ett jävla helvete detdär med energi och kyla, går verkligen inte ihop.

snart är det ju december, julen närmar sig med stora kliv och då har jag varit arbetslös i 3 månader så att jag äntligen får söka till min utbildning, förhoppningsvis kommer jag in och hoppas att allt ska gå vägen.. för det sewger verkligen att inte kunna/få jobba eller göra nåt.. BLEH!

idag är det gymmet igen med sunqvist som vanligt, åå i veckan börjar konditionspassen och det kommer bli horibelt! ikväll är första passet.. fyfan ;) aja.. de kommer bli najs! har även lyckats få ordning på min dyngsrytm som är helt perfekt! så jävla skönt att vakna tidigt på morgonen istället för mitt på dagen när det i princip är helt mörkt ute.. men nu ska jag göra annat! :)

hejs;)

lungt å kallt

i helgen är det lungt och kallt, mja har inte så mycket mer att säga just nu.. får återkomma efter helgen eller nåt :)

trevlig helg!

fullrulleihusetjajomensan


idag har det varit mycke på schemat.. vaknade ungefär 8 i morse och tänkte att.. idag ska jag göra nå vettigt! men ack så segt det gick i början.. satt bara och pulade på xboxen och provade lite spel och blev allmänt seg.. tillslut tog jag mig i kragen (som jag inte hade) och drog ner i tvättstugan, tvättade, sen in och städa, dammsuga, skura, diska.. sen varit ner på stan och handlat lampor så jag får lite ljus i lägenheten igen för ja dom som brukar vara här vet att de är lite mörkt men nu är de lite ljusare igen :D

sen nu har ja varit å gymmat åså har ja varit förbi en sväng till min mormor och där satt min kära syster och mor och det stod en stor kastrull med korvgryta i och väntade på mig tydligen och gott var de.. nu har ja nyss käkat 3 varmkorvar å juice å de var också gott och ska strax hoppa in i duschen och sen ska jag lägga mig och gäsa i soffan och spela lite xbox.

hade bra =)
ehm.. ja, bilden är på en av våra finare bilar i stugan (som fortfarande rullar) och meningen med den vet jag inte riktigt men kanske åker till stugan i helgen och hjälper farsan med att kapa ved.. ja då vet ni det :)

SMART


ungefär så smart känner jag mig nu! tänker inte säga varför men nyss har jag iaf käkat 4st laxmackor åå de va sketgött! har sett på senaste prisonbreak och ska ta mig en kaffetår nu och sen blir de väl att luncha, får se vad man hittar på sen ;)

igår var vi iaf hos båt å såg på mirrors, en skräckrulle som var sådär.. har sett sämre och bättre.. men carita har utvecklat ett system för att slippa bli så rädd så det är inte lika roligt ;( men de va trevligt iaf :)

HEJ!

i'm not gona take this shit

ååh så jävla slut jag är nu, jag och sundqvist gör något som man inte ska göra på ett gym.. nämligen tävla! satte oss i en maskin där man pressar neråt för att träna rygg.. sundqvist ökade, jag ökade, han gjorde desamma, och inte kan jag ju bli klådd av en gammal gubbe, så jag ökade, sen ökade han.. tillslut satt vi där helt slutkörda och orkade nästan inte gå därifrån.. hahaha.. tur att man bara hade 2 övningar kvar, dock dom tråkigaste, men det gick fint iaf :D

annars idag har jag inte gjort nå nämnvägt, eller ja.. varit och gått från näsbyn, ner på stan via strandängarna och de va ganska skönt och sen hemåt igen, sen gjort mig en flottig middag med bacon, fet falukorv och makaroner..

däremot hade jag mitt rekord på 25besökare igår, har långt ifrån 25vänner, men hej på er ;P

nu ska jag snöra mig i duschen och sen fara till båt å se på film med mysfolket, tur att man köpte pk innan jag for och gymma ananrs skulle jag nog somna i duschen eller nåt.. så jävla slut är jag!

hade feint ;)

najs sleep

inatt har jag fan sovit bra! somnade runt 20 igår för ja steg upp runt 3 åså hade ja ju varit i piteå å de, när ja kom hem till kalix igen for ja å spola av bilen från allt vägsalt och hjälpte morsan å syrran byta vinterdäck på syrrans bil för ena satt fast och våld löser ju ibland vissa problem :D

sen åkte jag till tina å björn å såg på babylon ad med dom å tinas syrra och sen for jag hem och slocknade typ dirr, vaknade klockan halv 8 i morse.. skönt! förutom att jag vaknade mitt i natten runt 2-tiden och hade ont under tungan?! så jag drack brinnande o'boy (skitgott!) och sen gick jag å la mig å då var de bättre när ja steg upp sen..

har spelat lite xbox fast inte riktigt stigit upp ännu, sitter i långkallingar och t-shirt ;D
men ikväll ska de bli enormt skönt att gå på gymmet igen! har inte varit där på över 2 veckor och det är stort NEED på det, annars är de kallt ute så jag stannar helst inne.

hoppas ni haft en trevlig helg=)
herrå!

piteå

idag har jag varit till piteå och raggat på en psychobrud eller vad ni nu vill bara för att carita gillar det .. eller har jag det? vad har jag gjort egentligen? jag vet.. men inte ni! muhahaha.. eller jo.. nån vet, men ingen tänker säga något, nu är jag hemma och är jättetrött och återkommer imorgon med nytt material för nu ska jag krypa ner under täcket!

herrå!

FAN!


okej, på bilden är det -12 grader .. men nu är det fan +grader, det är snöblandat som kommer från himlen och snön försvinner sakta men säkert.. det är bara slask kvar ute nu! :( det var ju så jävla härligt när de kom nysnö, vitt å härligt ute men nu .. grrr!

iaf idag så har jag hjälpt min mormor med lite saker, var och handlade åt henne på ica å hämta lite potatis å sånt å då bjöd hon på lunch och så.. sen har jag dragit om lite EL i bilen och sen har jag varit på RKs å prata med sundqvist lite för nu när man int gymmar så går de ju dåligt snacka skit.

var också å skjutsa hem lilla skitcarita som inte orkade gå hem för det snöa och hon klaga på sina skor (alltid är de nå!) å fick veta att dom har varit hos mig å levt om igår nångång.. hahah.. första natten jag sov i min säng på 2 veckor dessutom och de var ganska skönt, annars har man ju sovit i soffan med tvn igång :)

börjar känna mig jäkla mycke bättre nu, hostan finns kvar men de är ju för allt slem som finns kvar i halsen från min förkylning.. är dock rätt trög i huvudet ännu men det är jag ju alltid ändå.. däremot är det ju väldigt sällan man längtar till en måndag men har bestämt mig för att ta upp träningen då igen! ska bli så grymt skönt!!

nu ska jag duscha och så måste jag fara å handla lite så man överlever några dagar till ;)
trevlig helg!
herrå!

me <3 snow

idag när jag vaknade kl 03 så kollade jag ut genom fönstret och till min underbara förvåning så såg jag att det SNÖADE! ååh tänkte jag och vips var jag ute i snön.. jag bara älskar snö! var tvungen att starta upp mercan å fara å leka lite.. jag var bara.. tvungen, det är så jävla skoj ;)








vääääldigt gammal bild=)


hittade denna gamla bild på min väldigt gamla icq idag, tror jag var runt 15+/- där.. jisses så liten man ser ut =)

de var då ett jävla bloggande!


men.. varför inte? :] är sjuk och har inte mycke annat göra..

men tänkte samanfatta lite vad som händer och pågår just nu.. det är väl inte så mycket men, för dom/nån som är intresserad kan det ju vara lite jobbigt plöja igenom bloggfan :)

som sagt, på grund av moderathelvetenas regler _måste_ man vara arbetslös i 3 månader för att ens få söka till yrkesutbildningar, det är ju ganska lyckat.. men iaf så är det vad jag väntar på just nu, jättekul.. not, men det är dags! i december först har jag varit arbetslös i 3 månader och då kan jag söka till min utbildning som yrkeschaufför, vad gör man då? ja.. väldigt enkelt, man kör lastbil :) som liten pojk är ju alltid drömmen (oftast) att få sätta sig i stora fordon och köra, iaf för mig.. men har inte tagit mig för det förrens nu och ja.. det känns bra! :)

vad gör man för att fördriva tiden som arbetslös?
man får helt enkelt vara lite kreativ och hitta på saker för att få tiden att gå .. speciellt när det är "tvingat" under en viss period.. umgås med vänner, lägga tid på sig själv, fundera på framtiden.. (haha, yeah right).. ägna sig åt sina intressen.. men det jag vill just nu mest av allt är att bli frisk och resa nånstanns! om inte utomlands (längre än finland) till göteborg igen! så jävla härliga människor där nere! hälsa på vickan och shari åå dra på avenyn! ;)

nu ska jag återgå till soffan, herrå! :)

the day of the sick one


nu är det fan färdiklagat på min jävla sjukdom, haha.. bra inledning.. börjar inte alls med att klaga? :) nåja, idag har jag inte gjort så mycket.. fått veta att jag måste vänta ut min sjukdom, för att jag har virus och det går inte göra något åt det typ.. sååå jag har varit en sväng på bilskroten och hälsat på sundqvist som saknar mig på gymmet, men inte mycke göra åt.. har som ingen lust att få hjärtmuskelinflammation mitt i allt och kolavippa.. that's NOT COOL!

nu undrar ni kanske vad det är för bild? ja det är mitt senaste xbox spel som heter mirrors edge som jag ska spela just.nu för att roa mig med nåt, dricka pk (ja carita!) och ta en fet prilla!



hare gött, herrå!

mina celler


.. ser ut ungefär sådär just nu .. jaa.. virus! :(

teeeeeveeeeeeeee .. SNOPP!

just nu äre tvshop på tv och de är ju som ganska intressant .. inte för att jag kollar på tvn men den är igång iaf, just nu är jag sjukt äckligt less på att vara sjuk så att jag ska fara/ringa till vårdcentralen kl 8 när dom öppnar och så ska dom få kolla vafan som är fel på mig.. kan omöjligt vara normalt att vara sjuk såhär länge.. less är jag!

sover bara hela dagarna och har ingen ork, undra varför? jävla cpsjuka.. !

less!

guitar hero 4


guitar hero 4 är .. ja, vem vet inte vad guitar hero är? det är guitar hero 2, guitar hero 3 med lite nya funktioner och låtar.. i guitar hero 4 har du trummor, bas, gitarr och mick vilket formar ett "band" av 4 vänner som kan lira tillsammans.. givetvis kan man ju vara färre också, eller köra på solo-karriären som gitarrist, bassist, sångare eller trummis.

jag har nyligen spelat igenom solo-karriären som gitarrist och jag är enormt besviken på låt & gruppvalet dom har gjort i guitar hero 4 (world tour).. spelet är väldigt linjärt, som dess föregångare finns det inte direkt någon story utan man hoppar från scen till scen och kör sina covers.. skillnaden i 4an är att man kan göra en egen karaktär, ändra kläder, utseende och så vidare..

jag höll inte räkningen på bra och dåliga låtar men, vi säger att det är 50låtar i spelet, 10 av dom är bra, 40stycken får du plåga dig igenom.. för att i slutet spela lite motörhead, och metallica som toppas med att ozzy osbourne står och sjunger med deras röst i låtarna.. när jag säger att tex metallica eller motörhead finns med är det inte heller deras bästa låtar, äh.. minns inte vad metallica låten hette, men den är från 84 och ingen stor hit iaf.. försöker bara ge en inblick i hur dåligt det egentligen är, när man lägger in tex KENT av alla band, och några andra utländska band som man inte fattar/hör ett skit av vad dom sjunger (rammstein hade varit ett undantag, dom har iaf bra rytm och tunga riff) .. är man verkligen, desperat? jag får inte fram ord..



visserligen hade guitar hero 4 sina ljusa stunder, mitt i allt kom ozzy osbourne upp rakt genom scenen och man fick spela crazy train och så vidare.. men det är inte mycke mer än så, några nya funktioner är väl att man kan "tappa" på vissa noter i spelet utan att vibbrera strängen (strumma), finns även 5 nya knappar på guitar hero 4 gitarren endast för detta.. ganska onödigt egentligen, för det var nog svårt att klara av detta på en vanlig gitarr på expert utan att flytta handen tvärs över hela gitarren för några noter.

allt som allt tycker jag inte guitar hero 4 är värt att köpa, med tanke på prislappen som kommer (trummor, bas, gitarr och mick) så gör man ett bättre kap i att köpa rockband, nu vart dehär lite av en recension men ja.. vi är många som gillar guitar hero och jag antar att dom kommer släppa bättre låtar med tiden.. som man såklart måste betala extra för.

däremot kan man göra egna låtar i guitar hero 4, samt planera sina egna spelningar vilket är en liten rolig grej, har inte provat skapa någon egen musik då jag tror detta är bättre om man har komplett alla instrument, men ja.. nu ska jag dricka kaffe, man blir törstig av att skriva så mycke ;)

DRA ÅT HELVETE!


vilken nykter helg det har varit för min del! och skönt har de varit :) igår var jag på fest hos josse min granne med en massa folk och det var roligt fastän jag var nykter.. körde sen ner några av dom på hotellet och då åkte jag hem och slockna strax därpå för ja var ganska sliten då ja ännu är lite halvsjuk.

idag har ja inte gjort nå mycke bättre, vaknade 0730 och var uppe nån/nåra timmar och sen sov jag till 18 ungefär, kanske var lite längre tom men jag minns inte sen for jag å hämta mat och lite sånt.. sen har ja vart å ragga lite å skjutsat folk.. mja inte mycket mer med den lördagen.. skönt att inte vara bakis imorrn iaf :)

har verkligen inget intressant å skriva .. händer som ingenting just nu :x nåja, blir säkert roligare när ja är frisk igen :P

herrå!
Myskofolk som dyker upp på MSN men aldrig är online.. HRMPF! ;D

"godmorgon"

de vart en lång natt och en kort dag idag, men allt gick bra och enligt mina små planer iaf.. åkte kring 8 i morse till min mormor och satt där och drack kaffe och käkade en macka för att hålla henne sällskap litegrann :)

sen när klockan blev 0930 så åkte jag till RKs och ja dom hade ju egentligen stängt men sundqvist är en bra snubbe så han fixade in mig ändå så dom tog av mina sommardäck, pressa på mina vinterdäck och monterade dom samt balanserade min systers vinterdäck för en bra peng.. så nu är det inte lika halt på vägarna iaf, skaffade mig även ett nytt batteri som denhär gången förhoppningsvis inte dör när det är -10 ute (och kallare)

sen när jag var klar ungefär kring 12 så for jag till min mormor som bjöd mig på lunch och sen for jag hem och sov, vaknade för inte så längesen men jävlar så skönt de var att sova.. nu har jag nyss käkat plättar å de var riktigt gött ;)

nu ska jag ta på mig nå annat än bara långkallsonger haha ;D
herrå!

all sömn till energi

det märks att man har sovit i drygt en vecka nu, har väl varit vaken i ungefär 20 timmar denhär veckan totalt.. resten har jag sovit.. kan inte påstå att det är speciellt skönt att sova så mycket, visserligen när man är sjuk för man känner sig alltid (oftast) bättre när man vaknar.. men det är nu det märks att jag har sovit i en vecka för jag börjar friskna till och kroppen arbetar inte lika hårt att återställa mig nu och en massa energi börjar nu komma i överflöd från all sömn.. kanske förklarar varför jag är vaken klockan 05:24 på morgonen? nej inte ska ni ju tro att jag är nyvaken direkt, tvärtom :P

fast nog skulle jag säkerligen somna rätt bra om jag gick och la mig snart, känner mig bara inte trött.. fast jag ska och lägga om mina nya vinterdäck klockan 09:30 och den tiden är ju som bra att inte missa.. är lite väl halt nu med sommardäck på :D även när man ska ut och leka så är det ju i princip bara is överallt och ja.. sommardäck på is, är faktiskt inte så roligt.. de går mest åt.. inte det hållet man vill iaf :)

ikväll ska "stadens elit" ut och festa igen, fast det blir då väldigt nyktert för min del ett tag framöver.. har ingen lust att bli sjuk igen, även fast risken är väldigt liten så.. ja, men det ska bli jävligt härligt att få träffa sina vänner igen som jag inte sett på en vecka nu :(

har pulat lite på bloggen för att få tiden att gå, fast ja kommer nog mest troligt gå tillbaka till den gamla för ja.. jag blir ju aldrig nöjd ;P

hare gött!

MEEEEEEEEOWWWWWP

idag är jag uppe tidigt!

HAH.. trodde du ja! vaknade faktiskt runt 02 inatt och har varit vaken sen dess.. igår vaknade jag först vid 12, sov till 4, somnade kring 5, sov till runt 22, slocknade nästan direkt igen, sov till 02.. steg upp och käkade en pirog, har känt att ja blivit en hel del friskare av allt sovande.. och de är ju skönt fast min hals är ännu jävligt ond åt mig (tror den strejkar lite av allt feströkande ;))

nu måste jag mer eller mindre iaf fara ut och lämna in lite papper och sånt och få lite nytta gjord, sjukdommen får fan lugna ner sig i nån timme nu iaf.. !

herrå!

fantasi vad är det?


för att komma på en rubrik till mina blogginlägg nu när jag är sjuk är en stor utmaning, får sitta länge och tänka fast det står bara till och ja.. då blev det som de blev :p

uhm, finns inte mycke blogga om men idag har jag iaf sovit och sovit.. sov ända till 16 ungefär då jag steg upp och .. gjorde ingenting, mår lika skit idag som igår och går knappt framåt (bättringsvägen), ja å carita kom fram till att jag har säkert nån influensa eller nåt för ja brukar aldrig vara sjuk såhär länge.. de brukar iaf bli bättre väldigt snabbt.. men men, hoppas de går över snart.

tänkte fara och handla en sväng idag men då kom thomas evo å zandra på vägen och jag fick åka med dom till ica, sen valde ja att gå hem för att sitta inomhus och inte göra nånting sen i lördags/söndags gör en jävla knäpp, slö och hängig.. kallt vare men de gick bra.

fick mig ett nytt xbox lir idag också där man pratar in vad sina gubbar ska göra i micen och ja, haha.. hes och förjävlig som jag är så gick det förvånadsvärt bra.. men nu efter en timmes spelande fick ja ta en paus för min hals sa stopp och är helt energilös, annars har ja ätit palt idag och de va gott.

nä nu ska jag nog sova eller nåt, iaf krypa ner i soffan.. som vanligt.. *suck*, herrå!

sleepytime

gör inte så mycke annat än sover, vaknar, tittar på tv, somnar igen, vaknar, slår på tvn igen, somnar, vaknar, hämtar en pk, håller igång i 1 timme, somnar igen, vaknar, spelar lite xbox, somnar, vaknar, äter lite, somnar.. ja ungefär så!

idag har jag nästan ingen feber iaf, men när jag vaknade och började hosta så kände jag ont i hela jävla kroppen typ.. mest bröst och bakryggen gjorde ont som fan när jag hostade.. fast hostar inte lika mycket som igår och de är ju skönt, fast ont i halsen har jag fortfarande.. uh, har varit ut en sväng idag iaf på affärn och handlat lite mat.. dom trodde nog (som dom flesta tror) att ja knarka när jag var där inne för ja stod jättelänge och stirrade på saker och såg helt risig ut

NU ÄR JAG LESS på att vara sjuk, helvetes skit.. man kan ju inte göra nåt, de värsta är att min träning tar en jävla paus och stryk av det.. känns förjävligt att bara ligga och bli så jävla seg, trött och DÖD av allt.. får väl snart rövsår av allt liggande haha :D

har en massa ja måst göra men aja, nu ska jag återgå till min underbara vardag.. SOFFAN! ;) hare bra iaf!

slem!


har bara ett ord att säga.. "jävla hosta!", heh.. det värsta med att bli sjuk är nog egentligen hostan, när man är förkyld, feber och en ständig huvudvärk så varför inte toppa med en jävla hosta också?

min feber har iaf börjat gå ner, men har blivit utbytt mot hosta så att man inte kan sova nåt.. lyckades inte somna förrän 05 på morgonen för att jag hostade så jävligt, och vart tillslut så jävla trött att jag bara slockna.. men vaknade klockan 08 igen och fortsatte hosta.. satt uppe och spelade xbox och försökte sova igen, men de gick inte.. inte förrän vid kanske 12-tiden lyckades jag sova till runt 4, då vart jag less på att sitta hära så jag ringde och kollade lite vinterdäck och hittade ett par som var i rätt bra skick, så jag åkte och hämtade dom.

det tog en hel del på krafterna bara det, var ut och sladdade och lekte lite med ;) men sen har jag bara fortsatt ligga i soffan, fullt påklädd, under täcket och fryst till xbox och dirty jobs.. ursh vad jag hatar å vara sjuk! kan inte fara och träna heller ;(

fast nu kanske jag gnäller och klagar lite väl, hade kunnat vara värre men nu är det som de är och ska glida tillbaka i soffan nu, herrå!

even worse

idag är det sämre, febern har gått upp, mer förkyld och fläskigare huvudvärk.. sen är det snö ute och jag kan inte fara ut å leka.. inte oväntat att man skulle bli sjuk med långkallingar, -10? i ja.. kanske 2 timmar.. jävligt besviken.

orkar inte skriva mer

halloween

katastrof

RSS 2.0