the new year

bevisligen smsskadad, 181 sms kvar av 3000

åh jag, idag är det nyårsafton. taggad som få! .. till att dricka PK! det känns ändå jävligt skönt att slippa alkoholen en nyårsafton, så överskattat! visserligen 10talet fester och en massa fullt roligt folk men känns inte så givande ändå. vetefan varför men iaf, hoppas på att wamming springer mankinin imorgon genom stan så annars hade man ju missat det om man festat ikv med tanke på att våra fester brukar vara till 7-8 på morgonen och ja, nåja.. :)

hare gött, å gott nytt fjår! ;D

blowout

igår fick man se hur jävla oberoende av internet man är, toksurfade på mobilen och tom kopplade in en extra telefon i datorn för å mobilsurfa bara för att bredbandsbolaget suger apa. idag funkar det bättre dock och nu är alla näsbybor lugna, glada och lyckliga igen. egentligen värsta tiden för internet att ge upp är i slutet av månaden, räkningar! även fast det kanske inte är smidigt att vänta tills den sista så vill åtminstone jag dubbelkolla att allt gått igenom som det ska. förutom kolla saldot från förra helgens krogrunda tex.

ska strax gå ut och skotta fram bilen som har stått ett bra tag, ser mer eller mindre ut som en svart/vit igloo så den behöver nog få sig lite love. sen blir det träna stenhårt, även på nyår kommer jag vara nykter, träna och äta mig fet. har det nånsin hänt john åhl tidigare? I don't think so.

hare gött ;)

snowflake

nu får vi riktigt rejält med snö här i norrland, känns ganska skönt då det blir lite ljusare och lyser upp tillvaron. helgen var riktigt nice med dubbelparty fredag och lördag. minns inte hur många fester jag bollade mellan i fredags men var väl en 5st kanske.. fick träffa en massa folk och det var riktigt kul :) om man dock blir klokare av det vetefan.

snart är det ett nytt år men jag funderar på att skippa nyårsfirandet. har nog inte missat ett så länge jag kan minnas och ja.. rofth och grabbarna ska lira den 5:e på folkan i kalix så det känns mer värt att gå å kika på dom och rocka på.

carita slaggade över här inatt på soffan och vi har haft det väldans mysigt under tiden, kanske lite förvirrande när jag smiter iväg ibland utan å säga vars jag far (haha) men it's all good. hon behöver förvirras lite;D

nu ska jag fortsätta kika på nån b-film med svartneger@tv4, shalom!

LARNless

igår vart d en tripp till ikea å finland å shoppa lite brännvin å annan kodynga med fjert, bula å amelie å de var väl skoj förutom när dom stod i provhyttarna i timmar kändes det som men är ju nästan härdad från sånt ;P sen när jag kom hem hittade jag en hemlös carita liggandes på min soffa å sover, synd att ja inte kom ihåg å ta en bild men bytte kläder å drog iväg å jobbade.

sen kom jag hem och carita var kvar så vi jyrade på lite sen kom n hit och då låg vi i soffan och dampade lite och ja det var trevligt, ikväll ska jag å jobba igen och sen ta helg. får se vad som händer å fötter, men det blir nog bra ;)

luleeeeee...å

blev en schwäng till luleå idag med rosita som my partner in crime vi hade de ganska trevligt å knallade runt på affärer å annat skoj, stannade i råneå på lite business å de gick rätt bra även fast man besöker råneå sådär 50ggr per år eller så int. imorrn måst ja tydligen chafföööra till ikea me fjert å bula som ska ladyshoppa på ikealainen inte så värst underhållande kanske men men sen ska jag hem å jobba å larna med rosita;)

helloooooouuuuuu ;)

snooze!

tjaa, i helgen var det LARN hos eveooe å thomas som var rätt kul å delta i även fast ja bara satt/låg å glodde på. mös lite i sängen å framför tv:n på ett hårt golv men det var en matta under iaf så de gick an ;)

carita fick damp och tyckte lanet skulle fortsätta hos mig så nu har ja 2 datorer här som just nu är rätt ensamma men dom vart väl lite slitna efter helgen;D har annars vart å jobbat idag å ska till luleå imorrn å roa mig ;)

har glömt bort å blogga lite men vi får väl se hur de går ;)

sär skrivningar

gled just in genom dörren efter nåra timmars visit hos "damernas" larN hos eveooe å thomas, ganska underhållande indeed^^ men tog på krafterna! nu är ännu en vecka förbi och till veckan blir det INGE GYM! helt otroligt? mjao! ska låta muskler och leder vila ett tag, kom på att jag har i princip kört konstant i 1,5år nu utan någon "frisk" vila, det känns inte som att det behövs men man får väl tänka lite ur kroppens perspektiv då vikterna inte direkt är i flickoställets-klass längre. ska däremot köra konditionspass under den kommande veckan.

carita var dessutom väldigt mysig som bjöd på pizza när jag kom på visit, däremot var jag ju då tvungen å betala tillbaka i form av datorkunskap men efter några funderingar så var allt frid å fröjd;)

sär
"Tack för en jätte trevlig glögg fika. Det var super mysigt....."
"På en av de s k "dassböckerna" står det "Skit Bra!" kan man skita dåligt?"
"På restaurangen/baren "Bara Vi" på söder i stockholm serverar de "smör bakad choklad kaka"... men god var den :)"
"Kass personal sökes"
"En nära vän till mej skrev i ett försäkringspapper att han hade glas ögon. Intressant....eller hur!!"
"Brun hårig sjuk sköterska"
"Fryst kyckling lever i bitar"
"Vänd zon"

finsk julkalender

den gillar vi!

the encounter of gay tony

kampen mot (om?) gay tony fortsätter, även idag har jag stött på denna mystiska varelse med blingbling-ringar i öronen. han är verkligen en fröjd för ögat att beskåda hur världen har format denna fetknopp. i brist på annat drog jag på mig anticimex-handskarna och tog fram mr muscle ur min gömma. inte ens hulken är så stark som mr muscle, han gör jobbet. har nog aldrig sett så mycke äcklig skit någonsin sen jag rengjorde ugnen, flott, fett, skit och jag fattar inte ens hur man kunnat laga mat i den smörjan. kommer ha ett jävla kompelx för skitiga ugnar framöver. efter ett hårt benpass fanns inte mycket energi kvar men tur att mr muscle är stark, för jag är helt slut efter allt skrubbande och pillande. imorrn får fortsättningen på dem utrotningshotade kvallster som finns kvar, fortsätta.

nu finns tom bengt magnusson på spotify, blir nog snart att dumpa spotify i en soptunna nära dig, jävla reklamhelvete. inge jobb idag och de är skönt, sov 12 timmar inatt efter senaste passet. kändes overkligt hur länge jag sov, men skönt var det. välbehövligt. hade faktiskt kunna sova längre om inte väckarn hade alarmerat mina redan sönderknullade öron, snoozade dessutom i en timme.

drog och käkade lunch på fo med farsan, knallade sen hem i solskenet men kände mig skumt iakktagen, tror jag har blivit paranoid av gay tony som alltid ska förfölja mig och alltid vet var jag är, vad jag gör.

ho ho fucking ho!

staken är framme å lyser med sin närvaro, julkringel i smsen å dagarna är räknade, snart är det juuuuuuuul! missade dock syltsöndag men dagen innan var bra så de kanske var värt, I duno >.<

man känner sig halvtaskigt sliten å trött i dessa tider men snart kommer ju tomten å klappar en på ryggen, ska bli gött med julöl om nåra veckor ;) näe ja vet int va ja ska berätta, uuuuuh.. allt rullar på feeeeeeint, dock kanske man borde fylla på lite julmusik i spotify men det känns jobbigt.. undra vad som finnes om man söker på "jul"? de kan ni prova.. heh, nu: hemligt mission.

tja ;)

RSS 2.0