skitnice!




även skivan kom av ganska lätt!

idag har jag nästan haft lite bättre karma för det har inte jävlats så mycke med mig, började dagen med att fara och handla lite grejer på mekonomen för att göra framtiden lite enklare.. orkar inte förklara :D uhm, sen for jag hem och började tvätta skitkläder.. skitroligt, men det blev skitrent sen.. drog och käkade blodpalt som var skitgott och sen for jag runt på skitstan och gjorde skitgrejer och sen for jag till garaget och började skruva i skitbilen så jag blev skitsktig (bokstavligt) när jag kom hem var jag helt skitig i ansiktet.. undra varför dom jag mötte på hemvägen glodde lite skumt på mig? helt svart näsa osv.. haha :)

nog med skit nu så jag har också varit å tränat som vanligt och det var skitnice, ok.. nu skiter jag i detta!

jag och mats spelade ut halo 3 idag inte för att det är så intressant kanske men det var kul, man blir alltid så less i slutet när man dör hela tiden så man bara sitter å skrattar hela tiden.. mestadels för att man är så jävla trött :D


SKIT!

todai!

har jag.. hmm, hämtat en ny handbromswire till bilen som ja ska byta i helgen.. kommer nog bli ROOOLIGT, måste ta lös skivorna å bromsok å allt bla bla tjoff men de blir nog bra i slutändan.. sen har ja varit å träna som vanligt (duh) sen var ja på en långpromenad från näsbyn ner på strandängarna å på stan en sväng.. de va nice!

sen har jag och mats spelat halo 3 igen som vi snart är klar med, jao uhm.. har inte så mycke mer att säga nu, tjopp! :D

halololoo


ikväll har jag och mats suttit och spelat halo 3 på legendary, det är lite klurigt men alltid lika skoj att lira tillsammans med någon och spöa lite gubbar.

inatt har jag sovit piss, gick och la mig typ halv 12 och vaknade runt 2-3 jippie tänkte jag och klev upp för det gick inte att somna om, var vaken till runt 6 och lyckades då somna och vaknade sen kl 14! YES! nåja, hoppas det går bättre sova inatt för jag är less.. går så segt när man inte kan sova ut!

ska strax hoppla i säng, annars har den här veckan bara fluugit förbi.. vet inte vad som hände, den bara försvann.. har inte åstadkommit så mycket, ska och hämta en wire imorrn som jag ska montera i helgen för måste plocka ner halva bakvagnen KUL (Y)! kanske tar en tripp och kikar på mitt eventuellt nya mercedes projekt som står och väntar på mig, en gammal mercedes från 76 som stått i 18år och inte rört sig mycket, det kan bli kul :)

annars är det lungt ett tag tills alla hjärtans dag så ska eventuellt jag och mats fara på valhall för det var längesen man var där.. skulle va chill att bara tare lungt och sen glida ut på krogen :) men de är i luften, får se vad som hända!

och har bett om att få mina gamla brev skickade till mig och de ska bli sååå roligt att läsa vad man skrev för 12år sen, kanske postar dom på bloggen sen! :)

NIGHTYNIGHTNILS!

surprise surprise!

idag när jag loggade in på facebook fick jag en ganska kul överraskning, för ungefär 12år sen eller nåt sånt så höll jag på att brevväxla med folk från lite varstanns i sverige, jag hade helt glömt bort detta och jag vet inte riktigt varför jag gjorde det men.. minns inte så mycket från det, men fick en påminnelse idag.

iaf så när jag loggade in hade jag ett mail från en av dom jag brevväxlade med! tänkte först, vem fan är det här? som helt anonymt hade mailat mig.. men sen när hon förklarade att vi brevväxlade för väldigt många år sedan så klicka det till! det var en jävligt rolig överraskning iaf, tycker jag.. :)

tror dock inte jag har kvar några av breven man skickade och fick på den tiden, hade varit skoj om man minns något.. och kolla vad dom andra pysslar med och om dom har lika kasst minne som jag :)

walking the white line of fantasy


i nattens skede när normalt folk har gått och lagt sig eller inte visar sig av nattklädliga eller sömniga skälar sitter man och funderar lite på allt möjligt..

när jag ändå sitter här vid datorn och tänker tillbaka på verkligheten ska jag skriva ner lite av tankar och funderingar så att man senare kan blicka tillbaka i ett senare skede i livet, hittade lite grejer från ett projekt jag var med i för ett tag sedan där vi skrev ner våra planer, och vad vi gjorde om nåt eller några år..

där hade jag bland annat sagt att jag ska ha både bil och körkort och att jag fortfarande kommer att snusa.. dom punkterna är ju iaf spikade, snusandet är väl kanske inget plus eller något jag åstadkommit, men jag älskar att snusa.

en till sak som jag hade antecknat var att jag skulle plugga eller jobba, nu är jag ju lite mitt emellan dom två så jag vet inte riktigt om jag har spikat den delen, men är förhoppningsvis på pluggstadiet inom en snar framtid när jag kommer in på min utbildning och sedan tar mig ett jobb, det är kanske 2 år sen jag skrev det men kunde väl inte förutspå en finanskris heller direkt.

när jag ändå sitter och skriver om jobb och studier kan man väl gå in och kolla lite mer på det, efter några enklare sökningar jag gjort till och från verkar de jobb jag söker inte vara så attraktiva i norrland, mestadels i norge och södra delen av sverige.. när jag besökte göteborg i somras hade jag ett enormt sug att flytta dit eller iallafall flytta ifrån kalix.

allt eftersom tiden går blir jag mer och mer sugen på att utmana livet och ta steget att flytta vidare till andra grader, inte nu möjligtvis till norge som jag nämnde ovan, inte bara fara på semester ett tag utan permanent bosätta sig någonstanns.. världen är så mycket större än bara lilla kalix och jag tror man skulle må mycket bättre av att få byta miljö och nästa kontinent ett tag för södra sverige ser inte direkt ut som norrland, nu jämför jag ju visserligen med västkusten och norrland, vilket är en enorm skillnad.

om jag hade varit klar med min utbildning och fått ett jobb varsomhelst skulle jag inte tveka en sekund att flytta, man lever bara en gång och man måste ju ta för sig vad livet har att erbjuda, en ingrodd kalixbo vill man ju inte vara resten av sitt liv i en kommun som ständigt fattar väldigt kloka beslut och måste låna pengar för att pröjsa lönerna, det luktar bara nedgång.

nästan alla jag umgicks med under skoltiden har flyttat, jag har 2 vänner kvar sen den tiden och många har rört på sig och det känns som att det är min tur att göra det, att flytta till ett ställe där man inte känner en själ, det är en utmaning!

det flyter tankar fram och tillbaka som bilar på en motortrafikled, dock vänder dom på något underligt sätt och kommer tillbaka igen.. det finns mycket jag skulle kunna sitta här och skriva ner men vissa saker vill jag hålla för mig själv och gör ingen nytta i att dom kommer ut.

my 7 pounds

xboxilainen!


[img]dvzha[/img]
hela helgen har varit superskön, lugn och härlig.. har inte gjort nått, i princip.. bara chillat med xboxen och mats!

i fredags satt jag och mats och funderade på vad man skulle ta sig för, plöttsligt kommer han på en nice idé om att vi ska spela xbox, vi körde gears of war 2 maraton till 8 på morgonen då vi klarade ut spelet.. det var roligt, övertrötta och jävliga satt vi och skrattade åt allt och ingenting!

i lördags blev det samma visa, sov ju ett bra tag men det har ju sin anledning, vi spelade ut rainbow 6 vegas 2, detta var dock ännu värre för mats har en kamera till sin xbox så han hade ett foto på sig själv i sin gubbe, och de var så jävla fult och varje gång jag dog var ja tvungen att se hans jävla nuna, låg nästan på golvet varje gång jag såg han och min mage fick lida en hel del! hahahaha :)

sen från ingenstanns ringer larsjörgen och börjar svamla på, det var nog bara för att retas då dom hade badat i en badtunna utomhus och ja var LITE sugen på att fara och joina, haha.. kanske får göra det nångång, när jag är klar med bilen? ;) nej men det var nice.

idag har jag varit på en lång promenad ner på stan och runt runt och sen tillbaka till näsbyn, tog ett bra tag men riktigt nice, det snöar ute också så de är lite småmysigt, lite musik och stämningen är på topp.

veckan blir lugn, ska jobba på som vanligt och fortsätta med mitt personliga brev och jakten på en arbetsgivare som kan signa lite papper ;)

tjo!

sås!


har jag ätit idag till potatis och korv såklart men nu är jag helt slut, kom från gymmet för en stund sen och körde benpass vilket alltid är ett helvete för ben är tyngst av allt! stor muskelgrupp och svetten bara rinner när man kör på, ingen vila förrän man kommer hem och då är man helt lam i benen!

ska strax i duschen och kom på att jag måste snart beställa klipptid för ja börjar fan bli långhårig igen, växer som ett ogräs men får väl ta lite kortare denhär gången så man slipper gå till frissan varje månad, typ :P

lite trist är det ju att gympolarn är sjuk och ligger i influensa den jäveln men är ju nåra kända ansikten på gymmet nu så man känner sig inte helt ensam :D men de är bara roligt för då kommer han bli ännu tjurigare när ja går ännu längre ifrån! :D

var även på en långpromenad idag och gick strandpromenaden ner på stan och sen hälsa på min mormor, riktigt jävla härligt.. hade inte hunnit bli så slaskigt så de gick bra, med lite musik, motivation och medvind gåre fint!

dusch korv och sleep väntar nu, även mitt personliga brev har påbörjats.. TJO!

dagen seg


igår var de ju PARTIII! vi firade zandras 18årsdag och började hos evelina och thomas som hade inflyttningsfest (2flugor i en smäll!) det var riktigt skoj där och allt flöt på tills securitas och poppolisen kom och då var de färdihaft, då for hälften på lilla hotellet och vi resten drog till mig och festade!

hmm.. sen började kvällen dra ihop sig lite och vi resten for till hotellet också, bara typ en timme kvar men det var skoj iaf, hann suga i sig nåra drinkar och shejka lite på dansgolvet.. haha :) sen for vi tillbaka till mig.. bara 4 kvar men ändå, vi tjorva å höll på :) sen var det efterfest hos josse med lite mer folk och vi satt mest i köket på golvet och hade det trevligt :)

sen sket vi i det och jag, mats, tina och hennes lillasyster annie for till mig där vi degade en stund och sen slog jag på dodgeball som inte är den bästa filmen direkt och jag somnade några gånger till och från.. :) men sen for tina och annie hem och jag snörde mig i sängen istället..

klockan var väl typ 7 på morrn då eller nåt, minns inte riktigt.. men vi hade en i överlag trevlig kväll! :)

vaknade kring 1tiden och käkade lite, sen for jag och mats ner på stan och drog ett bakismål på elvans och sen skulle han till umeå så jag for hem och sen till garaget för att börja meka i bilen.. var inte så värst bakis då och är ju som trevligare att göra nåt än bara sitta och vänta ut segheten!

nu ska jag fortsätta med mitt, tjo! :D

de sa bara poff


.. så flög avdragaren tvärs över garaget! landade nånstanns bland allt bråte som finns där!

idag har jag varit lite överallt och ingenstanns, började med att hissa upp bilen på pallbockar och demontera framvagnen lite.. efter lite pul och slit och några svordommar och en jädra smäll så lossnade styrleden .. äntligen! fast helvetet var inte slut där.. på torsdag kommer en behållare innehållande gas som sprutar ut väldigt hög värme, för att rycka bort 2 sönder/ihop-rostade muttrar! ja sånt är livet i bilvärlden.. :p

sen när jag kom hem på eftermiddagen hade jag en trevlig överaskning i brevlådan bestående av ett nytt relä och till min förvåning så fungerade det klockrent när jag tryckte in det i bilen.. finemang! hoppas bara det går att köra med sen också.. lite svårt att testa när bilen inte har framhjul ;D

har annars varit på gymmet som vanligt och pulat på, lika härligt som alltid och det går ju inte bakåt direkt! :)

nu är det snart dags att hoppa i sängen, fast jag sover på soffan just nu för det är som soft att ligga å glo på tv å sen somna :)

TJAO!

nice med lite heat

igår var det ganska behagligt med +4~ grader ute, det känns ju iaf som att sommaren kommer lite snabbare när snön smälter och regnar bort men snart kommer kylan igen.. torsdag ska det tydligen bli -22~ igen och ja.. det är väl bara bita ihop och överleva januari ut för de brukar ju alltid vara värst denhär pissmånaden! :)

igår var jag till stugan/kypas en sväng och skjutsa farsan för kopplingen på ena firmabilen hade pajat å andra bilen var i kypas, förjävligt när sånt händer.. men bilar är ju förbruksvaror så förr eller senare händer det på vilken bil som helst..

väl i kypas så regnade det, men det regnade i kalix också när vi for men blev uppehåll i korpik, nåja.. tog och värmde mig en pizza, lastade i nåra pallbockar i bilen, och drack en kaffeslurp innan det bar mot kalix igen.. klockan var ju ändå nästan på natten så :)

inte mycke mer att rapportera just nu :)

"pushing forty, cracks on her skin, needs to get out, silicon tits and silicon lips, grammy awards and playing your tricks, let the champagne flow and powder your nose."

"walking the white line of fantasy, glamorous life is all you seek
living in Hollywood make believe, lost in the clouds of ecstasy
"

when two become one


ja alltså dehär med att blogga oftare har ju gått suveränt för mig! men man hittar andra sysslor hela tiden, har tänkt blogga flera gånger men har kommit på att "just fan, det skulle jag ju göra" och så har det farit från skallen.

tidigare bloggade jag nästan varje dag och ibland flera gånger per dag, men jag har inte så mycket att blogga om egentligen.. det är väl kanske inte så intressant att blogga om "idag har jag sovit" ..

ja, fast idag har jag sovit .. eller inatt då, men sen under dagen tyckte jag att en promenad till min mormor skulle vara nice, tryckte in lurarna i öronen och började vandra.. vad sitter inte bättre än hårdrock när man är ute och knallar? nästan så att man går och sjunger lite diskret för sig själv :) nu är det ju även behagligt gå-väder ute, 0gradigt och igår tittade tom solen fram och det var riktigt härligt.. man börjar längta till sommaren! ååh.. NEED! STORT need på sommarn!

börjar drömma tillbaka om resan till göteborg, alla soliga och varma dagar, för en norrlänning var 20+ ute varje dag, väldigt varmt och behagligt.. medans den ingrodde göteborgaren tyckte det var kallt.. måste ta mig dit i sommar igen, sharis soffa var riktigt behaglig att sova på och vaknade varje morgon till solsken, helt underbart! måste även ta och hälsa på vickan som nu har fått egen lägenhet :)
SOMMAR heart


för inte många timmar sedan kom jag hem från börjelsbyn där jag varit med farsan och jobbat lite, ska dit imorgon igen och fortsätta med skiten.. en panna som ska installeras och så, dessvärre har jag även tvätttid så vetefan hur jag ska lyckas baka ihop allt så det flyter på.. men det löser sig alltid!

har inte så mycket mer att skriva, jag SKA FÖRSÖKA blogga oftare.. men det blir som bara inte.. :)

tjoo!

när man har sådär lite å göra


då hittar man dom mest skumma sakerna på internet, i dehär fallet.. min gamla bil :D
OJA finns med på hitta.se, DE NI! :)

värme!!

vars fan är värmen? huvva, januari är nog den värsta.. -20grader ute när man stiger upp.. ja inte fan tänker jag gå utanför dörren frivilligt iaf.. !

fast imorgon får jag hoppas det är lite varmare iaf för då ska jag på nåt särmöte på arbetsförmedlingen och sen på bilbesiktningen, ska bli intressant å se vad dom har att säga om mercan :) sen om dom eventuellt inte håller med om att mercedes är bäst så åker jag till kypas och fixar dom nu eventuella problem dom hittar i helgen.

annars händer det faktiskt inte så mycket, ganska skönt att allt är över egentligen, för nu börjar världen rulla igen.. har som stått ganska still nu under jul, nyår och all ledighet men blir en ganska kort vecka.

nu ska jag dricka VARMT kaffe och göra upp en brasa mitt i vardagsrummet å fixa lite värme!

history repeats itself


igår fick jag besök av en väldigt gammal barndomskompis till mig som bor i uppsala numer och pluggar till lärare, det är så roligt att få träffa dom det kan dröja år tills man träffar igen.. skitkul var det! även om kuddarna i soffan fick sig en omgång men det kanske dom förtjänade :)

strax efter jag steg upp var jag och sundqvist på gymmet åter igen, för första gången på en helg.. mestadels för att han blir borta mån,tis nästa vecka så tar vi det nu.. har ändå inget vettigare göra den tiden på dagen under helgen, sen var jag till min morsa å fixade lite med hennes dator och sånt, så hon bjöd på rullkebab och en redig bit julskinka *mums* :)

ja juste, bilden här ovan är på hon som var på besök har dessvärre ingen bättre bild men äh, den får duga! :) ska snart ta och vakna, dricka kaffe och sen ska vi på gymmet igen.

CIAO! ;)

året 2008

hur ska man summera det gågna året, 2008? mycket bra och dåligt hände under det året, det görs väl kanske bäst i bildväg.. det är svårt att minnas allt som hände då man ska tänka efter vad man gjort och kanske .. borde ha gjort bättre, har en hel del gamla bilder här på bloggen eftersom jag började blogga Mars 2008, före det vill ingen veta ändå.. jag vill iaf inte minnas det.


i början, ett av dom första inläggen jag skrev var med denna bild.. inte så charmig kanske, men vafan, det var i början av min "blogg-kariär".. däremot är det ju inte dåligt eller negativt att ha bilder på sig själv, det är ganska roligt att se hur man förändras med tiden också..


jag minns det så väl, eve online .. alla timmar lagt ner på spelet, alla roliga människor man träffade, allt svammel, alla skratt och nöje.. eve online var ett väldigt avancerat, stort men långsamt spel, markant skillnad jämfört med andra mmo-spel som world of warcraft och likanande, dock kom jag till insikt att spendera så mycket tid vid datorn och ett spel inte fungerade i längden.. 21 mars slutade jag helt att spela spel på datorn, jag lovade mig själv att jag aldrig igen skulle spela ett mmo-spel, liknande world of warcraft, eve online, och så vidare.. det står jag ännu fast vid, och har inte rört det sen dess.


rest in peace, behöver ingen förklaring.


nya köpcentrumet i kalix invigdes, jag och några polare for dit och bowlade, drack öl och hade väldigt trevligt.. (29e mars) jag minns att det var riktigt roligt, jag, bessi, jonny och mats bland annat hade en riktigt trevlig kväll i bowlinghallen, minns ännu det dramatiska som hände sist på kvällen.. kopierar det från mitt blogginlägg "jag blev helt jävla askalas! så jag vandrade hemmåt och tänkte sova, men av nån anledning fastnade jag vid datorn.. inte länge därefter så hör jag hur det knackar på balkongdörren, fattar ingenting full som jag är.. när jag kollar dit så står det en mysko, helt okänd människa och frågar om fest.. hahaha, jag har aldrig varit med om liknande! skulle ha velat se min min då"


vi hade ännu minusgrader, med några inslag av slaskväder då och då.. bilden skickades upp av shari till mig den 1:a april, gröna gräsmattor och vi hade som sagt fortfarande.. vinter!


kirunaresan med mats, den minns jag allt.. vi lånade hans föräldrars bil och åkte upp till kiruna för att hämta hem hans nuvarande beamer.. vägen dit gick riktigt bra, men jag minns hemvägen, snöstorm, en skitkass.. smal och jävlig E10 genom sverige, huvva.. men vi tog oss hem helskinade :) den 5e april


26e april, tror det var tina, jag, björn, eveooe, carita.. hmm, emmsa också kanske, var nere vid älven och grillade och hade det jättetrevligt, minns det än idag :)


8e april, OJA.. behöver jag säga mer? :)

några random bilder:












14e augusti

får jag semester från jobbet, äntligen sommar!


19e augusti
börjar min resa ner till göteborg!


9e september tackar OJA för sitt välbetjänande, DDB intar tronen istället.


24e september, min 24e födelsedag :)



det har hänt en del under 2008, faktiskt.. nu när man tänker efter, läser gamla bloggar, tittar på gamla bilder och tänker tillbaka.. i överlag måste jag väl säga att 2008 var ett OKEJ-år, inte superbra, inte superdåligt.. visst, det fanns upp och nergångar.. men vafan, det är bara försöka göra det bättre nästa år, 2009 :)

nyårsfirandet



igår var en jävla stormig dag, och ganska kraftlös.. i förrgår var jag och jobbade i garaget till ungefär halv 4 på morgonen, somnade inte förrän efter 4nångång och steg upp runt halv 11 tror jag det var!

iom att det var nyår så vart det lite småstressigt, men iaf.. stormen slog ut strömmen lite till och från, och vi har ju egen brunn och så i stugan och när inte strömmen finns, så fungerar inte pumpen, så ingen pump.. inge vatten! så man fick passa på att skita medans det var ström.. hahah :)

åkte mot kalix kring.. hm.. 7-tiden kanske? minns fan inte, gled iaf hem och duscha å greja.. hörde med lite folk vad som händer under nyår och dom flesta var typ sjuk, eller gjorde annat.. råkades somna på soffan efter duschen och plöttsligt ringer danne och väcker mig när han står utanför och vill in ;) då vare ba slå igång! klockan var ju typ 22 då eller nåt!

uhm, sen kom det lite folk och vi hade det väldigt kul hos mig tyckte jag iaf, vart en hel del fylla men KUL! tror dom sista drog hem runt 4-tiden nångång :)

så nu är det ett nytt år, jag har inget nyårslöfte .. men kanske att jag ska ta mitt lastbilskort iår? får bli så :) i annat fall så hoppas jag att 2009 blir bättre än 2008.. även fast 2008 inte var helt värdelöst! :)

TJO!

RSS 2.0