nice med lite heat

igår var det ganska behagligt med +4~ grader ute, det känns ju iaf som att sommaren kommer lite snabbare när snön smälter och regnar bort men snart kommer kylan igen.. torsdag ska det tydligen bli -22~ igen och ja.. det är väl bara bita ihop och överleva januari ut för de brukar ju alltid vara värst denhär pissmånaden! :)

igår var jag till stugan/kypas en sväng och skjutsa farsan för kopplingen på ena firmabilen hade pajat å andra bilen var i kypas, förjävligt när sånt händer.. men bilar är ju förbruksvaror så förr eller senare händer det på vilken bil som helst..

väl i kypas så regnade det, men det regnade i kalix också när vi for men blev uppehåll i korpik, nåja.. tog och värmde mig en pizza, lastade i nåra pallbockar i bilen, och drack en kaffeslurp innan det bar mot kalix igen.. klockan var ju ändå nästan på natten så :)

inte mycke mer att rapportera just nu :)

"pushing forty, cracks on her skin, needs to get out, silicon tits and silicon lips, grammy awards and playing your tricks, let the champagne flow and powder your nose."

"walking the white line of fantasy, glamorous life is all you seek
living in Hollywood make believe, lost in the clouds of ecstasy
"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0