bowling, alkohol och nöje

image15
min dagsmedicin!

inte för att jag är sååå jäkla bakslagen sen igår, men det var tur att jag snodde painkillers av jonny igår annars hade jag nog inte orkat upp idag.. men fan så roligt det var!

kvällen började med en liten förfest hos jonny och bessi, vi satt och drack och diggade musik tills mats kom förbi och hämtade upp oss, då gled vi ner på stan till nya Bowlinghallen i gallerian, det var ruskigt fint där :)
image16
en bild från bowlingen :)

vad som hände sen vill ingen veta, haha.. sen på kvällen drog vi till jonny och bessi, fortsatte dricka och jag blev helt jävla askalas! så jag vandrade hemmåt och tänkte sova, men av nån anledning fastnade jag vid datorn.. inte länge därefter så hör jag hur det knackar på balkongdörren, fattar ingenting full som jag är.. när jag kollar dit så står det en mysko, helt okänd människa och frågar om fest.. hahaha, jag har aldrig varit med om liknande! skulle ha velat se min min då :)

"aldrig mer supa!".. nja, det blir nog nästa helg igen.. men man ska inte planera så långt i förväg, mycke kan ju förändras, resten av dagen kommer iaf gå åt att ligga i soffan, se på family guy och bara slöööa..

have a nice hangover-day! ;)

solen skiner..

image14
bakom molnen >:(

det är iaf rätt varmt ute, termostaten visar att det är -0 grader ute och 24grader inne.. här behöver man minsann inte frysa! jag skulle nästan vilja tippa på att.. VÅREN ÄR HÄR! ;)

okej, det har man ju vetat ett tag, men jag har inte fått säga det förrens nu.. inatt var jag uppe läänge, fick verkligen plåga mig själv för att klara mig till runt 1-snåret inatt, jag och några polare ska fara till sportcity ikväll och bowla och dricka bira.. vi får väl se hur det slutar, om jag inte glömmer min kamera.. så lär det synas hur det gick!

just nu vet jag inte vad jag ska göra för frukost, men det blir nog en varm en.. även fast det är varmt ute och inne så känns det bättre i magen, sen ska jag packa ihop mina saker och dra mot gymmet igen.

tack madde för att du höll mig vaken halva natten igår, det var roligt, annars hade jag somnat för lääänge sedan! ;) ser fram emot att få träffa dig efter alla dessa år!

nu ska jag göra mig frukost, så hoppas jag att ni får en trevlig helg!

godmorgon världen

image13

inatt har jag faktiskt lyckats sova rätt bra, nästan 10 timmar har jag sovit! det är jävligt bra "sovit" för mig just nu, har inte sovit så länge på hela påsken, enormt skönt!

igår var en ganska trist dag, det var inge sol ute och alla bara sover hela dagarna, snart kanske man orkar börja jobba igen då och då i nyborg igen så man kan få lite rörelse i livet, ska även ta kontakt med chefen om hur det ser ut med jobb i sommar.

snart ska jag fara på gymmet, efter 2 varmkorvar, mjölk och en kaffetår framför TV:n till "Vakna med Voice" så är man nog varken för att börja vandringen från Näsbyn till Sporthallen, utan att gå vilse eller ramla i någon snödriva!

måste även ringa och klaga på hyresvärden för att det var så jäkla kallt i morse, fick slå på ugnen och sitta där och dricka kaffe, hahaha.. jaja, men man blir lite frusen av att sova ensam också.

vi hörs!;)

fortsättningen..

idag har jag inte gjort speciellt mycke intressant.. eller ja, jag har börjat gå på gymmet här i kalix nu och ska väl försöka så mycket jag orkar.. förhoppningsvis några gånger i veckan iaf.

första gången var gratis, nästa gång köper jag nog ett halvårs kort på en gång.. nu när jag inte kommer flytta till umeå nå längre så har jag en massa sparade pengar som får gå till en ny bil och gymkort och lite annat smått och gått för att gå vidare med livet.

förövrigt så är det väldigt fina dagar nu, solen skiner och värmer riktigt skönt i ansiktet, synd bara att luften är så kall och det blåser en hel del, iallafall när man gick på kalix-älven så var det inte så varmt.

till helgen blir det förhoppningsvis bastu med grabbarna, dricka öl och sen fara och grilla nånstanns.. det skulle vara guld värt för att slippa tänka på allt skit.

jag hoppas iaf (om någon ens läser min blogg) att ni får en trevlig vår och hade en härlig påsk!


livet som ensam

image11
My broken heart

jag vet inte vad jag ska skriva idag..

det gör så fruktansvärt ont att jag inte kan beskriva det i ord.. jag står nu ensam i livet, jag vet inte vad jag ska göra eller ta mig till längre.. det finns inget som någonsinn kommer att ersätta dig.

du betydde allt för mig, jag försökte verkligen, men det räckte inte till :(

jag kommer nog antagligen inte skriva på länge, det gör bara för ont.. alla minnen.. alla känslor, gör så jävla ont i mitt brustna hjärta, jag kan bara gråta.. endless cry

alla saker som finns, alla minnen.. hur ska jag orka plocka ner dom? bara en blomma.. en vas.. det känns som att jag måste göra det för att orka gå vidare med livet.. varje morgon jag vaknar kommer påminna mig om allt jag saknar..

image12
jag kommer aldrig glömma dig
"kärlek, så vackert, men så plågsamt"

dagen efter påsk..

image10

den hade ju kunnat vara sämre, och bättre, men tusan så roligt vi hade igår! vi lirade guitar hero, kort, gitarr och sjöng.. det var längesen man haft så roligt med det gamla gänget :)

tog en del bilder som jag kommer länka till på pixbox sen, av nån anledning spelade vi in nästan en timmes film också där vi sjung och härjade, jag vet inte varför.. men det är ju kul att se på såhär dagen efter när man ligger och är halvdö :)

jag vet inte vad man ska ta sig ann idag, kanske gå ut på stan en sväng och kolla om det är något liv senare ikväll, men vi får väl se vad kroppen säger efter en hård prestation igårkväll!

Påskfirandet 2008 på Pixbox

alla dricker och skålar..

jag var nyss ner på samhället en sväng för att handla lite grejer till kvällens ståhej, det var som en öken där nere.. såg några enstaka personer, men det var iallafall tur att LH:s hade öppet annars hade man varit utan groggvirke!

dricka eller inte dricka? det har jag funderat på länge, många om och men.. jag har provat allt möjligt men ingenting hjälper mot smärtan inombords, så jag tänkte väl att en drink med det gamla gänget skulle få en på bättre humör.. och gå vidare med livet.

image9
djävulens blandning?
ja det återstår väl att se.. hur denna kvällen slutar.

eve is history!

idag är sista dagen jag loggar in till online spelet EVE Online, det har gett mig oändligt med nöje och många härliga stunder att minnas, jag har spelat eve online sen i slutet av 2005, till och från.. tyvärr så har jag inte tid för det något mer i samband med allt som nu händer runtomkring.

förövrigt så har jag nu tränat lite såhär på morgonkvisten och druckit mitt morgonkaffe, jag pratade även nyss med en gammal vän som hade varit på krogen inatt och blivit av med sin jacka, bilnycklar, husnycklar och allt.. det är verkligen inte roligt när sånt händer, även fast han var så himla full och hade ramlat en massa gånger så lyckades han ta sig hem, tur var väl det, haha :)

image8

sömnproblem, hallå?!!

500385-6

ja det var då det jävligaste, förra natten lyckades jag ju sova några timmar iallfall, och det var så enormt skönt att vakna upp helt utvilad! jag har visserligen sovit en del inatt också, men då vaknade jag typ klockan 5 på morgonen.. hur kul är det? ingen levande själ är ju vaken då.

så vad sysselsätter man sig med? tja.. antingen så försöker man somna om igen, eller så gör man som jag gör nu.. sitter och bloggar.. haha.. ja det är väl lite tragiskt.. att sitta här och prata med sig själv.

nåja, idag ska jag återuppta mina planer för "det nya livet", jag ska bland annat träna snart (kl 6 på morgonen), sen ska jag ta mig en kopp kaffe och filosofera lite.

två av mina gamla goa vänner ska komma hit idag, kanske en till.. det ska bli roligt, kanske tar sig en grogg på kuppen också, och vem vet.. det var på tal om att fara på krogen.. men jag får se hur det känns senare ikväll, har ju som sagt inte det bästa livet just nu.

godmorgon :)

500385-7

när man nu ändå sitter här..

så hittade jag några riktigt gamla bilder från förr i tiden, så jag täntke dela med mig av gosakerna! haha.. dom här bilderna är nog minst 5-6 år gamla, om inte mer


jag och mats
Jag och mats poserar ;D Tror inte den bilden är så gammal faktiskt


det gamla goda gänget
Once upon a time.. there were 3 musketeers..

det gamla goda gänget
Henry, Mats, Jag, Jonny.. ojoj det väcker minnen

hahah.. jag har väl aldrig haft glasögon!
Hahahah.. ser ju för HEMSK ut..

väldigt gammal bild, när man odlade skägg ;)
Den tiden då man odlade skägg och bodde hemma hos morsan ;)

det är nu det börjar..

nu när jag har fått det sagt, i mitt förra inlägg, så tänkte jag börja lite smått med vad jag har gjort hittils..

för någon vecka sedan så antog jag mig att börja läsa på komvux, jag kan ju inte påstå att det har gått i rasande fart sen jag fick boken, den har mest legat på köksbordet och samlat damm.. till veckan ska jag skrapa av den boken och börja!

både idag och igår så var jag och gick i över en timme per gång, idag gick jag ända från näsbyn och ner till strandängarna på isen, det var riktigt härligt med solen i ansiktet.. fast det är väl lite jobbigt att bli bländad men sålänge det är sol.. så klagar jag inte!

steg 2 i mitt mål för ett "sundare liv" är att jag har börjat träna, jajomensan.. det är inte mycke till en början, men armhävningar och situps gör det till en bra uppvärmning till "vad som kommer", om jag ska orka med alla saker jag har planerat så måste man ju ha både fysisk och psykisk styrka, vilket jag verkligen kommer behöva!

jag har även pratat med tjejen idag, vi har ett uppehåll just nu och pratar lite då och då, vi har insett att det var lite av bådas fel att det gick som det gick.. även fast jag skyller det mesta på mig själv, vi får väl se hur det går, jag hoppas iallfall på det bästa!

för att summera det hela
"en jäkla bra början"

förövrigt så önskar jag er alla en glad påsk och hoppas att ni får ett trevligt påsk-firande!

det första seriösa..

.. blogginlägget!
vart börjar man? jag hade väl tänkt skriva om mitt liv från och med NU.. men jag kan inte glömma den veckan som gått, den har varit fylld av sorg och ensamhet..

jag har förlorat många saker, men framförallt så är kärleken, den som betyder mer än något annat.. borta.. eller rättare sagt, kärleken finns men det finns ingen att ge den till, jag tänker inte grubbla allt för mycket på det här.. jag vill bara ta med det här som ett minne och påminna mig själv om misstagen man gjort, även fast det gör ont.

men.. det finns alltid ett men, men.. den här gången är det något positivt som kommer med det negativa, även fast det är svårt att se.. och en lång väg dit, så har jag beslutat mig för att ta chansen.

allt som nyss hänt, har öppnat mina ögon.. för världen, i flera år har jag kämpat och försökt ta mig igenom studier och allt från a till ö, men först nu inser jag att det är dags att ta tag i saker.. till att börja med..

- börja träna mer
- äta mer sunt
- fokusera mig på saker som verkligen betyder något, och som gör någon skillnad
- studier
- framtiden

materiella saker kommer aldrig att ersätta priset av kärlek och äkta känslor, jag kommer bland annat att sälja alla datorer som står här och surrar, eller ja.. rättare sagt, allt ska bort som binder mig till mitt forna liv.. förutom 3 saker.. min tv, xbox och gitarren.. men det är ju klart, en dator måste man ha.. men jag kommer inte att ha en dator som kostar 20.000 längre.

"man inser inte hur mycket någon betyder för en, innan det är för sent"

första gången

nu jäklar är det min tur att börja blogga, varför? ja det kan man ju undra..

det får väl bli nån slags dagbok för mitt kommande liv, eller nåt.. jaja, vi får väl se vart det leder :)

RSS 2.0